85/10/5
11:5 ص
جمعبندی آمارهای مربوط به بزهکاریهای اجتماعی، از افزایش ۱۸ درصدی تعداد زنان خیابانی دستگیرشده در کشور حکایت دارد.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، در پنج ماهه نخست سال ۱۳۸۵، تعداد ۵۸۹ نفر به این اتهام در سطح کشور شناسایی و دستگیر شدهاند که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۸ درصد افزایش داشته است.
همچنین با بررسیهای انجام شده از این افراد، اغلب زنان خیابانی علت مبتلا شدن خود به انحراف را آشفتگی خانوادگی، اعتیاد شوهر یا خانواده، رانده شدن از کانون خانواده، خشونت شوهر یا والدین، قرار گرفتن در معرض تجاوز جنسی و رانده شدن از قوم و خویش، نیازهای شدید مالی و استیصال در تأمین معاش خود و فرزندان و... بیان کردهاند.
این گزارش میافزاید: برخی دستگیرشدگان نیز عقدههای درونی، قصد انتقامجویی از پیکره جامعه به دلیل آسیب وارده بر روحیه، انحراف جنسی مردان بوالهوس و... را علت کشیده شدن خود به این انحرافات مطرح میکنند
85/10/5
11:1 ص
در حالی که مدتی از تصویب قانون انگشتنگاری از اتباع آمریکا در بدو ورود به ایران در مجلس میگذرد، خبرنگار «بازتاب» به برخی دلایل مخالفت دولت و وزارت خارجه با این تصمیم دست یافته است.
بنا بر این گزارش، مقامهای دولتی که با مصوبه مجلس با لزوم انگشتنگاری از آمریکاییها مخالف بودند، معتقدند تنها سیصد نفر از 8052 نفر آمریکایی که در سال 84 وارد ایران شدند، مظنون به جاسوسی یا تخلف هستند.
مقامهای دولتی بر این باورند، از 8052 ویزایی که در سال 84 برای آمریکاییها صادر شد، پنج هزار نفرشان به دعوت دستگاههای اجرایی مانند وزارت نیرو، وزارت نفت و... یا برای حضور در همایشهای علمی و یا به دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی وارد ایران شدهاند و از سههزار نفر باقیمانده، دو هزار نفر کسانی هستند که زن یا شوهرشان ایرانی است و برای دید و بازدید اقوامشان به ایران میآیند و هزار نفر دیگر نیز جهانگرد هستند که تعداد قابل توجهی از آنها مسلمان بوده و تنها سیصد نفر آنان، تاجر و خبرنگارند که احتمال تخلف، تنها در مورد اینهاست.
مسئولان دولتی معتقد بودند، برای نظارت بر این سیصد نفر، تصویب چنین قانونی ضرورتی نداشت و از همین رو، وزیر خارجه، برخی نمایندگان مجلس را در این باره توجیه میکرد. با این حال، بررسی این مصوبه در مجلس، با کتک خوردن یک دانشجوی ایرانی در یکی از دانشگاههای آمریکا همزمان شد.
85/10/5
10:56 ص
تبلیغاتچیهای جریان وهابیت که از گسترش نفوذ ایران در جهان به خشم آمدهاند، به زغم خود به تحلیل عوامل تحرک فرهنگی ایرانیان و شیعیان در جهان پرداختهاند.
به گزارش سرویس بینالملل «بازتاب»، روزنامه «الحیات» ـ چاپ بیروت ـ که همزمان در لندن و عربستان سعودی منتشر میشود، در شماره دیروز خود نوشت: برخی ممکن است درباره شیعه شدن سنیان سودانی و همچنین سوریه و دیگر کشورها زیادهگویی کنند.
در حقیقت، لحن کلمات به کار گرفته شده از سوی صدام حسین، هنگامی که درباره فارسها سخن میگفت و آنها را مجوس میشمرد، لایق آنها بود، به ویژه با توجه به ارتشیان آنها و همچنین مقلدان بی اندازه و پیروان آنها، هرچند وضعیت بدی را در اعتقادات مذهبی ایجاد میکند، باورها و اعتقادات ملتها میتواند در تن صدای صدام جمع شود!
اما شیعهسازی که به ایران نسبت داده میشود، علایم هشداردهندهای دارد، حتی اگر درباره آن اغراق شده باشد: یک جنگ داخلی مذهبی در عراق و همچنین اتمسفر و جو سیاسی موجود در لبنان.
«الحیات» ادامه میدهد: این کاملا غیرواقعبینانه است که به آیتاللهها گفته شود، در این موضوعات دخالت نکنند و برای امپراتوریها نیز طبیعی است که اینچنین تمایلاتی برای پیگیری خواستههای فرهنگی و ارسال محصولات فرهنگی خود به خارج داشته باشند.
اکنون شبهنظامیان شیعه، محصولات انحصاری ایران به شمار میروند که در خارج از این کشور فعالیت میکنند و با پولهای نفتی آنها تجهیز میشوند. ایران آنچه را نتوانست در دوران انقلاب [آیتالله] خمینی در سال 1979 به دلیل جنگ به دست آورد، هماکنون در حال به دست آوردن است.
این به یک سری شرایط و امتیازات ویژه برمیگردد که ایران در اختیار دارد؛ شامل تکنولوژی هستهای و همچنین پایگاه محکم در عراق، لبنان و جنوب غربی افغانستان و نیز تحکیم قدرت خود بر جزایر سهگانه که پیش از انقلاب هم در اختیار داشته است.
این دیدگاه ایرانیان که آنها را شاخص میکند، به فعالیتهای آنان بازمیگردد که شامل تعدادی از عوامل است: یکی از آنها عنصر ملیگرایی افراطی است؛ حتی اگر این شیوه با ماسک اسلامی فراملیتی ظاهر شود. دیگری، شیعیزم است که مذهب ملی ایرانیان به شمار میرود، هرچند هماکنون یک عنصر ضدامپریالیستی هم وجود دارد که یک طبیعت واقعی برای ایرانیزم و شیعیزم حکومت ایران است.
علاوه بر این، هر آنچه بتوان از جنگ با نفوذ آمریکا به دست آورد؛ مانند آنچه اتحاد کشورهای منطقه را شامل میشود، حتما در جنگ با سنیان و عربها از بین خواهد رفت که نمیتوانند به همراه شیعیان و ایرانیان در این مسیر گام بردارند.
بنا بر همین وضعیت، جنگ با اسرائیل،نیز از این ناشی میشود که ایران دنبال سود بیشتری از وضعیت منطقه است تا مداخلاتی در مورد جنگ مذهبی و شرایط آن داشته باشد.
شیعیان عرب، ابزار بسیار مهمی برای گسترش امپراتوری ایران در منطقه هستند؛ نیرویی که اکنون قدرت فراوانی به دست آورده و همچنان در صدد بسط قدرت خود در منطقه است و ایران آنان را قربانیان اولیه گسترش امپراتوری خود قرار داده است. این شیوه حتی اگر فاصله زیادی از ایران داشته باشد، تأثیرات و درخشندگیاش مانند ستاره ونوس است که هر چند از خورشید دورتر است، درخشندهتر به نظر میرسد؛ هماکنون تأثیر ایران به این اندازه رسیده اس
85/10/4
11:23 ع
از وصایاى امام کاظم «علیه السلام» به هشام:
یا هشام! إنّ الله جلَّ وعزَّ حَکى عن قومٍ صالحین أنّهم قالوا: «ربنا لا تُزِغْ قلوبَنا بعد اذْ هدَیْتَنا وَ هَبْ لنا من لَدُنکَ رحمةً إنّکَ انتَ الوَهّاب» حین عَلموا أنّ القلوبَ تَزیغُ وتَعودُ إلى عماها و رداها.
(تحف العقول صفحه 388)
خداوند از مردم مؤمن و صالحى که عمرى را در راه ایمان گذرانده بودند این جمله را نقل مىکند که مىگویند:
خدایا دل ما را برمگردان و نور هدایتت را از ما مگیر، پیدا است که این خطر در کمین صالحان است. شهوات دلبستگیها، جاهطلبى، محبت افراطى نسبت به فرزند و بستگان و ضعفهاى اخلاقى، نقاط خطرى هستند که لحظهاى غفلت، ممکن است دل را برگرداند و به لغزش اندازد. از جمله چیزهایى که دائما باید از خدا بخواهیم مضمون این دعا است.
(از احادیث منتخب رهبر معظم انقلاب «دام ظله» در شروع درس خارج)
85/10/2
2:33 ع
در زیر تصویر خانم فاطمه هوشمند - کاندیدای اصولگرا و نفر اول شورای شهر شیراز را مشاهده می کنید که انتخاب ایشان سر و صدای زیادی کرده. بخاطر جوان بودنش (25ساله) فاقد تحصیلات عالی (در حال تحصیل در دانشگاه آزاد) و بدون برنامه (در تبلیغات فقط اکتفا به پخش عکس رنگی با آرایش زیاد کرده)
جالب اینجاست که روزنامه محافظه کار و اصولگرای کیهان با درج مطلبی با افتخار عنوان داشت: فاطمه هوشمند کاندیدای اصولگرا در شیراز اول شد!!!
سایت بازتاب چندی پیش مطلبی را منتشر کرد که حاوی خبر نتیجه انتخابات شوراها در مراکز استان ها بود. اما نظر بازدیدکننده ها در مورد انتخاب فاطمه هوشمند به عنوان نفر اول در شیراز جالب بود:
*_ سلام بدون شک در انتخابات آینده ملاک شورای نگهبان برای تایید صلاحیت ها زشتی چهره افراد خواهد بود . قطعا دختر خانم های زیبا رو بعلت زیبایی تایید صلاحیت نمی شوند . به آمار شهر ها نگاه کنید ...
*_ باید بررسی شود چه شده که یک دختر جوان با 25 سال سن دانشجوی دانشگاه آزاد بدون هیچ تجربه ای در زمینه مسائل شهری نفر اول شهری مثل شیراز شده است وآیا واقعا هیچ فیلتری نباید باشد . جالب اینجاست این خانم به جز چاپ پوستر هیچ اطلاعات خاصی از قبیل برنامه ها و... ارائه نداد .
بد نیست پوستر تبلیغاتی ایشان را در سایت قرار دهید.
*_ آخه انتخاب شدن دانشجویی که آرایش کرده و باعث جلب توجه شده کار درستی است؟ این فرد چگونه می تواند جلوی مدیران قلدر شهرداری بایستد و حق مردم را بگیرد مثل اینکه بدتان نمی آید افراد ضعیف سر کار بیایند
*_ جالبه آقایون از هر فرصتی برای کوبیدن خانمها استفاده می کنند و چشم ندارند حتی انتخاب شدن آنان را در انتخاباتی که صلاحیتشان تائید شده بوده را نیز ببینند!
*_ با کمال تاسف انتخابات شوراها تبدیل به یک سالن مد انتخاباتی شده و در بعضی موارد کسانی رای میاورند که صاحب تیپ و مشخصه های خاصی باشند ای کاش شوراها را محدود به افرادی میکردند که صاحب تخصص شهر سازی باشند و نه تخصص آرایشگری
*_ بازتابی های عزیز متاسفانه در بیشتر شهرها مردم به دختر خانم های زیبا و پسر های تازه فارغ التحصیل خوش تیپ رای دادند.
*_ ببخشید مگه خانم ها ادم نیستند
*_ باید ببینیم منظور این دوستمون از اصلح چه کسی هست ؟
از 11 نماینده ی شیراز جمعا 2 تاشون خانم هستن و احتمالا (به قول شما)دانشجو ، در ضمن مگه یه دختر دانشجو نمیتونه اصلح باشه ؟
*_ سالی که نکوست از بهارش پیداست در مملکتی که جذبه دختران جوان عامل انتخاب آنها می شود و این جذبه بر تجربه و صلاحیت غلبه می کند مشخص است که جه آیندهای در انتظار آن است
*_ خیلی جالبه ولی باید بررسی شود تا بفهمیم برای چی مردم شیراز و ...بجای انتخاب افراد اصلح به دختر خانمها که یا دانشجو هستند ویا تازه فارغ التحصیل شده اند رای داده اند؟
85/10/2
1:4 ع
از وصایاى امام کاظم «علیه السلام» به هشام:
یا هشام! مَن أرادَ الغِنى بلا مالٍ و راحةَ القلبِ من الحسدِ والسلامةَ فی الدینِ فَلْیَتضرعْ الى اللهِ فی مسألتهِ بأن یَکملَ عقله، فمن عَقلَ قَنعَ بما یَکفیه و مَن قَنعَ بما یکفیه اِستغنى ومَن لمْ یَقنعْ بما یکفیه لم یدرک الغنى أبداً.
(تحف العقول صفحه 388)
هر کسى که غنا و بىنیازى بدون مال را بخواهد و آسایش دل از حسد را بخواهد و هر که بخواهد در دین سالم بماند باید پیش خداى متعال تضرع کند و از او بخواهد که عقلش را کامل کند، اگر عقل انسان کامل شد این سه خواسته مهم انسان حاصل مىشود.
85/10/1
9:49 ع
خانم ها، مسافران جدید تاکسی موتور ها
«موتوری» حامد موتوری سوار ۲۷ ساله می گوید: وقتی صدا را شنیدم .فکر کردم اشتباه کرده ام . جلوی خیابان حجاب خانمی صدایم می کرد. کار فوری داشت می خواست برود شهرک غرب وسیله ای را فراموش کرده بیاورد. حالا دیگر حامد تعجب نمی کند.
باور کردن ردر تهران کار در تهران کار ساده ساده ای است.باور هر چیز غیر منتظره موافق یا مخالف هنجار. سوار شدن خانم ها برترک موتور تاکسی ها. برای گریز از گره ترافیک.
کاری موافق میل فمینیست ها.
85/10/1
9:38 ع
بر اساس نظر سنجی دفتر آمار ملی انگلیس نام محمد با هجیهای مختلف در صد فهرست نامهای منتخب والدین در انگلستان و ولز قرار دارد و این امر نشانه تعمیق حس وفاداری مسلمانان انگلیس به دین اسلام است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، تجزیه و تحلیلهای دفتر آمار ملی انگلیس نشان می دهد که نام محمد درمیان تمام نامهای دیگر محبوب تر بوده و این امر سیر صعودی را طی می کند.
هجیهای مختلف نام محمد در سال 2006 به 4255 نام می رسد و این تعداد از اسامی جورج و جوزف پیشی گرفته است، درحالی که در سال 2000 نام محمد برای 3732 کودک پسر انتخاب شد.
افزایش انتخاب نام محمد برای کودکان به افزایش مهاجرت پاکستانیها و بنگلادشیها ارتباط دارد. بریتانیا همچنین با افزایش مهاجرت مسلمانان از کشورهای اسلامی یا کشورهایی که دارای جمعیت قابل توجهی مسلمان بوده رو به رو شده است.
افزایش محبوبیت نام محمد همچنین نشان دهنده تعمیق حس وفاداری مسلمانان انگلیس به دین خود است.
اولین جامعه مسلمان آسیایی که به طور ثابت در انگلستان اقامت کردند کشمیریها بودند که در اواخر دهه 1930 به بیرمنگام و برادفورد وارد شدند. از اواخر دهه 1950 به بعد، مهاجرات از میرپور افزایش یافت و همراه مهاجرت از دیگر بخشهای پاکستان بویژه شمال استان پنجاب و منطقه آتاک در شمال غربی استان فرونتیر بود.
پاکستانی تبارها بیشتر شهرهایی چون وست میدلند، وست یورک شایر، لانکاشایر، منچستر و شهرهای صنعتی جنوب شرقی انگلستان چون لاتون، اسلاو و آکسفورد را برای اقامت انتخاب کردند. جمعیت جامعه مسلمانان انگلیس هم اکنون 8/1 میلیون نفر تخمین زده شده است.