سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

88/5/10
11:9 ع

یکی از متهمان پرونده اغتشاشات اخیر درجلسه دادگاه با بیان اینکه "اینجا آمده ام خود را بشکنم و بگویم عضو نظام هستم" گفت: دو اصل مهم ولایت فقیه و نظام اسلامی بی رحمانه مورد هجمه برخی گروه ها و جریانات حزبی قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، "محمد عطریانفر" در نخستین جلسه دادگاه متهمان پرونده اخیر اغتشاشات با اشاره به سوابق رسانه ای خود اظهار داشت: درباره جزئیات توان سخن گفتن ندارم چون از سال 86 در حوزه جریان اصلاحی دچار نوعی تردید و نوعی نگاه نگران بودم.

وی تصریح کرد: از آغاز مجلس ششم حجم تبلیغات علیه آقای هاشمی رفسنجانی آغاز و بیش از سه تا چهار هزار مقاله علیه ایشان مطرح شد.

عطریانفر با بیان اینکه مجلس نقطه کانونی برای تصویب قوانین کشور است گفت: از همان سالها دغدغه هایی در وجود من بوده و لذا در دوره اصلاحات یا سکوت کردم یا نقد.

وی گفت: روزی به "سعیدحجاریان" گفتم شیوه ای که در روزنامه صبح امروز در پیش گرفته اید درست نیست ممکن است به توهین به مقدسات برسد.

عطریانفر افزود: از مقطعی که امام رحلت کرد روحیه تشخص گرایی ظهور یافت و برخی کسانی که این روحیه را داشتند فکر کردند صحنه انتخابات صحنه رویاروی مردم و رهبری است و طوری وانمود کردند که قانون، مردم و مردم سالاری مقابل ولایت فقیه است.

وی گفت: در پناه دوم خرداد اتفاقی که به نام نظام افتاد از این فضا، عامدانه یا سهوی، تلقی خطا کردیم.

وی خاطرنشان کرد: به همه کسانی که در جایگاه نخبگی قرار می گیرند باید بگویم که باید درون و برون ما یکی باشد و نفاق نداشته باشیم.

عطریانفر با اشاره به اینکه اعتراف را اعلام می کنم، اظهار داشت: کسانی که می خواهند موضوع مطلقه را از ولایت فقیه بگیرند و آن را در چارچوب خود تفسیر کنند در حقیقت می خواهند معنویت نظام را بگیرند لذا باید وجه مطلقیت را بپذیریم و به آن استحکام بدهیم.

وی با نقد صریح و جدی جبهه مشارکت گفت: ما که ادعا می کردیم نیاز به حجم بیشتری از همراهان داریم چرا فشار آوردیم کاندیداهای سازمانی معرفی کنیم، دلیل آن این است که غرور سازمانی وجود داشت.

وی افزود: بدلیل تقابل هایی که شکل گرفت ما دچار نوعی نفاق شدیم و دشمنان سوء استفاده کردند، اگر میدانی برای توسعه احزاب و انجمن ها می یابیم زمانی رویکردشان قابل قبول است که براساس مبنای نظام باشد.

عطریانفر در ادامه سخنان خود یادآور شد: با صدای بلند اعلام می کنم هر گروه رادیکال و هر جریانی تحت هر نام اعم از اصلاح طلب و غیره، کند رو و تند رو که رفتار و گفتار و سکوتشان در جریان تضعیف نظام بوده، پایان رفتار سیاسی خود را اعلام و عذر خواهی کند.

وی همچنین با طرح این سوالات که چرا برخی گفتنی ها را در گذشته نگفتیم و آیا رفتارهای ما خیانت بار و ضد امنیتی بوده است، افزود: نظام آن قدر قدرت دارد که با تحرک چهار گروه سیاسی اتفاقی برایش نمی افتد.

وی گفت: یکی از بازجوها در جریان بازجویی به من گفت: شما شبیه پیستون های نظام هستید ولی گاهی اوقات ریپ می زنید.

عطریانفر افزود: به عنوان یک کارشناس انتخابات اعلام می کنم ما دچار خلط مبحث فارغ از بازی های سیاسی شدیم و باید یک بار دیگر گذشته خود را مرور کنیم زیرا نظام و رهبری دوست ندارند ما دفع شویم.

وی تاکید کرد: تلقی تقلب و تخلف از این انتخابات خارج است و هر جریانی که دچار مصیبت شده خارج از رویکرد دادگاه باید از رویکرد خود برگردند.

به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، پس از سخنان عطریانفر چند تن دیگر از متهمان این پرونده از جمله مهرداد اصلانی ، رضا خادمی، محسن جعفری و ورشویی نیز که به اخلال در نظم عمومی و اقدام علیه امنیت ملی همکاری با منافقین و رسانه های بیگانه متهم هستند، اظهار پشیمانی کرده و در خواست عفو نمودند.

براساس این گزارش، جلسه رسیدگی به اتهامات بیش از 30 نفر از متهمان اغتشاشات اخیر از ساعت 9 و 5 دقیقه صبح امروز با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید در شعبه 15 دادگاه انقلاب آغاز شد و تا ساعت 12 و 30 دقیقه ادامه داشت.

ریاست دادگاه را قاضی صلواتی بر عهده داشت که ساعت 12 و 30 اعلام تنفس عمومی کرد و گفت: جلسه بعدی دادگاه متعاقبا اعلام می شود.

"عبدالرضا محبتی" نماینده دادستان در جلسه دادگاه کیفر خواست عمومی صادره متهمان را که حدود دو ساعت طول کشید قرائت کرد"

این گزارش حاکی است: پس از اتمام اولین جلسه دادگاه مصاحبه مطبوعاتی برگزار شد که در آن محمد عطریانفر و محمدعلی ابطحی نیز به سووالات خبرنگاران پاسخ دادند قرار است مصاحبه مطبوعاتی کیان تاجبخش و مازیار بهاری تا دقایقی دیگر آغاز شود.
  

88/5/10
10:56 ع

روز یکشنبه هفته گذشته ارگان رسمى حزب اعتماد ملى سخنان مهدى کروبى در جمع رؤساى استانى حزب متبوعش را منتشر کرد که در این سخنان وى براى اولین بار رسماً به شکست خود در انتخابات اعتراف کرده بود.
کروبى با جملاتى چون« به هر حال ما در انتخابات شکست خوردیم و براى یک رفوزه این تفاوتى ندارد که نمره زیر ? یا ? باشد، دیگر برایمان فرقى نمى کند» پذیرفت که صحنه رقابت را واگذار کرده است.
اینکه شیخ اصلاحات پس از این همه مدت با پرهیز از غوغا سالارى، عقلانیت پیشه گرفته و اعتراف به شکست مى کند و عنوان مى کند که «در آینده درباره اینکه چرا شکست خوردیم صحبت خواهم کرد» را باید به فال نیک گرفت و خوشبین بود که کروبى و یارانش قواعد بازى سیاسى را تا حدودى پذیرفته و مى خواهند به آن تن دهند.
کروبى در این دیدار با اینکه از شخص خاصى نام نبرده اما از جفاى برخى اطرافیانش در حق خود انتقاد کرد و گفت: «من اسنادى دارم که ثابت مى کند برخى از دوستان حزبى متزلزل بودند» و از پالایش نیروهاى حزب در دوره جدید سخن گفت.
این جملات شاید به افرادى مثل کرباسچى و چند نفر دیگر اشاره داشت که در ظاهر پشت کروبى سنگر گرفته بودند اما پشت پرده زیر علم میرحسین سینه مى زدند و حتى کرباسچى روز ?? خرداد برگه راى خود را که نام میرحسین در آن درج شده بود به دانشجویان نشان داد تا مشخص سازد که بزرگان اصلاحات چه سناریوى پیچیده اى را براى کروبى نوشته بودند.
وى البته اعتراف دیگرى نیز داشت و با عنوان اینکه «من از همان روزها مى دانستم که وضعمان زیاد خوب نیست ولى دیگر نمى دانستم که چنین مى شود» عملاً اعتراف کرد که قبل از انتخابات نیز پى به شکست خود برده بود اما اینکه چرا اکنون پس از ?? روز التهاب این کلمات را به زبان جارى مى سازد سؤالى است که باید وى به آن پاسخ دهد.
این اظهارات دیرهنگام جاى این سؤال را باقى مى گذارد که اگر آقاى کروبى از قبل انتخابات مى دانسته که پیروز انتخابات نیست پس با چه مدرک و دلیلى طى این مدت مدام بر طبل ابطال انتخابات و تقلب گسترده در آن مى کوبید.
البته کروبى براى اینکه تا حدودى به خود و حامیانش روحیه بدهد فرافکنى کرده و با بیان اینکه «کاش همان ??? هزار راى به ??? تا تقلیل یافته بود زیرا هر چه راى پایین تر باشد افتضاح آن بیشتر آشکار مى شود» سعى دارد به خود و دیگران تلقین کند که آراى وى آنچنان هم پایین نبوده و این تعداد اندک راى دسیسه جناح رقیب است.
در پاسخ این بند از سخنان کروبى چند نکته هر چند به صورت مختصر و گذرا لازم به یادآورى است تا هم شخص کروبى و هم حامیانش بیشتر به پایگاه اجتماعى خود پى ببرند.
?- در تمام نظرسنجى هاى معتبر از چند ماه قبل از انتخابات تا ?? خرداد حتى نظرسنجى هاى مراکز نزدیک به اصلاح طلبان، میانگین آراى کروبى از سه درصد بالاتر نرفته است حتى اگر میزان درصد خطاى نظرسنجى ها و احیاناً تغییر در گرایش برخى آحاد جامعه و حمایت از وى را نیز در نظر بگیریم آیا مى توان تصور کرد که آراى نهایتاً سه درصدى با جهش ?? برابرى طى یک مدت کوتاه مواجه شوند و باعث تغییر موازنه آرا شود.
تنها دلیل آقاى کروبى شاید این باشد که در انتخابات سال ?? وى توانست حدود پنج میلیون یعنى قریب به ?? درصد آرا را کسب کند اما وى و مشاورانش هیچ گاه به طور اصولى این مساله را مورد واکاوى قرار ندادند تا علت آن را بیابند.
در این خصوص باید گفت در ?? سال حاکمیت دولت هاى هاشمى و خاتمى قشر محروم و مستضعف جامعه که بیشتر در شهرهاى کوچک و روستاها مستقرند عملاً مورد غفلت واقع شدند، حال که یک نفر پیدا شده بود که از پرداخت یارانه نقدى به ازاى هر نفر ?? هزار تومان خبر مى داد مشخص بود که تعداد قابل توجهى از این قشر را به سمت خود جلب کند اما در دوره دهم انتخابات با عملکرد هاى مثبت دولت نهم و نگاه خاص آن به قشر محروم این شعارهاى توخالى رنگ باختند و به حاشیه رفتند، خصوصاً اینکه در مناظره هاى انتخاباتى آحاد مردم از نزدیک به میزان توانایى، مدیریت، علم و قدرت کارشناسى آقاى کروبى و دیگر کاندیداها پى بردند.
این موضوع را وقتى در کنار شبهه فساد مالى که مردم جامعه ما بسیار به آن حساسند بگذاریم خواهیم دید حتى کسانى که احتمال مى رفت به کروبى راى دهند پس از مناظره ها تغییر نظر داده و به آقایان احمدى نژاد و یا میرحسین موسوى راى دادند.
سال گذشته در انتخابات مجلس هشتم ارگان مطبوعاتى حزب اعتماد ملى هر روز لیست کاندیداهاى حزب خود را در کنار عکس کروبى در صفحه اول منتشر مى کرد، علاوه بر آن هر روز با یادداشت ها، گفت وگوها و... سعى در تبلیغ این افراد داشت اما هنگامى که نتایج انتخابات روشن شد، بهترین رایى که حزب کروبى کسب کرد رتبه ?? مردم تهران آن هم توسط همسر کروبى بود حتى منتجب نیا که سرلیست این حزب و قائم مقام کروبى در حزب است نتوانست رتبه اى بهتر از ?? را کسب کند.
هنوز یک سال نیست که از انتخابات مجلس گذشته است، آقاى کروبى چگونه انتظار دارد مردم طى این مدت کوتاه با تغییر ??? درجه اى ذائقه سیاسى خود، آراى میلیونى خود را متوجه وى سازند.
یکى از نمایندگان عضو کمیسیون امنیت ملى مجلس مى گفت که در روزهاى اولیه خرداد با آقاى «ذ» از نمایندگان طرفدار کروبى در راهروهاى مجلس صحبت مى کردم، در خلال صحبت از ایشان پرسیدم «شما چند نفرید؟» منظورم این بود که نمایندگان طرفدار کروبى در مجلس چند نفرند که آن نماینده در جواب وى گفته بود: «حقیقت این است که ما سه نفر بودیم. من، آقاى خباز و یک نفر دیگر که پس از برگزارى جلسه فراکسیون اقلیت آن یک نفر نیز به جمع حامیان موسوى پیوست و بنده و خباز تنها ماندیم.»
این جمله نشان دهنده آن است که در بین ??? وکیل مردم که هر کدام یک شهر را در خانه ملت نمایندگى مى کنند و تا حدودى برآیند گرایش سیاسى حوزه انتخابیه خود هستند، فقط دو نفر آنها طرفدار آقاى کروبى هستند، جالب اینکه یکى از این دو نفر یعنى خباز عضو شوراى مرکزى حزب اعتماد ملى است وگرنه معلوم نبود که او نیز در پشت کروبى مى ماند یا خیر؟
این دلایل و ده ها دلیل دیگر تا حدودى تصویرگر میزان پایگاه اجتماعى کروبى در میان جامعه ماست. حال باید دید که آقاى کروبى از این پس مسیر قانون را در پیش گرفته و ساختارهاى پذیرفته شده نظام را به رسمیت خواهد شناخت یا اینکه به اقدامات فراقانونى و غوغاسالارى ادامه خواهد داد؟
  

88/5/10
10:49 ع

گذشت چندین روز از واقعه کشته شدن ندا آقا سلطان ابعاد تازه ای از این ماجرا را روشن ساخت.
به گزارش جهان، یکی از وابستگان به ستادهای میرحسین موسوی به تازگی طی تماس هایی که با برخی ارگان های  مسئول برقرار کرده از نیت شوم برخی جریانات افراطی سیاسی برای انجام اقدامات و برنامه های ضد امنیت ملی خبر داده و در این پروسه از تلاش برای تجهیز و تسلیح افراد خرابکار خبر داده است.
بنا بر این گزارش، پس از این تماس، نیروهای مسئول بلافاصله وارد عمل شده و با انجام عملیات ویژه موفق شدند راننده و سرنشین یک خودرو پراید را دستگیر و از آنان یک کیسه پول حامل 10 میلیون تومان و اسلحه کشف کنند. 
جالب اینکه از دستگیرشدگان آدرس یک دستگاه خودرو حامل مقادیر قابل توجهی اسلحه و مهمات به دست آمد که پس از شناسایی خودرو مذکور معلوم شد سلاح های درون صندوق عقب آن از نوعی هستند که ندا آقاسلطان با آن کشته شده است. 
  

88/5/10
10:48 ع

در روزهای اخیر بحث تفکیک ریاست فراکسیون اصولگرایان از ریاست مجلس به موضوع  اصلی در مجلس در کنار بحث انتخاب کابینه و حوادث اخیر تبدیل شده است.
به گزارش جهان ،ماجرا از آنجا آغاز شد که ورود لاریجانی به برخی از مسائل سیاسی روز بویژه موضع گیری دو پهلوی وی در قبال تحولات پس از انتخابات باعث بروز برخی ناراحتی ها و کدورت ها در مجلس و دولت گردید و واکنش برخی از اصولگراها را در پی داشت.
در همین حال از چند هفته پیش هم اخباری مبنی بر واگذاری مسند ریاست مجلس به فرد همسو و هماهنگ تر با دولت به گوش می رسید . هر چند برخی این اخبار را جدی نگرفتند اما به مرور زمان موضوع جدی شد و اخبار رسیده حاکی از آن است که احتمالاً با تداوم شرایط موجود برخی نمایندگان تلاش های خود را برای جایگزین کردن فرد دیگری بجای لاریجانی سرعت خواهند بخشید.
تلاش برای بالابردن محبوبیت و اقبال عمومی و مطرح ساختن خود بعنوان یک نامزد موثر برای انتخابات بعدی ریاست جمهوری از جمله انتقاداتی است که مخالفان لاریجانی به وی وارد می سازند که البته با توجه به عملکرد لاریجانی، این موضوع دور از ذهن نیست و عقل حکم می کند که این مصلحت و آینده نگری را در بخشی از رفتارهای لاریجانی تعقیب کرد. انتقاد از شورای نگهبان و برخی دیگر از اظهار نظرهای لاریجانی که بر خلاف مشی قبلی وی بوده است را می توان در همین قالب تعبیر و تفسیر کرد. 
ورود علی اصغر زارعی نماینده تهران به صحنه و طرح مسئله عدم تمایل لاریجانی به ادامه ریاست بر فراکسیون اکثریت اصولگرایان نقطه آغازین تحرکات جدید است.
به نظر می رسد در گام اول مخالفان وی تلاش دارند لاریجانی را از ریاست فراکسیون اصولگرایان بیندازند و در مرحله دوم بحث حذف وی از ریاست مجلس را پیش ببرند که به نظر این سناریو  منطقی تر و قابل اجراتر است.
برجسته کردن موضوع قرار گرفتن دیگر برادر لاریجانی بر مسند قوه قضاییه و طرح برخی پرسش ها و ابهام ها در خصوص ریاست دو برادر بر دو قوه مقننه و قضاییه نیز شاید با همین هدف و فضاسازی برای حذف راحتتر لاریجانی صورت گرفته باشد .
مرکز توجه مخالفان در مواجهه با لاریجانی برجسته نمودن تفاوت ریاست فراکسیون به عنوان مجمع حزبی با کارکردهای سیاسی مشخص و ریاست مجلس به عنوان یکی از قوای سه گانه کشور است که اظهار نظر از منظر ریاست فراکسیون اصولگرایان مواضع ریاست مجلسی لاریجانی را تحت الشعاع قرار می دهد و محدودیت هایی را متوجه وی می کند.
در صورت موفقیت این پروژه اجرای موفق پروژه بعدی یعنی کنار گذاشتن لاریجانی از ریاست مجلس دور از ذهن نخواهد بود از همین رو باید منتظر ماند و واکنش و تحلیل لاریجانی از این اقدامات را دید. 
قطعی شدن نامزدی لاریجانی برای ریاست فراکسیون می تواند گواهی بر جدی بودن این سناریوها باشد.
در صورت موفق شدن مخالفان لاریجانی برای حذف وی از ریاست مجلس، یکی از اصلی ترین امیدهای لاریجانی برای رسیدن به صندلی ریاست جمهوری یازدهم از بین خواهد رفت و آینده سیاسی لاریجانی را با ابهام جدی مواجه می کند.
  

88/5/10
10:45 ع

رفتارهای میرحسین موسوی نشان می دهد که وی بر خلاف برخی ادعاها چندان هم ساده انگار نیست!
به گزارش جهان، در حالیکه میرحسین موسوی به دلیل سابقه نخست وزیری خود بهتر از هر کس دیگری به قوانین مدیریتی و اصول نظم عمومی کشور آشنایی دارد، عملکرد وی نشان می دهد که این کاندیدای ناکام انتخابات دهم ریاست جمهوری در صدد است تا با استفاده از برخی ترفندهای پیچیده! مسئولیت خود در کشته و زخمی شدن برخی هموطنان را که به سبب آشوبهای اخیر بوجود آمده کمرنگ تر جلوه دهد.
مساله اعلام تجمع معترضین قبل از دریافت مجوز از جمله این ترفندهاست که میرحسین و اداره کنندگانش در ابتدا با اعلام زمان و مکان برگزاری تجمع اعتراض آمیز به تبلیغ آن می پردازند و پس از عدم دریافت مجوز بیان می دارند که به دلیل احترام به قانون در تجمع حضور نخواهند داشت و با این روش سعی دارند از تبعات احتمالی آشوبهای ایجاد شده سلب مسئولیت کنند.
بنابراین گزارش قانون کمیسیون ماده 10 احزاب که توسط میرحسین و در زمان نخست وزیری او ابلاغ شده است صراحتا محدوده تاثیر گزاری این کمیسیون و به تبع آن وزارت کشور را در قبال اهداف و جریانهای سیاسی مشخص و نحوه اجرای آن را نیز بازگو کرده است.
در همین رابطه در آخرین اقدام میرحسین موسوی، وی با اعلام برگزاری مجلس ترحیم برای جان باختگان حوادث اخیر در روز پنجشنبه 8 مرداد از وزارت کشور درخواست مجوز نمود که با پاسخ مستند آنها مواجه شد. چرا که مدیر کل سیاسی وزارت کشور  و دبیر کمیسیون ماده ده احزاب، در پاسخ به این درخواست گفت: "تاکنون سابقه نداشته که فردی برای برگزاری مجلس ترحیم از وزارت کشور مجوز تقاضا کند، مگر اینکه متقاضی مقاصد خاص سیاسی دیگر بجز ترحیم و یاد بود را دنبال کند!" اما با این حال، موسوی پس از این پاسخ با مظلوم نمایی اعلام نمود که مانند گذشته به این مراسم مجوز ندادند!
پس از رد این درخواست عده ای از آشوبگران با رساندن خود به خیابانهای اطراف مصلی به آتش زدن خیابانها و نا امن کردن فضای شهر مبادرت کردند که این اقدام ضمن ایجاد نگرانی و نامنی برای همشهریان تهرانی، تبدیل به خوراک خوبی برای رسانه های بیگانه شد.
با این حال میرحسین موسوی که هنوز هم دلیلی برای انجام تقلب در انتخابات بیان نکرده در تلاش است با این به اصطلاح ترفندها از تلفات و نا امنی های ایجاد شده که  بسیاری از مردم بویژه خانواده های داغدیده، وی را مسبب اصلی آن می دانند تبری جوید.
اما موسوی در تازه ترین اقدام خود با شرکت در مجلس ترحیم سیف الله داد نشان داد که نه تنها برای حضور در مجالس ترحیم و بزرگداشت نیازی به دریافت مجوز از نهادهای مسئول ندارد بلکه بر سیاسی بودن اصرارهای خود و کروبی مهر تایید زد.
  

88/5/10
10:36 ع

به گزارش ایرنا، در متن کیفرخواست آمده است: آقای ابطحی هم طی اظهارات خود مبنی بر از تجمعات از پیش طراحی شده می گوید «در جشن پیروزی یا شکست که نتیجه آن شورش است مسأله ای بود که از قبل آماده شده بود. آوردن مردم به خیابان، تعیین مسیر، آوردن تجهیزات و گزارش لحظه به لحظه رخدادها توسط فیس بوک تماما مواردی بود که قبل از انتخابات آن را پیگیری می کردند و می خواستند این اعتراضات را به یک نهضت تبدیل کنند.»
وی در ادامه می افزاید: «صبح جمعه (‌22 خرداد) اطلاعیه ای در فیس بوک مهندس موسوی منتشر شد که حامیان موسوی امشب تا صبح بیدار می مانند، این با موضوع سمبلیکی که کروبی مطرح کرده بود متفاوت بود.
ابطحی ادامه می دهد: بعد از مشخص شدن نتایج اولیه انتخابات، ستاد مهندس موسوی به سرعت نیروهایش را سازماندهی کرد. تاج زاده، در یک تماس تلفنی به من گفت: «ما قصد داریم این جمعیت را تا پایان انتخابات نگه داریم و آنها را به تمام نقاط شهر هدایت کنیم.»
ابطحی ادامه می‌دهد: «معتقدم این جریان دارای سه ضلع است: 1- رأس 2- بدنه محرک 3-شبکه اجتماعی که در حقیقت جسم کار هستند».
در توضیح بیشتر بدنه محرک ابطحی اضافه کرد: «در بدنه محرک یکسری نقش فعالتری داشتند مانند سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، جبهه مشارکت، گروه‌های لشگرساخته خاتمی مانند گروه 88، یاری نیوز، پویش و ... حوزه‌های مجازی که لحظه به لحظه مردم را دعوت به حضور در خیابان می‌کرد و شبکه‌های خارجی که توسط خبرنگاران خود تمام اخبار را پوشش می‌دادند. نکته مهم این است که خبرنگاران خارجی به این آقایان خیلی نزدیک شده بودند حتی از لشگرهای ساخته شده نیز نزدیکتر بودند».
وی در مورد نقش بدنه محرک می‌گوید: «مهمترین نقش این عناصر نگه داشتن مردم در خیابان‌ها بود تا اگر زمانی آقای موسوی اعلام کرد در فلان نقطه شهر هستم بتوانند همه را در آن نقطه جمع کنند. این سازماندهی توسط لشگرهای ساخته شده صورت می‌گرفت».
ابطحی در جای دیگر می‌افزاید: «به خیابان آوردن جمعیت قبل از انتخابات مقدمه‌ای بود برای به خیابان آوردن آنها در شب شنبه، افرادی مانند فاتح، تاج زاده، خاتمی و ستادش، مهدی هاشمی و آدمهایش برای اینکه جمعیت را در خیابان‌های شهر نگه دارند خیلی فعال بودند و همه اینها در پیش بینی و طراحی برنامه برای شب شبنه نقش داشتند».
  

88/5/10
10:18 ع

با توجه به انتصاب مدیرعامل فعلی سایپا به عنوان معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی جوانان، سید حسن موسوی مدیرعامل سابق سایپا یدک اصلی ترین گزینه مدیریت عاملی شرکت سایپا است.
گزینه مشایی برای جایگزینی بذرپاش، موسوی مدیرعامل سابق سایپا یدک می باشد.
شواهد حکایت از تلاش مشایی برای معرفی موسوی به عنوان مدیر عامل سایپا دارد. موسوی در حال حاضر عضو هیئت مدیره سایپا یدک بوده و اطرافیان وی در حال رایزنی با نمایندگان مجلس برای فشار به محرابیان وزیر فعلی صنایع می باشند. پیشتر مسیح تفرشی، موذنی، ملک و زارعی گزینه های مطرح برای مدیر عاملی سایپا بودند.مهندس موسوی در حال حاضر معاون مطالعات جهانی شدن استو یکی از اصلی ترین یاران مشایی است.
  

88/5/10
10:12 ع

آقا زاده هایی که به دلیل دست داشتن در اغتشاشات اخیر در حال حاضر در زندان به سر می برند، پرونده های جالب توجهی را تشکیل داده اند.
به گزارش جهان، یکی از این آقا زاده ها که فرزند یکی از مدیران ارشد شهرداری تهران در سال های گذشته می باشد به دلیل دست داشتن در آشوب های خیابانی و دامن زدن به اغتشاشات در حالی در زندان به سر می برد که تلاش های دوستان سابق و امروزی پدرش نتوانسته از اتهامات و کارنامه جنجالی وی بکاهد.
در دیگر سو، فرزند یکی از نمایندگان مجلس که تا پیش از انتخابات مشغول به تحصیل در یکی از کشورهای اروپایی بوده و با بالا گرفتن تب انتخابات به ایران آمده است، پس از اثبات دست داشتن وی در تحریک اغتشاش گران و نیز فعالیت خبری و نیمه جاسوسی او برای سرویس های امنیتی صهیونیستی ، در حالی دوران بازجویی و بازداشت خود را سپری می کند که به نظر می رسد پدر این شخص علی رغم برملا شدن اسناد ارتباط فرزندش با سرویس های بیگانه، قصد برخورد با وی را نداشته و به حمایت و جوسازی بی مورد برای آزاد سازی پسرش مشغول است.
به طوری که در دیدار چندی پیش برخی مسئولان با زندانیان این فرد نیز در زندان حاضر شده و از پسرش خواسته که با لو ندادن ارتباط و اطلاعات خود، مدتی را صبر کند تا رایزنی های پدرش برای آزادی وی کارساز شود.
  

88/5/10
10:10 ع

دکتر محمود احمدی‌نژاد در هفته گذشته در جلسه‏ای با دبیران تشکل‏های دانشجویی در مورد اتفاقات اخیر توضیحاتی داد که در ادامه بخش‏هایی از آن سخنان با اندکی تغییر می‏آید. 
به گزارش ثانیه محمود احمدی‌نژاد رییس‏جمهور در جلسه‏ای با دبیران تشکل‏های دانشجویی در مورد اتفاقات اخیر گفت: مشایی آنگونه که شما تصور می ‌کنید نیست. حرف‌هایی که شما در مورد مشایی می‌ زنید همان حرف‌هایی است که […] در مورد وی می ‌زند مثلا می ‌گوید که او سر سفره یک ظرف برای امام زمان(عج) خالی می ‌گذارد و مسائلی از این دست و یا...
رییس‏جمهور پیشنهاد کرد: شما بهتر است جلسه‌ای با مشایی داشته باشید و حرف‌هایتان را بگویید و حرف‌های وی را نیز بشنوید و آن موقع خواهید فهمید که درباره ایشان اشتباه می‌کنید.
وی افزود: : یک گروه از سوی مسولین قوه قضاییه و گروه دیگری از جای دیگر مأموریت یافتند تا در مورد مشایی تحقیق کنند ولی بعد از تحقیقات آنها هیچ مستندی در مورد مشایی گیر نیاوردند و هیچ تخلف اثبات شده‌ای در مورد وی وجود ندارد.
احمدی‌نژاد اضافه کرد: مشایی جزو کسانی است که از ابتدای انقلاب تا به حال در گوشه گوشه انقلاب حاضر بوده و کارنامه بسیار خوبی دارد، ضمن اینکه باید سطح کار وی را در مقایسه با دیگران در نظر بگیرید و عملکردش در حوزه گردشگری را با دوره‌های قبل مقایسه کنید.
وی ادامه داد: مشایی فرد خوش‌فکری است و شبانه‌روز در خدمت دولت بوده و هست و حتی گاهی ساعت 2 نیمه شب از سفر خارجی برمی‌ گشت، اما تماس می‌ گرفت و می ‌گفت چه کاری نیاز است که انجام دهم یعنی همواره از خدمت‏گزاری به مردم کوتاهی ندارد.
رییس‏جمهور یادآور شد: بروید ببینید که در جلسه هیئت دولت در کردستان که در حضور مقام معظم رهبری برگزار شد، همه اعضا صحبت می‌ کنند و مشایی هم صحبت می ‌کند؛ اما سطح سخنان او با سایرین چقدر تفاوت دارد.
احمدی‌نژاد تاکید کرد: رهبری معظم فرمودند که مشایی در جایگاه معاونت رییس‏جمهور نباشند و ما اطاعت کردیم لیکن عده‌ای از مخالفین بر خلاف سخنان اخیر رهبری بازهم موضوع مشایی را مطرح می‌ کنند تا به من فشار بیاورند.
رییس‏جمهور در مورد دستور حکم رهبری برای رعایت مصلحت در انتصاب مشایی به معاون اولی گفت: من خدمت مقام معظم رهبری رسیدم و توضیحاتی دادم که قرار شد کارهایی انجام شود اما بعد از آن نامه توسط برخی نمایندگان محترم، درز پیدا کرد.
وی افزود: بعد از آن، بهتر تشخیص داده شد که نامه منتشر شود و بعد از آن اقدام کنیم و پس از آن نیز وی را به سمت ریاست دفتر خودم انتخاب کردم.
احمدی‌نژاد تاکید کرد: رابطه بنده به عنوان رئیس‌جمهور با رهبری با رابطه شما با ایشان متفاوت است.
وی درباره عزل محمد حسین صفارهرندی اظهار داشت: تصمیم گرفته شد دفتر ریاست‌جمهوری به وزرای محترمی که قرار نیست در دولت دهم حضور داشته باشند، اطلاع داده تا آمادگی لازم را داشته باشند و برادر عزیزم آقای صفارهرندی نیز جزو آن دسته از وزرایی بود که به وی اطلاع داده شده بود که در دولت دهم حضور ندارد.
وی افزود: بارها به آقای صفارهرندی، عرض کردم که تعدادی از معاونانش را تغییر دهد چون در جهت اهداف دولت و مطالبات مردم و متدینین از دولت حرکت نمی‌کردند، اما این‏گونه نشد و می‌بینید که عملکرد ایشان را کمتر کسی قبول دارد و نمی‌ گویند که او باید در وزارتخانه باقی بماند. 
رئیس‌جمهور در خصوص عزل محسنی‏اژه‌ای نیز گفت: موضوع عزل جناب آقای اژه‌ای یک فرآیند دو ساله داشته و ربطی به مسئله جاری ندارد... به ایشان در این دو سال، با شواهد مشخص توصیه کردم دو نفر از معاونان خود را تغییر دهد اما به این کار مبادرت نورزیده است... ضمن اینکه در موضوع هاله اسفندیاری هم خوب عمل نکرد و من به او گفتم که چرا رفتاری می‏کنید که مورد تمسخر واقع شوید؟، یک پیرزن 70 ساله را گرفته‌اید می ‌گویید می خواهد انقلاب مخملی راه بیندازد در حالی‏که عاملان انقلاب مخملی کسان دیگری هستند و باید آنها به مردم معرفی شوند.
وی ادامه داد: در موضوع پرتقال‌های اسرائیلی نیز با وجود اینکه عاملان اصلی این اقدام مشخص بودند، به آقای اژه‌ای گفتم که باید با اینها برخورد شود ولی وی گفت که نمی توانیم با آنها برخورد کنیم.
احمدی‌نژاد یادآور شد: از دو هفته پیش از اغتشاشات، وزارت خارجه اطلاع داد که افراد زیادی از انگلیس به ایران می ‌آیند و این کاملا مشکوک است اما وزارت محترم اطلاعات این موضوع را پیگیری نکرد و در اغتشاشات ضعیف عمل کرد که در برخی موارد اهمال مشهود بود.
رئیس‌جمهور، فعالیت برخی جریان‏های سیاسی در انتخابات دهم و بعد از آن را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در زمینه تحرکات آن‌ها در ایام پیش از انتخابات، وزارت اطلاعات حتی یک برگ گزارش به من نداد، حتی از برخی بزرگان هم پرسیدم که آیا وزارت به شما در این زمینه گزارشی داده است؟‌ که گفتند گزارشی دریافت نکرده بودند. در حالی‏که مخالفین، یک برنامه‌ریزی چندین ساله برای این انتخابات کرده بودند.
دکتر احمدی‌نژاد سناریوی مدیریت مجلس هشتم را مورد واکاوی قرار داد و گفت: برخی اعضای مجلس می‌خواهند بین ارکان نظام و دولت،اختلاف بیندازند و همچنین چهره برخی روسای دولت‏های گذشته را در افکار عمومی بازسازی کنند.
  

88/5/2
11:10 ص

با ترک جلسه هیات دولت صورت گرفت
اعتراض عملی وزاری دولت نهم به معاون اولی مشائی

پافشاری دکتر احمدی نژاد بر نگهداری مشائی علی رغم ابلاغ کتبی رهبر انقلاب دامنه اختلاف نظرها با رئیس جمهور را به داخل جلسات هیات دولت کشاند. هر چند با توجه به اظهارات احمدی نژاد درباره این اقدام که معاون اولی مشائی را مربوط به دولت نهم که روزهای آخر حیات خود را طی می کند دانسته است اما نزدیکان رئیس جمهور نیز با توجه به اعتراضات پدید آمده در انتظار واکنش فوری وی به این انتصاب هستند.
درحالی که برخی سایت های خبری از مناقشه لفظی وزیران اطلاعات و ارشاد و کار با احمدی نژاد بر سر معاون اولی مشائی خبر می دهند خبرنگار جهان به ابعاد تازه تری از این ماجرا دست پیدا کرد.
براساس این گزارش، پس از آنکه در جلسه روز گذشته هیات دولت اکثریت وزیران به انتقاد از احمدی نژاد در صدور حکم معاون اولی برای مشائی پرداختند رئیس جمهور اعلام می کند که به این شبهه ها پاسخ خواهد داد. در همین حال به دلیل بالا گرفتن جو انتقادی علیه مشائی و فضای متشنج هیات دولت سبب می شود تا احمدی نژاد تنفسی چند دقیقه ای را برای ادامه جلسه هیات دولت به وزرا اعلام کند.
پس از بازگشت ازتنفس در حالی که وزرا و دیگر اعضای هیات دولت منتظر شفاف سازی احمدی نژاد و پاسخ شنیدن از چرایی تعلل وی در برکناری مشائی بودند به ناگاه در کمال تعجب مشاهده می کنند که احمدی نژاد جلسه هیات دولت را ترک کرده و ریاست جلسه را به رحیم مشائی به عنوان معاون اول خود سپرده است و با این کار به وزرای منتقد مشائی پاسخی عملی درباره کیفیت حمایتش از مشائی داده است.
این در حالی است که وزرای کابینه نهم بامشاهده چنین اقدام توهین آمیزی در اقدامی هماهنگ دست به ترک جلسه هیات وزیران زده و موجبات ریاست مشائی بر صندلی های خالی را پدید می آورند!


  
مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
انتخابات88 ، سیاسی ، موسوی ، احمدی نژاد ، انتخابات ، ایران ، اسرائیل ، عکس ، ورزشی ، خاتمی ، رضایی ، ترکیه ، کروبی ، اوباما ، آمریکا ، فوتبال ، غزه ، طنز سیاسی ، طنز ، عکس ، ازدواج ، امارات ، خامنه ای ، امید ، انتخابات 88 ، انتخابات دهم ، آمریکا ، اعدام ، عرفه ، بوش ، فیلم ، فرانسه ، ماهواره ، میر حسین موسوی ، مقام معظم رهبری ، ناجا ، ناطق نوری ، نصرالله ، هرات ، وزارت خارجه ، وزیر رفاه ، ویدئو ، یالثارات ، مثل مادر ، مسکن ، مصباح ، مصر ، معجزه ، گزارش ، گلشیفته فراهانی ، لاریجانی ، لنگه کفش ، فرهنگ ، فرهنگی ، فلسطین ، قالیباف ، قرضاوی ، کاریکاتور ، کره شمالی ، بین الملل ، پرتو ، پل نیومن ، پوتین ، پیامک ، عشق ، عراق ، عربستان ، عکس برهنه ، غیرت ، فارس ، فاکس نیوز ، افغان ، البرادعی ، الجزیره ، اسلام ، اشیای عتیقه ، اصفهان ، اعتراض ، اجتماعی ، 22 بهمن ، sms ، آلمان ، استفتاء ، اردوغان ، انتخابات ریاست جمهوری ، انرژی هسته ای ، انصار ، انقلاب ، امام ، امر به معروف ، ایرانی ، ایرنا ، بن لادن ، خبرنگار ، دانشجو ، دانشگاه ، دوربین فیلمبرداری ، رادان ، رجبی ، تلویزیون ، تیم ملی ، جاسوس ، جشنواره فجر ، جنگ ، جوادی آملی ، جوان ، چهارشنبه سوری ، چین ، حائری ، حاج علی اکبری ، حجاریان ، حماس ، حمله نظامی ، رهبر ، رهبر معظم انقلاب ، رهبری ، روزنامه ، روسیه ، روی کین ، زنان ، سارکوزی ، سازمان ملل ، سازمان ملی جوانان ، سحر ، سریال ، سید حسن نصرالله ، سیگار ، شبکه ، شهید ، شیراز ، شیعه ، شکنجه ،
صفحات اختصاصی
 
لوگوی دوستان
 
دوستان
 
عاشق آسمونی عاشقان بتلیجه نمازخانه بوستان بهاره وبلاگ شخصی محمدعلی مقامی بندیر د نـیـــای جـــوانـی ... حبل المتین ... .::مرکز بهترین ها ::. بهترین آرزو هایم تقدیم تو باد. امُل PARANDEYE 3 PA تخریبچی انجمن تخصصی نرم افزارهای موبایل و اطلاعات کاربردی حمایت مردمی دکتر احمدی نژاد گل دختر کربلا همچنان جاریست کـــــلام نـــو شلمچه امام مهدی (عج) محفل یاران کلبه عشق کالبد شکافی جون مرغ تا ذهن آدمیزاد ! خبر روز .:: رویش عشق::. تکنولوژی کامپیوتر xXxرنـــــــــــگـــــــــارنـــــــــــــــگ xXx رنگارنگه سین جیم های اخلاقی .:: رمز موفقیت ::. تیشه های اشک ایحسب الانسان ان یترک سدی سیاست خط سوم پاک دیده آدمک ها آخوندها از مریخ نیامده اند!!! حسام سرا عشق الهی: نگاه به دین با عینک محبت، اخلاق، عرفان، وحدت مسلمین نه/ دی/ هشتاد و هشت ماه و مهر هرچه می خواهد دل تنگت بگو(مشاوره) خبر هفته سرایم بوانات نوشت گاه میم سین لبیک شاه علقمه متالورژی پر شکسته زورخانه باباعلی قافله شهداء ... تا ظهور... عشق سرخ امروز کدهای جاوا اسکریپت ( زازران )و فردا....... آرامش جاویدان در پرتو آموزه های اسلام دوزخیان زمین مذهبی سورتک زرقان پیامبر اعظم(صلی‏الله‏علیه‏وآله‏وسلم) - The Holy Propht -p.b.u.h ابن یاسین امام حسین (ع) .:: گاواره ::. تخیّلات خزان‌زده یک برگ بید ناگفته های آبجی کوچیکه عکس عــــشقـــــولـــــک رد پای . . . نورهدایت امیدزهرا فلورانس مهربون شب مهتابی شیعه مذهب برتر Shia is super relegion حــــــکـــــمـــــت آ بـــــــــــاد کشکول شمیم نگاهم برای تو بازمانده تنهای تنها حقیقت بهائیت مشکی رنگه عشقه عکس و شعر برای دوستداران هنر اگر علم در ثریا باشد مردانی از فارس به آن دست می یابند(پیامبرص) ولایت علیه السلام مشک عباس مسافری تاناکجا.مجله اینترنتی طنرناکجا آباد -نثرهای ادبی سیاوش شمیم حضور شهید سید محمد شریفی علوم قرآنی Quranic Sciences عصمت infallibility بصیرت حزب اللهی مدرنیته نقد مَلَس پوست کلف کسب درآمد از طریق اینترنت .: حرف دل :. هر چی که می خوای؟؟؟ اموزش . ترفند . مقاله . نرم افزار آر.پی.جی ‏زن وقایع تارنما سلطان عشق نسیمی از بهشت ... وبلاگ گروهی بصیرت موتور سنگین ... HONDA - SUZUKI ... موتور سنگین قدرت شیطان رویای معین سکوت بیگانه ، دختری در میان مردمان .... تفریح و سرگرمی ... وب سایت اختصاصی افسانه جومونگ کجایند مردان بی ادعا؟ تو میتونی !! دانلود سرگرمی عکس کلیپ آهنگ اس ام اس جک mp3 sms دنیای امروز ما صور اسرافیل بسم الله ارحم الرحیم دسته کلید پرشین رپ (((شفای زندگی))) از یک عباس خلوت تنهایی .: 20000000 :. السَلامُ عَلیکَ یا ابا عَبدِ الله الحُسَین (ع) اس ام اس عاشقانه « عـشقی » قالب های پارسی بلاگ وبلاگ ایران اسلام پرشین موزیک بهترینها برای شماست عاشقان پرسپولیس گفتمان مذهبی ++گوشی موبایل رایگان+ مرکز دانلود رایگان free Download بهترین نرم افزار و برنامها داستان و راه های توحید جویان بزرگ سئوالهای منتظر جواب ::::: نـو ر و ز ::::: بسم الله الرحمن الرحیم هانیبال اس ام اس سرکاری اس ام اس خنده دار و اس ام اس طنز viper حمایت از ایران او برای دم هر ثانیه ام رحمتی بود عظیم! جوکستان ، اس ام اس ، جوک ، لطیفه ، طنز ،jok+sms نفس عمیق روزگار غریبی است برادر . . . گل همیشه بهار تک ستاره حرفای خودمونی من قالب های پارسی بلاگ بهجان / behjan ازدواج موقت وچالش ها شمیم وصل معبر دلی که شکسته بود وبلاگ تخصصی ترفند کوثر چهاردیواری قلم رنجه خیلی دور _ خیلی نزدیک یه دانش آموز آوای حق تنها ترین تنها *** جزیره دانلود 2008 *** عشقولانه محمد پرسپولیسی فصل انتظار انصارالمهدی(عج) کشکول صادق آهستان فقط بالای 18+ بچه دانشجو ! EmroozNews.com Today's top news :: خبرهای برتر روز در امرو اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شیراز ##پخش مستقیم حرم امام حسین ع## وب سایت شخصی مجتبی نیکنام ©©©©هاست ارزان و قدرتمند برای وبلاگ نویسان ©©©©©©© دکتر سید احمد رضا دستغیب .:: هیچ کس ::. دکتر سید احمد رضا دستغیب نوید شاهد زن مسلمان السلام علیک یا اباصالح المهدی پرواز به بی نهایت هر کی به هر جا رسید با دلش رسید گاه نوشتهایی درباره ی هیچ چیز و همه چیز نیازمندی ها بیا برگرد به خونه از هر دری... خاطرات کبوتران حرم عشق زلف یار منطقه‏ ممنوعه همشاگردی عقیدتی ، سیاسی پایگاه بسیج حضرت صاحب الزمان علیه السلام صیغه شب بیست و چهارم - ویژه حادثه بمب گذاری در شیراز ویژه نامه فاطمیه سایت نخلستان ویژه نامه فاطمیه سایت نخلستان ویژه نامه سفر مقام معظم رهبری به استان فارس ویژه نامه نمایشگاه کتاب ویژه نامه انفجار بمب شیراز سایت نخلستان ویژه نامه سفر مقام معظم رهبری به استان فارس نیمه خرداد به بعد مدیران فردا نخلستان ترور مردان خمینی ویژه نامه اعتکاف غزه gaza سوره حشر ویژه نامه محرم طنز سیاسی دیدگاه نوین دستگاه چاپ بنر دستگاه چاپ بنر

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ