87/11/4
11:11 ع
به نقل از تابناک
87/11/4
11:9 ع
پس از تکرار موضع مقام اماراتی در ادعا نسبت به جزایر سهگانه ایرانی، اخبار غیررسمی از تلاش این کشور برای اخراج تعدادی از روحانیون شیعه در امارات حکایت دارد. دولت امارات تاکنون از تمدید ویزای حجتالاسلام مختار حسینی، روحانی ایرانی و حجتالاسلام کشمیری، نماینده آیت الله سیستانی خودداری کرده است و برای اخراج آنها تلاش میکند.
87/11/4
11:6 ع
محتشمی دبیرکل حزب آزادی گفت: خاتمی و میرحسین موسوی دو طیف مقابل یکدیگر هستند و منظومه فکری میرحسین با شرایط امروز کمتر سازگاری دارد.
مجید محتشمی دبیر کل حزب آزادی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی باشگاه خبری فارس «توانا»، اظهار داشت: خاتمی از سرمایه اجتماعی غنیتری نسبت به میرحسین موسوی برخوردار است و به لحاظ فکری هم، آنچه که در زمان میرحسین وجود داشت اندیشه دولت بزرگ و جامعه کوچک است به این صورت که دولتسالاری بر کشور باید حاکم باشد و دولتی که اقتصاد را 80 درصد در دست داشته باشد، تصمیمساز اول و آخر در امور کشوری باشد.
وی افزود: در حالی که در زمان خاتمی دولت تصمیم گرفته بود خودش را تبدیل به نهادی کند که صرفا فعالیتهای حاکمیتی را انجام دهد و سایر فعالیتها را به مردم واگذار کند.
این فعال سیاسی گفت: خاتمی و میرحسین دو طیف مقابل یکدیگر هستند و منظومه فکری میرحسین نیز با شرایط امروز کمتر سازگاری دارد و میطلبد که مهندس موسوی در منظومه فکری خود تغییر دهد و پس از اعمال تغییرات با این تفکر که میتواند با حضور خود تغییراتی را ایجاد کند، در عرصه کشور وارد شود.
محتشمی تصریح کرد: خاتمی از این لحاظ جلوتر است و با مجموع این چالشها و تغییرات، هماهنگ شده و از لحاظ سرمایه اجتماعی هم خاتمی از وضعیت بهتری نسبت به میرحسین موسوی برخوردار است.
وی افزود: معتقدم برخی از افراد تندرو که در دوران اصلاحات به نوعی به دنبال چالش کشیدن دولت اصلاحات بودند با آمدن میرحسین موسوی طبعا نمیتوانند قدرت مانور کافی داشته باشند.
دبیر کل حزب آزادی ادامه داد: به اعتقاد ما خاتمی باید تلاش کند که از مجموع اصلاحطلبان واقعی در پیرامون خود بهره بگیرد و بتواند برنامههایی که مدنظرش است را سازماندهی کند.
مجید محتشمی تصریح کرد: خاتمی یکی از گزینههای مطلوب و مورد اقبال مجموع اصلاحطلبان است و البته به طور رسمی حضور خود را در انتخابات اعلام نکرده ولی در صورت آمدن او احتمال اینکه بر روی او اجماع صورت بگیرد بسیار است.
وی اشاره کرد: آنچه که در بین اصلاحطلبان مطرح است عمدتا هم خاتمی و هم کروبی از مطلوبیت خوبی برخوردارند ولی پیشنهاد ما اجماع بر روی یک کاندیدا است.
دبیرکل حزب اصلاح طلب آزادی با اشاره به مطرح شدن کاندیداهای متعدد از سوی اصلاح طلبان گفت: اصلاح طلبان اگر بخواهند در انتخابات با اصول گرایان رقابت داشته باشند باید به کاندیدای واحد برسند و اگر این چنین نشود ما پا به عرصه ای خواهیم گذاشت که احتمالاً نتیجه آن شکست است.
محتشمی با تأکید بر اینکه کاندیدای حزب آزادی قطعاً از دایره اصلاح طلبی خارج نخواهد بود یادآور شد: حزب آزادی در غالب جبهه آزادی (متشکل از 20 حزب و ائتلاف سیاسی) قرار است در آیندهای نزدیک کنگره ای برگزار کند که به احتمال زیاد کاندیدای خود را در آن کنگره مشخص خواهد کرد.
وی درباره وضعیت اصولگرایان در انتخابات نیز گفت: اصولگریان مجبورند از آقای احمدی نژاد حمایت کنند و در حال حاضر فرد شاخصی که به اندازه احمدی نژاد بتواند یک اجماع در بین اصول گرایان ایجاد کند وجود ندارد.
دبیرکل حزب آزادی بیان داشت: اگر خاتمی به صورت قطعی کاندیداتوری خود را اعلام کند در صورتی که اصلاحطلبها روی شخص دیگری مثل کروبی اجماع کنند باید از او حمایت کند و یا بالعکس کروبی از خاتمی حمایت کند.
محتشمی خاطر نشان کرد: خاتمی یک ویژگی دارد و آن این است که هشت سال دولت اصلاحات را اداره کرده و معایب و محاسن کار و اولویتها و مجموعه آسیبهایی که در آن مقطع وجود داشته را شناخته و میتواند در یک دوره جدید مثلاً در دولت دهم با شناخت آن آسیبها نسبت به تقویت نقاط قوت خودش اقدام کند.
وی یادآور شد: کروبی نیز یک ویژگی خوبی دارد و آن شجاعت است و به اعتقاد ما این ویژگی چیزی است که مجموع اصلاحات در دورههای گذشته به دلیل ضعف اقدامات شجاعانه عملا با شکست مواجه شد ولی کروبی از این شجاعت برخوردار است و عمدتا اگر کسانی به دنبال نهادینه کردن استبداد در کشور هستند کروبی می تواند دندان استبداد را بکشد همانچیزی که آقای خاتمی از پس آن برنیامد.
دبیر کل حزب آزادی تاکید کرد: به اعتقاد ما تا اواسط اسفند ماه این فرصت هست که جبهه اصلاحات به کاندیدای واحدی برسد و به اجماع نائل شود و این کار به رایزنی نیاز دارد.
محتشمی با اشاره به عدم اعلام کاندیداتوری میرحسین موسوی افزود: میرحسین دچار یک تردید بنیادین است و همین باعث شده در طی 20 سال گذشته یک گوشهگیری را اتخاذ کرده و این در فردی که در راس دولت بوده یک ضعف است و وی باید تلاش میکرد در دورههای بعدی با توجه به تجربیاتی که داشت با حضورش در مجامع اصلاحطلبان همراهی گستردهتری داشته باشد.
وی افزود: ولی عدم حضور و کنارهگیری ایشان نه تنها در عرصه قدرت بلکه فعالیتهای سیاسی و اجتماعی باعث شده نسل دوم و سوم انقلاب تقریبا هیچ شناختی نسبت به میرحسین موسوی نداشته باشند.
این فعال اصلاحطلب در پایان اظهار داشت: هر دو جناح کاندیدای ریاست جمهوری را با معاون اول خود معرفی میکنند و معتقدم میرحسین موسوی یا اشخاص دیگر در بدنه اصلاحات میتوانند با عنوان معاون اولی مطرح شوند و این اتفاق خوشایندی بود که در بین هر دو جناح اتفاق افتاد و این کار در آمریکا نیز صورت گرفته است.
87/11/4
11:5 ع
یک روزنامه نگار دوم خردادی در وبلاگ خود بخاطر سکوت و رفتارهای غیر افراطی میر حسین موسوی در دوره اصلاحات (عدم حضور در آشوب های 18 تیر، عدم اظهار نظر درباره قتل های زنجیره ای،حکم حکومتی مطبوعات و...) از برادری وی به اصلاح طلبان ابراز تردید کرد.
به گزارش خبرنگار "سرویس فضای مجازی" خبرگزاری فارس، محمدرضا یزدانپناه نویسنده وبلاگ بوی خاک که از روزنامهنگاران اصلاحطلب است، در مطلب اخیر وبلاگ خود مطلبی را با عنوان "میرحسین و اثبات برادری" نوشته است.
برپایه این خبر در بخشی از این مطلب آمده است:
مثل امروز میرحسین موسوی، مثل آن شخصی است که نه برادری خود را ثابت کرده نه ادعای ارث و میراث دارد. سخنان، نوشتهها و مواضع برخی فعالان سیاسی، دوستان و همکاران را میبینم که چگونه به راحتی آخرین نخستوزیر ایران را یک اصلاحطلب به تمام معنا میدانند، حیرت میکنم که این برادری از کجا بر آنها اثبات شده است؟!
وی نوشت: از دوم خرداد 76 به این سو کدام قول و عمل میرحسین بوده که حاکی از همراهی او با جریان اصلاحات و مطالبات تاریخی مردم ایران بوده باشد؟ اگر معدود اظهارنظرات او در اعتراض به توقیف فلهای مطبوعات و درعینحال وابسته خواندن دکتر عبدالکریم سروش را نادیده بگیریم که نه این و نه آن.
87/11/4
11:4 ع
87/11/4
11:3 ع
به گزارش خبرگزاری فارس، شورای شهر لیسبون در یک اقدام جالب و ستودنی در تاریخ 2/11/87 با صدور بیانیهای ضمن اعلام همبستگی با مردم غزه، شهر لیسبون را به عنوان خواهر خوانده غزه اعلام کرد.
در این بیانیه که با آراء مثبت نمایندگان احزاب بلوک چپ، کمونیست و سبزها و آراء ممتنع احزاب سوسیالیست (حزب حاکم)، سوسیال دموکرات (قویترین حزب مخالف) و حزب مردم در شورای شهر لیسبون به تصویب رسیده است، همزمان با موضوع خواهر خواندگی، از اسرائیل خواسته شده که به اشغال غزه و جنایات علیه مردم بیدفاع این منطقه به طور کامل خاتمه بخشیده و راههای دسترسی و ارسال کمک به مردم غزه را باز کند.