سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
< << 11 12 13 >

88/3/8
4:42 ع

سخنان مقام معظم رهبری درباره سفرهای استانی در سخنرانی معروف ایشان در جمع اعضای هیئت دولت(2 شهریور 87) بود که از سفرهای استانی به عنوان اولین امتیاز مثبت دولت نهم نام بردند و فرمودند: "با این که سه سال...

به گزارش راسخون به نقل از  فارس، از همان شروع به کار دولت نهم، سفرهاى استانى رئیس جمهور و هیأت دولت نیز آغاز شد و قطعاً ناظران منصف و مردمی‌که مستقیما واقعیت‌ها را دیده‌اند، این سفرها را به جهت اثرات خاص آن در حوزه‌های مختلف برای مردم و نظام، از ابتکارات و شاه‌بیت ‌نوآورى‌هاى این دولت مى‌دانند.
اما هنوز تعداد این سفرها به اندازه انگشتان یک دست هم نرسیده بود که برخى‌ها زبان به تخریب سفرهاى استانى دولت گشودند؛ در حالى که مردم در استانهاى خراسان جنوبى، ایلام، سیستان و بلوچستان و بسیارى از شهرهاى محروم، به استقبال محمود احمدى‌نژاد می آمدند، مخالفین در رسانه‌هاى خود سفرهاى دولت را سفرهایى پرهزینه و صرفاً تبلیغاتى عنوان کردند و تصور مى کردند که روند ادامه این سفرها متوقف شود.
زمان زیادى نگذشت که پوچى این ادعا به اثبات رسید و اخبار متعددى از مشى ساده‌زیستانه و روال کم‌هزینه این سفرها در برخى رسانه‌ها منتشر شد تا نشان داده شود که سفرهاى استانى دولت نه تنها پرهزینه نیست، بلکه با حداکثر صرفه‌جویى در وقت و هزینه انجام مى‌شود. این مسئله باعث نشد که از همت مخالفان دولت براى زیر سؤال بردن سفرهاى استانى کاسته شود! چرا که وعده رئیس‌جمهور براى سرکشى به همه جاى کشور، خیلى زود عملى شده و مخالفان، این حرکت پرشتاب و فراگیر را در افزایش محبوبیت دولتمردان نهم و به طور طبیعى، برجسته شدن میزان فاصله دولتمردان گذشته با دولت کنونى در خدمت‌رسانى به همه مردم ایران مؤثر مى‌دیدند.
در عین حال آنها تأکید مى کردند که نگاه رئیس‌جمهور باید کلان‌نگر باشد و به جاى آنکه وقت خود را در سفرها بگذراند، باید در تهران بنشیند و بر اساس گزارش‌ها امور را تدبیر کند؛ در همین اثنا، مصوبات متعدد جلسات استانى هیأت دولت براى پیشرفت جهشى استانها، به بحث روز مردم و حتى رسانه‌ها تبدیل شده بود و پیش‌بینى مى‌شد که بلافاصله این مصوبات مورد هجمه قرار گیرد.
مخالفین سفرهاى استانى هیأت دولت، در مصاحبه‌ها و مقالات خود سعى در القاى این موضوع داشتند که مصوبات دولت، کارشناسى نیست و ممکن نیست که دولت بتواند در طول چند ساعت، ده‌ها مصوبه داشته باشد، غافل از آن که کار کارشناسى مصوبات و مشورت درباره آنها با مقامات و نمایندگان محلى، پیش از انجام هر سفر انجام مى‌شود و پشتوانه کارشناسى دارد و حتی بسیاری از نمایندگانی که برای خوشآمد احزاب خود، در مجلس داد غیرکارشناسی بودن این سفرها را سر می‌دادند، پیش و پس از انجام سفر دولت به شهر یا استان خودشان به واقعیت ماجرا یعنی کارشناسی بودن تصمیمات پی بردند.
بعدها در نیمه دوم سال 86 (دیدار دانشجویان دانشگاههاى استان یزد 13 دی ماه 86) مقام معظم رهبرى نیز به این شبهات اشاره و تأکید کردند:
"این دولت انصافاً دولت پرکار و در بعضى از خصوصیات نمونه است. این که به همه شهرها مى‌روند، این خیلى براى من مهم است؛ خیلى براى من جالب است. رئیس‌جمهور، وزیر و مدیران ارشد اجرایى کشور به شهرهاى مختلف مى روند. این رفتن به شهرها خیلى تأثیر دارد. بعضى مى‌گویند آقا ما گزارش‌ها را که مى‌خوانیم، نه، گزارش خواندن فرق مى‌کند با رفتن. شاید بیش از اغلب مدیرها براى من گزارش مى آید. وقتى انسان مى‌رود به یک شهرى، مى رود به یک استانى، مى‌نشیند با یک مردمى، مى‌نشیند با یک مجموعه جوانى، مى‌بیند گزارش‌ها با آنچه که واقعیت است، تفاوت‌هایى دارد. انسان آنچه که مى‌بیند و مى‌شنود، از گزارش خیلى با ارزشتر است. این کار را امروز دولت دارد مى کند. به همه جاى کشور سفر مى‌کند. یک گوشه‌اى از این را مى‌گیرند، تبدیلش مى‌کنند به نقطه ضعف و ایراد گرفتن. چرا در این سفر صد تا مصوبه داشتید؛ در حالى که پنجاه تایش بیشتر قابل عمل نیست، خیلى خوب، حالا پنجاه تایش عمل بشود؛ این بهتر از هیچى نیست؟ اینها ایجاد یأس است. ایرادتراشى‌هاى بى‌خود... "
مسئولان دولتى خصوصاً متصدیان امور سفرهاى استانى در معاونت اجرایى ریاست جمهورى، بیشتر وارد صحنه شدند و مراحل کارشناسى مختلف به ثمر نشستن تصویب یک مصوبه در سفر استانى را تشریح کردند. اما این نیز پایان کار نبود و یکى از سران فراکسیون دوم‌خردادی‌هاى مجلس در نطق خود تأکید کرد که اگر حتى این مصوبات کارشناسى شده هم باشد، اما چون با اسناد توسعه استان‌ها منطبق نیست، پس بیهوده است. بعدها معاون پیگیرى معاونت اجرایى رئیس‌جمهور در مصاحبه‌اى بر این نکته تأکید کرد که یکى از معیارهاى اصلى آماده شدن یک پیش‌مصوبه براى تصویب در جلسه استانى دولت، اسناد توسعه استان‌ها است و قطعاً تمام مصوبات با این اسناد منطبق است.
جالب تر این که بدانیم همین نماینده، در جلسه دولت در استان حوزه انتخابیه خود، از زحمات دولت در سفر استانى و مصوبات آن در این استان قدردانى کرده و از پشتوانه کارشناسى مصوبات استانى دولت ابراز رضایت فراوان کرده بود!
مخالفین همچنان به شکل‌هاى گوناگون از قبیل انتشار برخى عکس‌ها، تمسخر، ابهام در تعداد مردم استقبال‌کننده و حتى وارونگى و بزرگ‌نمایى برخى سخنان رئیس‌جمهور و دولتمردان، تلاش کردند تا سفرهاى استانى را ناکام و بیهوده جلوه دهند تا اینکه مقام معظم رهبرى با اشراف خاص خود به مسائل و حتى جزئیات امور، در اوج فضاى تبلیغاتى علیه سفرهاى استانى دولت که هر روز اوج مى گرفت، در جمع مردم سمنان تأکید کردند:
"خوشبختانه سرکشى دولت و رئیس‌جمهور و وزراى محترم به مناطق مختلف کشور، آن آرزوى دیرینه ما را به نحو احسن برآورده کرده است. "
شدت حملات به دولت به علت استقبال روزافزون مردم از رئیس‌جمهور خود، به قدرى افزایش یافت که مقام معظم رهبرى با حمایت از سفرهاى استانى دولت در چند سخنرانى اکتفا نکرده و در سفر خود به استان یزد، بر اهمیت و اثرگذارى چشمگیر سفرهاى استانى دولت و رئیس‌جمهور تأکید کردند.
ایشان 12 دى‌ماه سال 86 در اجتماع پرشور مردم یزد در بخشى از سخنانشان، سفر رئیس‌جمهور به استان‌ها را حرکتى بسیار خوب و مبارک دانستند و فرمودند: "بنده قدردانى مى‌کنم از این حرکت مجموعه دولت که به شهرها مى روند، به راه‌هاى دور مى‌روند، مشى مردمى اتخاذ مى کنند؛ این ها باارزش است. با همه شهر‌ها از دور و نزدیک ملاقات مى‌کنند. بعضى از شهرها هستند که مردم آنها یک مدیرکل را هم هرگز نمى توانسته‌اند ببینند، حالا رئیس جمهور را، وزیر را، نزدیک خودشان مى بینند، با آنها حرف مى‌زنند؛ این‌ها باارزش است. ما باید قدردان این چیز ها باشیم. "
سه روز بعد نیز رهبر معظم انقلاب در دیدار عمومى مردم ابرکوه بخشى از سخنان خود را به سفرهاى استانى دولت اختصاص داده و تأکید کردند: "مى‌بینید مسئولین کشور، هیأت دولت، رئیس‌جمهور به سرتاسر کشور مسافرت مى‌کنند. این معنایش این است که نگاه و عواطف و همت مسئولین باید میان همه شهرهاى کشور تقسیم شود. اینجور نباشد که یک شهرى، یک منطقه‌اى که دوردست است، از شعاع همت و تصمیم مسئولین دور بماند؛ نه، دور و نزدیک ندارد. امروز در این کشور شهرهایى و مناطق دوردست و کوچکى موفق مى شوند که مسئولان کشور را، یعنى رئیس‌جمهور را، دولت را، وزرا را از نزدیک ببینند، به آنها نامه بدهند یا حرف بزنند و از زبان آنها و حنجره آنها مستقیماً سخن بشنوند که در روزگارهاى گذشته در طول تاریخ، امید این را نداشتند که حتى یک مدیر درجه سه به آنها سرکشى کند. "
با این بیانات صریح و همچنین شفاف‌سازى دولت درباره جزئیات و روند سفرهاى استانى، دیگر باب مخالفت‌هاى جنجالى با سفرهاى استانى رئیس‌جمهور بسته به نظر مى‌رسید، اما طمع قدرت کسانی که ابزارهای رسانه‌ای در اختیار دارند، بیش از آن است که بخواهند به امر "ولی امر " دست از لجاجت بردارند.
در عین حال مقام معظم رهبری همواره سفرهای استانی را به عنوان شاه‌بیت اقدامات دولت نهم مدنظر داشته و در هر موقعیتی از آن به عنوان یکی از بزرگترین کارهای دولت نهم نام بردند.
آخرین سخنان مقام معظم رهبری درباره سفرهای استانی در سخنرانی معروف ایشان در جمع اعضای هیئت دولت(2 شهریور 87) بود که از سفرهای استانی به عنوان اولین امتیاز مثبت دولت نهم نام بردند و فرمودند:
"با این که سه سال از عمر این دولت گذشته، انسان احساس می‌کند که تحرک و نشاط و فعالیت و اقدام در این دولت محسوس است - یعنى کاهش پیدا نکرده؛ افت پیدا نکرده - این خیلى چیز باارزشى است. در خدمت به مردم جدیت وجود دارد. رفتن به شهرها، رفتن به شهرهاى کوچک، همه نقاط کشور را زیر پا گذاشتن و هیچ نقطه‏اى از کشور را از منظر خبرگى و کارشناسى دور قرار ندادن، اینها چیزهاى باارزشى است. این امتیاز اول است؛ در هر مجموعه‏اى این امتیاز وجود داشته باشد، جا دارد که انسان از آن قدردانى کند، به آن تصریح کند و امیدوار و مطمئن باشد که خداى متعال هم به آن مجموعه کمک خواهد کرد و ثواب خواهد داد "
اما همچنان زیر سوال بردن کاری که رهبر انقلاب آن را "آرزوی دیرینه " خود و "امتیاز اول " دولت نهم نامیدند، همچنان ادامه دارد ...


88/3/8
4:41 ع

در روزهای گذشته با افزایش موج تخریبی و بداخلاقی های سیاسی انتخاباتی ستادی با نام محمود مردمی نژاد اقدام به نصب پوسترهای ضدتبلیغی در جهت تخریب دکتر محمود احمدی نژاد برآمده است. فرماندار تهران گفت: درحال...

در روزهای گذشته با افزایش موج تخریبی و بداخلاقی های سیاسی انتخاباتی ستادی با نام محمود مردمی نژاد اقدام به نصب پوسترهای ضدتبلیغی در جهت تخریب دکتر محمود احمدی نژاد برآمده است. فرماندار تهران گفت: درحال مستندسازی از این روند هستیم و به زودی در این زمینه اقدام خواهیم کرد.
ستادی جعلی، با نام محمود مردی نژاد با چاپ و نصب پوسترهای ضد تبلیغی در جهت تخریب دکتر احمدی نژاد برآمده اند.
 در روزهای گذشته با افزایش موج تخریبی و بداخلاقی های سیاسی انتخاباتی ستادی با نام محمود مردمی نژاد اقدام به نصب پوسترهای ضدتبلیغی در جهت تخریب دکتر محمود احمدی نژاد برآمده است.
این اقدامات در حالیست که فرماندار تهران نیز به این نوع اقدامات که فضای انتخابات را مسموم کرده و باعث بروز بداخلاقی های انتخاباتی می‏شود اعتراض کرده است.
حسین طلا اظهار داشت: در برخی از نقاط تهران مشاهده شده که برخی از افراد با تشکیل ستاد انتخاباتی فرعی به نام نامزدهای رقیب و با پخش انواع بوروشور و تراکت و... به تخریب و تبلیغات منفی علیه آن نامزد می پردازند که درحال مستندسازی از این روند هستیم و به زودی در این زمینه اقدام خواهیم کرد.
حسین طلا ، خاطر نشان کرد: طرفداران نامزدهای محترم ریاست جمهوری توجه داشته باشند که برگزاری هر نوع میتینگ - تجمع - همایش و... در سطح شهرستان تهران و در فضای باز مثل خیابانها میادین و پارکها و... منوط به اخذ مجوز از این فرمانداری می باشد که آن هم با درخواست مسئول ستاد انتخاباتی هر یک ازنامزدها میسر خواهد شد در غیر این صورت از برپایی آن جلوگیری به عمل خواهد آمد.
فرماندار تهران با تاکید بر این نکته که کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در صورت تمایل به داشتن ستاد تبلیغاتی در هر شهرستان ، باید وفق قانون مسئول ستاد انتخاباتی خود را در به صورت کتبی و رسمی به فرمانداری آن شهرستان معرفی نمایند، تاکید کرد: از بین نامزدهای ریاست جمهوری تنها یک نفر مسئول ستاد انتخاباتی خود را به صورت کتبی و رسمی به این فرمانداری معرفی نموده است.
وی افزود: در برخی از نقاط تهران مشاهده شده که برخی از افراد با تشکیل ستاد انتخاباتی فرعی به نام نامزدهای رقیب و با پخش انواع بوروشور و تراکت و... به تخریب و تبلیغات منفی علیه آن نامزد می پردازند که درحال مستندسازی از این روند هستیم و به زودی در این زمینه اقدام خواهیم کرد.
دکتر طلا در پایان اظهار داشت : انتظار می‌رود نامزدهای انتخاباتی در چارچوب قانون انتخابات و با رعایت دستورالعمل تبلیغات انتخابات دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری فعالیت تبلیغاتی خویش را همواره با در نظر داشتن اخلاق تبلیغات انتخاباتی ارائه فرمایند تا ان‌شاءالله با حضور ملت غیور و فهیم کشور عزیزمان در روز 22 خرداد در پای صندوق‌های رای شاهد خلق حماسه بزرگ دیگری باشیم.


88/3/8
4:41 ع

...موسوی و مشاورانش به فکر چاره افتادند؛ فرافکنی و توپ را به زمین حریف انداختن، بهترین راه به نظر رسید. برای همین هم موسوی در اولین نطق تلویزیونی اش، علت 20 سال نبودن خود را مربوط به محدودیتی که برای پخش...

...موسوی و مشاورانش به فکر چاره افتادند؛ فرافکنی و توپ را به زمین حریف انداختن، بهترین راه به نظر رسید. برای همین هم موسوی در اولین نطق تلویزیونی اش، علت 20 سال نبودن خود را مربوط به محدودیتی که برای پخش تصویر او وجود داشت دانست.
20 سال سکوت سیاسی موسوی، خیلی بیشتر از آنکه خود و مشاورانش می‌اندیشیدند، سوال و ابهام به وجود آورد. آنقدری که دیگر "احساس خطر کردن" و "احساس خطر نکردن" نتوانست توجیه این همه "نبودن" باشد.
این سوال به تدریج از جلسات انتخاباتی میرحسین موسوی به سطح جامعه رسید و او را به چالش کشاند که چطور کسی که 20 سال هیچ موضع‌گیری سیاسی نداشته و در همه‌ی جریانات پیش آمده، سکوت کرده و کم‌کم  شخصیت سیاسی‌اش به خاطره‌ای در ذهن مردم تبدیل شده، ناگهان می‌تواند بر کرسی اولین مقام اجرایی کشور، تکیه کند؛ این شد که موسوی و مشاورانش به فکر چاره افتادند؛ فرافکنی و توپ را به زمین حریف انداختن، بهترین راه به نظر رسید. برای همین هم موسوی در اولین نطق تلویزیونی‌اش، علت "20 سال نبودن" خود را مربوط به "محدودیتی که برای پخش تصویر او وجود داشت" دانست.
ادعای ممنوع التصویر بودن موسوی را محمد هاشمی، رئیس اسبق سارمان صدا و سیما، رد کرد: " تا سال 73 که من رئیس سازمان بودم، چنین ممنوعیتی وجود نداشت، باقی را هم باید از آقای لاریجانی و آقای ضرغامی بپرسید"
در میان سکوت ضرغامی و لاریجانی، خبرهای دیگری مبنی بر رد ادعای موسوی منتشر شد.
علی زاهدی تهیه کننده برخی برنامه‌های پربیننده شبکه 3 سیما مانند "فوق العاده"، "محرمانه"، "کوله پشتی" و "پنجره شبانه" در گفتگو با رجانیوز در پاسخ به این سؤال که آیا در لیست مصاحبه‌های متنوع و متعددی که فرزاد حسنی، مجری این برنامه‌ها، با شخصیت‌های مختلف کشور گرفته، نام میرحسین موسوی وجود داشته است، گفت: در هنگام تولید برنامه "پنجره شبانه" ما از دفتر آقای میرحسین موسوی تقاضای مصاحبه کردیم، اما پس از مدتی پیگیری مداوم، مسئول دفترشان پاسخ دادند که ایشان صلاح نمی‌داند تا در تلویزیون حضور پیدا کند."
این رفتار موسوی در ادامه بازهم تکرار شد؛ علی زاهدی ادامه می دهد که:"بعدها در جریان تولید برنامه "فوق العاده" که برای بازخوانی تاریخ انقلاب تهیه می‌شد، دوباره با دفتر ایشان تماس گرفتیم اما بازهم از مصاحبه امتناع کردند و گفتند که حاضر به مصاحبه نیستند."
او سپس در پاسخ به این پرسش که آیا از سوی "مدیریت سازمان صداوسیما" در این زمینه با محدودیتی مواجه بوده‌اید، تأکید کرد که از سوی صدا و سیما هیچ‌گاه دستور یا توصیه‌ای مبنی بر ممنوعیت تصویر ایشان نداشتیم.
... و نشد! موسوی خود را از صحنه ی اجتماع کنار کشید و حالا بار این سکوت 20 ساله برای حضور در صحنه‌‌ی عظیمی چون انتخابات، بسیار سنگین است و باعث می شود که او به متهم کردن دیگران بپردازد. غافل که این فرافکنی اگر رأیی از او کم نکند، به یقین بر رأی او نخواهد افزود. آن هم برای جامعه‌ای که روز به روز بیشتر به دنبال شفافیت در موضع گیری‌هاست.


88/3/8
4:40 ع

رؤیای تقابل دولت و روحانیت همان چیزی بود که مخالفان دولت شب و روز بر طبل آن می کوبیدند تا روزی از این خیال موهوم واقعیتی بسازند؛ این همه البته راه به جایی نبرد و جز روسیاهی برای بانیان آن چیزی بر جای نگذاشت....

رؤیای تقابل دولت و روحانیت همان چیزی بود که مخالفان دولت شب و روز بر طبل آن می کوبیدند تا روزی از این خیال موهوم واقعیتی بسازند؛ این همه البته راه به جایی نبرد و جز روسیاهی برای بانیان آن چیزی بر جای نگذاشت. تقابل آفرینی ها به جعل خبر در خصوص شرکت احمدی‌نژاد در افتتاحیه بازی‌های آسیایی دوحه و... ختم نشد. سرمقاله نویس شهروند نیز به میدان آمد و رسما مدعی شد: «دولت دکتر محمود احمدی‌نژاد دورترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی نسبت به نهاد روحانیت است.» او نوشت چون احمدی‌نژاد از خانواده مرجعیت نیست و پدر یا اجداد او از علمای بزرگ نبوده اند، دولت از روحانیت دور افتاده است!
 در این سیر فضا سازی ها بود که کم کم بازار انتخابات گرم شد و داعیه داران این میدان کوشیدند تا با اعمال برخی فشارها و فضاسازی ها از آنچه که تأخیر در اظهارنظر رسمی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز در حمایت از کاندیداتوری دکتر احمدی‌نژاد می‌خواندند، سوءاستفاده کنند. حتی مسیح مهاجری مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی خواستار رد صلاحیت احمدی‌نژاد شد.
با این همه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که در انتخابات 84 علی‌رغم کاندیداتوری احمدی‌نژاد از هیچ کاندیدایی حمایت نکرده بود، و تنها 24 تن از اعضای آن در بیانیه ای جداگانه اعلام حمایت رسمی خود از کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی را اعلام کرده بودند، این بار حمایت اکثریت اعضای خود از احمدی‌نژاد را رسماً اعلام کرد. این همه در حالی بود که رقیب انتخاباتی گذشته احمدی‌نژاد هم چنان در صحنه انتخابات و در تقابل با دولت نقش آفرینی می کرد.
حمایت قاطع 31 نفر از اعضای جامعه مدرسین البته برای مخالفین دولت قابل پذیرفتن نبود. این حمایت برای برخی آنقدر سنگین بود که به ناچار به جعل خبر از آیت‌الله فاضل لنکرانی که نزدیک به 2 سال است چشم از جهان فرو بسته اند نیز روی آوردند.
روزنامه اعتمادملی وابسته به رقیب انتخاباتی دکتر احمدی‌ن‍ژاد مدعی شد آیت‌الله فاضل لنکرانی در جلسه اخیر جامعه مدرسین جزو مخالفین حمایت از احمدی‌نژاد بوده اند! این روزنامه اصلاح طلب نوشت: «آیت‌الله فاضل‌‌لنکرانی که در این نشست مخالف حمایت جامعه مدرسین از احمدی‌نژاد بود، بارها انتقادات خود از عملکرد دولت نهم را اعلام کرده است. وی یک سال پس از روی کار آمدن احمدی‌نژاد خطاب به وی گفت: برای اینکه تشیع و اسلام محفوظ بماند باید اموری که در میان مردم از قداست مهمی برخوردار است، حفظ شود.»
این روزنامه همچنین مدعی شد شدیدترین انتقاد آیت‌الله فاضل‌لنکرانی به اظهارات مشایی در مورد دوستی با مردم اسرائیل باز می‌گردد. این نوشته در حالی بود که انتقادات مطرح در خصوص مشایی مربوط به حدود 8 ماه گذشته است و آیت‌الله فاضل نزدیک به 2 سال است که دار فانی را وداع گفته اند!
روند خبرسازی‌ها البته در همین جا هم متوقف نشد. سایت خبری نزدیک به یکی از آقازاده‌ها ادعا کرد جمع زیادی از اعضای جامعه مدرسین با این اقدام مخالف بوده اند. این سایت حامی موسوی ذیل مطلبی با عنوان "چه کسانی با اعلام حمایت از احمدی‌نژاد مخالف بودند؟" عکس و اسامی تعدادی از چهره های جامعه مدرسین را منتشر کرد و مدعی شد این افراد با حمایت احمدی‌نژاد رسماً مخالفت کرده اند!
این سایت خبری نوشت: «در پی صدور بیانیه آیت‌الله محمد یزدی، رئیس‌جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مبنی بر حمایت اکثریت اعضای این جامعه از محمود احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست‌جمهوری، خبرنگار "آینده" در قم، به فهرست علمای شاخص و برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که مخالف اعلام حمایت این جامعه از دکتر احمدی‌نژاد بوده‌اند، دست یافت.»
به دنیال درج نام برخی چهره های جامعه مدرسین در این خبر جعلی، سیل بیانیه ها و تکذیبیه ها آغاز شد. دفتر جامعه مدرسین با انتشار اطلاعیه ای صحت گمانه زنی برخی سایت ها درباره انتشار فهرست مخالفان احمدی‌نژاد در جامعه مدرسین را رد کرد. در این اطلاعیه آمده بود: «به‌دنبال بیان نظر اکثر اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم توسط حضرت آیت‌الله یزدی ریاست محترم شورای عالی جامعه مدرسین مبنی بر حمایت از کاندیداتوری آقای دکتر محمود احمدی‌نژاد در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی، اظهار نظرهای غیر کارشناسانه و گمانه‌زنی‌های متعددی از سوی برخی رسانه‌ها در این زمینه منتشر گردید که با کمال تأسف در مواردی کذب و حاکی از روش و منش غیر اخلاقی بود. بدینوسیله به اطلاع عموم می‌رساند که رأی‌گیری و اخذ نظرات در موضوع فوق مخفی و محرمانه صورت گرفته است و هرگونه اظهارنظر در این مورد غیر واقعی و بدون استناد و خلاف مقررات و عرف رسانه‌ای می‌باشد.»
در عین حال آیت الله یزدی رأی جامعه مدرسین در حمایت از احمدی‌نژاد را رأی اکثریت اعضای این نهاد دانست و گفت:«آنچه که در برخی رسانه‌ها به نقل از افراد آگاه می‌زنند صحت ندارد؛ زیرا خود این افراد نا آگاه هستند و هرگز از رای افراد اطلاعی ندارند.»
وی همچنین افزود:«31 نفر از اعضای جامعه مدرسین که اکثریت اعضا را شامل می‌شود از آقای محمود احمدی‌نژاد حمایت کردند و رای به وی را ترجیح دادند.»
در حالی که سایت خبری حامی میرحسین از آیت الله مکارم شیرازی با عنوان مخالف حمایت از کاندیدانوری احمدی‌نژاد نام برده بود، دفتر ایشان نیز بیانیه ای منتشر کرد و نسبت به این ادعا واکنش نشان داد. در این بیانیه آمده است:«بارها این مطلب اعلام شده است که حضرت آیة الله مکارم شیرازی در عین احترام به تمام کاندیداهایی که از طرف شورای محترم نگهبان مورد قبول واقع شده اند از کاندیدای خاصی حمایت نمی کنند و اصولا شأن مرجعیت را این نمی دانند که به حمایت کاندیدای خاصی برخیزد. بنابراین آنچه در برخی از رسانه ها یا سایت های اینترنتی درباره نفی یا اثبات کاندیدایی از سوی ایشان آمده صحیح نیست. از خداوند بزرگ مسألت داریم که همه کاندیداهای محترم و علاقه مندان به ایشان حریم شرع و اخلاق را رعایت فرموده و انشاءالله انتخابات خوبی که مورد رضای پروردگار باشد داشته باشیم.»
آیت الله جوادی آملی از دیگر چهره های بود که به انتشار این خبر واکنش نشان داد. در بیانیه دفتر ایشان آمده است: «حضرت آیت الله جوادی آملی در خصوص نامزدهای محترم دهمین دوره ریاست جمهوری اثباتاً یا نفیاً نظری اعلام نفرمودند و همگان را برای حضور درکنار صندوق‌های رأی تشویق نموده‌اند.»
آیت الله مقتدایی نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز فهرست منتشره در خصوص عدم حمایت اعضای جامعه مدرسین از احمدی‌نژاد را تکذیب کرد. آیت الله مومن نیز با تکذیب برخی اخبار منتشر شده مبنی بر عدم حمایت وی از احمدی‌نژاد گفت: «در وضع حاضر من احمدی‌نژاد را از دیگر آقایان بهتر می‌دانم.»
این عضو جامعه مدرسین حوزه علیمه قم همچنین افزود: «متاسفانه افرادی به من مراجعه می کنند و ابراز می دارند که مطالبی به نام من در نشریات و سایت های خبری مبنی بر عدم حمایت از احمدی‌نژاد یا تایید شخص دیگری منتشر شده است این درحالی است که بنده اعلام می کنم هر نظری که به نام اینجانب در خلاف نظر جامعه مدرسین منتشر شده است بیخود است و صحیح نیست. من هیچ جا از احمدی‌نژاد نفی صلاحیت نکرده ام و یا نگفته ام که جامعه مدرسین نباید حمایت کند.»
مدیر سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه نیز هر گونه گمانه زنی و انتشار لیست افراد جامعه مدرسین مخالف با حمایت از حمدی نژاد که از سوی برخی رسانه ها منتشر شده است را تکذیب کرد. حجت الاسلام سیدمحسن صالح، مدیر سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در گفت‌وگو با رسا در خصوص انتشار اسامی برخی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه در مخالفت با حمایت از احمدی‌نژاد گفت:«تمام این گمانه‌زنی‌ها که از سوی برخی رسانه‌ها و مطبوعات اعلام شده کذب محض است و هیچ پایه و اساسی ندارد.»
مدیر سیاسی جامعه مدرسین همچنین افزود:«هیچ یک از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه از آرای دیگر اطلاعی ندارد و حتی بنده به عنوان مدیر سیاسی جامعه مدرسین از دیگر نظرات آگاه نیستم. »
این همه در حالی است که جامعه روحانیت مبارز نیز حمایت اکثریت اعضای خود از احمدی‌نژاد را اعلام کرده است. اکنون به نظر می رسد با اعلام نظر رسمی شخصیت های حوزوی رویای چندین ساله مخالفان دولت بیش از پیش آشفته شده باشد. و طبیعی است که در فکر چاره ای برای حل رسوایی خبرسازی های خود باشند.


88/3/8
4:39 ع

دکتر احمدی‌نژاد گفت: روزی که رئیس‌جمهور سابق کشور با آن وضعیت به فرانسه رفت یکی از غم‌انگیزترین روزهای زندگی‌ام بود؛ چرا که شیراک بالای پله‌ها ایستاده بود و رئیس‌جمهور ایران پله‌های متعدد را پشت‌سر گذاشت...

دکتر احمدی‌نژاد گفت: روزی که رئیس‌جمهور سابق کشور با آن وضعیت به فرانسه رفت یکی از غم‌انگیزترین روزهای زندگی‌ام بود؛ چرا که شیراک بالای پله‌ها ایستاده بود و رئیس‌جمهور ایران پله‌های متعدد را پشت‌سر گذاشت تا به او برسد.
دکتر محمود احمدی‌نژاد کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتگوی تخصصی که عصر امروز در رادیو گفتگو برگزار شد، در خصوص موضوع توسعه در اقتصاد گفت:‌ با به کار بردن این کلمه بدون تعریف بومی مخالف هستم؛ چرا که اگر تعریف مشخصی از این موضوع ارائه ندهیم هرکسی از ظن خود از آن برداشت می‌کند.
احمدی‌نژاد ادامه داد: برخی می‌خواستند با تعریف معیارهای خارجی فرهنگ و ادبیات را با تعریف توسعه تعریف کنند و حتی برخی اول انقلاب گفتند باید بدنبال تعریف و اقتصاد بر مبانی توسعه باشند.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما بدنبال تعالی کشور هستیم، اظهار داشت: تعالی یعنی بالا رفتن هم در بخش اقتصاد و هم در بخش فرهنگ و هم سیاست که باید پیشرفت با تعاریف ما همراه باشد.
وی گفت: جامعه وقتی متعالی است که پیشرفت‌ها و تعاریفش انسانی و دوستانی باشد که این موضوع در فرهنگ بومی ما وجود دارد.
احمدی‌نژاد گفت: وقتی از تعالی سخن می‌گوییم یعنی عدالت و احترام به انسان‌ها و فداکاری برای دیگران در ذات برنامه‌ریزی‌ها قرار دارد و ما باید بر توانمندی‌های خود متکی باشیم نه اینکه هر کسی به فکر سود حداکثری خود باشد؛ چرا که این یعنی فاصله طبقاتی و له شدن عده‌ای برای منافع دیگران و این یعنی یک اقتصاد یکجانبه مادی و سودگرا.
رئیس جمهور کشورمان خاطرنشان کرد:‌ همه این توسعه باید برای رشد انسان باشد و ما به دنبال دستیابی به یک اقتصاد اخلاقی باشیم نه یک اخلاق اقتصادی.
وی خاطرنشان کرد: این ادبیات با انقلاب اسلامی ایران متولد شد اما سازوکار مناسبی نداشت درحالی که در تاریخ گذشته خود منابع ملاک‌ها و روش‌هایی داریم که باید جایگزین شود و ما در برنامه پنجم امیدواریم بتوانیم تصویری روشن از این نگاه به برنامه‌ریزی توسعه و پیشرفت و تعالی ارائه دهیم.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص موضوع سیاست خارجی و شعار نه شرقی نه غربی اساس این شعار را یک نفی و یک اثبات دانست و گفت: نفی این شعار این است که ما مدل‌های غیر ممتنی بر مبانی خود را نمی‌پذیریم و امروز نیز بر سر حرف خود هستیم چون این مبانی بر انسانیت استوار نیست و امروز همین لیبرالیسم است که جنگ‌ها و کشتارها در سطح جهان را توجیه می‌کند و این نفی امروز هم پابرجاست.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه شرایط به شدت به نفع ما در حال تغییر است گفت: ادبیات انقلاب جای خود را در دنیا باز کرده است و امروز می‌بینیم که تقریبا همه ملت‌ها از وضع موجود ناراحتند و امیدی هم به اصلاح از درون سازوکارهای موجود ندارند.
وی خاطرنشان کرد: راه جدید با شاخصه‌های انقلاب ما همراهی دارد که همان بازگشت به انسانیت و عدالت است و جالب است که در خود آمریکا این وضع شدیدتر از اروپاست که نشانه آن را می‌توان از همین شعار تغییر که توسط دولتمردان آمریکا سر داده می‌شود، مشاهده کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه سیاست خارجی و سیاست داخلی مکمل یکدیگر هستند گفت:‌ما باید نظام جهانی را به سمت خود تغییر دهیم تا بتوانیم در داخل بصورت مستقل عمل کنیم.
احمدی‌نژاد گفت: سیاست خارجی ما فعال و تاثیرگذار و منشاء اقتدارش درون‌زاست و این بخاطر قدرت اثرگذاری فرهنگی ملت ما در دنیاست که نشانه آن را در پیروزی هسته‌ای دیدیم.
وی با بیان اینکه کشورهای غربی در موضوع هسته‌ای مغلوب فرهنگ ما شدند، اظهار داشت: ‌امروز قدرت اول در دنیا افکار عمومی است و ما در دور اول توانستیم فریاد بزنیم که ما هستیم؛ چراکه قبل از این دولت می‌گفتند کار ایران تمام شده است و ایران هیچ نقشی در معادلات جهانی نخواهد داشت و حتی در اروپا نابودی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند اما ما نشان دادیم که ایران توانمند است و قدرت برنامه‌ریزی برای دنیا را در چارچوب انسانی دارد.
رئیس جمهور با بیان اینکه در جلسات چند جانبه با خارجی‌ها آنها پیشنهادات ایران را قبول می‌کنند علت این امر را پیشنهادات عادلانه جمهوری اسلامی دانست و گفت: برای مثال در همین نشست اخیر که با روسای جمهور افغانستان و پاکستان داشتیم این دو کشور بر سر موضوعی با هم با هم به مشکل خوردند ولی پیشنهاد جمهوری اسلامی را که سه پیشنهاد ارائه کرده بود پذیرفتند.
احمدی‌نژاد عدالت را مبتنی بر فطرت انسان دانست و گفت: ‌اگر ما بر مبنای عدالت صحبت کنیم تنها اقلیتی در دنیا هستند که حرف ما را نمی‌پذیرند.
وی خاطرنشان کرد:‌ اولویت در برقراری ارتباط با کشورهای دیگر همسایگان، دنیای اسلام و مابقی جهان است اما این به این منظور نیست که استثنایی وجود ندارد؛ چراکه ما در همین دنیای اسلام با برخی کشورها مانند مصر رابطه‌ای نداریم و یا در حوزه خلیج فارس با برخی کشورها رابطه بهتر و با برخی رابطه ضعیف‌تری داریم ولی هدف ما برقراری بهترین نوع ارتباط است. ما هر ارتباطی را که به نفع تحقق هدف باشد دنبال می‌کنیم و قطعاً در متن آن هدف نیز منافع ملی نهفته است و حضور فعال ما در عرصه‌های جهانی کمک می‌کند که ایران را بسازیم.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: اگر جهان و ارتباطات آن بر محور عدالت شکل گیرد، حتماً منافع ملی ما نیز در آن تأمین می‌شود و دیگر سایرین قادر نخواهند بود به خاطر تأمین منافع خودشان سالها ما را معطل کنند.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه عده‌ای سیاست‌های شما در عرصه خارجی را ماجراجویی دانسته‌اند، گفت: مخالفین دولت در این چند سال هر توهینی که توانسته‌اند انجام داده‌اند و دهها تریبون و 30 روزنامه مدام به ما تهمت زدند اما تاکنون جواب نداده‌ایم.
وی افزود: پیش از این دولت یک سیاست خارجی انفعالی در ایران جریان داشت، در افغانستان و عراق با آنها همکاری شد اما در نهایت آمریکا در آن کشورها مستقر شد. در مرحله هسته‌ای مدام عقب‌نشینی صورت گرفت و در نهایت آمریکا ایران را محور شرارت نامید و کار به جایی رسیده بود که غربی‌ها فقط به قول خودشان به دنبال گفت‌وگوی انتقادی با ایران بودند و همواره خود را در جایگاه طلب‌کار از ما می‌دانستند و حتی می‌گفتند سالها باید مذاکره کنیم تا اجازه استفاده از چند سانتریفیوژ را به شما بدهیم اما وقتی ما با قواعد خودمان عمل کردیم اکنون 7 هزار و چند صد سانتریفیوژ داریم و هیچکس نیز جرأت تهدید ایران را ندارد و هر از چند گاهی صهیونیست‌ها پارازیت بی‌ارزش می‌دهند.
احمدی‌نژاد ادامه داد: یکی از این آقایان هنوز نمی‌فهمد که در دنیا چه می‌گذرد و به همین دلیل به ما می‌گوید چرا به سراغ آمریکای جنوبی رفته‌اید در حالی که استدلال ما این است که غربی‌ها به دنبال منزوی کردن ایران بودند اما ما به حیات خلوت آمریکا رفتیم و حتی سنگین‌ترین سخنرانی ضدآمریکایی را در نیکاراگوئه انجام دادم و قطعاً حضور فعال ما در آمریکا لاتین یک عملیات هوشمندانه بسیار دقیق بوده است.
وی تصریح کرد: غربی‌ها به وسیله هولوکاست برای خودشان یک مظلومیت دروغین درست کرده بودند و با استفاده از آن ملت‌ها را تحت ستم قرار می‌دادند اما هولوکاست را مورد هدف قرار دادیم و آنها حتی باور نمی‌شد که چنین کاری انجام شده است چون نقطه ضعف اصلی آنها را مورد هدف قرار دادیم و می‌بینید که امروز ایران هم وزن آمریکا در معادلات جهانی مؤثر است؛ کجای این ماجراجویی است؟ مگر آنها نمی‌گفتند که اگر احمدی‌نژاد بیاید جنگ می‌شود، پس چطور شد که سایه تهدید برداشته شده است.
رئیس جمهور با بیان اینکه با عقب‌نشینی نمی‌توان تهدید را برطرف کرد، بر لزوم حفظ عزت ملت ایران در عرصه سیاست خارجی تأکید کرد و گفت: آن روزی که رئیس جمهور سابق با آن وضعیت به فرانسه رفت یکی از غم‌انگیزترین روزهای زندگی‌ام بود چرا که ژاک شیراک در بالای پله‌های محل استقرار خود ایستاده بود و رئیس جمهور قبلی ایران در پایین پله‌ها از ماشین پیاده شد و پله‌های متعدد را پشت‌سر گذاشت تا به او برسد و این حرکت از موضع ضعف باعث تحقیر ما شد.
وی افزود: ما دیگران را تحقیر نمی‌کنیم اما اجازه هم نمی‌دهیم که دیگران ما را تحقیر کنند و معتقدیم کسانی که در طول آن سالها به ثروت‌های فراوان دست یافتند قادر به تأمین منافع ملت نیستند چرا که باید در داخل تواضع و در خارج اقتدار و شجاعت داشته باشیم.
احمدی‌نژاد سیاست خارجی دولت نهم را دقیق‌ترین و علمی‌ترین سیاست خارجی دانست و خاطرنشان کرد: پیش از این آنها حتی به صورت هفتگی به ما مهلت می‌دادند که مجبور به انجام کاری شویم اما اکنون در موضعی قرار داریم که می‌گوییم در فرصت مناسب به درخواست شما جواب می‌دهیم و آن‌ها هم موضع ما را سازنده می‌‌نامند.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سؤال دیگری درباره آزادی، آن را بالاترین هدیه خداوند به انسان و حقیقتی تکامل‌آفرین دانست و اظهار داشت: بعضی‌ها در این 4 سال دیگر چه چیزی می‌خواستند بگویند که نگفته‌اند؟ آنها علیه دولت و شخص رئیس جمهور انواع توهین‌ها، دروغ‌ها و تمسخر‌ها را مطرح کردند و حتی کاریکاتور رئیس جمهور را کشیدند اما ما شکایت نکردیم و بجز چند مورد انگشت‌شمار حتی به وزارتخانه‌ها نیز گفتم که شکایت‌های خود را پس گرفتند، کمترین تعداد تعطیلی روزنامه‌ها نیز در این دولت بود و فقط یکی دو مورد بود که آنقدر خرابکاری کردند که دادستان آنها را توقیف کرد.
وی افزود: طبق قانون انتخابات هیچ کاندیدای حق ندارد کاندیدای دیگر را تخریب کند اما نه تنها این کار را انجام ندادند حتی پیش از موعد تبلیغات خود را آغاز کردند و حتی افترا زدند که اگر شکایت می‌کردم قطعاً قادر به پاسخگویی نبودند.
احمدی‌نژاد تصریح کرد: در انتخابات ریاست جمهوری گذشته علی‌رغم آنکه مجریان انتخابات و دولت وقت مخالف روی کارآمدن من بود یکی از کاندیداها گفت که فلانی تقلب کرده است و من هم از ایشان شکایت کردم اما چندین نفر را فرستاد تا از شکایتم صرف‌نظر کنم و من هم کوتاه آمدم و تاکنون هم تحمل کردم اما حالا باز هم همان حرفها را می‌زنند.
رئیس جمهور اظهار داشت: حریم‌های آزادی به قداست خود آزادی است و همه باید دست در دست هم ذهن خود را در عرصه‌های گوناگون فعال کنیم که در همین راستا دولت در جلسه اول فشارهای وارده به خود را تحمل کرد و در درجه دوم نیز از حریم مردم صیانت می‌کند اما متأسفانه اکنون شیوه تبلیغات بعضی‌ها تعدی به حقوق مردم شده است در حالی که همه باید قانون را اجرا کنند.
وی در پاسخ به سؤال مجری این برنامه مبنی براینکه در اجرای آزادی، عدالت و توسعه گاهی تعارضاتی ایجاد می‌شود گفت: اگر تعریف از اینها درست باشد مغایریتی ایجاد نمی‌شود و آن مواردی که شما می‌گویید در مواقعی ایجاد می‌شود که تعریفی درست از این مفاهیم انجام نشده است.
احمدی‌نژاد عدالت را ضامن آزادی دانست و افزود: عشق،‌عدالت و آزادی هر کدام جلوه‌ای از حقیقت وجودی انسان هستند اما بعضی‌ها از این مفاهیم تعاریف غلطی دارند مثلاً می‌گفتند ابتدا توسعه را ایجاد کنیم و بعد عدالت را بوجود بیاوریم در حالی که توسعه بدون عدالت معنا ندارد.
رئیس جمهور ادامه داد:‌ بعضی‌ها از مفهوم آزادی سواستفاده کرده‌اند و برای دیگران هیچ حقی قائل نیستند؛ آنها گفتند دولت به مردم سیب‌زمینی داده است تا به استقبال بیایند در حالی که چنین حرفی از مردم مؤمن، تمدن‌ساز و دقیق اصفهان بدور است و بیان کردن چنین حرفی یعنی نشناختن حریم آزادی و توهین به ملت؛ آنها بعد از آن نیز گفتند اینها به مردم پول داده‌اند.
وی تصریح کرد: آزادی حقیقی زمانی محقق می‌شود که به کرامت انسانها احترام گذاشته شود اما می‌بینیم که به مردم توهین می‌کنند و به بنده نیز تهمت‌های متعدد از جمله دروغ، دزدی و بی‌عقلی زده‌اند؛ آنها مردم را دست‌کم گرفته‌اند و بنده نیز قطره‌ای از این ملت هستم.
احمدی‌نژاد تصریح کرد: آمدند و گفتند دولت پرتقال اسرائیلی وارد کرده است در حالیکه اینگونه نبود و اگر بنده شکایت کنم والله نمی‌توانند ادعاهایشان را اثبات کنند و تاکنون هم 3 بار شکایت‌هایم را پس گرفته‌ام.
رئیس جمهور با اشاره به برخی مسائل مطرح شده درباره نیروی انتظامی گفت: در سال 64 و 65 شهربانی جزئی زیرمجموعه وزارت کشور بود اما اکنون اینگونه نیست و به همین جهت همه با هم باید تلاش کنیم تا قدرت در خدمت مردم باشد و با فرهنگ‌سازی درست اقدامات صورت گیرد.
وی در پاسخ به سؤال مجری این برنامه مبنی بر دلائل انحلال سازمان مدیریت و موضوع سفرهای استانی گفت: ما سازمان مدیریت را متحول کردیم نه منحل؛ چرا که اگر اتاق فکر با کارهای اجرایی مخلوط شود توان فکر کردن صحیح را نخواهد داشت و کارها نیز معطل می‌ماند که وضعیت قبلی کشور نیز حاصل همین موضوع بود.
احمدی‌نژاد با اشاره به سابقه 60 ساله بوجود آمدن سازمان مدیریت افزود: این سازمان هم برنامه می‌ریخت و هم نظارت می‌کرد که دیدید در طول 60 سال هیچ‌کدام از مسائل کلان به نتیجه نرسید؛‌ این سازمان اختیارات مطلق هم داشت و هیچ فردی نمی‌توانست در کشور حتی یک مدرسه بدون اجازه آن سازمان بسازد.
رئیس جمهور تصریح کرد:‌ آن برنامه‌ها جواب نداد و هرچقدر به جلو رفتیم به نقطه اطمینان نرسیدیم البته این بدین معنا نیست که مشکل از افراد این سازمان بوده بلکه مشکل از سیستم بوده است و به همین دلیل ما گفتیم سازمان مدیریت یا همان مغز مدیریت و برنامه‌ریزی باید اتاق فکر سیستم باشد؛ آن سازمان چند معاون داشت که هر کدام چند صد یا یکی 2 هزار موافقت‌‌نامه امضا می‌کردند و دیگر وقتی نمی‌ماند که به درستی نظارت شود و در همین اثنا منابع فراوانی مصرف شد؛ حالا آقایان می‌آیند و ایران را با کره مقایسه می‌کنند و می‌گویند که ایران چقدر عقب افتاده است.
وی ادامه داد: سازمان مدیریت باید محل تفکر نخبگان کشور باشد که ما در اولین گام این کار را انجام دادیم و سعی کردیم مبانی را عوض کنیم و در درجه دوم نیز برنامه‌هایی که از اتاق فکر بیرون می‌آید باید همه ارزشهای فرهنگی ما را در بر داشته باشد نه اینکه همواره به دنبال این باشد که جا پای غربی‌ها بگذارد.
احمدی‌نژاد ادامه داد: بیشترین استقبال از این تحول نیز از درون همین سازمان انجام شد و می‌بینید که ابتکار و بهره‌وری از 0.48 به 1.02 رسیده است.
رئیس جمهور تصریح کرد: در این مدت تولید ناخالصی داخلی، سرمایه‌گذاری و سرعت انجام پروژه‌ها نیز افزایش یافت در حالی که تا پیش از این حتی پروژه‌هایی داشتیم که 19 سال به طول انجامیده بود یعنی هزینه آن صددرصد افزایش یافته بود و هنوز هم افتتاح نشد.
وی ادامه داد:‌اختیارات متمرکز، نفوذ و بی‌عدالتی را در پی داشت ولی اکنون باید یک مغز متفکر دقیقاً مسائل را کنترل کند و با فراق بال از اندیشه کشور استفاده کند و هدف از این کار تنها تمرکززدایی نبود بلکه اختیارات را توسعه دادیم و معتقدیم یکی از عوامل بوجود آمدن تمرکز، خود آن ساختار بود.
احمدی‌نژاد یکی از اهداف سفرهای استانی دولت نهم را کنترل اجرای تصمیمات و برطرف کردن عیوب بوروکراسی دانست و با اشاره به منافع متعدد این سفرها گفت: در این سفر کنترل و نظارت تصمیمات نیز پیگیری می‌شود.
رئیس جمهور در پاسخ به سؤالی درباره نهضت تولید علم، حرکت یک ملت بدون علم را بی‌معنا دانست و با بیان اینکه نور علم روشن‌کننده مسیر حرکت است گفت: در دنیا پیشرفت و توسعه به مفهوم خودی، منوط به علم است و از این منظر کشورها سه دسته هستند، کشورهایی که دانش می‌فروشند، کشورهایی که می‌توانند فروشنده دانش باشند و عده‌ای از کشورها که توان این کار را ندارند که ایران جزو گروه دوم است و ظرفیت تبدیل ایران به فروشنده علم زیاد است.
وی ادامه داد: در دانش‌‌ها یکسری دانش پیش‌رو وجود دارد که تحقق پیشرفت کشور منوط به بدست آوردن آن دانش‌ها است مانند نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، هوا فضا و انرژی هسته‌ای که اصرار ما و مخالفت غربی‌ها به خاطر نقش مهم اینها بوده است چرا که آنها می‌خواسته‌اند ما در درجه 2 باقی بمانیم و می‌بینیم که از روز پافشاری ایران در موضوع هسته‌ای ما 4.5 برابر کل 27 سال قبل اختراعات داشتیم و مقالات علمی کشورمان نیز چندین و چند برابر شده است و با توجه به غنای نیروی انسانی ایران و رشد 70 درصدی ظرفیت دانشگاهها زمینه برای برداشتن گام‌های بلند فراهم شده است.
رئیس جمهور تصریح کرد: وقتی افق بالا برود همه حرکت می‌کنند و این از چیزهایی است که باید برایش هزینه بدهی و می‌ارزد.
احمدی‌نژاد با اشاره به رشد چشمگیری تولید فولاد، سیمان، مس و رشد صادرات غیر نفتی و 4 برابر شدن بودجه پژوهشی کشور اظهار داشت: تازه فضا باز شده است و پس از مدتها می‌‌توان افق حقیقی ایران را نشان داد.


88/3/8
4:38 ع

حجت الاسلام والمسلمین سعید جوادی آملی، فرزند حضرت آیت الله جوادی آملی در گفت و گو باخبرنگار "شبکه خبر دانشجو"، در واکنش به درج اخبار کذب برخی سایت ها مبنی بر مخالفت آیت الله جوادی آملی با احمدی نژاد،...

علما را فدای باندبازی های خود قرار ندهید
 
یک سایت منتسب به مافیای اقتصادی که خبر اعلام مخالفت اعضای جامعه مدرسین با احمدی ن‍ژاد را منتشر کرده بود، در اقدامی ناشیانه این شایعه بزرگ خود را تکذیب کرد.
 
 
 یک سایت محفلی که با نزدیک شدن به دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آغاز به کار کرده و چندی است با انتشار اخبار مجعول منافع گروهی و حزبی خود را دنبال می کند، در جدیدترین اقدام غیراخلاقی، اقدام به درج خبری با عنوان «چه کسانی با اعلام حمایت از احمدی‌نژاد مخالف بودند؟» با هدف القای مخالفت تعدادی از مراجع و علمای حوزه علمیه قم با رئیس جمهور کرد.
 
در این خبر که در واکنش به اعلام حمایت اکثریت جامعه مدرسین در غالب بیانیه آیت‌الله محمد یزدی، رئیس‌جامعه مدرسین حوزه علمیه قم منتشر شده بود، نام  19 تن از اعضای این تشکل روحانی را به عنوان مخالفین دکتر احمدی نژاد ذکر کرده بود.
 
در همین حال «شبکه خبر دانشجو» ضمن تماس با دفاتر چندین تن از بزرگان جامعه مدرسین از جمله دفتر حضرات آیات مکارم شیرازی و جوادی آملی و حجت الاسلام حسینی بوشهری، صحت و سقم این خبر  را جویا شد که دفاتر و نمایندگان حضرات و آیات عظام رسما خبر سایت مذکور را تکذیب کردند.
 
در آن خبر که با رعایت کامل حفظ اصل نقل قول تنظیم شده بود، به وضوح خبر سایت محفلی «آینده» که اداره کنندگانش سابقه به تعطیلی کشاندن یک سایت دیگر به خاطر «جعل خبر» را در کارنامه خود دارند، تکذیب شد.
 
در این خبر آمده بود: «آیت الله حسینی بوشهری در گفت وگو با خبرنگار سیاسی "شبکه خبردانشجو" در واکنش به انتشار اسامی برخی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در برخی سایت ها با عنوان مخالفت با احمدی نژاد، گفت: نظر من همان نظر و موضع دبیر سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم است.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین سعید جوادی آملی، فرزند حضرت آیت الله جوادی آملی در گفت و گو باخبرنگار "شبکه خبر دانشجو"، در واکنش به درج اخبار کذب  برخی سایت ها مبنی بر مخالفت آیت الله جوادی آملی با احمدی نژاد، گفت: موضع و نظر حضرت آیت الله جوادی آملی همان موضع و نظر دبیر محترم سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم است و در پاسخ به این مساله موضع جامعه مدرسین را منتشر نمائید.
در همین زمینه پیگیری های خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از دفتر آیت الله مکارم شیرازی در تهران نیز حاکیست، ایشان هیچ موضعی له یا علیه هیچ یک از کاندیداها نداشته اند و به گفته مسئول دفتر ایشان در تهران، اساسا شان مرجعیت فراتر از ورود به کشمکش های سیاسی و حزبی است.»
 
همان گونه که از متن خبر فوق مشخص است، محور خبر «شبکه خبر دانشجو» «تکذیب مخالفت مراجع عظام تقلید و علما با دکتر احمدی نژاد» بوده است نه حمایت ایشان از از کاندیداتوری وی.
 
اما ظاهرا انتشار واقعیات موجود در فضای سیاسی کشور به مذاق برخی محافل حزبی خوش نیامد تا اینکه به جنب و جوش افتاده و با قلب واقعیت به خط خبری جعلی گذشته خود ادامه دهند.
 
بار دیگر «آینده» در راستای وظیفه ای که گروه های پشت پرده آن برایش طراحی کرده اند، در خبری به نقل از حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جوادی آملی، فرزند ارشد آیت‌الله جوادی آملی، با هدف تخریب بسیج دانشجویی، «شبکه خبر دانشجو» را جاعل می خواند و البته در این اثنا، خبر قبلی خود را به صورت ناشیانه ای تکذیب می کند!
 
این سایت محفلی که با پشتوانه و حمایت مالی مافیای اقتصادی اداره می شود، در خبر خود به نقل از فرزند آیت الله جوادی آملی می نویسد که ایشان بیش از دو سال است که در جلسات جامعه مدرسین شرکت نمی کنند. این درحالیست که در خبر قبلی، آینده مدعی شده بود که 19 تن از اعضای جامعه مدرسین از جمله آیت الله جوادی آملی، با احمدی ن‍ژاد مخالفت کرده اند.
 
با دقت در محتوای خبر "شبکه خبر دانشجو" و مصاحبه "آینده" با حجت الاسلام سعید جوادی آملی، بوضوح سردرگمی و پریشانی این سایت محفلی مشخص می شود.
 
اساسا معلوم نیست سناریو نویسان آینده چه چیزی را تکذیب می کنند؟ اگر اعلام موضع آیت الله جوادی آملی را تکذیب می کنند که این موضوع نیز محور خبر شبکه خبر دانشجو بوده است و این شبکه اولین بار این موضوع را منتشر کرد و اتفاقا این سایت آینده بود که در خبر مجعول خود موضع «نفی احمدی ن‍ژاد» را به معظم له نسبت داد؛ پس نتیجتا سایت آینده در اقدامی ناشیانه خبر خود را تکذیب کرده است. 
 
به نظر می رسد اداره کنندگان این سایت منتسب به مافیای اقتصادی، برای پوشاندن این گاف و رسوایی بزرگ قصد دارند با اتهام زدن به «شبکه خبر دانشجو» و دانشجویان بسیجی، اذهان را به سویی دیگر منحرف کرده و مقصر این ننگ را دیگری معرفی کنند.
 
گفتنی است پس از انتشار خبر مجعول سایت آینده مبنی بر نسبت دادن موضع نفی احمدی نژاد به 19 تن از علمای برجسته جامعه مدرسین، بیانیه ها و موضع گیری های صریح حضرات و آیات عظام که مورد نسبت ناروای این سایت جاعل قرار گرفته اند، در رد این دروغ بزرگ اتخاذ شده است.
 
 دفتر آیت الله جوادی آملی با صدور بیانیه رسمی اعلام کرد که ایشان له یا علیه هیچ کاندیدایی موضع گیری نکرده و نمی کنند.
 
دفاتر آیات عظام مکارم شیرازی، مومن، مقتدایی و حسینی بوشهری که همگی از اعضای برجسته جامعه مدرسین هستند نیز در موضع گیری های جداگانه ای خبر آینده را دروغ خوانده اند.
 
ذکر این نکته ضروریست که انتظار انصاف و رعایت اخلاق رسانه ای از سایتی که با پشتوانه مالی مافیای اقتصادی اداره می شود، خیال خامی است و  شبکه خبر دانشجو و دانشجویان بسیجی هیچ بهایی به این گزافه گویی ها و زبان درازی ها نمی دهد.
 

«شبکه خبر دانشجو» بار دیگر تاکید می کند، خبر خود مبنی بر «تکذیب مخالفت آیات عظام مکارم و جوادی آملی و حجت الاسلام حسینی بوشهری با احمدی نژاد» را در نهایت صداقت خبری و با حفظ شان و منزلت علمای بزرگ حوزه علمیه قم منتشر کرده است و اساسا به این نکته اعتقاد عمیق دارد که شان و منزلت علما و مراجع عظیم الشان فراتر از آن است که دستمایه درگیری ها و کشمکش های سیاسی و حزبی قرار گیرد.

88/3/8
4:37 ع

باید برای میرحسین موسوی نیز یک نفر در اصفهان کشته شود!

رمضان زاده، سخنگوی دولت سید محمدخاتمی و از پرحاشیه ترین مردان دولت اصلاحات، دانشجویان حاضر در سخنرانی وی با نوشتن و در دست گرفتن پلاکاردهایی بدین مضمون" افکار امام خمینی باید به موزه برود" و "ائمه معصومین...
مدت زیادی از واکنش مهندس موسوی به کسانی که در جلسه سخنرانی وی به بسیج توهین کرده و شعار " توپ، تانک ، بسیجی دیگر اثر ندارد" را سر دادند نگذشته، که با عکس العمل قاطع وی مبنی بر اینکه توهین به بسیج وی را ناراحت می کند و همین امر سبب شد تا این غائله خاتمه یابد. اما برخی حامیان میرحسین که با استفاده از نام میرحسین در صدد پیاده کردن افکار خود هستند بدترین توهین ها و جسارت ها را به مقدسات روا داشته اند که به نظر می رسد این مهم از دیده میرحسین موسوی پنهان مانده است. چرا که عملکرد و اهتمام وی به نظام، امام و رهبری و نیز تعلق خاطر وی به اولیای دین برکسی پوشیده نیست اما وقوع چنین اتفاقات فاجعه آمیزی آن هم در ستاد میرحسین موسوی میزان ناراحتی علاقمندان به انقلاب و اسلام را دو چندان می کند.
 
به گزارش  راسخون به نقل از جهان، در جلسه سخنرانی مجیدانصاری در کرمان، دانشجویان طی برنامه ای از پیش ” یکی از مسئولان ستاد میرحسین موسوی در اصفهان به نام "ا" با بیان اینکه در سال 84 در مسجد سید اصفهان در میان همهمه جمعیت حامی احمدی نژاد، یک نفر کشته شده است می گوید که باید برای میرحسین موسوی نیز یک نفر در اصفهان کشته شود! “ هماهنگ شده و برای تحریک نیروهای بسیجی اقدام به پاره کردن و اهانت به تصاویر مقامات ارشد نظام می کنند که نه تنها با ممانعت انصاری روبرو نمی شوند بلکه با لبخند دیپلماتیک وی به اجرای سناریوی آشوب افکنی خود ادامه می دهند و جالب اینکه دانشجویان اصولگرا با اطلاع از هدف دار بودن این اهانت ها، هیچ واکنشی نسبت به این توهین ها از خود نشان نمی دهند.
 
اما در دیگر سوی این ماجرا، در سخنرانی عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت سید محمدخاتمی و از پرحاشیه ترین مردان دولت اصلاحات، دانشجویان حاضر در سخنرانی وی با نوشتن و در دست گرفتن پلاکاردهایی بدین مضمون" افکار امام خمینی باید به موزه برود" و "ائمه معصومین الگوی ما نیستند" بدترین توهین ها و جسارت ها را - که جهان  از نقل صریح پلاگاردها و شعارها خود داری می کند- به ساحت اولیای دین انجام می دهند اما با توجه به روابط حسنه رمضان زاده با چنین تفکراتی و نیز اینکه این نوشته بیشتر در دستان خانم های حاضر در جلسه بوده است چنین اهانت هایی به دیده اغماض و با چهره خنده روی رمضان زاده نادیده گرفته شده و مجلس خاتمه می یابد.
 
از سوی دیگر یکی از مسئولان ستاد میرحسین موسوی در اصفهان به نام "ا" با بیان اینکه در سال 84 در مسجد سید اصفهان در میان همهمه جمعیت حامی احمدی نژاد، یک نفر کشته شده است می گوید که باید برای میرحسین موسوی نیز یک نفر در اصفهان کشته شود!

88/3/4
8:39 ع

ویدئو: گشت ارشاد - زمان احمدی نژاد و زمان میر حسین


88/3/4
8:5 ع

ابراز تاسف آیت الله مهدوی کنی از نطق تلویزیونی موسوی
کاش مرده بودیم و این حرفها را نمی شنیدیم

آیت الله مهدوی کنی در جلسه درس خود با اشاره به سخنان تبلیغاتی میرحسین موسوی که جمعه شب از سیما پخش شد، بیان این اظهارات را کم لطفی نسبت به انقلاب دانست و گفت:ای کاش مرده بودیم و این حرفها را نمی شنیدیم

به گزارش رجانیوز ، آیت الله مهدوی کنی درخلال جلسه اخلاق که موضوع آن عیب جویی بود، با اشاره به کم لطفی برخی هاگفت: 30 سال ازانقلاب گذشته ولی بعضی بیانات طوری است که دلالت بر این می کند که اصلاً هیچ کاری در دوران انقلاب نشده است. ایشان در ادامه تصریح کردند: آن برادرمان در سخنشان این طور فرموده اند که من آمده ام اقتصاد خراب ایران را در40 سال گذشته درست کنم. برادر! شما 10 سال قبل از انقلاب را هم چسباندی به 30 سال بعد ازانقلاب؟! یعنی از دوران نظام شاهنشاهی تا بعد از انقلاب، همه اینها یک پرونده با هم است و خراب است که می خواهیم درست کنیم؟ رئیس دانشگاه امام صادق علیه السلام درادامه با توجه دادن به این موضوع که این بیانات توسط یک شخصیتی در جامعه انقلابی ما مطرح می شود، افزودند: در این صورت، مخالفین ما می گویند خودشان دارند می گویند 40 سال است که خرابی است و این کم لطفی است و باید از این جور برخورد استغفار کرد.

دبیر کل جامعه روحانیت مبارز در ادامه گفت: با همه اشکالاتی که به دوره آقای احمدی نژاد وارد می کنید، آیا ایشان هیچ کاری نکرده است؟ شاید بعضی ها از روی حس مخالفت بگویند خوب کوبیدی ولی آیا در یک جامعه اسلامی، انسان مؤمن مطیع قرآن و ولایت خوبی هارا نمی بیند؟ یک وقت است که انسان می گوید کارهایی شده که بعضی ها نیمه کاره است بعضی ها خوب بود از طریق دیگری وارد می شدیم و بعضی ها هم تمام شده است ولی آیا پس از 30 سال شهادت و فداکاری هیچ آثاری وجود ندارد؟

آیت الله مهدوی کنی ادامه داد: نگویید شهدا خوب بودند و رفتند، کسانی هم مانده اند ازشهدا الهام گرفته اند و به واسطه خون آنهاست، که باقی مانده اند. شما طوری صحبت می کنید که گویا از اسلام چیزی باقی نمانده است. من بعضی وقتها به دوستان می گویم ای کاش مرده بودیم و این حرفها را نمی شنیدیم. خداوند متعال می فرماید خوب و بد گم نمی شود. شما که تابع قرآنید اگر حسن نیت دارید، باید خوب و بد را بیاورید. ممکن است کسی اشتباه کرده باشد ولی این فرق می کند با اینکه ما بگوییم طرف مقابل برای ریاست کردن می خواسته همه چیز را خراب کند. بنده این دیدگاه را قبول ندارم و صحیح نمی دانم که حتی در مقابل کسانی که از لحاظ سیاسی با ما همفکر نبوده اند بگویم آنها اصلاً کاری نکرده اند و بنایشان بر تخریب اسلام بوده است.

آیت الله مهدوی کنی در ادامه تذکر داد: کسانی که قصد نقد دارند، خوبی ها و بدی ها را بگویند. شما در مقابل اشکالات بگویید چه راهی برای رفع آنها دارید. مردم این را می خواهند. شما می گویید بیکاری در کشور هست یا نباید بیت المال را اینطوری خرج کرد، راهش را نشان دهید که چگونه باید بیکاری را رفع کرد یا بیت المال را به درستی مصرف کرد.

حمایت اکثریت جامعه روحانیت ازاحمدی نژاد

آیت‌الله مهدوی‌کنی اعلام کرد: اکثریت جامعه روحانیت مبارز در انتخابات از آقای احمدی‌نژاد حمایت می‌کنند و بنده نیز آقای احمدی‌نژاد را اصلح می‌دانم و به ایشان رای می‌دهم.

آیت الله مهدوی کنی همچنیندر گفتگو با سایت جامعه روحانیت مبارز افزود: در جامعه روحانیت مبارز روالی برای تصمیم گیری وجود دارد که با رای دوسوم اعضای حاضر موضوعات به تصویب می رسد. ما در رای گیری که چندی قبل در ارتباط با معرفی و حمایت از آقای احمدی نژاد به عنوان کاندیدای جامعه روحانیت مبارز داشتیم، به اکثریت رسیدیم ولی به دوسوم نرسیدیم. اقلیتی هم که سه رای کمتر داشت رای به سکوت دادند و این سکوت به معنی نفی آقای احمدی نژاد نبود، بلکه آنها نظرشان این بود که جامعه روحانیت مبارز در این موضوع سکوت کند.

وی گفت: اما نظر شخصی ام در بیان مصداق این است که بعد از جمع بندی به این نتیجه رسیده ام که آقای احمدی نژاد اصلح است و به ایشان رای می دهم.

وی یادآور شد: ما نظرمان را عرض کردیم، مردم ما در این سی سال بلکه قبل از آن نشان داده اند که مردمی رشید و صاحب تشخیص هستند. به میدان رای خواهند آمد و آنها هم فردی را که اصلح می دانند، انتخاب می کنند. و انشاءالله یک فردی بیاید که مشکلاتی که در این مملکت هست را حل بکند و در برابر دشمنان ما هم بتواند ایستادگی بکند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه رسمی جامعه روحانیت مبارز آیت الله محمدرضا مهدوی کنی دبیرکل این جامعه نظرخود را درباره کاندیدای اصلح دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد.متن پرسش و پاسخ به شرح ذیل است:

خبرنگار : حضرت آیت الله مهدوی کنی با توجه به اینکه کمتر از سه هفته دیگر به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری باقی مانده است، لطفا نظرتان را در مورد شرکت آحاد مردم در این انتخابات بیان بفرمائید؛

بسم الله الرحمن الرحیم؛
همانطوری که در تمام ادوار انتخابات، مردم و همه علاقه مندان به اسلام، انقلاب و این کشور در صحنه حضور داشته­ اند و این حضورشان یکی از عوامل مهم پیروزی و دوام انقلاب بوده است، در این مرحله انتخابات ریاست جمهوری هم حضور مردم هم در داخل و هم در خارج میتواند کارگشا بوده و آثار خوبی داشته باشد.

حضور و رای دادن مردم در انتخابات به عنوان یک حق قانونی و طبیعی است و علاوه بر آن یک تکلیف شرعی و سیاسی است.

اینکه گفتم حق قانونی است چون انسان یک موجود مدنی بالطبع است و در اجتماع زندگی میکند؛ پس سرنوشت او وابسته به اجتماعش است و اوست که این اجتماع را می سازد و از آن هم متاثر می شود.

و قهرا عدم حضور نتیجه ای جز محکوم شدن به چیزی که نخواسته است ندارد. ولی اگر حاضر شد و دخالت کرد، در سرنوشت خودش مؤثر واقع شده و اگر رأیش هم مقبول واقع نشود، وظیفه اش را انجام داده است.

من در انتخابات شرکت می کنم، رای میدهم و انشاءالله همه ایرانیان، مؤمنین، مسلمانها، غیر مسلمانها هم در این انتخابات شرکت خواهند کرد.

خبرنگار: لطفا برای امت بیدار و همیشه در صحنه جمهوری اسلامی ایران بفرمائید شاخصهای کاندیدای اصلح به نظر شما چیست و جایگاه نقد در تبلیغات کاندیداها کدام است؟

در انتخابات قاعدتا به کسی که صالح تر است رای داده میشود. اصلح بودن هم جهات مختلفی دارد. اگر به کسی رای داده می شود، معنایش این نیست که او هیچ عیبی ندارد و قابل نقد هم نیست. چون انسانهای معمولی طبعا اشکال در کارشان وجود دارد و ممکن است اشتباه و خطا بکنند.

رای دهندگان من حیث المجموع فردی را با تمام خصوصیات و جنبه های سلبی و ایجابی اش بررسی می کنند و در نهایت یک نفر که به نظرشان برای مردم، انقلاب و اسلام مفید است را انتخاب می کنند.

ما هم روی این جهت است که می خواهیم فردی را انتخاب بکنیم و الا نسبت به کاندیداهای دیگر هم احترام می گذاریم. وقتی کاندیدائی تائید شده است، مورد احترام است و نباید بی احترامی به هیچ یک از سایر کاندیداها بشود.

من بی احترامی نسبت به هر یک از کاندیداها چه از ناحیه سایر کاندیداها و چه از ناحیه طرفداران آنها را نمی پسندم.

نباید نقدها دلالت برسلب مطلق بکنند. یعنی نباید کاندیداها به گونه ای نقد شوند که معنایش این باشد که او بدرد نمی خورد و تا به حال هم کار حسابی انجام نداده است.

بعضی حرفها نفی تمامی زحمات گذشتگان است. این کم لطفی و بی انصافی است که زحمات کسانی که در این سی ساله خدمت کرده اند از مرحوم شهید رجائی گرفته تا به امروز، نادیده گرفته شود. یعنی فرض کنیم کسی که قبل از ما بوده عناد کرده و همه اش برای تخریب بوده و حالا ما آمده ایم و می خواهیم آن خرابیها را اصلاح کنیم. ممکن است اشتباهاتی در کار وجود داشته باشد ولی معمولا گذشتگان ما این گونه نبوده اند که می­ خواستند انقلاب را تخریب بکنند.

نقد معنایش این است که انسان جنبه های مثبت را ببیند، و در جنبه های منفی هم راه حل نشان بدهد. نه اینکه فقط منفی بافی بشود. و از طرفی هم نباید به عنوان یک معاند با طرف برخورد شود.

اگر پیشنهادی هست باید گفته شود که ما برای رفع مشکلات موجود، که موجود هم هست، این راه حل ها را داریم. خوب است به مردم بگوئیم که ما راه حل داریم.

بیان مشکلات را همه مردم می دانند. اگر از تمام روستائیان ما بپرسید که آقا در کشور ما چه مشکلاتی است؟ آنها هم می دانند بیکاری، گرانی، کمبودها و ... وجود دارد و همه اینها را مشاهده می کنند. لزومی ندارد که بنده بیایم پشت میکروفون و اینها را برای مردم دوباره بازگو کنم. سؤال این است که جنابعالی که تشریف آورده اید چه راه حلی دارید؟

اما اگر فقط نقد کند ولی راه حلی ارائه ندهد. یا کلی گوئی بکند، فائده ای ندارد. اگر هم این منفیات اثر بکند، وقتی که در موقع عمل راه حلی نبود، مردم برمی گردند و می گویند که جنابعالی که تشریف آورده اید چه کار کردید؟ شما که آن همه اشکال می کردید حالا خودتان آن اشکالها را چگونه رفع کردید؟

نکته دیگر در انتخاب اصلح این است که دو بعد در کاندیدای اصلح وجود دارد. یک بعد رفع مشکلات داخلی و یک بعد هم ایستادگی در مقابل دشمنان خارجی.

دشمنی آنها برای این نیست که چون ما نتوانستیم برای مردم ایجاد کار کنیم با ما دشمن شده اند و اگر فرضا رئیس جمهوری ایجاد کار بکند دیگر با او دشمن نخواهند بود.

آنها از اول با اصل این انقلاب مخالف بوده اند، بنابر این ما کسی را می خواهیم که هم بتواند مشکلاتمان را برطرف بکند و هم در برابر فشارهائی که دشمنان بر ما وارد می کنند بتواند مقاومت و ایستادگی کند.

خبرنگار: مردم دلسوز و قهرمان ایران اسلامی بسیار با ما تماس می گیرند و می پرسند که ما می خواهیم رای بدهیم، و لی در مورد مصداق کاندیدای اصلح منتظر اظهار نظر جامعه روحانیت مبارز هستیم. لطفا بفرمائید که موضع حضرتعالی و جامعه روحانیت مبارز در انتخاب کاندیدای اصلح کدام است؟

در جامعه روحانیت مبارز روالی برای تصمیم گیری وجود دارد که با رای دوسوم اعضای حاضر موضوعات به تصویب می رسد. ما در رای گیری که چندی قبل در ارتباط با معرفی و حمایت از آقای احمدی نژاد به عنوان کاندیدای جامعه روحانیت مبارز داشتیم، به اکثریت رسیدیم ولی به دوسوم نرسیدیم. اقلیتی هم که سه رای کمتر داشت رای به سکوت دادند و این سکوت به معنی نفی آقای احمدی نژاد نبود، بلکه آنها نظرشان این بود که جامعه روحانیت مبارز در این موضوع سکوت کند.

اما نظر شخصی ام در بیان مصداق این است که بعد از جمع بندی به این نتیجه رسیده ام که آقای احمدی نژاد اصلح است و به ایشان رای میدهم.ما نظرمان را عرض کردیم، مردم ما در این سی سال بلکه قبل از آن نشان داده اند که مردمی رشید و صاحب تشخیص هستند. به میدان رای خواهند آمد و آنها هم فردی را که اصلح می دانند، انتخاب می کنند. و انشاءالله یک فردی بیاید که مشکلاتی که در این مملکت هست را حل بکند و در برابر دشمنان ما هم بتواند ایستادگی بکند.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
گفتنی است پیش از این نیز آیت الله یزدیرئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اعلام کرده بود که اکثریت اعضای این جامعه احمدی نژاد را به عنوان کاندیدای اصلح انتخابات معرفی کرد‌ه‌اند.


مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
انتخابات88 ، سیاسی ، موسوی ، احمدی نژاد ، انتخابات ، ایران ، اسرائیل ، عکس ، ورزشی ، خاتمی ، رضایی ، ترکیه ، کروبی ، اوباما ، آمریکا ، فوتبال ، غزه ، طنز سیاسی ، طنز ، عکس ، ازدواج ، امارات ، خامنه ای ، امید ، انتخابات 88 ، انتخابات دهم ، آمریکا ، اعدام ، عرفه ، بوش ، فیلم ، فرانسه ، ماهواره ، میر حسین موسوی ، مقام معظم رهبری ، ناجا ، ناطق نوری ، نصرالله ، هرات ، وزارت خارجه ، وزیر رفاه ، ویدئو ، یالثارات ، مثل مادر ، مسکن ، مصباح ، مصر ، معجزه ، گزارش ، گلشیفته فراهانی ، لاریجانی ، لنگه کفش ، فرهنگ ، فرهنگی ، فلسطین ، قالیباف ، قرضاوی ، کاریکاتور ، کره شمالی ، بین الملل ، پرتو ، پل نیومن ، پوتین ، پیامک ، عشق ، عراق ، عربستان ، عکس برهنه ، غیرت ، فارس ، فاکس نیوز ، افغان ، البرادعی ، الجزیره ، اسلام ، اشیای عتیقه ، اصفهان ، اعتراض ، اجتماعی ، 22 بهمن ، sms ، آلمان ، استفتاء ، اردوغان ، انتخابات ریاست جمهوری ، انرژی هسته ای ، انصار ، انقلاب ، امام ، امر به معروف ، ایرانی ، ایرنا ، بن لادن ، خبرنگار ، دانشجو ، دانشگاه ، دوربین فیلمبرداری ، رادان ، رجبی ، تلویزیون ، تیم ملی ، جاسوس ، جشنواره فجر ، جنگ ، جوادی آملی ، جوان ، چهارشنبه سوری ، چین ، حائری ، حاج علی اکبری ، حجاریان ، حماس ، حمله نظامی ، رهبر ، رهبر معظم انقلاب ، رهبری ، روزنامه ، روسیه ، روی کین ، زنان ، سارکوزی ، سازمان ملل ، سازمان ملی جوانان ، سحر ، سریال ، سید حسن نصرالله ، سیگار ، شبکه ، شهید ، شیراز ، شیعه ، شکنجه ،
صفحات اختصاصی
 
لوگوی دوستان
 
دوستان
 
عاشق آسمونی عاشقان بتلیجه نمازخانه بوستان بهاره وبلاگ شخصی محمدعلی مقامی بندیر د نـیـــای جـــوانـی ... حبل المتین ... .::مرکز بهترین ها ::. بهترین آرزو هایم تقدیم تو باد. امُل PARANDEYE 3 PA تخریبچی انجمن تخصصی نرم افزارهای موبایل و اطلاعات کاربردی حمایت مردمی دکتر احمدی نژاد گل دختر کربلا همچنان جاریست کـــــلام نـــو شلمچه امام مهدی (عج) محفل یاران کلبه عشق کالبد شکافی جون مرغ تا ذهن آدمیزاد ! خبر روز .:: رویش عشق::. تکنولوژی کامپیوتر xXxرنـــــــــــگـــــــــارنـــــــــــــــگ xXx رنگارنگه سین جیم های اخلاقی .:: رمز موفقیت ::. تیشه های اشک ایحسب الانسان ان یترک سدی سیاست خط سوم پاک دیده آدمک ها آخوندها از مریخ نیامده اند!!! حسام سرا عشق الهی: نگاه به دین با عینک محبت، اخلاق، عرفان، وحدت مسلمین نه/ دی/ هشتاد و هشت ماه و مهر هرچه می خواهد دل تنگت بگو(مشاوره) خبر هفته سرایم بوانات نوشت گاه میم سین لبیک شاه علقمه متالورژی پر شکسته زورخانه باباعلی قافله شهداء ... تا ظهور... عشق سرخ امروز کدهای جاوا اسکریپت ( زازران )و فردا....... آرامش جاویدان در پرتو آموزه های اسلام دوزخیان زمین مذهبی سورتک زرقان پیامبر اعظم(صلی‏الله‏علیه‏وآله‏وسلم) - The Holy Propht -p.b.u.h ابن یاسین امام حسین (ع) .:: گاواره ::. تخیّلات خزان‌زده یک برگ بید ناگفته های آبجی کوچیکه عکس عــــشقـــــولـــــک رد پای . . . نورهدایت امیدزهرا فلورانس مهربون شب مهتابی شیعه مذهب برتر Shia is super relegion حــــــکـــــمـــــت آ بـــــــــــاد کشکول شمیم نگاهم برای تو بازمانده تنهای تنها حقیقت بهائیت مشکی رنگه عشقه عکس و شعر برای دوستداران هنر اگر علم در ثریا باشد مردانی از فارس به آن دست می یابند(پیامبرص) ولایت علیه السلام مشک عباس مسافری تاناکجا.مجله اینترنتی طنرناکجا آباد -نثرهای ادبی سیاوش شمیم حضور شهید سید محمد شریفی علوم قرآنی Quranic Sciences عصمت infallibility بصیرت حزب اللهی مدرنیته نقد مَلَس پوست کلف کسب درآمد از طریق اینترنت .: حرف دل :. هر چی که می خوای؟؟؟ اموزش . ترفند . مقاله . نرم افزار آر.پی.جی ‏زن وقایع تارنما سلطان عشق نسیمی از بهشت ... وبلاگ گروهی بصیرت موتور سنگین ... HONDA - SUZUKI ... موتور سنگین قدرت شیطان رویای معین سکوت بیگانه ، دختری در میان مردمان .... تفریح و سرگرمی ... وب سایت اختصاصی افسانه جومونگ کجایند مردان بی ادعا؟ تو میتونی !! دانلود سرگرمی عکس کلیپ آهنگ اس ام اس جک mp3 sms دنیای امروز ما صور اسرافیل بسم الله ارحم الرحیم دسته کلید پرشین رپ (((شفای زندگی))) از یک عباس خلوت تنهایی .: 20000000 :. السَلامُ عَلیکَ یا ابا عَبدِ الله الحُسَین (ع) اس ام اس عاشقانه « عـشقی » قالب های پارسی بلاگ وبلاگ ایران اسلام پرشین موزیک بهترینها برای شماست عاشقان پرسپولیس گفتمان مذهبی ++گوشی موبایل رایگان+ مرکز دانلود رایگان free Download بهترین نرم افزار و برنامها داستان و راه های توحید جویان بزرگ سئوالهای منتظر جواب ::::: نـو ر و ز ::::: بسم الله الرحمن الرحیم هانیبال اس ام اس سرکاری اس ام اس خنده دار و اس ام اس طنز viper حمایت از ایران او برای دم هر ثانیه ام رحمتی بود عظیم! جوکستان ، اس ام اس ، جوک ، لطیفه ، طنز ،jok+sms نفس عمیق روزگار غریبی است برادر . . . گل همیشه بهار تک ستاره حرفای خودمونی من قالب های پارسی بلاگ بهجان / behjan ازدواج موقت وچالش ها شمیم وصل معبر دلی که شکسته بود وبلاگ تخصصی ترفند کوثر چهاردیواری قلم رنجه خیلی دور _ خیلی نزدیک یه دانش آموز آوای حق تنها ترین تنها *** جزیره دانلود 2008 *** عشقولانه محمد پرسپولیسی فصل انتظار انصارالمهدی(عج) کشکول صادق آهستان فقط بالای 18+ بچه دانشجو ! EmroozNews.com Today's top news :: خبرهای برتر روز در امرو اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شیراز ##پخش مستقیم حرم امام حسین ع## وب سایت شخصی مجتبی نیکنام ©©©©هاست ارزان و قدرتمند برای وبلاگ نویسان ©©©©©©© دکتر سید احمد رضا دستغیب .:: هیچ کس ::. دکتر سید احمد رضا دستغیب نوید شاهد زن مسلمان السلام علیک یا اباصالح المهدی پرواز به بی نهایت هر کی به هر جا رسید با دلش رسید گاه نوشتهایی درباره ی هیچ چیز و همه چیز نیازمندی ها بیا برگرد به خونه از هر دری... خاطرات کبوتران حرم عشق زلف یار منطقه‏ ممنوعه همشاگردی عقیدتی ، سیاسی پایگاه بسیج حضرت صاحب الزمان علیه السلام صیغه شب بیست و چهارم - ویژه حادثه بمب گذاری در شیراز ویژه نامه فاطمیه سایت نخلستان ویژه نامه فاطمیه سایت نخلستان ویژه نامه سفر مقام معظم رهبری به استان فارس ویژه نامه نمایشگاه کتاب ویژه نامه انفجار بمب شیراز سایت نخلستان ویژه نامه سفر مقام معظم رهبری به استان فارس نیمه خرداد به بعد مدیران فردا نخلستان ترور مردان خمینی ویژه نامه اعتکاف غزه gaza سوره حشر ویژه نامه محرم طنز سیاسی دیدگاه نوین دستگاه چاپ بنر دستگاه چاپ بنر

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ