85/9/17
12:28 ع
احمدی نژاد اواخر هفته گذشته برای شرکت در اجلاس سران همکاری های شانگهای به چین سفر کرد که این حضور وی بازتاب های فراوانی در رسانه های گوناگون دنیا یافت.
اما در شب برگزاری اجلاس رسمی سران که در شانگهای برگزار شد رئیس جمهور کشورمان اقدامی زیرکانه و در خور شان انجام داد که کسی آن را نقل نکرد.
پس از برگزاری نشست رسمی اعضای دائم و ناظر اجلاس شانگهای که صبح روز پنج شنبه برگزار شد، در شب همان روز مجلس رقص و آوازی با حضور رقاص و رقاصه هایی از کشورهای شرکت کننده در این اجلاس انجام شد که از روسای جمهور و همسران آنان، از جمله دکتر احمدی نژاد در این جلسه دعوت شد.
برخی آقایان اصرار می کردند که این یک مجلس جشن عادی است و فقط مقداری حرکات موزون سنتی در آن انجام می شود و اگر دکتر احمدی نژاد در آن شرکت نکند، به میزبان بی احترامی می شود.
اما رئیس جمهور که برخلاف سایر روسای جمهور با هزینه بیت المال همسرش را با خود همسفر نمی کند، در حرکتی مقتدرانه علی رغم همه اصرارها در این مجلس حضور نیافت.
این مراسم به صورت مستقیم از تلویزیون چین پخش شد و تقدیر همراهان رئیس جمهور از دکتر احمدی نژاد به خاطر این اقدام افزون گشت، چون رقاصه ها با پوشش هایی که هرگز نمی شد به ان لباس گفت، شروع به نواختن و رقص کردند.
در این مراسم روسای جمهوری کشورهایی همچون چین، روسیه،افغانستان، پاکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان به همراه همسرانشان حضور داشتند.
این هم دو صحنه از این مجلس رقص که از روی تصاویری که به صورت مستقیم از تلویزیون چین پخش می شد، موفق به عکس گرفتن شدم تا بگوئیم ابتذال این مراسم تا چه حد بوده است :
85/9/17
12:26 ع
رئیسجمهور در پاسخ به سؤالهای مکرر برای استان شدن غرب مازندران گفت:یکی از مشکلات مازندران طولانی بودن این استان است و دولت علاقهمند است که به مشکل این منطقه رسیدگی کند که اگر قول دهید که بعد از سه تا چهارسال جمعیت را به حد نصاب برسانید ما هم قول میدهیم این مشکل برطرف شود.
85/9/17
12:3 ع
روزنامه «اعتماد ملی» در شماره امروز خود ضمن بررسی برگزاری آزمون خبرگان توسط شورای نگهبان از تأیید صلاحیت یکی از کاندیداها بدون امتحان و سابقه حوزوی انتقاد کرد.
در این مقاله آمده است: اکنون که پس از بررسیهای چند ده روزه فهرست مورد تایید شورای محترم نگهبان انتشار یافت به عنوان کمترین تظلم و احقاق حق رد صلاحیتشدگان نکاتی را جهت افکار صاحب صلاحیت به ویژه نخبگان حوزه و دانشگاه ترسیم میکند:
1ـ در آخرین مصاحبه دبیر محترم شورای نگهبان پیش از آغاز ثبتنام خبرگان که در جراید رسمی انتشار یافت دبیر شورای نگهبان گفتند:
کسانی که اجتهاد آنها مورد تایید حضرت امام(ره) و یا مقام رهبری نباشد باید در امتحان شرکت کنند.