88/5/15
11:14 ص
عبدالله رمضان زاده با بیان اینکه ادعاهای ما درخصوص تقلب در انتخابات فاقد سند و صرفاً برای تحریک افکار عمومی بوده است، گفت: تصور میکردیم اگر مشارکت مردم بالاتر برود، به نفع موسوی خواهد بود.
رمضان زاده در اظهارات اخیر خود تأکید کرده است ما در تحلیلهای خود فقط به آنچه که باب میلمان بود، توجه نشان میدادیم و بهعنوان مثال، در جلسات، کمترین بحث درخصوص رأی شهرهای کوچک و روستاها شد.
وی همچنین افزوده است: تصور میکردیم در صورتی که مشارکت مردم در انتخابات بالا رود، این مسئله به نفع موسوی است، در حالی که وقتی مشارکت 85 درصدی رخ داد، در نتایج اعلامی، واقعیت روشن شد.
قائم مقام حزب مشارکت درخصوص ادعای تقلب در انتخابات گفته است، ما سند قابل توجهی که حاکی از تقلب سازمان یافته باشد، در اختیار نداشتیم و به جز تخلفات جزیی، بیش از 40 هزار ناظری که بر سر صندوق ها داشتیم، مواردی را که با استناد به آن، بتوان کلیت انتخابات را زیر سؤال برد، موجود نبود.
وی تأکید کرده است با توجه به سوابق اجراییام در استانداری و دولت سابق اطمینان داشتم که جابجایی آرا، نهایتاً در حدود 500 هزار رأی خواهد بود و با توجه به سیستمهای موازی نظارتی، عملاً امکان تخلف بیش از این عدد، بهویژه در شهرهای بزرگ وجود ندارد.
رمضان زاده همچنین با اظهار ندامت از فراخوان مردم به خیابانها، این رویه را موجب ایجاد جو بیاعتمادی و درگیری در جامعه دانسته و گفته است فراخواندن مردم به خیابانها از مانند سَم است.
وی درخصوص سند موسوم به "تأملات راهبردی حزب مشارکت" نیز که تدوین آن، سال گذشته در این حزب به پایان رسیده است، خاطرنشان کرده است: ما نباید وارد این مسائل میشدیم.
دادگاه متهمان اغتشاشات اخیر از روز شنبه هفته جاری آغاز شده و قرار است دومین جلسه آن، روز پنجشنبه برگزار شود.