86/4/16
3:13 ع
اسرائیلیهای کینهای هم دست از سر آقای احمدینژاد بر نمیدارن.
ـ چاپ تصویر دکتر احمدینژاد بر روی اتوبوسهای اسرائیل!
86/4/11
11:13 ع
از وبلاگ http://www.NAN.Parsiblog.com
... راستش داشتم تو اینترنت یه سرکی میکشیدم که یهو رفتم سایت عبدالرضا هلالی (مداح بقول بعضی ها اهل بیت) رسیدم.
توی یکی از یادداشت هاش یه نظر سنجی راه انداخته بودن و از ملت همیشه در صحنه خواسته بودن به صدا و سیما فشار بیارن تا هلالی بره تو برنامه نمیدونم شب شیشه ای ، نمیدونم اتاق شیشه ای... خلاصه یه شیشه ای توش بود... یکی از برنامه های شبکه تهران هست که میگن غوغا کرده...
قسمت پیغام های این یادداشت توجه من رو به خودش جلب کرد...
این همه سر و صدا... فقط 3تا پیغام...
سایت یه مداح معروف ، یه یادداشت جذاب برای هواداران ، بعد از یک ماه فقط 3تا پیغام.
باز کردم ببینم چی نوشتن که یه پیغام جالب بود که عکسش این زیر هست... یکی دیگه هم بود که مسائل خانوادگی آقای هلالی رو پیش کشیده بود که با خودم گفتم مگه من از عمو صفار (صفار هرندی ، وزیر فرهنگ) کمترم که پخشش نکنم... اون به فیلم نقاب مجوز پخش داد... من هم اینو... هیچی کمتر از فیلم نقاب نیست... بعد یهو به خودم گفتم باید خودم آدم باشم... بقیه هرچی میخوان باشن باشن... بنابراین اون تصویر از اون پیغام کاربران که برمیگرده به مسائل خانوادگی رو حذف کردم فقط این یکی رو ببینید...
86/4/10
10:42 ع
لباسشخصیها و کتککاری دیپلمات
وسط این همه دعوا و مرافعه داخلی و بینالمللی، ماجرای کتک خوردن یک دیپلمات کویتی و دردسری که به خاطر آن در حال ایجاد است، واقعا مصداق قوز بالاقوز است.
از قرار معلوم، یکی از دیپلماتهای کویتی در ایران، جلوی در سفارت از سوی عدهای که طبیعتا لباسشخصی تنشان بوده، کتک مفصلی خورده و با سر و صورت خونین و مالین راهی کویت میشود. تا اینجای کار که هیچ مشکلی نیست و همه چیز هماهنگ به نظر میرسد، اما از آنجا که وزارت امور خارجه کویت، زیاد در جریان امور اینجا نیست، شاکی شده و دائما میپرسه پس نیروی پلیس و به خصوص پلیس دیپلماتیک مستقر در اطراف سفارت کویت، چهکاره بوده و چکار میکرده؟ وزارت امور خارجه و وزارت کشور ما هم معتقدند «اینش به خودمان مربوطه» آقا واقعا مردم چه انتظاراتی دارند ها!
دستانداز
به تازگی کشوری را کشف کردهام که مردمش ویژگیهای زیر را دارند:
1. به طور متوسط هشت برابر کشورهای صنعتی، آب مصرف میکنند.
2. آب «شرب» در لوله منازلشان جریان دارد و همین آب آنقدر ارزان است که اغلب کنتورهایشان مشترک است.
3. آبگرمکنهایشان همیشه روشن است.
4. در هر ماه، تقریبا یک ششم هزینه تلفن، پول برق میدهند، با این حال همچنان معتقدند برق گران است.
5. صد لیتر بنزین در هر ماه برای وسلیه نقلیهشان خیلی کم است.
6. نفت و گازوئیل را تقریبا مفت میخرند و مفت هم مصرف میکنند.
7. از نظر جنگل و فضای سبز در مضیقهاند و در هر سال هزاران هکتار جنگل را از بین میبرند.
این کشور کدام یک از گزینههای زیر است؟
1. کشوری است آفریقایی که تعداد افراد دارای تحصیلات دانشگاهی آن به زحمت به هزار نفر میرسد.
2. کشوری است عربی که ششصد هزار نفر جمعیت و دو هزار هکتار وسعت دارد.
3. کشوری است از مجمعالجزایر پولینزی که مردم آن هنوز درک درستی از منابع طبیعی ندارند و از همدیگر تغذیه میکنند.
4. کشوری است با چند هزار سال سابقه تمدن، جمعیت عظیمی با مدارک تحصیلی عالیه، پرجمعیت، وسیع... (که البته ادعای مردمش، گوش فلک را پر میکند).
منبع: بازتاب
86/4/10
10:33 ع
86/4/9
6:59 ع
مردم اول روی زمین دراز کشیدند و بعد هم به سمت در هجوم بردند، من اسلحهام را از ضامن خارج کرده بودم، تا برگشتم سمت جایگاه دیدم ــ بغضش را فرو میخورد ــ "آقا" از سمت چپ به پهلو افتادهاند روی زمین! داد زدم: حسین! "آقا"... تا برسم بالای سر "آقا" ...
نشست یادمان "6تیر" برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی khamenei.ir، همزمان با بیست و ششمین سالگرد سوء قصد به حضرت آیتالله خامنهای، رهبر فرزانه انقلاب، بعد از 25 سال، برای نخستین بار جمعی از محافظان و اعضای تیم پزشکی ایشان در سال 1360 با حضور در بیت معظم له، به بیان خاطرات و ناگفتههایی از حادثه تلخ ششم تیر 1360 پرداختند. در این مراسم که نزدیک به 4 ساعت به طول انجامید، آقایان خسروی وفا، حاجیباشی، جباری، جوادیان، پناهی و حیاتی از محافظان قدیمی رهبر انقلاب، به همراه 3 نفر از تیم پزشکی ایشان ــ دکتر میلانی، دکتر زرگر و دکتر منافی ــ به مرور خاطرات خود از ششم تیر 1360 پرداختند. آنچه میخوانید روایتی است کوتاه از این نشست. |
- اصلا اون روز مسجد یه جور دیگه بود...
- راست میگه! مثل همیشه نبود، هفتهی قبل هم که برنامه لغو شد، اومده بودیم اما اینطوری نبود!
- توی حیاط یه جایی واسه ضبط صوتها درست کرده بودیم.
- نماز ظهر که تموم شد، آقا رفتن پشت تریبون.
- سئوالها هم خیلی تند و بعضا بیربط بود...
- پرسیده بودن شما داماد وزیر گرفتی و فلان قدر مهر دخترت کردی.
- آقا اول کمی درباره شایعات علیه شهید مظلوم بهشتی صحبت کرد و بعد هم اشاره کرد که من اصلا دختر ندارم!
- من دیدم یه نفر با موهای وزوزی داره با یه ضبط صوت به سمت تریبون میاد.
- نه یه نفر نبود! ضبط رو دست به دست دادن تا کسی شک نکنه!
- منم فکر کردم ضبط بچههای خود مسجده؛ دیگه شک نکردم چرا این ضبط مثل بقیه توی حیاط نیست!
- ولی نفر آخر، از خودشون بود!
- آره! آره! چون دقیقا ضبط رو گذاشت رو به آقا و سمت چپ؛ درست مقابل قلب ایشون!
- من همینطوری رفتم به ضبط یه سری بزنم! کمی زیر و بمش را نگاه کردم و بعد ناخودآگاه جاشو عوض کردم، گذاشتم سمت راست، کنار میکروفن، کمی با فاصلهتر از آقا!
- یکدفعه میکروفن شروع کرد به سوت کشیدن...
- آقا برگشتن گفتن: این صدا را درست کنید یا اصلا خاموش کنید.
- منبریها این جور مواقع کمی عقب و جلو میشن تا بلکه صدا درست بشه!
- من روبروی آقا، کنار در شبستان وایساده بودم، آقا کمی به عقب و سمت چپ رفتند که یکدفعه...
- یه صدای عجیبی توی شبستان پیچید...
- اول فکر کردم، تیر اندازی شده...
- سریع اسلحهام رو درآوردم... تا برگشتم دیدم...
و اشک، چنان سر میخورد توی صورتش که هر چهقدر هم لبش را بگزد؛ نمیتواند کنترلش کند... سرش را تکان میدهد و به "حاجیباشی" نگاه میکند، او هم سرش را انداخته پائین و با دست اشکهایش را میچیند. "پناهی" به دادش میرسد و ادامه میدهد:
ــ مردم اول روی زمین دراز کشیدند و بعد هم به سمت در هجوم بردند، من اسلحهام را از ضامن خارج کرده بودم، تا برگشتم سمت جایگاه دیدم ــ بغضش را فرو میخورد ــ "آقا" از سمت چپ به پهلو افتادهاند روی زمین! داد زدم: حسین! "آقا"... تا برسم بالای سر "آقا"، "حسین جباری" تنهایی "آقا" را بلند کرده بود و به سمت در میرفت...
"جوادیان" که هنوز صورت گردش سرخ سرخ است، فقط سرش را به طرفین تکان میدهد و حتی چشمهایش را هم از ما میدزدد. "حیاتی" اما ماجرا را اینگونه ادامه میدهد:
ــ هرطور بود راه را باز کردیم و خودم برگشتم پشت تریبون، ضبط صوت مثل یک دفتر 40برگ از وسط باز شده بود. با ماژیک قرمز هم روی جداره داخلیاش نوشته بودند: "اولین عیدی گروه فرقان به جمهوری اسلامی!"
***
ــ به هر ترتیبی بود آقا را سوار ماشین کردیم. یک بلیزر سفید. با سرعت از بین جمعیت کنده شدیم و راه افتادیم. توی راه یک لحظه آقا به هوش آمدند. نگاهی به چهرهی من کردند و از هوش رفتند. بعدها پرسیدم آن لحظه چه چیزی احساس کردین، گفتند: "دو چیز! یکی اینکه ماشین داشت پرواز میکرد و دیگر اینکه سرم روی پای کسی بود..."
حاجیباشی یکدفعه نگاهش را از زمین میکند و بلندتر میگوید: توی ماشین همهاش به این فکر بودم که اگر اتفاقی بیافته، مردم به ما چی میگن؟! و دوباره باران، حرفهایش را خیس میکند.
"جوادیان" ادامه میدهد: از جلوی یک درمانگاه گذشتیم که گفتم: "حسین! برگرد... درمانگاه ..."
پنج نفری وارد درمانگاه شدیم، همه هول برشان داشته بود، یک نفر غرق خون توی آغوش جباری، 3 نفر هم با لباس خونی و اسلحه دنبالش... اولین دکتری که آمد و نبض آقا را گرفت، بیمعطلی گفت: دیگه کار از کار گذشته و رفت... پرستاری جلو آمد و گفت: "ببرینش بیمارستان بهارلو؛ پل جوادیه!"
به سرعت دویدیم سمت ماشین. پرستار هم همراهمان شد، با یک کپسول اکسیژن که توی ماشین نمیرفت و بچهها روی رکاب در عقب گرفتنش تا بریم بیمارستان بهارلو...
توی مسیر بیسیم را برداشتم و :
- حافظ هفت! مرکز... مرکز! موقعیت پنجاه - پنجاه... (پنجاه - پنجاه موقعیت آمادهباش بود) بعد گفتم: مرکز! حافظ هفت مجروح شده!
دوباره همه با هم ساکت شدند... انگار همین دیروز بوده، همین دیروز که از توی ماشین اعلام میکنند به دکتر فیاض بخش، دکتر زرگر و ... بگوئید از مجلس خودشان را برسانند، بیمارستان بهارلو.
ماشین از در عقب بیمارستان وارد محوطه میشود. برانکارد میآورند. آقا را میرسانند پشت در اتاق عمل. دکتری که از اتاق عمل بیرون میآید؛ نبض را میگیرد و با اطمینان میگوید: "تمام کرده!" اما...
اما دکتر فاضل که آن روز اتفاقی و برای مشاورهی یکی از بیماران در بیمارستان بهارلو حضور داشته، خودش را به اتاق عمل میرساند و دستور آماده سازی اتاق عمل را میدهد.
***
|
دیدار بعد از 25 سال
از راست آقایان دکتر باقی، دکتر میلانی، دکتر منافی، محمود خسرویوفا، دکتر زرگر، جوادیان، حسین جباری، مجتبی حیاتی، دکتر مرندی، رضا حاجیباشی، پناهی، حجتالاسلام مطلبی |
ــ شهید بهشتی به من خبر داد. تازه رسیده بودم منزل. پیکانم را سوار شدم و راه افتادم. به محض رسیدن، دکتر محجوبی گفت نگران نباش، خون را بند آوردم. و من آماده شدم برای جراحی.
دکتر زرگر ادامه میدهد: "رگ پیوندی میخواستیم، پای راست را شکافتیم. رگ دست راست و شبکه عصبیاش کاملا متلاشی شده بود. فقط توانستیم کمی جلوی خونریزی را بگیریم و کمی هم پانسمان کنیم. تصمیم بر این شد که آقا را ببریم بیمارستان قلب."
دکتر میلانی هم که مثل دکتر زرگر تمام موهای سرش سفید شده، غرق روزهای تلخ دهه 60 شده است، آرام و با تامل تعریف میکند:
ــ جراحت خیلی سنگین بود، سمت راست بدن پر از ترکش و قطعات ضبط صوت بود، حتی یکی از ترکشها زیر گلوی آقا جا خوش کرده بود. قسمتی از سینه ایشان کاملا سوخته بود! یکی دو تا از دندهها هم شکسته بود. دست راست هم کاملا از کار افتاده بود و از شدت ضربه ورم کرده بود. استخوانهای کتف و سینه کاملا دیده میشد. 37 واحد خونی و فراوردههای خونی به آقا زده بودند که خود این تعداد، واکنشهای انعقادی را مختل میکرد... دو سه بار نبض آقا افتاد و چند بار مجبور شدیم پانسمان را باز کنیم و دوباره رگها را مسدود کنیم... خیلی عجیب بود، انگار هیچ چیز به ارادهی ما نبود...
و دکتر منافی چشمهایش را روی هم میگذارد و آن روزها را اینگونه از پشت پرچین خاطرات ماندگارش بیرون میریزد: "مردم بیرون بیمارستان صف کشیده بودند برای اهدای خون. رادیو هم اعلام کرده بود جراحت به قلب آقا رسیده، عدهای توی محوطه جلوی اورژانس ایستاده بودند و میگفتند میخواهیم "قلبمان" را بدهیم... با هلیکوپتر، آقا را رساندیم بیمارستان قلب. لوله تنفس داشتند و تا بیمارستان دو بار مونیتور وضعیت نبض، خط ممتد نشان داد... عمل جراحی 3 ساعت طول کشید و آقا به بخش "آی سی یو" منتقل شدند. شب برای چند لحظه به هوش آمدند...کاغذ خواستند تا چیزی بنویسند... کاغذ که دادیم با دست چپ و خیلی آرام و با دقت چند کلمه را به زحمت کنار هم چیدند:
- همراهان من چطورند؟
***
چند روز بعد که دیگر مطمئن شده بودیم، دست راست کاملا از کار افتاده است، از تلویزیون آمدند تا گزارش تهیه کنند، یک ساعتی معطل شدند تا آقا به هوش بیایند، وقتی پرسیدند که حالتان چطور است؟ این پاسخ را گرفتند:
بشکست اگر دل من به فدای چشم مستت / سر خُمِّ می سلامت، شکند اگر سبویی
***
و حالا که 25 سال از آن روز تلخ گذشته، شاید شیرینی عیدی گروهک فرقان بیشتر خودش را نشان میدهد که به قول "خسروی وفا" هر وقت در حزب جلسه بود، آقا آخرین نفری بود که از حزب خارج میشد "و فردای آن روز هفتم تیر بود...
حالا شاید بهتر بشود فهمید چرا سالهاست ضربان قلب این مردم میگوید: "دست" خدا بر سر ماست... این دست، رنگ خدا را دیده و طعم بهشت را چشیده، سوغات یک سفر غیبی به آن سوی ابرهاست که پیش رهبر مانده تا به قول دکتر میلانی: "با دست موعود بیعت کند..."
***
صدای اذان یعنی شوق پرواز در آسمان آبی نماز. خودمان را به نمازخانه میرسانیم، این گروه آشنای قدیمی، صف اول و دوم نماز میایستند... رهبر که میآید مثل پروانههای حرم رضوی که در بهار گرد زائر حضرتش بیقراری میکنند، دور آقا حلقه میزنند. دکتر میلانی زودتر از باقی خودش را به آقا میرساند و همینطور که با چشم خیس به دست آقا خیره شده، دست رهبر را میبوسد و غرق آن نگاه پدرانه میشود... و چه خندهی شیرینی بر لبهای رهبر نقش بسته، خیلی وقت بود این جمع سالهای جوانی را یکجا ندیده بود... چه غافلگیری لذت بخشی.
86/4/9
6:43 ع
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار رئیس جمهور، اعضای هیأت دولت، استانداران و مدیران بخشهای مختلف قوه مجریه در سراسر کشور، در سخنان مهمی با اشاره به نقاط قوت دولت نهم از جمله پایبندی به شعارها و ارزشهای اصلی انقلاب اسلامی، شجاعت در عرصه سیاست داخلی و خارجی، پشتکار و انگیزه کاری قوی، حضور در سراسر کشور و نگاه نزدیک به مسائل، و حضور نیروهای کاردان و کارآمد در عرصه اجرایی تصریح کردند: امروز کشور در همه عرصه ها در حال حرکت رو به جلوست و باید با برنامه ریزی، اولویت بندی، تدبیر همه جانبه و تلاش پیگیر و استفاده از جوانان با استعداد و با انگیزه، مسیر پیشرفت مادی و معنوی کشور با قدرت و قوت و در چارچوب سند چشم انداز بیست ساله ادامه یابد.
رهبر انقلاب اسلامی برگزاری جلسه ای با حضور مسئولان بخشهای گوناگون اجرایی را در نوع خود بی نظیر دانستند و با تأکید بر لزوم ادامه چنین نشست هایی، افزودند: شرایط کنونی کشور به لحاظ اینکه شعارهای اساسی انقلاب اسلامی محور برنامه ریزیها و سیاستهای دولت قرار گرفته، شرایطی استثنایی است و با انتخاب ملت ایران، دولتی بر سرکار آمده که گفتمان مفاهیم انقلاب، گفتمان غالب و رایج آن است.
ایشان با تأکید بر لزوم مغتنم شمردن این فرصت ارزشمند برای خدمت به مردم، خاطرنشان کردند: در سالهای گذشته برخی افراد و حتی برخی مخلصان انقلاب، تصور می کردند شعارهای اصلی انقلاب اسلامی همچون سربلندی اسلام، عدالت، مبارزه با استکبار، و تلاش برای رفع محرومیت، دیگر جایگاهی ندارند و دوران آنها به پایان رسیده است و حتی برخی به این شعارها گستاخی و جسارت نیز کردند اما به همت مردم و روی کار آمدن دولت نهم، این شعارها و ارزشها بار دیگر احیا شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تسلط طولانی حکومتهای استبدادی قاجار و پهلوی بر کشور و مشکلات مزمن به جا مانده از آن دورانها و احتمالاً برخی اشتباهات صورت گرفته بعد از انقلاب تأکید کردند: در چنین شرایطی که کشور از یک طرف به کار و تلاش خستگی ناپذیراحتیاج دارد و از طرف دیگر هم ظرفیت ها و استعدادهای فراوان و نیروهای با اخلاص و کارآمد برای خدمت به مردم وجود دارند، رفع مشکلات کشور، نیازمند اقدامات شجاعانه و در عین حال مدبرانه و برنامه ریزی شده است.
رهبر انقلاب اسلامی یکی از ویژگیهای بارز دولت نهم را شجاعت در اقدام برشمردند و افزودند: مسئله بنزین از جمله این کارهاست که دولت شجاعانه تصمیم گیری و اقدام کرد که البته باید با بررسی همه جوانب آن، اجرای این تصمیم ادامه یابد.
ایشان با اشاره به اختصاص چهل هزار میلیارد تومان یارانه انرژی خاطرنشان کردند: اگر از این مبلغ گزاف به تدریج کاسته شود، قطعاً صرف مسائل مربوط به زندگی مردم، اشتغال، سرمایه گذاریهای گوناگون و احداث مدرسه و جاده خواهد شد.
ایشان در همین خصوص افزودند: برخی انتقادها و ایرادهایی که بیان می شود از روی دلسوزی است که با اطلاع رسانی صحیح و توضیح کامل نگرانی ها برطرف خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه دولت نهم باید درخصوص اطلاع رسانی به مردم بیش از پیش تلاش کند افزودند: دولت باید حتماً این نقص را برطرف کند و روابط عمومی های بخش های مختلف دولت باید فعال شوند و با استفاده از رسانه ملی و روزنامه ها، اقدامات مختلف را با زبانی تأثیرگذار و قابل فهم، به اطلاع مردم برسانند.
رهبر انقلاب اسلامی برخی انتقادها و ایرادها را هم غیردلسوزانه دانستند و خاطرنشان کردند: همواره افرادی وجود دارند که اگر کاری انجام شود می گویند چرا انجام دادید و اگر انجام نشود می گویند چرا انجام ندادید که نباید برای این گونه سخنان و انتقادها اهمیتی قائل شد.
ایشان با اشاره به سفرهای استانی رئیس جمهور و هیأت دولت، این اقدام را بسیار برجسته، لازم و خوب ارزیابی کردند و افزودند: انسان تعجب می کند از برخی افراد که چگونه چنین اقدام خوب و ارزشمندی را زیر سؤال می برند در حالی که با سفرهای استانی، دولت از نزدیک با حقایق و مشکلات نقاط مختلف کشور آشنا می شود.
حضرت آیت الله خامنه ای فاصله میان آشنایی با واقعیات کشور از نزدیک، و اطلاع از مشکلات از طریق گزارشهای مکتوب را بسیار زیاد دانستند و تأکید کردند: اینکه در برخی از شهرها، مردم که تا آن زمان یک مدیرکل را هم ندیده بودند، از نزدیک با رئیس جمهور دیدار کنند، کار مهمی است بنابراین باید این حرکت مبارک به درستی تا انتها ادامه یابد و نتایج آن را مردم لمس کنند.
رهبر انقلاب اسلامی بر لزوم اجرای دقیق همه مصوبات سفرهای استانی تأکید کردند و افزودند: مسئولان اجرایی اعم از استانداران، فرمانداران و مدیران بخشهای گوناگون باید اجرای مصوبات را به طور جدی پیگیری کنند و اگر دولت در جایی احساس کند برخی مصوبات اجرا شدنی نیست، به صراحت به مردم اعلام کند و دلایل آن بیان شود تا امید مردم به صداقت، پشتکار و توانایی مسئولان متزلزل نشود.
ایشان مسئولان استانها و شهرهای مختلف را نیز به حضور در مناطق مختلف و دیدار نزدیک با مردم توصیه کردند.
حضرت آیت الله خامنه ای وظیفه دولت اسلامی را علاوه بر تأمین نیازهای مادی مردم و حل مشکلات معیشتی، توجه به مسائل فرهنگی، اخلاقی و رشد علمی جامعه نیز دانستند و خاطرنشان کردند: دولت باید بسترهای لازم را برای جریان اندیشه صحیح و اخلاق فاضله در جامعه به وجود آورد و بر همین اساس باید وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بخشهای بسیار حساس در برنامه ریزیهای کلان دولت محسوب شوند.
رهبر انقلاب اسلامی بازدارندگی جوانهای کشورهای اسلامی را از مسائل جدی و حرکت در مسیر رشد علمی و سرگرم کردن آنان به مسائل بی ارزش مادی را از سیاستهای رایج شبکه صهیونیستی دنیا و عوامل دولتی آنها برشمردند و افزودند: مقابله با این برنامه ریزی، اگرچه کاری فرهنگی است، اما یک وظیفه و حرکت شجاعانه سیاسی است و از وظایف دولت به شمار می رود.
ایشان اجرای طرح امنیت اخلاقی و اجتماعی را در همین مسیر ارزیابی و تأکید کردند: اجرای این طرح بسیار مهم است و باید بدون توجه به جنجالها به تکلیف عمل شود.
حضرت آیت الله خامنه ای مبارزه با فساد اقتصادی را نیز از جمله وظایف مهم دولت برشمردند و خاطرنشان کردند: مبارزه با مفاسد اقتصادی در داخل دستگاه اجرایی بسیار تأثیرگذارتر از اقدامات دستگاه قضایی است زیرا وظیفه دولت و دستگاه اجرایی پیشگیری از فساد است.
ایشان لازمه مبارزه با فساد ا قتصادی را سلامت نفس مجریان دانستند و افزودند: مبارزه با فساد نیازمند صلاح است و اگر ضعفی از این جهت وجود داشته باشد مبارزه واقعی با فساد ممکن نخواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی در نظر گرفتن سند چشم انداز بیست ساله را در همه برنامه ریزیها ضروری برشمردند و تأکید کردند: ثبات در برنامه ریزیها و جهت گیری ها شرط موفقیت و پیشرفت است و باید برنامه های پنج ساله در چارچوب جهت گیری سند چشم انداز تنظیم و اجرا شوند.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین از جمله نقاط قوت دولت نهم را سیاست خارجی فعال و تأثیرگذار دانستند و خاطرنشان کردند: موضع جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی، از ابتدا، موضع تهاجمی بوده است و تبدیل این سیاست به موضع تدافعی خطاست و متأسفانه این خطا گاه اتفاق افتاده است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه موضع تهاجمی متفاوت با سیاست جنگ با دنیاست، تصریح کردند: موضع تهاجمی یعنی سیاست طلبکارانه، و جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از مسائل از دنیای امروز طلبکار است، جمهوری اسلامی ایران در قضیه سیاستهای استکباری، در مسئله زن، در مسئله ایجاد جنگ های داخلی و تولید سلاح، در قضیه اشاعه سلاحهای کشتار جمعی، در زمینه گسترش فرهنگ لاابالی گری و اشاعه شهوت جنسی از دنیای به اصطلاح مدرن امروز سؤال دارد و طلبکار است.
ایشان چنین موضعی را مطالبات یک ملت زنده از دنیای خلاف کاری که ترویج دهنده سیاستهای غلط است، دانستند و خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از مسائل، سیاست دفاعی ندارد بلکه سیاست هجوم، سؤال و مطالبه دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سیاست گستاخانه و غلط دنیای استکبار در تغییر موضوعات و خلاف واقع جلوه دادن آنها افزودند: در شرایط کنونی در حالی که دولت امریکا در دنیای اسلام به شدت منفور است و به علت این نفرت و مخالفت عمومی در بسیاری از مسائل منطقه از جمله عراق با شکست مواجه شده است، تلاش می کند این شکست و درماندگی را متوجه دیگران کند.
رهبر انقلاب اسلامی، اتهامات اخیر امریکا به ایران درخصوص مسائل عراق، فلسطین، لبنان و افغانستان را از جمله این تلاشها دانستند و تأکید کردند: امریکاییها به جای آنکه به علت اصلی مسئله یعنی تنفر ملتهای مسلمان و همکاری نکردنشان با آنها توجه کنند، صورت مسئله را تغییر می دهند و به جمهوری اسلامی ایران تهمت می زنند و این نشان می دهد که مسئولان بلندپایه یک قدرت بزرگ جهان در جهت گیریها و باورهای خود دچار اشتباه شده و به گفتن حرفهای بی پایه و اساس روی آورده اند.
ایشان در همین خصوص تصریح کردند: البته در نفرت دولت و ملت ایران از دولت امریکا شکی نیست اما ریشه اصلی مشکلات کنونی امریکا در جای دیگر است.
حضرت آیت الله خامنه ای درخصوص مسئله انرژی هسته ای افزودند: ملت ایران آنچه را حق است، همان را با شجاعت پیگیری خواهد کرد و جنجالها هم تأثیری در این مسئله نخواهد گذاشت.
ایشان خاطرنشان کردند: ملت ایران نشان داده است که با استقامت، وفادار و صادق در صحنه حضور دارد و اگر درست حرکت شود، ملت همراهی خواهد کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین مسئولان دولتی را از ورود به بگو مگوهای متداول سیاسی و جناحی و تلف کردن وقت خود برحذر داشتند و خاطرنشان کردند: باید از فرصت کنونی که فرصت خدمتگزاری به مردم فراهم شده و در واقع سرنوشت کشور و همچنین دنیای اسلام در دست مجموعه کنونی قرار گرفته کمال استفاده به عمل آید، ضمن آنکه با نیت الهی و خدمت صادقانه به مردم ذخیره ای برای آخرت فراهم شود.
در آغاز این دیدار آقای احمدی نژاد رئیس جمهور ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دولت در یک سال و ده ماه گذشته، اجرای عدالت را محوری ترین شعار دولت نهم و عامل اصلی پیشرفت مادی و معنوی کشور دانست و تأکید کرد: دولت نهم در تلاش است تا اثبات کند که می توان کشور را براساس الگوی توسعه اسلامی و ایرانی ساخت.
رئیس جمهور با تشریح اقدامات دولت برای اجرای عدالت، افزود: هدایت عادلانه منابع و تسهیلات بانکی در مناطق مختلف کشور، کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی، اهتمام به صنایع کوچک و زودبازده در کنار توجه به صنایع متوسط و بزرگ، تلاش برای تأمین مسکن قشرهای نیازمند، کم کردن فاصله دریافتی کارکنان دولت، تلاش برای کاهش نرخ تورم، اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی و واگذاری سهام عدالت، حمایت از تولید و افزایش ثروت عمومی، و حمایت از بخش کشاورزی از جمله اقدامات دولت نهم بوده است.
آقای احمدی نژاد به افزایش سهم درآمدهای غیرنفتی، افزایش سهم هزینه های عمرانی دولت و تغییر موازنه صادرات به واردات اشاره و خاطرنشان کرد: مدیریت بر مصرف سوخت نیز از جمله اقدامات دولت است که بر همین اساس و در پی مصوبه مجلس شورای اسلامی، دولت سهمیه بندی بنزین را آغاز کرد که اگر این کار بزرگ به سرانجام برسد ضمن میلیونها لیتر صرفه جویی بنزین، دهها میلیارد دلار نیز صرفه جویی خواهد شد و این مبلغ در مسیر سازندگی کشور و حل مشکلات مردم قرار خواهد گرفت.
رئیس جمهور با اشاره به سفرهای استانی هیأت دولت، از جمله اهداف آن را تحقق شعار مهرورزی، ارتباط نزدیک مسئولان با مردم و ترویج فضای همدلی در کشور برشمرد و افزود: باید برای سازندگی کشور براساس الگوی توسعه ایرانی و اسلامی، ساختار برخی بخشها از جمله سازمان مدیریت و برنامه ریزی، بانکها و بیمه اصلاح شود که دولت اقدامات خود را در این خصوص آغاز کرده است.
رئیس جمهور سیاست خارجی دولت نهم را بر پایه عزت، حکمت و مصلحت دانست و با اشاره به مسئله هسته ای، خاطرنشان کرد: سیاست ایستادگی برحق ملت ایران و استیفای این حق بدون هیچ تزلزلی و بدون تأثیرپذیری از تهدید ها و جنگ روانی ادامه خواهد یافت.
آقای احمدی نژاد تصریح کرد: من با قاطعیت اعلام می کنم دولت بر اجرای این سیاست و ادامه این مسیر ایستاده است و لحظه ای کوتاه نخواهد آمد.
86/4/7
10:49 ص
86/4/6
5:51 ع
امروز مجلس متشنج شد و باهنر به اعلمی اخطار داد، بعد عذرخواهی کرد.
باهنر: غفوری فرد جان برو بشین سر جات، من الان اعصابم خرده، اصولگرا و اقلیت نمیشناسم.
یک عدد پاپ شیطون! را هم ببینید.
جلسه سینماگران درباره مبارزه با قاچاق فیلم برگزار شد.
بازیگر نقش شمر: بلند شید همتون برید مبارزه کنید، وگرنه واقعا شمر میشم!
86/4/6
5:38 ع