دکتر محمود احمدینژاد در هفته گذشته در جلسهای با دبیران تشکلهای دانشجویی در مورد اتفاقات اخیر توضیحاتی داد که در ادامه بخشهایی از آن سخنان با اندکی تغییر میآید.
به گزارش ثانیه محمود احمدینژاد رییسجمهور در جلسهای با دبیران تشکلهای دانشجویی در مورد اتفاقات اخیر گفت: مشایی آنگونه که شما تصور می کنید نیست. حرفهایی که شما در مورد مشایی می زنید همان حرفهایی است که […] در مورد وی می زند مثلا می گوید که او سر سفره یک ظرف برای امام زمان(عج) خالی می گذارد و مسائلی از این دست و یا...
رییسجمهور پیشنهاد کرد: شما بهتر است جلسهای با مشایی داشته باشید و حرفهایتان را بگویید و حرفهای وی را نیز بشنوید و آن موقع خواهید فهمید که درباره ایشان اشتباه میکنید.
وی افزود: : یک گروه از سوی مسولین قوه قضاییه و گروه دیگری از جای دیگر مأموریت یافتند تا در مورد مشایی تحقیق کنند ولی بعد از تحقیقات آنها هیچ مستندی در مورد مشایی گیر نیاوردند و هیچ تخلف اثبات شدهای در مورد وی وجود ندارد.
احمدینژاد اضافه کرد: مشایی جزو کسانی است که از ابتدای انقلاب تا به حال در گوشه گوشه انقلاب حاضر بوده و کارنامه بسیار خوبی دارد، ضمن اینکه باید سطح کار وی را در مقایسه با دیگران در نظر بگیرید و عملکردش در حوزه گردشگری را با دورههای قبل مقایسه کنید.
وی ادامه داد: مشایی فرد خوشفکری است و شبانهروز در خدمت دولت بوده و هست و حتی گاهی ساعت 2 نیمه شب از سفر خارجی برمی گشت، اما تماس می گرفت و می گفت چه کاری نیاز است که انجام دهم یعنی همواره از خدمتگزاری به مردم کوتاهی ندارد.
رییسجمهور یادآور شد: بروید ببینید که در جلسه هیئت دولت در کردستان که در حضور مقام معظم رهبری برگزار شد، همه اعضا صحبت می کنند و مشایی هم صحبت می کند؛ اما سطح سخنان او با سایرین چقدر تفاوت دارد.
احمدینژاد تاکید کرد: رهبری معظم فرمودند که مشایی در جایگاه معاونت رییسجمهور نباشند و ما اطاعت کردیم لیکن عدهای از مخالفین بر خلاف سخنان اخیر رهبری بازهم موضوع مشایی را مطرح می کنند تا به من فشار بیاورند.
رییسجمهور در مورد دستور حکم رهبری برای رعایت مصلحت در انتصاب مشایی به معاون اولی گفت: من خدمت مقام معظم رهبری رسیدم و توضیحاتی دادم که قرار شد کارهایی انجام شود اما بعد از آن نامه توسط برخی نمایندگان محترم، درز پیدا کرد.
وی افزود: بعد از آن، بهتر تشخیص داده شد که نامه منتشر شود و بعد از آن اقدام کنیم و پس از آن نیز وی را به سمت ریاست دفتر خودم انتخاب کردم.
احمدینژاد تاکید کرد: رابطه بنده به عنوان رئیسجمهور با رهبری با رابطه شما با ایشان متفاوت است.
وی درباره عزل محمد حسین صفارهرندی اظهار داشت: تصمیم گرفته شد دفتر ریاستجمهوری به وزرای محترمی که قرار نیست در دولت دهم حضور داشته باشند، اطلاع داده تا آمادگی لازم را داشته باشند و برادر عزیزم آقای صفارهرندی نیز جزو آن دسته از وزرایی بود که به وی اطلاع داده شده بود که در دولت دهم حضور ندارد.
وی افزود: بارها به آقای صفارهرندی، عرض کردم که تعدادی از معاونانش را تغییر دهد چون در جهت اهداف دولت و مطالبات مردم و متدینین از دولت حرکت نمیکردند، اما اینگونه نشد و میبینید که عملکرد ایشان را کمتر کسی قبول دارد و نمی گویند که او باید در وزارتخانه باقی بماند.
رئیسجمهور در خصوص عزل محسنیاژهای نیز گفت: موضوع عزل جناب آقای اژهای یک فرآیند دو ساله داشته و ربطی به مسئله جاری ندارد... به ایشان در این دو سال، با شواهد مشخص توصیه کردم دو نفر از معاونان خود را تغییر دهد اما به این کار مبادرت نورزیده است... ضمن اینکه در موضوع هاله اسفندیاری هم خوب عمل نکرد و من به او گفتم که چرا رفتاری میکنید که مورد تمسخر واقع شوید؟، یک پیرزن 70 ساله را گرفتهاید می گویید می خواهد انقلاب مخملی راه بیندازد در حالیکه عاملان انقلاب مخملی کسان دیگری هستند و باید آنها به مردم معرفی شوند.
وی ادامه داد: در موضوع پرتقالهای اسرائیلی نیز با وجود اینکه عاملان اصلی این اقدام مشخص بودند، به آقای اژهای گفتم که باید با اینها برخورد شود ولی وی گفت که نمی توانیم با آنها برخورد کنیم.
احمدینژاد یادآور شد: از دو هفته پیش از اغتشاشات، وزارت خارجه اطلاع داد که افراد زیادی از انگلیس به ایران می آیند و این کاملا مشکوک است اما وزارت محترم اطلاعات این موضوع را پیگیری نکرد و در اغتشاشات ضعیف عمل کرد که در برخی موارد اهمال مشهود بود.
رئیسجمهور، فعالیت برخی جریانهای سیاسی در انتخابات دهم و بعد از آن را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در زمینه تحرکات آنها در ایام پیش از انتخابات، وزارت اطلاعات حتی یک برگ گزارش به من نداد، حتی از برخی بزرگان هم پرسیدم که آیا وزارت به شما در این زمینه گزارشی داده است؟ که گفتند گزارشی دریافت نکرده بودند. در حالیکه مخالفین، یک برنامهریزی چندین ساله برای این انتخابات کرده بودند.
دکتر احمدینژاد سناریوی مدیریت مجلس هشتم را مورد واکاوی قرار داد و گفت: برخی اعضای مجلس میخواهند بین ارکان نظام و دولت،اختلاف بیندازند و همچنین چهره برخی روسای دولتهای گذشته را در افکار عمومی بازسازی کنند.