85/9/25
5:38 ع
نتایج نهایی انتخابات مجلس خبرگان در لرستان اعلام شد و آیتالله سید محمدحسن طاهری و آیتالله سید محمدنقی شاهرخی از این استان به مجلس خبرگان راه یافتند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، رئیس ستاد انتخابات استان لرستان با اعلام نتایج نهایی انتخابات مجلس خبرگان در لرستان افزود: کل تعرفههای توزیع شده جهت برگزاری انتخابات مجلس خبرگان در لرستان در 1928 شعبه، یک میلیون و یکصد برگ تعرفه بود.
مهندس مجید نادرالاصلی ادامه داد: در پایان شمارش آراء آیتالله سید محمدحسن طاهری با 511 هزار و 166 رأی و آیتالله سید محمدنقی شاهرخی با 359 هزار و 725 رأی بیشترین آراء را در لرستان کسب کردند و به عنوان نمایندگان استان به مجلس خبرگان رهبری راه خواهند یافت. وی همچنین تعداد آراء حجتالاسلاموالمسلمین علیمحمد رضا تقوایی را 100 هزار و 569 رای و آراء حجتالاسلام والمسلمین مجید حاجاتی را 58 هزار و 769 رأی اعلام کرد