88/3/18
10:19 ص
سفیر سابق ایران در ایتالیا: جک استراو در «سعدآباد» پایش را به نشان تحقیر روی میز دراز کرد
سفیر سابق ایران در ایتالیا گفت: یادم هست که در گفتوگوهای سعدآباد، استراو وزیر خارجه انگلیس در زمان استراحت پس از مذاکرات، جلوی وزیر خارجه وقت ایران مثل یک فاتح در برابر کسی که الآن تسلیم شده، عمل کرد و پای خود را روی میز دراز نمود. در چنین فضایی دولت نهم پرونده هستهای را به دست گرفت.
به گزارش رجانیوز، ابوالفضل ظهرهوند سفیر سابق ایران در ایتالیا در پاسخ به این سوال که دولت نهم در چه شرایطی دستگاه سیاست خارجی را تحویل گرفت و رویکرد این دولت به مقوله دیپلماسی چه تفاوتی با متولیان پیشین داشت، گفت: به نظر من تفاوت معناداری را به ویژه در جنبه رویکردها و گفتمان دولتها میتوان مشاهده کرد. در 8 سال دولت اصلاحات، محصول رویکرد تنشزدایی را در عرصههای گوناگون از جمله در موضوع پرونده هستهای و روند اعتمادسازی با غرب، حقوق بشر و مسائل منطقهای میتوان ملاحظه کرد. شاهد هستیم که در آغاز به کار دولت نهم، همه تأسیسات هستهای لاک و مهر شده و دولت جدید در صورت پیگیری رویکردهای قبلی میبایست با همکاری آژانس مترصد شغل جدید برای دانشمندان هستهای کشور که با بیکاری مواجه شده بودند، میشد.
وی ادامه داد: در موضوع حقوق بشر دولت قبل با عدول از اصول عزت، حکمت و مصلحت، با دلخوش بودن به اعتمادسازی در مذاکره با اروپاییها در جایگاه متهم قرار گرفته و طی چند دور مذاکرات طولانی اتهامی، انتقادی و سازنده پیگیر متقاعدسازی اروپاییها و بستن پرونده حقوق بشری کشور بود و عملاً نه تنها پیشرفتی حاصل نشد بلکه طرفهای اروپایی با بازکردن پروندههای جدیدتر تشجیع شده خواهان ورود به عمیقترین لایههای امنیت ملی ایران و اثرگذاری شده بودند.
جک استرا بعد از «سعدآباد»، پای خود را به نشان تحقیر روی میز دراز کرد
ظهرهوند اضافه کرد: نمونه دیگر موضوع افغانستان است که علیرغم همکاریهای مخلصانه ایران در صحنه میدانی و چشم پوشیدن از تمامی ظرفیتهای خود از جمله مجاهدین و به کارگیری ادبیات غربیها یعنی جنگ سالار خواندن آنها و همسویی با مدیریت آنها در مقاطع گوناگون و نهایتاً واگذاری دستاوردهای سیاسی نظام در صحنه اجلاس بن به طرف امریکایی، بدون رعایت ملاحظات امنیت ملی و دریافت ما به ازا، صرفاً تحت عنوان اعتمادسازی و تنشزدایی مشروعیت لازم برای تهاجم و حضور امریکاییها و ناتو را فراهم ساخته و نهایتاً به محور شرارت ملقب و مفتخر میگردد.
این کارشناس مسائل بینالملل خاطرنشان کرد: در دوره مذکور در برخی اختلافات مرزی با همان هدف تنشزدایی تا آستانه تصمیمات خسارتبار جلو میروند، که خوشبختانه به دلایلی کار متوقف میشود.
وی همچنین گفت: سیاست تنشزدایی به سرحدی از وادادگی تنزل میکند که آقایان حاضر به رسمیت شناختن طالبان به قیمت انکار قطع آب هیرمند توسط طالبان و چشمپوشی از دستگیری و مجازات قاتلین دیپلماتها میشوند. یادم هست که در گفتوگوهای تهران، آقای جک استراو در زمان استراحت پس از مذاکرات سعدآباد جلوی وزیران خارجه وقت ایران و آلمان مثل یک فاتح در برابر کسی که الآن تسلیم است عمل میکند و پای خود را روی میز دراز مینماید.
ظهرهوند اظهار داشت: وقتی اینها را نگاه می کنید، می بینید که چه پروندهای قرار است تحویل دولت نهم شود. میزان ادعاها و توقعات به حدی بالا رفته که آقای یوشکا فیشر هنگام خروج از تهران با این لحن و ادبیات میگوید که به ایرانیها گفتهایم بساط خود را جمع کنید.
وی ادامه داد: طبیعتاً برای این که بخواهید این فضا را برگردانید و از موضع اتهامی خارج شده و در یک موضع فعال و تهاجمی قرار بگیرید قطعاً رویکرد، باید رویکرد متفاوتی باشد مخصوصاً در شرایط کنونی جهان و توجه به این اصل که، تنظیمکننده رفتار غربیها در منطقه و جهان صرفاً منافع ملی آنهاست که در هر نقطهای از جهان میتواند تعریف شود و میبینیم آقایانی که نهایت همکاری را با آنها می کنند تا شاید گامی به جلو بروند و حتی به داشتن تنها 30 سانتریفیوژ راضی میشوند غربیها به این هم رضایت نمیدهند.
سفیر سابق ایران در ایتالیا خاطرنشان کرد: بنابراین دولت نهم دستگاه سیاست خارجی را در شرایط عملکردی زیرصفر تحویل گرفت تا آن را در راستای سیاستهای کلی نظام با اعتقاد به آرمانهای حضرت امام(ره) و ارزشهای انقلاب پیگیری و هدایت کند. این شرایط، قطعاً شرایط دشواری بود.
وی افزود: بنابراین امروز و در سال پایانی فعالیت دولت نهم، اثری از پرونده حقوق بشر در کار نیست و چندهزار دستگاه سانتریفیوژ در نطنز در حال فعالیت هستند و تمام مراحل کار در سطح آزمایشگاهی تمام شده و امروز به عرصهای رسیدهایم که طرفهای مقابل ما دیگر موضوع غنیسازی را منکر نمیشوند و فقط میگویند که بیایید درباره این که چگونه میتوانیم به موقعیتی دست یابیم که این شرایط برای ما رفع نگرانی کند مذاکره کنیم و در صورت رفع نگرانی، حقوق شما را به طور کامل به رسمیت بشناسیم. امروز ایران در صحنه عراق و افغانستان و ... فعال مایشاء است و غرب صریحاً اعلام کرده است که برای برون رفت از مسائل و مشکلات منطقهای نیاز به همکاری ایران دارد و اگر قرار باشد که روی موفقیت یا عدم موفقیت سیاست خارجی دولت نهم بحث کنیم باید روی همین مواضع و واکنشها متمرکز شویم و این که امروز امریکاییها دنبال مذاکره با ما هستند، در حالی که تیم دولت قبل، تمامی ظرفیتها را در صحنه افغانستان به طرفهای مقابل واگذار کرده بودند و تحت پوشش افغانستان تلاش کردند که هفت دور مذاکره رودررو در ژنو با امریکاییها انجام دهند تا شاید از این رهگذر بتوانند روابط با امریکاییها را پی بگیرند، آن شرایط را با شرایط امروز مقایسه کنید و ببینید که کدام یک برای ما عزت آورده و کدام یک دستاورد ملی به همراه داشته است.
و امروز ما در حیاط خلوت امریکا (امریکای لاتین) نیز پیش رفتهایم...
وی در ادامه افزود: یادم می آید در مقطعی سفیر ما را از ونزوئلا اخراج کردند. اما امروز شما در صحنه امریکای لاتین می بینید که ما جزو بازیگران اصلی در حیاطخلوت امریکاییها هستیم. روابط ما با نیکاراگوئه تعطیل شده بود اما امروز در سطح بالایی با آنها مناسبات داریم. حتی از جنبه اقتصادی هم اگر نگاه کنید یک حجم روابط چند میلیارد دلاری را با امریکای لاتین از جمله ونزوئلا داریم که این برای ما کلی ظرفیت اقتصادی فراهم کرده و امروز علاوه بر صادرات کالا، صادرات تکنولوژیک هم به آن منطقه داریم و مهندسین ما آنجا فعال هستند. این ناظر بر این است که ما موفق بودهایم و گفتمان دولت نهم که در راستای گفتمان انقلاب، امام و رهبری است مخاطب دارد. شاهد و مثال واضح برای این موضوع، سفر رئیسجمهور به اندونزی و استقبال بینظیر مردم از ایشان است. یعنی امروز در جهان الگو و مدل رویکرد به موضوع امنیت ملی، منافع ملی و حتی بالاتر، موضوع عدالت و صلح جهانی در رویکرد و گفتمان آقای احمدی نژاد تطبیق میشود و این چیزی نیست جز اتکای دولت به مواضع مقام معظم رهبری، گفتمان انقلاب اسلامی و اعتنا و اعتماد به تحقق پذیر بودن آرمانهای حضرت امام(ره).
ظهرهوند گفت: بنابراین تفاوتهای بسیار زیادی هست که اگر برخی ملاحظات نبود میشد این پروندهها را باز کرد و مصادیقی که در پروندههاست را به اطلاع افکار عمومی رساند.
وی در پاسخ به این پرسش که "آیا این دولت میتوانست از حدی که امروز در صحنه سیاست خارجی پیش رفته جلوتر رود؟"، اظهار داشت: بله. چون بخشی از این گفتمان که توسط شخص رئیس جمهور و دولت محترم دنبال شد باید در دستگاه سیاست خارجی اجرایی و عملیاتی میشد، که این جنبه از کار وزارت خارجه میتواند قابل نقد باشد اما در جنبه گفتمانسازی و رویکرد، دولت آقای احمدینژاد را در عرصه سیاست خارجی و پیگیری ملاحظات امنیت ملی کشور موفق میدانم.
ظهرهوند در پاسخ به اینکه "دولت نهم در قبال سیاستهای کلی و کلان نظام و ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در حوزه سیاست خارجی چگونه عمل کرد و آیا موفقیتهای حاصل، محصول این سیاست ها بود یا صرفاً رویکردها؟"، گفت: اعتراف و قبول بسیاری از کشورهای اثرگذار در جهان مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی یک بازیگر اصلی و کلیدی در صحنه تحولات خاورمیانه و منطقه است مصداقی از موفقیت این دولت میباشد. آقای جان کری میگوید که ما نقش مشروع منطقهای ایران را قبول داریم.
وی افزود: این کلمات از غربیها ساده به دست نمیآید و اینکه هر نشستی که الآن میگذارند تلاش میکنند که ایران را حتماً در آن کنفرانس داشته باشند و افکار عمومی در غرب، اروپا و آسیا به این موضوع اذعان دارند که ایران بازیگر کلیدی در منطقه و حتی جهان است. جالب است بدانید که بنا بر دکترین مونروئه، امریکاییها در دوران جنگ سرد تا مرز درگیری جلو رفتند تا به شوروی سابق اجازه ندهند در امریکای لاتین حضور داشته باشد. اما شما امروز میبینید که ما در امریکای لاتین یک بازیگر کلیدی و مطرح هستیم. بنابراین دولت نهم روند غلط گذشته که در آن تلاش داشتند با بیاعتنایی به منافع کشور و ارزشها و آرمانهای انقلاب و بدون تعریف مابهازا با جهان تحت عنوان تنش زدایی و اعتمادسازی وارد تعامل شکلی شوند، این وضعیت را تصحیح کرده و ایران در نزد افکار بینالمللی و حتی در کشورهایی که فقط به منافع ملی خود فکر میکنند، به الگویی برای پیگیری منافع ملی و برخورد با قدرت های سلطهگر تبدیل شده است.
این کارشناس مسائل بینالملل در پاسخ به اینکه "دولت نهم، نگاه به شرق را در دستور کار سیاست خارجی خود قرار داد. این تغییر نگاه اقتضای شرایط دیپلماسی در مقطع تحویل دولت بود یا نه براساس سیاست دیگری این رویکرد اتخاذ شد؟"، اضافه کرد: فکر نمیکنم عنوان نگاه به شرق عنوان مناسبی در این زمینه باشد چرا که اتفاقاً نگاه جامع در این دوره به حوزه سیاست خارجی وارد شد و واقعگرایی را از مشخصههای رویکرد دولت نهم میدانم. یعنی به هر حال دوست و دشمن را باید خوب تشخیص میدادیم همچنان که حضرت امام (ره) میفرمودند که ما نباید بین گرگ و میش اعتمادسازی کنیم. دولت نهم این وضعیت را خوب تحلیل کرد، مزیت نسبی خود را خوب شناسایی نمود و حوزههای بازیگریاش را هم به خوبی انتخاب کرد. امروز به جنگ 33 روزه و جنگ 22 روزه که نگاه میکنید موفقیت نیروهای لبنانی و حماس را به پای ایران میگذارند به خاطر حمایتی که ایران کرده است و به خاطر الهامی که از ایران گرفتهاند. وقتی این را میبینید متوجه میشوید که سیاست خارجی هم به شرق و هم به غرب توجه داشته است.
ظهرهوند همچنین در پاسخ به این سؤال که "از واقعبینی به عنوان مشخصه سیاست خارجی این دوره نام بردید. به طور مصداقی در این زمینه توضیح دهید و این که این مشخصه چه دستاوردهایی برای ایران به همراه داشته است؟"، خاطرنشان کرد: یکی از جنبههای واقعبینی و هوشمندی در دولت نهم این بود که مرز منافع ملی را فرای مرزهای جغرافیای طبیعی تعریف کرد، همان کاری که امریکاییها و غربیها دارند انجام میدهند. امروز اگر از آلمانها سؤال کنید در شمال افغانستان چه میکنید؟ میگویند منافع عالیه ملت آلمان اقتضا میکند. به امریکاییها میگویید شما در خلیجفارس چه میکنید؟ میگویند منافع حیاتی ما در آنجاست. به ما میگویند در امریکای لاتین چه میکنید؟ میگوییم منافع عالیه ما در آنجاست. وقتی شما در امریکای لاتین خاکریز خود را میزنید و به فعالیت میپردازید بیانگر توانایی ملی شماست و (آنجا) مخاطب داشتهاید و به همان نسبت میزان فضایی را که اشغال میکنید فضایی است که از رقیب شما سلب می شود و اگر قرار باشد ما درون مرزهای خودمان بمانیم باید مطمئن باشیم مرزهای کشورهای رقیب یا دشمن محدود نمی ماند و ما را از درون خفه میکند. بنابراین ما باید به طرف مرزها برویم قبل از این که مرزها به طرف ما بیایند. اگر دنبال این هستیم که غربیها ما را مشروع جلوه دهند این یک خطای فاحش است چرا که منافع نامشروعشان در گرو محدود کردن ما است و هیچ وقت بدون آنکه الزام پیدا کنند منافع ما را مشروع نخواهند دید. ما نباید دنبال مشروعیت گرفتن از غربیها و قدرتهای بزرگ باشیم.
88/3/18
10:17 ص
کمک مالی دو میلیون و 400 هزار دلاری موسوی با یک تلفن هاشمی
اکنون که مدرک تحصیلی خانم زهرا رهنورد همسر آقای میرحسین موسوی پس از بیانیه حمایت آمیز دانشگاه آزاد اسلامی وضعیت پیچیده تری به خود گرفته است، بازخوانی برخی مناسبات ویژه میرحسین موسوی و عبدالله جاسبی در دوران نخست وزیری وی، همزمان با تأسیس و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی طی سالهای 61 تا 67 راهگشا به نظر میرسد:
1- عنایت ویژه میرحسین موسوی برای تاسیس و توسعه دانشگاه آزاد
دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1361، بدون اخذ مجوز تأسیس از ستاد انقلاب فرهنگی و شورای گسترش آموزش عالی وقت و خارج از ضوابط و قوانین آموزش عالی کشور تأسیس شده و تا سال 1366 به فعالیت خویش بر همین منوال ادامه داده است، در واقع این بدان معناست که دولت موسوی قریب به 6 سال چشم خود را بر فعالیتهای غیرقانونی دانشگاه آزاد اسلامی بسته است و البته این ایام همزمان است با حضور خانم زهرا رهنورد در دانشگاه آزاد اسلامی برای دریافت مدارک تحصیلی بالاتر!
واقعیت آن است که توسعه دانشگاه آزاد اسلامی در هیچ دولتی مانند دوران نخست وزیری میرحسین موسوی صورت نپذیرفته است، بهطوری که دانشگاه آزاد اسلامی در سال 61 با 3 هزار دانشجو کار خود را آغاز کرد و در پایان دولت موسوی، تعداد دانشجویان خود را به بیش از 180 هزار دانشجو افزایش داد که از رشدی 60 برابری (6 هزار درصدی) حکایت دارد. بی دلیل نیست که امروز دانشگاه آزاد اسلامی نام موسوی را در زمره هیئت امناء خود قرار می دهد.
2- کمک مالی دو میلیون و 400 هزار دلاری موسوی به دانشگاه آزاد با یک تلفن از سوی آقای هاشمی رفسنجانی
دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1361 با استفاده از کمک مالی 15 میلیون ریالی (معادل 220 هزار دلار در آن زمان) که از سوی مهندس میرحسین موسوی نخستوزیر وقت اهدا شد، مراحل تکوین خویش را آغاز کرد. فعالیت این دانشگاه از اوایل اردیبهشت ماه سال 1362 (یعنی قبل از بازگشایی کامل دانشگاههای دولتی پس از انقلاب فرهنگی) آغاز شد و در این سال نیز با دستور مهندس موسوی نخستوزیر، 150 میلیون ریال (معادل دو میلیون و 200 هزار دلار) برای تأمین مخارج مالی، به دانشگاه آزاد اسلامی اختصاص داده شد.
منبع گزارش هیئت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی
نشانی اینترنتی: http://www.edalatkhahi.ir/000157.shtml
در همین رابطه در خاطرات جناب آقای هاشمی رفسنجانی می خوانیم:
"سه شنبه 6 مهر 1361
عصر، دکتر عبدالله جاسبی آمد و برای شروع کار دانشگاه آزاد مشاوره کردیم. از نخست وزیر خواستم که پولی به حساب بریزد و از بنیاد مستضعفان خواستم که محلی بدهد و قرار شد که سریعاً شروع کنیم.
شنبه 17 مهر 1361
برای پرداخت پول به دانشگاه آزاد و معرفی وزرای سپاه و ارشاد و بهزیستی تلفنی با نخست وزیر صحبت کردم."(منبع کتاب خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی در سال 1361)
کمکهای میرحسین موسوی به عبدالله جاسبی برای توسعه دانشگاه آزاد فقط به کمکهای مالی ادواری محدود نمیشود، موسوی در تمام دوران نخست وزیری خود از وزارت آموزش و پرورش می خواهد تا مدارس کشور را در زمانهای عدم فعالیت برای برگزاری کلاسهای درس در اختیار دانشگاه آزاد قرار دهد.
با این اوصاف، اکنون بهتر می توان دلایل حمایت تمام قد عبدالله جاسبی و دانشگاه آزاد را از میرحسین موسوی درک کرد.
88/3/18
10:13 ص
عصبانیت ، پرخاش ، بی ادبی و فحش و ناسزا ، پشت پردهی متانت و خندههای تصنعی موسوی
گویا جلسه مشترک عصر یکشنبه علیرضا بهشتی و عباس عبدی به نتایج مفیدی برای این دو کاندیدا رسیده بود و موسوی و کروبی برابر توافق نمایندگانش، در طول 90 دقیقه مناظره ترجیح دادند اگر در حضور احمدینژاد حریف وی و منطق او نشدهاند، پشت سر وی که میتوانند، بخشی از فحاشی و ناسزاهایی را که در طول 4 سال گذشته در رسانهها علیه رئیسجمهور سازماندهی شده بود، بازخوانی کنند.
به گزارش رجانیوز، در ابتدای این مناظره، ابتدا کروبی در صدد توجیه شکست شب گذشته خود پرسشهای بیپاسخ ماندهی دکتر احمدینژاد از وی در زمینه مبلیغ 300 میلیون دریافتی از شهرام جزایری، منزل مسکونیاش و زندان بنیاد شهید برآید.
بنا بر این، نخستین تخلف توسط کروبی با قرائت متن از پیش آماده شدهای برای وی کلید خورد. کروبی براساس این متن تأکید کرد که 300 میلیون تومان را از جزایری در قالب وجوهات گرفته است و در آن زمان، جزایری انسان موجهی بوده است. وی همچنین گفت کاری به اینکه این پول را از کجا آورده و برای چه در زمان ریاست مجلس کروبی، این وجه را به وی داده است، نداد.
در ادامه این مناظره، موسوی با تقلید از احمدینژاد نمودارهایی با خود به گعدهی دوستانهاش با کروبی آورده بود تا بر مبنای آنها ادعا کند، آمار شب گذشتهی رئیسجمهور دروغ بوده است. اما ین آمارها که گوشهی آنها پوشانده شده بود و مشخص نبود متعلق به چه نهادی است، در حقیقت رد اظهارات موسوی بود چرا که به عنوان نمونه در مسئله نرخ تورم، دکتر احمدینژاد به پایین آمدن آن تا 15 درصد در فرودین و اردیبهشت سال جاری تأکید داشت اما موسوی نمودارش را تعمداً تا پایان 87 رسم کرده بود.
این مناظره کمچالشترین مناظره در میان مناظرات زنده تلویزیونی انتخاباتی بود و حتی کروبی بارها تأکید کرد که با موسوی دوست است و اساساً اگر هم میرحسین قصد کنارهگیری داشته باشد، به هیچ وجه به او اجازه نمیدهد.
اما شاید زنندهترین بخش این برنامه فرمایشی، بخش پایانی آن بود که مجری برنامه پس از بارها اظهارنظر از سوی دو طرف علیه کاندیدای غایب که یکی از تخلفات محرز دستورالعمل تبلیغات انتخابات است، در مقابل تذکر کوتاه مجری در این زمینه، به شدت برآشفت و با بیادبی، اقدام به فحاشی علیه دکتر احمدینژاد کرد تا مردم با پشت پردهی متانت و خندههای تصنعی وی نیز آشنا شوند.
موسوی در واکنش پرخاشگونه به مجری و هتاکی علیه رئیسجمهور گفت: «من از شما تعجب میکنم چرا وقتی کسان دیگر در اینجا صحبت میکنند چنین تذکری نمیدهید؟ من تمام وقتم را میدهم تا ایشان سه برابر من اینجا صحبت کنند و هر دروغی که میخواهد، بگوید.
وقتی ایشان اینجا دروغ میگوید هیچکس یقهاش را نمیگیرد. من اسم کسی را نبردم.
بنده یک فرد انقلابی هستم و در اعتراض به وضعیتی که ایشان بوجود آورده، سخن میگوییم و اگر اینطور نبود من نمیخواستم وارد شوم و همان کار فرهنگی خود را میکردم.
ایشان مملکت را به جایی کشانده است که پر از دروغ و نفاق است و پرونده سازی میکند و خجالت نمیکشد که در مقابل بنده بصورت بازی، مدام عکس خانم بنده را نشان میدهد درحالیکه خانم من یک استاد دانشگاه و یک فرد روشنفکر است و من نمیخواهم تعصب شخصی را وارد این موضوع کنم ولی ایشان تا این اندازه خودش را پایین میآورد.
حالا شما به بنده میگویید که من حرف نزنم؟ من اجازه میدهم که ایشان بیاید و حرف بزند و نماینده دادستانی هم نباشد که زمان را اندازهگیری کند و عیبی هم ندارد.
موسوی خطاب به مردم گفت: ای مردم همه صحبتها را در کنار هم قرار دهید و این گرافهایی که بنده نشان دادم، یادتان باشد و بدانید که این نمودارها را بالا و پایین میکنند تا شما را گول بزنند و نقش مار میکشند تا سعی کنند شما را به بیراهه ببرند و من با اینها مخالفم.
مجری برنامه در پایان خطاب به میرحسین گفت: آقای مهندس من فقط تذکر قانونی را عرض کردم و شما در بیان هر مطلبی آزاد هستید.
موسوی در پایان گفت: ایشان همه جا صحبت میکند و تهمت میزند و صدا و سیما، سایتها و پولها هم در اختیارش است.
88/3/18
10:5 ص
در دوران حکومت امام علی علیه السلام، به آن حضرت خبر رسید که "ابن هرمه" مأمور حکومتی ناظر بر بازار اهواز، مرتکب خیانتی شده است. امام علیه السلام پس از اطلاع، به فرماندار خود در اهواز چنین نوشت:
" هنگامی که نامه مرا خواندی، ابن هرمه را از نظارت بازار برکنار دار و او را به مردم معرفی کن، و به زندانش بیفکن و آبرویش را بریز، و به همه بخشهای تابع اهواز بنویس که من _علی_چنین عقوبتی برای او معین کرده ام. مبادا در مجازات او غفلت یا کوتاهی کنی، که نزد خدا خوار می شوی، و من به زشت ترین صورت ممکن تو را از کار بر کنار می کنم و خدا آن روز را نیاورد.
و چون روز جمعه رسید، او را از زندان درآور و ?? تازیانه به او بزن و او را در بازار بگردان. و هر کس گواهی آورد که ابن هرمه از او چیزی گرفته است، او را با گواه قسم بده، و مبلغ را از مال ابن هرمه بردار و به صاحب آن بپرداز و دوباره او را خوار و سر افکنده و بی آبرو به زندان بازگردان، و پاهایش را در بند بگذار، و تنها برای نماز باز کن و فقط اگر کسی برایش خوراک یا نوشیدنی یا پوشاک یا زیر اندازی آورد به او برسان.
مگذار ملاقاتی داشته باشد، تا مبادا راه پاسخگویی به محاکمه را به او یاد دهند و به آزاد شدن از زندان امیدوارش سازند. و اگر دانستی که کسی چیزی(عذری) به او آموخته است که به مسلمانی زیانی می رساند، او را نیز تازیانه بزن و زندانی کن تا توبه کند.
شبها زندانیان را به فضای باز بیاور تا تفریح کنند، جز ابن هرمه! مگر بترسی که بمیرد، در این صورت او را نیز به حیاط زندان بیاور و اگر دیدی هنوز طاقت تازیانه خوردن دارد، پس از ?? روز، ?? تازیانه دیگر- به جز ?? تازیانه نخستین- به او بزن. و برای من بنویس که درباره بازار(و نظارت بر آن) چه کردی، و پس از این خائن، چه کسی را برگزیدی، در ضمن حقوق ابن هرمه خائن را نیز قطع کن "
دعائم الاسلام ???-??? / الحیاة ???-
88/3/18
9:55 ص
از همان ابتدا در گفتار موسوی اضطراب و لکنت زبان گویای دلشوره درونی او بود. استفاده بی معنی و مداوم از کلمه "چیز" (28 مرتبه) نشان از دستپاچگی و بدون برنامه سخن گفتن موسوی بود. آری او طی این روز ها از ناحیه دوستان و ژنرال بزرگ بارها تشویق به تحریم مناظره ها شده بود. چرا که احمدی نژاد طبق بیان گذشته خود، برای افشاگری آمده بود.
موسوی خیلی کلیشه ایی و لیست وار به سیاه نمایی از عملکرد دولت پرداخت.
او می دانست اگر مناظره بصورت سوال و جوابی باشد، نمی تواند دقایق هر چند کوتاه، در مقابل آمار، اطلاعات و مستندات قانونی احمدی نژاد ایستادگی کند. لذا مدام لیست از پیش تعیین شده را به صورت کلیشه بیان می کرد. مواردی که طی این چهار سال بارها و بارها دستگاه های اطلاعاتی ژنرال و حامیانش (کارگزارن، مشارکت و سازمان مجاهدین و ...) به عنوان مانع سر راه دولت پر تلاش احمدی نژاد قرار داده بودند.
پرونده دولت میر حسین و شانزده سال آقای هاشمی و خاتمی پر است از قانون گریزی و حال آنکه میر حسین طبق کلیشه از پیش تعیین شده بارها و بارها این لفظ را به کار برد.
قضیه کردان و مشایی هم پیش بینی اش برای همه آسان بود. چرا که آبی در زمان دولت های ایشان گل آلود شده بود و نتیجه اش سوء استفاده در چنین روزی بود. روزی که نباید دست بعضی ها در مفاسد اقتصادی رو شود!!
احمدی نژاد ایستاد و افشاگری کرد. از شایعاتی که سال ها قبل مردم به هاشمی و کارگزارنش نسبت می دادند امروز احمدی نژاد بصورت مستندات کتبی، پرده برداشت و مردم فهمیدند که دیگر شایعه ایی در کار نیست.
مردم دیگر از اصل آن اشک تمساح، که در مستند تلوزیونی دوره قبل ریاست جمهوری شاهد آن بودیم، آگاه شدند. آری آن شایعات واقعیت داشت. خاندان منتسب به این نامزد دوره قبل، دستشان رو شد و خیلی های دیگر که در این مناظره مجالی برای رو شدن دستشان نبود!!!
احمدی نژاد مظلومانه متهم می شود، و مثلث قدرت طلب امروزی شبانه روز علیه او سیاه نمایی می کنند.
مردم ایران پس از گذشت 30 سال از انقلاب هیچ وقت در این سطح از عزت و آبرو نبوده اند و ناجوانمردانه قدرت طلبان این عزت را وارونه جلوه می دهند.
یکی دیگر از مباحث کلیشه ایی آقای موسوی، مباحث اقتصادی است. آری وضع اقتصادی مردم مناسب نیست اما بدتر از قبل هم نشده است.
باید منصف بود. در این چهار سال دولت مواجه بود با شدیدترین تحریم ها با سنگین ترین مباحث بین المللی مربوط به ایران و دست بر قضا با خشکسالی و سرما زدگی بی سابقه... . با این حال رسیدگی به مردم، سازندگی و تولید علم و فناوری ایران متوقف نشد. امری که چهار سال متوجه آن بودیم و در 8 سال هیچ یک از دولت های قبل به آن دست نیافته بودم. کاری که آنها در هشت سال خود نتوانستند و دولت احمدی نژاد در چهار سال خود پای آن ایستاد... .
آیا مقابله با این خدمات سیاه نمایی نیست. آیا شعار نامزدهای روبروی احمدی نژاد، غیر واقعی نیست.
به عنوان یک ایرانی واقعا برای آقای موسوی متاسفم که تحت شرایط حمایتی از ناحیه ژنرال بدون مدرک و کلیشه ایی در این مناظره به فهم و شعور ایرانی توهین کرد. آری احمدی نژاد معصوم نیست، اگرچه فائزه او را متهم به ادعای این صفت نموده است. احمدی نژاد متهم شد به افشا در مورد کسانی که غایبند و در جلسه نبودند. آیا در مورد کردان هم همین حرف را زدند؟ آیا رو در روی او مدرکش را زیر سوال بردند. پس احمدی نژاد هم همان کار را کرد نه بیشتر...!
من به عنوان یک ایرانی از رییس جمهور کشورم میخواهم نه در یک مناظره بلکه در یک برنامه رو در رو با مردم ایران مسائلی به این مهمی را افشا کند تا قدرت طلبان هر چه بیشتر دسشتشان برای مردم رو شود.
------------------------------
دبیر سابق دفتر تحکیم وحدت گفت: قدرت بیان و صداقت کلام احمدی نژاد در مقابل افرادی که این قدرت و توانایی را ندارند این اطمینان را در هر بینیدهای به وجود می آورد که پیروز قاطع این مناظره کسی جز محمود احمدی نژاد نمیتوانست، باشد. ()
اطلاعات جدیدی از بازیگر زن مازندرانی در فیلم انتخاباتی میرحسین
چرا خانواده هاشمی علیه احمدینژاد فعالیت می کنند؟!
"احساس خطر" از دید میر حسین موسوی این است!!
حقیقت مناظره موسوی و احمدی نژاد...!
88/3/18
9:54 ص
به گزارش مشاهده خبرنگاران قبل از شروع مناظره تعداد زیادی از هواداران احمدی نژاد جلوی صدا و سیما و پارک ساعی جمع شدند و شعارهایی در حمایت از نامزد مورد حمایت خود سردادند.
** این مناظره قرار بود در استادیو شماره ? ???صداوسیما برگزار شود، اما در استادیو شماره ? ???انجام شد.
** در اتاق انتظار تیم تبلیغاتی و مشاوران موسوی که زودتر از تیم احمدی نژاد آمده بودند، لطیفههای زیادی در میان خود رد و بدل میکردند، از جمله اینکه میگفتند، مناظره شب گذشته کروبی و رضایی، مناظره فامیلی بود و بحثهای خانوادگی مطرح میشد.
** آقای مظاهری و زنگنه وزیر نفت دولت اصلاحات با عجله اعداد و ارقام را برای آقای موسوی آماده میکردند.
** در حالی که آقای موسوی با ماشین پراید به صداوسیما آمد، وزرای دولت های سابق به همراه مشاوران وی، با ماشینهای گران قیمت به محل مناظره آمدند.
** هنگام حضور آقای موسوی خبرنگاران زیادی که از ساعتها قبل منتظر ورود نامزدهای انتخاباتی برای انجام مناظره بودند، تلاش کردند تا با وی گفت وگو کنند ، اما موسوی امتناع کرد.
** هنگام حضور احمدی نژاد،خبرنگاران در اطراف وی جمع شدند، احمدی نژاد با گشاده رویی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
** هنگامی که آقای موسوی قصد داشت به داخل استادیو برود،بر اثر فشار یکی از خبرنگاران در جلوی پای آقای موسوی به زمین خورد ، موسوی بیاعتنا از کنار آن گذشت و تنها به گفتن این جمله یک نفر آدم افتاد، بسنده کرد.
**آقای ضرغامی در حضور نمایندگان دو کاندیدا گفت : مناظره شب گذشته قلق گیری بود و مناظره اصلی امشب است.
**آقای ضرغامی بعد از آنکه با یک عدد سکه ترتیب آغازشروع مناظره را اعلام کرد، سکه ? ????ریالی را به آقای مظاهری داد و گفت شما که خزانه را شش فقله کرده بودید، این سکه را هم داشته باشید.
** مجید مجیدی سازنده فیلم تبلیغاتی میر حسین موسوی در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی در خصوص آن خانم هنر پیشه که در فیلم انتخاباتی آقای موسوی با وی صحبت میکرد، پرسید که مجیدی در جواب گفت : من آنجا نبودم و تلویحا این موضوع را تایید کرد.
** هنگامی که احمدی نژاد در سخنان خود به برخی رانت خواریها در دولتهای قبلی اشاره کرد ، تمام حاضران در استادیو یک صدا فریاد الله اکبر سر دادند.
** ابوالفضل فاتح سر تیم رسانهای آقای موسوی در حالی که کنترل خود را از دست داده بود مدام مشتهای خود را بالا میبرد که یکی از اطرافیان به وی گفت : آقای فاتح این قدر احساساتی نشوید.
** میرحسین موسوی ? ???دقیقه قبل از شروع مناظره وارد صداوسیما شد و بلافاصله به اتاق گریم رفت، اما احمدی نژاد تنها چند دقیقه قبل از شروع مناظره به صداوسیما رسید و بلافاصله به استادیو شماره ? ???محل مناظره رفت.
**درپایان مناظره طرفداران احمدی نژاد اطراف جام جم را احاطه کردند و شعارهایی در حمایت از احمدی نژاد سر دادند.
88/3/16
1:36 ع
فریاد اللهاکبر در مقابل صدا و سیما
هوادراران رئیس جمهور که در پی برگزاری مناظره انتخاباتی احمدینژاد و میرحسین موسوی در مقابل سازمان صدا و سیما تجمع کرده بودند، در پی ارائه استدلالهای منطقی احمدینژاد در این مناظره، با سر دادن فریادهای اللهاکبر حمایت خود را از رئیسجمهور ایران اسلامی اعلام کردند.
بنابراین گزارش، حامیان موسوی نیز در این تجمع حضور داشتند.
88/3/16
1:35 ع
در این مناظره تاریخی، محمود احمدینژاد و میرحسین موسوی به مناظره پرداختند.
حمایت باند فساد اقتصادی از میر حسین
محمود احمدینژاد کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مناظره تلویزیونی با میرحسین موسوی دیگر کاندیدای انتخابات با بیان اینکه عرصه انتخابات یک عرصه سرنوشتساز است، گفت: در انتخابات مردم با یک حرکت گروهی یک پرش به سمت قلههای پیشرفت برمیدارد و فضا باید پرشور و نشاط و سرشار از منطق و دوستیها و برادریها و همآفزاییها باشد.
* احمدینژاد: 4 سال تمام دروغها و توهینها را تحمل کردم
احمدینژاد گفت: میخواهم در ابتدای کار از برخوردهای غیرمنصفانه و ظالمانه و دروغپردازیهای بزرگ و تخریب علیه دولت گله کنند چراکه این حادثه در طول حادثه بعد از انقلاب چه در طول دوران یک دولت و چه در دوران انتخابات اینقدر هجمهها سنگین نبود.
وی گفت: اینکه دوستان تصمیم گرفتند وارد صحنه شوند به خاطر این است که احساس کردم در عرصه سازندگی و قدرت و عزت ملت نقشی نداشتم و امروز خدمات گستردهای دولت نهم بینظیر است.
احمدینژاد با اشاره به موضوع سیاست خارجی گفت: متاسفانه پیروزیهای بزرگ ملت را انکار کردند و خدمات دولت را در این زمینه منکر شدند و ای کاش به جای این تخریبها و تبلیغات بیسابقه یک برنامه ارائه میشد.
وی خاطرنشان کرد: در این مدت به ملت ایران توهین شده و من متاثر شدم که چرا ملت را ناامید میکنید و خود را شیفته قدرت میکنید.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: 4 سال تمام دروغها و توهینهای به خود را تحمل کردم و از آنها میگذرم ولی اجازه ندارم تا از توهین به مردم و انتخاب مردم و منافع ملت بگذرم چرا که مردم این اجازه را به من نمیدهند و مردم نمیخواهند که خادم آنها از این مسائل گذشت کند.
احمدینژاد گفت: در دیدار با مردم در شهرهای مختلف به طور گسترده از من خواسته شد تا از حق آنها دفاع کنم و من همانطور که قبلا قول دادم میخواهم ریشه این فریبها را بگویم.
وی خاطرنشان کرد: امروز آقای موسوی در برابر من نیست بلکه سه دولت گذشته در برابر من هستند هم آقای موسوی، هم آقای هاشمی و هم آقای خاتمی که در دوره قبل نیز از آقای هاشمی حمایت کردند.
احمدینژاد افزود: اینها همه با هم بودند و از روز اول به دولت هجوم آوردند و مردم میدانند و این حرکت با محوریت آقای هاشمی، موسوی و خاتمی علیه دولت حرکت میکنند.
وی گفت: این فشارهای بیسابقه در طول 4 سال و خصوصا در ایام انتخابات به این برمی کردد که در سه دوره گذشته یک ساختار اداری و حلقههای مدیریتی شکل کرفت که از مسیر و ارزشهای انقلاب فاصله داشت.
احمدینژاد گفت: من نمیگویم که در این مدت در دولتهای گذشته خدماتی انجام نشده ولی آرام ارام جریانی شکل گرفت که خود را مالک مردم میدانست و دستش را در بیتالمال باز میدید. باید فضای انتخابات یک فضای آزادی همراه با عزت و آرامش باشد اما در 4 سال گذشته همواره تلاش کردند تا ملت را بشکنند ولی با عنایت خدا و حمایت مردم این موضوع صورت نگرفت.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: 4 سال پیش از داخل و خارج به رقیب انتخاباتی ما کمک شد و آقای هاشمی در پیغامی که به یکی از پادشاهان کشورهای منطقه داد گفت؛ نگران نباشید این دولت ظرف 6 ماه ساقط خواهد شد.
وی با بیان اینکه دولت نهم همواره در خدمت به مردم بوده است، اظهار داشت: این دولت در طول این عمر کوتاه افتخارات بزرگی بوجود آورد که البته این کار ملت بود.
وی افزود: امروز ملت ایران با نشاط و سربلند و با ظرفیتهای فراوان در عرصههای مختلف حضور دارند که نمونه آن حضور در سیاست خارجی مناسب ایران است که ملت ایران را عزیز کرده ولی عدهای میخواهند آن را نادیده بگیرند.
این کاندیدای دهمین دوره ریاست جمهوری به دروغها و تهمتهای علیه دولت نهم اشاره کرد و در 4 ساله گذشته و خصوصا در سه ماه اخیر اشاره کرد و گفت: من آقای موسوی را دوست دارم ولی این اتفاقی که در این سه ماه اخیر افتاد برای من قابل توجیه نیست.
احمدینژاد خطاب به موسوی بیان داشت: برای اینکه متوجه وجود مشکلات از جمله اعتیاد و بیکار در جامعه شوید احتیاجی نبود تا یک بازیگر را بیاورید در فیلم انتخاباتیتان و این مسائل را مطرح کنید.
وی خاطرنشان کرد: آیا مشکلات کشور همه مربوط به 4 سال گذشته است، پس 26 سال قبل چه میشود. یعنی دوستان و متحدان شما یک مملکت گلستان را به من تحویل دادند و من آن را تبدیل به خرابه کردم و تازه معلوم شده که مشکل وجود دارد.
احمدینژاد با بیان اینکه ای کاش به جای این حرفها برنامه ارائه میدادید ، تصریح کرد: من در جایی به شوخی گفتم خوب شد من در انتخابات حضور دارم و الا این سه عزیز چه چیزی میخواهند به ملت بگویند.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه این انتخابات در عرصه رقابت بین 4 نفر نیست، ادامه داد: سه نفر علیه یک نفر صحبت میکنند و حتی مناظره دیشب مناظره نبود بلکه علیه یک نفر صحبت میکردند و این فاقد منطق است.
* موسوی: خاتمی و هاشمی خود باید جواب احمدی نژاد را بدهند
میرحسین موسوی دیگر کاندیدای دهمین دوره ریاست جمهوری در ادامه این مناظره با بیان اینکه من دوست داشتم که دولت آقای احمدی نژاد موفق باشد تا من نیازی برای ورود به صحنه در خود نبینم، تاکید کرد: چنین اعتقادی داشتم و ا گر چنین میشد وارد صحنه نمیشدم.
وی خاطرنشان کرد: آقای هاشمی و خاتمی اشخاص بزرگی هستند که باید خودشان با آقای احمدینژاد صحبت کرده و جوابشان را بدهند اما من مشکلاتی در جامعه دیدم و احساس خطر کردم و وارد عرصه شدم.
موسوی گفت: من همیشه ایران را دوست دارم و این عشق به ایران در تک تک مردم ایران هم وجود دارد و هیچ ایرانی نیست که به کشور عشق نداشته باشد ولی من دوست داشتم ایران قدرت اول منطقه در همه عرصههای نظامی، علمی و فرهنگی باشد؛ چراکه ما برای این کار یعنی ساخت یک کشور الگو برای جهان انقلاب کردیم تا بتوانم در جهان اثر گذار بوده و پیام خود را برسانم.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در برخورد با حل مسائل کشور که ایران را به جایگاه برتر برسانم میتوان دو جور عمل کرد یکی آنکه مدیریتی بر اساس ماجراجویی، بیثباتی، قهرمانی، نمایش، خرافه گویی، خلافکاری، پنهانکاری، خود محوری، افراط و تفریط، سطحینگری و قانونگریزی باشد و راه دوم این است که بیاییم بر اساس متانت، واقعبینی، شفافیسازی، خرد جمعی و اعتدال حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه اگر میخواهیم ایران را به قدرت اول منطقه تبدیل کنیم باید به راه حل دوم عمل کنیم، تصریح کرد: من برنامههای خودم را ارائه کردهام و برخلاف آقای احمدینژاد معتقدم این سه مناظره مکمل هم هستند اما آنچه مهم است انگیزه من برای ورود به انتخابات است.
موسوی افزود: من در مورد آینده کشور با این مدیریت احساس خطر کردم و چون آقای احمدینژاد بحث را با سیاست خارجی آغاز کردند من نیز از همین جا شروع میکنم.
این کاندیدای دهمین دوره ریاست جمهوری گفت: یکی از این اعتقادات عدم تناسب شعارها با عمل است که شعارها اسطورهپردازی، خیالپردازی در رابطه با جهان است و اینکه ما در حال مدیریت جهان هستیم اما این پشتوانه عملی ندارد.
وی به موضوع آزادسازی ملوانان متجاوز انگلیسی اشاره کرد و گفت: انگلیسیها به حریم ما تجاوز کردند و نیروهای ما آنها را گرفتند که باید مورد حمایت و تایید قرار میگرفت.
موسوی افزود: بلافاصله خواهان اعدام آنها شدیم و یک بحران آغاز شد و تصمیم گرفتیم کت و شلوار تن آنها کنیم و رئیس جمهور مملکت که متعلق به همه مردم است در مراسمی که حتی برای سران کشورها نیز برگزار نمیشود به خاطر نهیبی که از انگلستان داشتیم با آنها خداحافظی کرد و این عزت و اقتدار حفظ نشد.
وی گفت: این موضوع از نظر امنیت ذهنی و عزت ملی بر مردم ما تاثیر دارد و حتی سیاست خارجی را دچار فراز و نشیبهایی میکند.
این کاندیدای دهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به سفر احمدینژاد به عراق گفت: آقای رئیسجمهور بدون آنکه دلیلی برای گفتهاش بیاورد اظهار داشت که در این سفر میخواهند مرا بربایند؛ آمریکاییها که در آنجا هستند حتی بنزین هواپیمای شما را آنها دادند و بعد در منطقه الخضراء که تحت نفوذ آنها است رفتید و در آنجا ملاقات کردید و حتی با سربازان عکس گرفتید و این مساله در ایتالیا هم مطرح شد.
موسوی افزود: چرا باید تصورات خود را این قدر گسترش دهیم که سیاست خارجی و منافع ملی را به خطر بیندازند .
وی به سفر رئیسجمهور به عربستان اشاره کرد و ادامه داد: من شنیدم که چندین بار حاکمان آن کشور پیام دادید و خواستید شما را به آنجا دعوت کنید و این موضوع را با یک نقل قول از ملک عبدالله شنیدم که این طور بوده است و باید ببینیم که آیا وضعیت زوار و رابطه با عربستان پس از سفر شما بهتر شد یا نه.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: سپس از زبان رئیس آن کشور علیه وزیر خارجه صحبت کردید و با این موضوع حاکمیت آن کشور را با خود مشکل دار کردند.
موسوی گفت: بارها از زبان شما شنیدم که میگویید آمریکا در حال فروپاشی است پس چرا 4 مرتبه به آمریکا رفتید و دوبار نامه نوشتید و از رئیس جمهور سوئیس خواستید که از اوباما بخواهد تا قبل از انتخبات با شما مذاکره کند و آیا این به نفع ما است. من میگویم این کارها عزت و آبروی کشور و توسعه داخلی را مشکلدار و تنشزا کرده است.
وی با اشاره به طرح مساله هولوکاست توسط احمدینژاد خاطرنشان کرد: این موضع باعث شده که خسارتها زیادی ببینیم و شورای امنیت مصوب کرد که طرح این موضوع جرم است و به خاطر همین بود که اروپاییها که پس از حوادث غزه با اسرائیل مشکل پیدا کرده بودند، دوباره پشت سر ما جمع شدند و من اخیرا اگر فیلم حضور شما در سویس را نمیدیدم باور نمیکردم به رئیس جمهور کشورمان توهین شود اما شما آن را حماسه نامیدید.
وی افزود: این چه حماسهای است که به خاطر آن مجددا مصوبهای دیگری در باره هولوکاست کردند و این به نفع آنها شد و به تبیین منافع ما کمک نکرد.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با بیان اینکه یک دولت باید به حرفها و امضاهای خود مقید باشد، گفت: وقتی یک فردی 15 بار کتابش چاپ شده و ما در چاپ 16 جلوی آن را میگیریم چه معنی میدهد؟
* احمدینژاد: آقای موسوی بسیاری از نمایندگانوقت جرات نداشتند از شما انتقاد کنند
محمود احمدی در ادامه مناظره خود با میر حسین موسوی که امشب از شبکه سوم سیما به صورت مستقیم برای مردم کشرومان پخش میشد، خطاب به میرحسین موسوی با تاکید بر اینکه دوستانه به شما میگویم که من به شما علاقمند هستم اما باید در منابع اطلاعات خود به صورت جدی تجدیدنظر کنید، اظهار داشت: قضاوت شما بر اساس اطلاعات غلط است.
وی در خصوص سخنان موسوی راجع به موضوع ملوان انگلیسی گفت: در زمانی که موضوع ملوانان اوج گرفت، تونی بلر نخستوزیر وقت انگلیس کتبا نامهای نوشته و از ایران عذرخواهی کرد و گفت که سیاستهایمان را در قبال ایران عوض میکنیم و این سند در حال حاضر در وزارت خارجه موجود است.
احمدینژاد با بیان اینکه ما در این موضوع، مردم انگلیس را از دولتمردان این کشور تفکیک کردیم، اظهار داشت: یکی از زیباترین کارهای جمهوری اسلامی ایران نحوه برخورد با ملوانان انگلیسی بود.
وی ادامه داد: انگلیسیها 27 سال از جمله در دوره موسوی ما را ضد انسانیت، وحشی و گروگان گیر معرفی میکردند اما ما مردم انگلیس را از دولت این کشور تفکیک کردیم و ملوانان این کشور را در شرایطی که در عزتمندترین حالت قرار داشتیم آزاد کردیم.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص سخنان موسوی در باره موضوع رابطه با عربستان نیز گفت: نمی دانم آقای موسوی این صحبتها را از کجا میآورد در حالی که کاملا موضوع بر عکس است.
احمدی نژاد ادامه داد: در نشست اوپک ملک عبدالله به من گفته بود که از شما دعوت میکنم به مکه بیایید ولی من گفتم که وقت ندارم چرا که اوایل دولت است. ملک عبدالله بعدها مجددا خطاب به من گفت که اگر دعوت کنم به مکه میآیید؟ که من گفتم بله میآیم و دعوت هم برای سفر حج بود.
وی افزود: خوب بود آقای موسوی تصاویر را میدید که چه استقبالی صورت گرفت و چه تظاهرات و فریادهایی در حمایت از ملت ایران انجام شد.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین اظهار داشت: جالب است که آقای موسوی این مسائل را مطرح کردند چرا که در زمان خود آقای موسوی رابطه ما با عربستان به طور کامل قطع شد یعنی به نحوی عمل کردند که رابطه از اساس قطع شد.
احمدی نژاد همچنین در مورد سخنان موسوی درباره موضوع فلسطین، با بیان اینکه خوب است آقای موسوی مواضع خود را مرور کند، اظهار داشت: موسوی در زمان خودش صریحا اعلام کرد که ما نیروی نظامی میفرستیم تا در کنار مقاومت فلسطین علیه اشغالگران بجنگد و خود ایشان هم اعلام کردند که رژیم صهیونیستی باید محو شود.
وی همچنین در خصوص صحبتهای موسوی راجع به سیاست خارجی سیاست خارجی دولت نهم اظهار داشت: امروز فعال ترین نوع سیاست خارجی، دیپلماسی عمومی است چرا که اگر بخواهیم در میدان دشمن بازی کنیم شکست خوردهایم چه آنکه در دوره هاشمی و خاتمی همینگونه رفتار شد و آقای موسوی نیز از آن حمایت کردند.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ما خارج از فرمول قدرتهای بزرگ وارد میدان شدیم که این همان آموزه امام راحل است.
احمدی نژاد با اشاره به موضوع هستهای خاطر نشان کرد: حتما اطلاع دارید که روش دولتهای قبل به نام تنش زدایی کشور را به جایی رساند که تمامی تاسیسات هستهای به طول کامل تعطیل شد و دو قرار داد بر ملت تحمیل شد که اولین آن پروتکل الحاقی و قرار داد دوم ترتیبات اجرایی بود.
وی ادامه داد: در دوره قبل پروتکل الحاقی را بدون مصوبه مجلس و برخلاف قانون اساسی پذیرفتند که بر اساس این پروتکل ماموران خارجی آزاد هستند در هر لحظه و هر نقطه کشور بازدید کنند که نتیجه آن انتقال اطلاعات دفاعی کشور به بیگانگان است.
احمدینژاد افزود: بر طبق قرارداد ترتیبات اجرایی نیز ما پذیرفتیم که هر طرحی در ذهن دانشمندان کشورمان در موضوع هستهای نقش بست قبل از هر اقدامی بایستی ماموران آژانس از آن اطلاع شوند و آیا از این سنگینتر میتوانست بر ایران تحمیلی صورت بگیرد؟
وی با تاکید بر اینکه جهت اطلاع آقای موسوی این نکات را عرض میکنم، اظهار داشت: در همان فاصلهای که تاسیسات هستهای کشورمان در دولت سابق سنگین ترین تعلیق را پشت سر گذاشت 7 قطعنامه شورای حکام علیه کشورمان صادر شد در حالی که عقب نشینی دولت وقت مطلق بود.
احمدی نژاد با بیان اینکه به لحاظ حقوقی قطعنامه های شورای حکام مهمتر از قطعنامه های شورای امنیت است اظهار داشت: قطعنامههای شورای امنیت سیاسی است و اعتبار حقوقی ندارد اما قطعنامه های شورای حکام حقوقی است.
وی در خصوص روند پیگیری موضوع هستهای در دولت نهم نیز گفت: تمام ادعای آژانس بینالمللی انرژی اتمی در دوره نهم در شش سر فصل حل و فصل شد و ما نامه این حل و فصل را از آژانس دریافت کردیم اما آمریکایی ها ادعاهایی را مطرح کردند که بی اساس بود.
احمدینژاد خطاب به موسوی ادامه داد: آقای موسوی در سعدآباد، بروکسل و پاریس چه گذشت؟ امروز ما هستهای شدهایم اما شما بروید و صورت گزارشات دولت سابق را بخوانید که برای برای راه اندازی 3 سانتریفیوژ چه خواهشهایی میشد. اما الان 7 هزار سانتریفیوژ در دولت نهم و در اوج عزت راهاندازی شده است.
وی با بیان اینکه جرج بوش رئیس جمهور سابق آمریکا بعد از آن هم همکاری دولت سابق، ایران را محور شرارت نامید و ایران به حمله نظامی تهدید کرد، اظهار داشت: اما امروز بوش علنا میگوید که ما دنبال براندازی نیستیم.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: 27 سال در دوره آقای موسوی، آقای هاشمی و خاتمی آمریکایی ها و غرب به دنبال بر اندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بود اما امروز رسما اعلام میکنند که ما دنبال براندازی نیستیم و من از آقای موسوی میپرسم که کدام سیاست خارجی موفق بود و کدام ذلت آفرین؟ کدام سیاست خارجی استقلال ما را حفظ کرد و کدام امتیاز داد و دستاوردی نداشت؟
احمدینژاد در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه من 2 سوال در مورد هولوکاست مطرح کردم که تمام نظام حقوق بشری قبل زیر سوال رفت اظهار داشت: از آقای موسوی تعجب میکنم. اسرائیلیها و غربیها الان دارند فریاد میزنند اما در عین تعجب میبینیم که بعضی از دوستان میگویند آبروی ایران رفته است و سوال من از آنها این است که آیا ما باید بنشیم و دشمن بیاید پشت در خانه ما و سپس با هم درگیر شویم؟
وی تاکید کرد: امروز تهدید برای همیشه از ایران بر طرف شده که این حاصل ایستادگی و فداکاری ملت بزرگ ایران و رهبری عزیز و عنایات حضرت ولی عصر است.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: بهتر از آقای موسوی یک سفر خارجی بروند و استقبال ملتها و استقبال ملتها را ببیند.
احمدی نژاد در ادامه سخنان خود در خصوص مباحث مطرح شده از سوی موسوی درباره مباحث سیاست خارجی تاکید کرد: اگر نگاه شما این است که ما باید 4 قدرت بزرگ را راضی کنیم این خلاف نظر امام و منطق و استقلال ما است. اما اگر منظور شما این است که باید با توده های وسیع ملتها ارتباط برقرار کنیم این کار در حال حاضر صورت میگیرد.
وی افزود: در دوره دولت نهم بیش از 60 رئیس دولت به ایران سفر کرد که این تعداد سفر در هیچ دوره سابقه نداشته است ضمن اینکه در دوره دولت نهم 118 عضو کشور گروه عدم تعهد از ایران حمایت کردند.
احمدی نژاد خطاب به موسوی با تاکید بر اینکه من به شما علاقمندام اما در خصوص این صحبت که گفتید نگران هستید صحبت دارم اظهار داشت: آقای موسوی در زمان آقای هاشمی تورم به نرخ 49 و نیم درصد رسید و 49 میلیارد دلار و استقراض خارجی پیدا کردیم و آن هم بحران های اجتماعی شهرهای بزرگ کشور را در گرفت و عدهای زیادی کشته شدند. آیا در آن دوره احساس نگرانی نکردید .
وی تاکید کرد: آقای موسوی وقتی که کشور ما تحریم شد و آمریکا اعلام کرد که هر شرکتی که بیش از 20 میلیون دلار با ایران قرار داد نفتی ببیند را تحریم میکند، احساس خطر نکردید و نگران نشدید؟ وقتی در 18 تیر یک جریان بر انداز میخواست ایران را بگیرد و میخواست به سمت مرکز حکومت حرکت کند و علنا اطلاعیه دادند و از سوی بیگانگان حمایت شدند و به قول خودشان میخواستند انقلاب مخملین راه بیندازند، نگران نشدید؟
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: آقای موسوی وقتی در مجلس ششم نمایندگان تحصن کردند و از همانجا با کنگره آمریکا تماس گرفتند و کمک خواستند، شما نگران نشدید؟ و امروز میگوید که نگران شدم؟
احمدی نژاد تاکید کرد: آقای موسوی میگویید چرا بحث هولوکاست را مطرح میکنید که من به شما میگویم چرا نگویم هولوکاست؟ آیا میگویید بنشینیم تا آنها ما را به نقض حقوق بشر متهم کنند؟
وی تاکید کرد: سیاست خارجی دولت نهم سیاست بر آمد از متن مردم، خط امام و عزت آفرین و کاملا به نفع مردم ایران است.
احمدی نژاد در ادامه خطاب به موسوی گفت: میگویید خط قرمز شورای امنیت سازمان ملل قرار بدهیم، ولی مگر میشود اگر از موضع نرمش در برابر مستکبرین ایستاد؟
وی ادامه داد: در دوره قبل در روزنامه مقاله نوشتند و گفتند که دوره امام تمام شد و شما سکوت کردید، دولت وقت حمایت کرد و شما باز هم سکوت کردید و سوال من این است که آیا در آن دوره شما نگران نشدید و احساس خطر نکردید؟
احمدی نژاد خطاب به موسوی تاکید کرد: آقای موسوی من به شما علاقمندم ولی نمیخواهم از اتهامات بی اساس و توهینی های که در حق ملت صورت میگیرد بگذرد.
در ادامه مناظره موسوی به ذکر خاطرهای از امام پرداخت و گفت: وقتی اسرائیلیها حمله کرده و جنوب لبنان را به اشغال خود در آوردند در داخل کشور همه اتفاق نظر داشتند که باید نیرو بفرستیم و اسرائیل را از جنوب لبنان بیرون کنیم و شهید همت نیز قرار شد که رئیس این نیروهایی باشد که با آنجا اعزام میشوند اما در شبی که سران سه قوه جلسه داشتند خبر رسید که امام گفتهاند راه قدس از کربلا میگذرد و بحث ما با دولت نیز همین است.
وی خاطر نشان کرد: برای اینکه با هنجارهای بین المللی سازگار باشد نظام تصمیم گرفت که بگوید راه حل ما در مورد مسئله اسرائیل این است که همه مردم فلسطین حتی کسانی که از این کشور مهاجرت کردهاند در یک همهپرسی سرنوشت خود را معلوم کنند. اما وقتی ما به اجتهاد خود و بنا بر تندروی خود از این موضوع فراتر میرویم، همین مصیبتها برای ما ایجاد میشود و اسرائیل در موضع مظلومیت قرار میگیرد.
موسوی ادامه داد: برای مثال در همین اجلاس دوربان -2 اروپاییها میخواستند قطعنامهای علیه اسرائیل صادر کنند اما به دلیل موضعگیری ما همه آنها پشت اسرائیل دوباره جمع شدند و «IPAC» بزرگترین سازمان صهیونیستی وجود این سیاست از سوی دولت نهم را برای خود نعمت میشمرد.
وی با بیان اینکه ما بایستی با تدبیر و واقعا بینانه عمل کنیم، اظهار داشت: آیا وزارت خارجه و کارشناسان این روشی که دولت نهم در عرصه سیاست خارجی پیش گرفته است را میپذیرند. من یقینا دارم که آنها این روش را تائید نمیکنند.
موسوی با اشاره به اینکه هر گاه افراط داشته باشیم به دنبالش تفریط میآید اظهار داشت: ما هولوکاست را مطرح میکنیم بدون اینکه به فایده و هزینهاش توجه داشته باشیم لذا معلوم است که بعد از آن معاون ما میآید و میگوید ما دوست مردم اسرائیل هستیم و از آن موضع خود دست برنمی دارد مگر اینکه یک تشری وارد شود هر چند بعد از آن هم ما این معاون خود را حفظ کردیم.
وی ادامه داد: مردم ما طعم این سیاست های دولت نهم را کشیده اند که همان تحقیر شدن ایرانیان است و سوال من این است که آیا دولت در مقابل عزت ایرانیان برای خود مسئولیت دارد یا نه؟
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه من دلم برایم مردم میسوزد گفت: دولت متاسفانه به مسائل مربوط به رنج و درد مردم بسیار بی اعتنا است.
موسوی در خصوص سخنان احمدی نژاد راجع به هاشمی نیز گفت: هاشمی مرد بزرگی است اما نقاط ضعف و قوتی دارد که خودش بایستی در این باره صحبت کند.
وی ادامه داد: ما نباید برای اینکه بگوییم تنها هستیم 3 دوره را با یکدیگر پیوند دهیم و بگوییم آنها مقابل من هستند چرا که این را کسی نمیپذیرد.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه خاتمی آدمی کسی نیست و در سطح کشور مطرح است اظهار داشت: بهتر است آقای احمدی نژاد با خود آقای خاتمی به گفت و گو بنشیند چرا که ماشاالله صدا و سیما هم در اختیار دوستان است و آقای خاتمی ربطی به من ندارد.
موسوی با بیان اینکه سیاست خارجی دولت نهم موجب شده که حیثیت ما لطمه ببیند، ادامه داد: این دولت شیر غران ایران را در بند کرد.
وی در ادامه با طرح این پرسش که چه کاری در دوره دولت نهم صورت گرفته است و چه بلایی بر سر دانشگاه و جوانان و مردم آمده که هر جا میرویم اعتراض است، اظهار داشت: در این دوره برخی دانشجویان ستار دار شدند و برخی دیگر را دستگیر و برخی را از دانشگاه بیرون کردند.
موسوی همچنین با بیان اینکه من یک روشن فکر و عضو فرهنگسرای هنر هستم با اشاره به مشکلات انتشاراتیها اظهار داشت: وقتی یک فردی 15 بار کتابش چاپ شده و ما در چاپ 16 جلوی آن را میگیریم چه معنی میدهد.
وی تاکید کرد: هر دولتی باید به حرفها و قوانین خود مقید باشد.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با طرح این پرسش که چرا این همه هنرمند در مقابل دولت هستند اظهار داشت: هنرمندان سیاسی نیستند بلکه به تنگ آمده اند.
موسوی ادامه داد: وضعیت رابطه دولت با روحانیت و مرجعیت هم معلوم است ضمن اینکه توهین به پیامبر اعظم در آموزش و پرورش دولت نهم موجب بد بینی مردم به دولت شد و آیا دولت بر روی این نکته فکر کرده است که چرا رابطه اش با روحانیت خراب شده است؟
وی در پایان این بخش از سخنان خود گفت: دولت باید فکر کند که چرا با جوانان ارتباط خود را از دست داده است؟
محمود احمدینژاد رئیسجمهور کشورمان در بخشی دیگری از مناظره با میرحسین موسوی کاندیدای دهمین دوره ریاست جمهوری خطاب به موسوی گفت: من واقعا بعضیوقتها دلم میسوزد که شما اطلاعاتی را مطرح می کنید که میدانم از روی بیاطلاعی است و من یکی از آنها را باز میکنم تا معلوم شود اطلاعات شما از کجاست.
وی افزود: شما در خصوص دانشجویان ستاره دار صحبت کردید سوال این است این ستارهدارها از کجا آمده؟ که شما آن را توی سر این دولت میکوبید و به حرف یک عدهای استناد میکنید و من نمیدانم آن عده چه کسانی هستند. موضوع ستاره دار در زمان آقای معین درست شد که در سال 80 بود یعنی زمان دوست خود شما آقای موسوی که امروز از شما هم حمایت میکنند و آنها آمدند در بحث کارشناسی ارشد در برابر قبولیها یک ستاره و دوستاره قرار میدادند که یک ستاره یعنی آن فرد در آموزش مشکل دارد و مثلا پرونده آنها نقص و مدرکی کم دارد. که مثلا باید آن را برطرف کند و دانشجوی دو ستاره یعنی اینکه آن دانشجو در کمیته انضباطی مشکل دارد و تخلفی مرتکب شده و محکوم شده است لذا باید مراعات کند.
رئیسجمهور ادامه داد: مسئله دانشجویان ستاره دار در زمان آقای معین وضع شد و در اول این دولت منتفی شد چرا که ما معتقد بودیم این امر توهین به دانشجویان است و وزیر علوم این دولت این امر را منتفی کرد و برداشت و جالب است که آقای موسوی به جای اینکه به دوستانشان انتقاد کنند به ما انتقاد میکنند و من واقعا متاسفم که شما اینگونه قضاوت میکنید.
احمدینژاد با اشاره به این سخن موسوی که مدعی شد در جلسات مختلف من افرادی به سیاستهای دولت اعتراض میکنند، گفت: بالاخره یک سری دور شما جمع میشوند و زمانی هم که ما جایی میرویم و مردم دور ما جمع می شوند و حرف میزنند. مثلا من در مشهد رفتم و چند صد هزار نفر حضور پیدا کردند و آیا این افراد آدم نیستند چرا شما خیال میکنید آن افرادی که دور شما جمع میشوند فقط آدم هستند و فقط مردم ایران هستند. لذا شما دارید مردم را جدا میکنید.
وی در پاسخ به این اظهارات موسوی در خصوص ورشکست شدن انتشاراتیها در دولت نهم گفت: شما در خصوص کتاب صحبت کردید و بنده با شما هم نظرم و به وزیر ارشاد نامه نوشتم و تذکر دادم اما آمارهای ما نشان میدهد نسبت به دوره هاشمی و خاتمی دولت نهم کمترین کنترل را داشته است که البته من این میزان را هم قبول ندارم و نامه مکتوب من خطاب به وزیر ارشاد موجود است.
رئیسجمهور ادامه داد: آقای موسوی شما هشت سال نخستوزیر بودید و در دوره شما تنها یک روزنامه منتقد وجود داشت و آنهم از سال 64 راه افتاد که هفتهای یک یاداشت نقد اقتصادی بر شما مینوشت و آمار وارقامی که من اینجا دارم این حرفها را تائید میکنم که آن را خواهم گفت و خود شما چند بار علیه آن روزنامه علیه آن روزنامه صحبت کردیم که من متن سخنان شما را دارم و خواهش میکنم که به آنها مراجعه کنید چرا که نباید حافظه تاریخی از بین برود.
احمدینژاد در پاسخ به این سخن موسوی که احمدینژاد را در خط دشمن نامیده بود، گفت: شما به من گفتید که ما داریم بر ضد انقلاب عمل میکنیم و به کشور ضربه میزنیم در حالی که آن گزارشی که آن روزنامه در زمان شما نقد کرده بود، گزارشی از برنامه و بودجه خود جنابعالی بود و آمده بود و به کمیسیون کشاورزی مجلس مراجعه کرده بود و افرادی که مرتبط بود آن را گرفته بود و بر آن نقدی نوشته بود و شما آنقدر فشار آوردید که بخشی از آن نقدها تعطیل شد.
وی گفت: شما امروز را مشاهده کنید و ببینید که این همه تیتر توهینهایی است که به من شده است و بنده اینها را تحمل کردم و شما در سخنرانیهایتان بنده را دیکتاتور متهم کردید آیا این دیکتاتوری است و زمان آقای هاشمی هم همینطور بود واین که شما باید با هم مقایسه کنید درست است اتفاقا در زمان آقای هاشمی هم یک روزنامه منتقد بود البته من کاری به مواضع آن روزنامهها ندارم اما شخص رئیس دولت بارها علیه آن روزنامه موضعگیری کرد و بالاخره صدای آن روزنامه را برید.
رئیس جمهور بااشاره به شرایط روزنامهها در زمان آقای خاتمی گفت: در زمان آقای خاتمی هم کسی نمیتوانست یک کلمه هم انتقاد کند و همان علمایی که شما میفرمایید اگر یک اظهار نظر میکردند کاریکاتور او را میکشیدند که ما بعد از ملی شدن نفت نمونهای نداشتیم که کسی علیه علما کاریکاتور بکشد.
88/3/10
11:58 ص
پروفسور مجتبی شمسی پدر علم شیمی با استناد به آمار پایگاه ISI: جهت گیریهای دولت را در تولید علم طی 30 سال گذشته کم نظیر است
به گزارش "پایگاه اطلاع رسانی ستاد هماهنگی حمایت های مردمی دکتر احمدی نژاد"، دیدار دکتر محمود احمدی نژاد با نخبگان علمی که در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی برگزار شد و بیش از 5 ساعت به طول انجامید با حاشیههایی به شرح زیر همراه بود:
*مراسم دیدار نخبگان با رئیس جمهور کشورمان از ساعت 9 صبح آغاز شد که در این سالن بیش از 3 هزار نفر حضور داشتند بگونهای که در مقابل دربهای ورودی این سالن نیز جمعیت بسیاری برای دیدار با احمدی نژاد حضور پیدا کرده بودند.
مجری این برنامه در انتقاد به انتقاد رای سبز توسط یکی از کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم شعری را با این مضمون "سیدی تنها به رنگ سبز نیست، هیچ دانی مادر سادات کیست؟/ طالب سبزم نه آن سبز ریا، سبز هم بازیچه شد، مهدی بیا/ را قرائت کرد که مورد تشویق ممتد افراد حاضر در سالن قرار گرفت.
* گنجایش سالن مذکور در حالت طبیعی 2 هزار نفر ظرفیت دارد که در این مراسم با توجه به فشردگی جمعیت بیش از 3 هزار نفر از ظرفیت در این راهروها و دربهای ورودی مستقر شده بودند علاوه بر این در راهروهای منتهی به صندلیهای سالن نیز جمعت بسیاری حضور داشتند.
* همچنین جمعیت حاضر در سالن پیش از آغاز مراسم به ذکر صلوات، شعرخوانی و سردادن شعارهایی از جمله "هیهات مناالذله "، "ما همه سرباز توایم خامنهای، گوش به فرمان توایم خامنهای "، "رئیسجمهور ما حمایتت میکنیم "، "احمدی پاینده رئیس جمهور آینده " پرداختند.
* افراد بسیاری از نخبگاه علمی پیش از سخنرانی احمدی نژاد در خصوص دستآوردهای علمی کشور صحبت کردند که بیان دست آوردها توسط آنها مورد تشویق پیاپی افراد حاضر قرار گرفت.
*مجری برنامه در ادامه این مراسم خاطره ای را از حضور احمدی نژاد در زاهدان و تاکید وی بر نماز اول وقت و فرود آمدن هلی کوپر حامل وی در میان شهری کوچک و حضور چند نوجوان دور او را گرفتند و فریاد " انرژی هستهای حق مسلم ما است " را سردادند را نقل کرد که افراد حاضر در سالن نیز یک صدا شعار " انرژی هستهای حق مسلم ما است " را سردادند.
* در ادامه این مراسم پروفسور مجتبی شمسی پدر علم شیمی نیز در جایگاه قرار گرفت و با استناد به آمار پایگاه ISI، جهت گیریهای دولت را در تولید علم طی 30 سال گذشته کم نظیر ارزیابی کرد.
وی گفت: در سال های 1376 تا 1380 پنج هزار مقاله، سالهای 1380 تا 1384، 13 هزار مقاله و از سال 1384 تاکنون بیش از 52 هزار مقاله در این نمایه بین المللی که معتبرترین در جهان است به ثبت رسیده است.
برترین دانشمند جهان در سال 1381 این رشد 5.4 برابری را در دنیای علم و جهان پیشرفته بی نظیر دانست و گفت: بین تولید علم، فناوری و رشد اقتصادی رابطه مستقیم وجود دارد.
وی دستیابی به فناوری سوخت هستهای، توسعه فناوری نانو و پرتاب ماهواره امید را هم یک تلاش برای حرکتی شگفت انگیز توصیف کرد.
شمسی با برشمردن برخی شاخص های انتخاب صالح ترین نامزد که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح شده است، اظهار داشت: بسیاری از این شاخص ها در وجود احمدی نژاد و دولت نهم دیده می شود.
* همچنین کاپیتان شهریار خوش سیرت با سابقه هفت هزار سورتی پرواز هم گفت: سالها پوشیدن لباس خلبانی برای کسی مقدور نبود مگر این که پول داشته باشد و در مدارس خلبانی نام نویسی کند.
وی افزود: از طریق رایزنی با رییس جمهوری این رویا برای یک دانش آموز زابلی جامه عمل پوشانده شد.
*خوش سیرت سپس با بیان واژگان انگلیسی قابل دسترس بودن، انعطاف پذیری و خستگی ناپذیری را از ویژگی های احمدی نژاد ذکر کرد.
*وی در پایان سخنان خود گفت که من به شما پنهانی نمیگویم که به احمدی نژاد رای بدهید و به صراحت اعلام میکنم که رای من و همه دوستانم احمدی نژاد است که با تشویق یکپارچه افراد حاضر در سالن مواجه شد.
* محمود احمدی نژاد در میان سخنان مجری برنامه با بسیاری از افراد حاضر در سالن به ویژه با جوانان صحبت میکرد که مجری برنامه به شوخی گفت که آقای احمدی نژاد اینقدر با مردم خوش و بش نکنید و به برنامه توجه کنید و همچنین مجری برنامه گفت که رئیس جمهور اینجا هم دست از دیدارهای مردمی بر نمیدارد.
* فرزاد جمشیدی مجری برنامه در ادامه گفت: از حاضران میخواهم تا برای سلامتی محسن رضایی، مهدی کروبی، میرحسین موسوی و رئیس جمهور آینده محمود احمدی نژاد صلوات برفرستید.
فرزاد جمشیدی مجری این برنامه با کنایه به مخالفان دولت گفت به دلایلی مانند مردمی بودن احمدی نژاد و دیدار وی با روستا نشینان و برگزاری مراسم عروسی ساده برای فرزندش به او رای نخواهد داد.
* فریدون عزیزی فوق تخصص غدد درون ریز و چهره ماندگار نیز از جمله دیگر سخنرانان این مراسم بود که گفت: رئیس جمهوری با سخنرانیها و حضور در صحنه بین المللی اقتدار ایران را آن گونه که باید و شاید نشان داد و ما توانستیم اقتدار خود را ببینیم و احساس خودباوری کنیم.
* جوانمردی استاد دانشگاه صنعتی امیر کبیر و از دانشمندان هستهای نیز گفت: شنیدم که گفته شد روزی دستگاههای ما را پلمب کردند اما من میگویم آن زمان دهان ما را نیز بستند و طومارمان در کشوی میز رئیس دانشگاه خاک خورد.
وی گفت: در چهار سال اخیر انقلاب هستهای در کشور رخ داد و ما قادریم تجیهیزات پیشرفتهای را به دنیا ارائه کنیم که آژانس به دلیل ضعف تجهیزاتی در شرایطی نباشد که نتواند از حق مسلم ملت ها دفاع کند.
*در بخش دیگری از دیدار صمیمی احمدی نژاد با نخبگان علمی مجری برنامه از توهینها و اهانتهای مخالفان دولت در همایش 12 هزار نفری دوم خرداد یاد کرد و از همه خواست تا برای آنها دست بزنند که احمدی نژاد نیز برای آنها دست زد و بسیاری از افراد حاضر در سالن شعار دورود بر مخالف را سردادند.
* مجری برنامه با ذکر خاطرهای از پروژه شفق گفت: در این مراسم ظاهرا دست یکی از محافظان محکم به دختری خورده بود و آن دختر به شدت ناراحت شده بود و احمدی نژاد دستور داد و آن فرد را آوردند و از او عذرخواهی کرد و گفت که اگر راضی نمیشوی توی گوش من بزن.
* مجری برنامه در پایان برای احترام به احمدی نژاد تنها از یک نفر دعوت کرد اما احمدی نژاد از او خواست تا حداقل 3 نفر دیگر نیز در این مراسم سخنرانی کنند.
* افراد حاضر در سالن به احترام احمدی نژاد از جای خود بلند شدند و چند دقیقه محمود احمدی نژاد را به صورت ممتد تشویق کردند و پس از آن شعار الله اکبر را سردادند.
* احمدینژاد در بخشی از سخنان خود به اظهارات نخست وزیر اسبق ژاپن اشاره کرد که گفته بود شرط در اختیار قرار دادن تواناییهای ژاپن به ایران این است که ایران فعالیتهای خود را تعطیل کنند اما احمدی نژاد به او پاسخ داد ما اهل صلح هستیم اما زیر بار زور نمیرویم که این سخن احمدی نژاد مورد تشویق افراد حاضر قرار گرفت.
رئیس جمهور ادامه داد: هیچ فردی در ایران نیست که به محض آنکه بفهمد عزت او خدشه دار شده است، زیر آن ظلم و ستم برود. ما برای حفظ عزت و استقلال خود باید میایستادیم و حفظ عزت و استقلال مرزی ندارد و نمیتوان گفت که چقدر هزینه برای آن باید پرداخت. مثلا برای هشت سال جنگ هیچ کس نمیتوانست تعیین کند که چه میزان باید هزینه میشد لذا همه فدا شدند و بیش از 200 هزار سرو بلند قامت به زیر افتادند تا قامت ملت ایران برافراشته بماند، که این سخنان احمدی نژاد صلوات حاضران را به همراه داشت.
* وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: نگاه ما یک نگاه عالمانه و واقعبینانه است و اتفاقا همکاران من خود را از این موضوع کنار گذاشتند و برخی به من گفتند که تو چرا اینقدر در شکم قلدرها و زورگویان میروی و چرا به فکر آینده خود نیستی. من به آنها پاسخ دادم که ما همه محو در آینده درخشان ملت ایران هستیم، که افراد حاضر یک صدا فریاد الله اکبر سردادند.
* نخبگان حاضر در سالن در واکنش به توافقنامههای ننگین که در سعد آباد امضا شد یک صدا شعار مرگ بر سازشکار را سردادند.
* احمدی نژاد در پاسخ به یکی از آذری زبانهای حاضر در سالن به زبان آذری به وی گفت: "درود بر آذری زبانان، ملت ایران و همه شما افراد حاضر در این مراسم".
* در پایان این مراسم افراد حاضر در سالن برای تقدیر زحمات تیم حفاظت احمدی نژاد و گفتن خستهنباشید به آنها، بصورت ممتد و برای چند دقیقه آنها را مورد تشویق قرار دادند.
88/3/10
9:33 ص