88/10/11
8:53 ع
محمدعلی ابطحی در وبلاگ خود با عنوان "حوادث عاشورا و آینده ایران " نوشت :مخالفان دولت باید سریعترو صریح ترو با شجاعت رفتارهای ساختارشکنانه رامحکوم کنند وازآن تبری بجویند وحساب خودرا از اغتشاش و آشوب وحامیان خارجی آنان جدا کنند تا امکان مطالبات معقول و منطقی فراهم شود.
به گزارش رجانیوز، ابطحی در مطلب جدید خود آورده است:
در پی حوادث تلخ و خشونت بار روز عاشورای سال 88، توجه به چند نکته مهم در شرایط حساس فعلی کشور از نگاه واقع بینی اصلاح طلبانه ضرورت دارد:
**تند شدن فضای سیاسی امنیت را در کشور از بین می برد
هر انسان دلسوزی که به ایران و سربلندی آن می اندیشد، می فهمد که تند شدن فضای سیاسی و خشن شدن آن در مرحله اول امنیت را در کشور از بین می برد.
اگر امنیت وجود نداشته باشد و هرج و مرج بر کشور حاکم شود، بیش و پیش از همه، دود ناشی از آن مستقیما به چشم مردم ایران خواهد رفت.
همچنانکه در دو کشور همسایه ما، عراق و افغانستان با فقدان امنیت، مردم آن کشورها قربانی شدند.
**حادثه عاشورای امسال دلهای عاشقان امام حسین را جریحه دارکرد
روز عاشورا روز مقدسی برای ملت های مسلمان و به خصوص برای ایرانیان است، سنت عزاداری و پاسداشت رنج های ابی عبدالله علیه السلام واصحاب و خاندانش در عمق وجود هر شیعه ای نفوذ دارد.
آنچه که در عاشورای امسال اتفاق افتاد با این سنت تاریخی و دینی مردم ایران منافات داشت و به همین دلیل دل های عاشقان امام حسین را جریحه دار کرد.
**مخالفان دولت باید سریع تر و صریح تر رفتارهای ساختار شکنانه را محکوم کنند
ماه ها است که در ایران اختلافات سیاسی در پی انتخابات ریاست جمهوری وجود دارد. اما تقریبا همه کسانی که به هر 4 کاندیدا رای داده اند، در حرمت گذاری به امام حسین (ع) و ارزش های دینی و مقدسات اسلامی و قانون اساسی کشور مشترکند.
مطالبات و رفتارهای ساختار شکنانه و ضد دین و مقدسات دینی که متاسفانه در روز عاشورا صورت پذیرفت، نمی تواند کار کسانی باشد که در چارچوب قانون اساسی و نظام به کاندیداهای مختلف رای دادند.
بی شک این رفتارها از سوی دشمنان دین وملت برنامه ریزی می شود تا خواست های منطقی و مدنی جای طرح و حضور نداشته باشند.
این نکته مهم را مخالفان دولت باید بیش از دیگران توجه کنند و سریع تر و صریح تر و با شجاعت این رفتارهای ساختار شکنانه را محکوم کنند و از آن تبری بجویند و حساب خود را از اغتشاش و آشوب و حامیان خارجی آنان جدا کنند تا امکان مطالبات معقول ومنطقی و قانونی برای آنان فراهم باشد.
**افراطیون به کشور ،اصلاحات و جامعه ضربه های جدی وارد کرده اند
افراطیون همیشه مانع هر نوع اصلاحی در روند امور هستند. متاسفانه در شرایط حساس فعلی صدای افراطی گری بر عقلانیت و دیانت غلبه دارد.
تجربه تاریخی نشان داده که در سایه رفتار افراطیون هیچ کار مفیدی برای سربلندی و پیشرفت کشور صورت نمی پذیرد. همچنانکه همیشه و به خصوص در دهه ی اخیر ضربه هائی که کشور، اصلاحات،و جامعه متحمل شده است در اثر بی توجهی به اصول وارزشهای دینی و سیاسی ای بوده که افراطیون تحمیل کرده اند و مورد قبول اکثریت مردم ایران است و امام حسین و عاشورا همواره یکی از بلند ترین مصرع های مورد احترام ایرانیان بوده است.
اصل حضور کم نظیر مردم در مراسم راهپیمائی بنام دفاع از مقدسات حسینی برآمده از عمق اعتفاد آنان به امام حسین نشئت گرفته بود.
**نداشتن شجاعت برای موضع گیری در خصوص حادثه عاشورا زیبنده نیست
وحدت و اتحاد در اصول دینی و سیاسی که عامل حفظ نظام است، یک اصل عقلانی برای پیشرفت و سربلندی کشور است. محور این وحدت در نظام ما بنا به باور همه کسانی که به قانون اساسی رای داده اند، مقام رهبری کشور هستند.
اگر واقع بین باشیم و دل در گرو نجات و موفقیت ایران داشته باشیم عقلا و شرعا راه دیگری جز پذیرش رهبری واحد و کشاندن سقف اختلافات به زیر چتر رهبری نظام امکان پذیر نیست. این واقعیت را از زبان همه ی رهبران جنبش فعلی سبز و اصلاحات، بعد از آزادی از زندان به طور مستقیم شنیده ام که ضرورت دارد شجاعت بیشتری به خرج دهند و آن را صریحا اعلام نمایند و از این طریق مطالبات زیر سقف نظام و قانون اساسی را پی گیری کنند.
اهانت به رهبری کشور که سمبل وحدت ملی است و هیچ فردی در درون نظام تاکنون ادعا نکرده که فرد بهتری را برای جایگاه ولایت فقیه از مقام معظم رهبری می شناسد، خراب کردن بنیان کشوری است که همه ما در این قایق سواریم.
در مورد حوادث روز عاشورا و اهانت های مستقیم به آیه الله خامنه ای جا داشت که همه در این مورد موضعگیری نمایند. افتادن در دام افراطیون و یا نداشتن شجاعت برای ابراز آن چه به آن باور دارند زیبنده نیست.
**رسانه های بیگانه نقش بنزین ریز روی آتش اختلافات خانوادگی را دارند
اگر چه رفتار رسانه رسمی کشور در حوادث عاشورای امسال موفق نبود اما نمی توان سرمایه گذاری غیر قابل تصور رسانه های بیگانه و دخالت های توهین آمیز بعضی رهبران جهان در حمایت از ساختارشکنان و افراطیون را نادیده گرفت.
محکوم کردن این دخالت ها و افشای نقش این رسانه ها در بنزین ریختن روی آتش اختلافات درون خانوادگی کشور نیز یک وظیفه ملی است تا راه برای مطالبات قانونی فراهم آید.
**منزوی کردن افراطیون و مذاکره با عقلای قوم راهکار حل مطالبات مردم است
خشونت، خشونت می آفریند و متاسفانه کشور وارد این مسابقه ی خطرناک شده است. شجاعت و عقلانیت و پذیرش قاعده بازی و منزوی کردن افراطیون و مذاکره عقلای قوم برای پیدا کردن راه های به دست آوردن مطالبات بخش زیادی از مردم در زیر سقف نظام و رهبری و قانون اساسی نیاز به رفتارهای سازنده و جدی دارد.
پرهیز از احساسات و برخورد صادقانه و شجاعانه و واقع گرایانه کاری است که در این لحظات حساس از همه ی اطراف این اختلاف درون خانواده انقلاب توقع می رود تا هم مطالبات قانونی مردم برآورده شود و هم زمین بازی از دست هتاکان و مخالفان اصل نظام و دین و اعتقادات دینی و مقدسات ملی خارج شود و نیروهای صادق و انقلابی جایگزین آنان گردند.
**باید جلوی رادیکالیزه شدن جریانات سیاسی را گرفت
شاید نوشتن این مطالب مورد پسند جمعی از جامعه نباشد. اما چون همیشه تعهد داشته ام که صادقانه آن چه باور داشته ام را بنویسم، و دل در گرو کشور و نسل جوانی که معمولا قربانی این افراطی گری ها می شوند دارم، نوشتم تا در پیشگاه تاریخ و جامعه مخاطبانم که همیشه به همه آنان ارادت وعرض ادب داشته ام، بی صداقتی نکرده باشم.
به خاطر ایران، اسلام،مردم و تاریخ در شرایط فعلی باید جلوی رادیکالیزه شدن جریانات سیاسی را از دو سوگرفت.