سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

88/5/17
7:34 ع

احتمال خرابکاری و مشاجره دلایل سقوط دو هواپیما

پس از گذشت چندین هفته از سقوط دو هواپیمای مسافربری در مسیر تهران – ایروان و تهران – مشهد گمانه زنی درباره علت اصلی وقوع این دو حادثه همچنان ادامه دارد.
 همزمان با اعلام رسمی علت سقوط هواپیمای ایلوشن توسط کمیسیون بررسی سوانح سازمان هواپیمایی کشوری، خبرنگار جهان به جزئیات بیشتری از این حادثه پی برد.
طبق گزارش رسمی علت اصلی حادثه فرودگاه مشهد را سرعت زیاد هواپیما و دعوا و جر و بحث های داخل کابین هواپیما عنوان شده است. 
گفته می شود مدیر عامل آریا تور که در این هواپیما حضور داشت و جز کشته شدگان حادثه هم بود در زمان فرود به خلبان نسبت به سرعت زیادش تذکر داد اما خلبان توجهی به این تذکرات نکرد. همین امر باعث شد تا مدیر عامل آریاتور با حضور در کابین خلبان مجدداً به سرعت زیاد هشدار و از خلبان درخواست کرد که نسبت به کاهش سرعت در اسرع وقت اقدام نماید که با بی اعتنایی مجدد خلبان مواجه می شود.
ادامه مساله و تذکر به جر و بحث انجامید که در نهایت سرعت بالا کار دست خلبان داد و نتوانست هواپیما را کنترل کند و هواپیما از باند خارج و با حاشیه باند برخورد کرد که منجر به مرگ 16 مسافر شد. 
همچنین با توجه به شواهد و قراین موجود احتمال اقدام خرابکارانه در هواپیما مسیر تهران – ایراوان منتفی نیست. 
تحقیقات دراین زمینه همچنان ادامه دارد.


  

88/5/15
1:50 ع

 دومین جلسه محاکمه متهمان براندازی نرم و اغتشاش گران حوادث اخیر روز شنبه به صورت علنی برگزار می شود. 
به گزارش جهان قرار است در این جلسه به اتهامات چهره های سیاسی نظیر هدایت آقایی (عضو کارگزاران) و محمد قوچانی (سردبیر اعتماد ملی) رسیدگی شود. 
گفتنی است همزمان با آغاز رسیدگی به اتهامات محمد قوچانی، خبرنگار جهان مطلع شد یک چهره شاخص حزب اعتماد ملی، از طریق مریم باقی همسر محمد قوچانی از وی خواسته است که خویشتنداری کند و مانند عطریانفر و ابطحی اعتراف نکند. 
این در حالی است که ظاهراً قوچانی در پاسخ به این تذکر اظهار داشته که دیر گفتید و من همه چیز را قبلا گفته ام. 
از نکات جالب توجه جلسه شنبه اعترافات هدایت آقایی عضو ارشد کارگزاران است که به دلیل نوع مطالب مطرح شده در آن پیش از این قابلیت پخش از صداوسیما را پیدا نکرده بود. 
توضیح: قرار بود دومین جلسه دادگاه روز پنجشنبه برگزار شود که این جلسه به روز شنبه موکول شد.
  

88/5/15
11:31 ص

مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی، به تازگی یک صفحه از اسناد ساواک را درباره واکنش مغز متفکر انقلاب اسلامی، استاد شهید آیت‌ا... مطهری به بازداشت آیت‌ا.. سید علی خامنه‌ای منتشر کرده است.

 

به گزارش خبرنگار «آینده»، این سند گویا مربوط به بهمن سال 1353 است که در آن زمان، آیت‌ا.. خامنه‌ای توسط عوامل شهربانی رژیم سفاک پهلوی در استان خراسان بازداشت شده بود.
                           
                  
  
                آیت ا... خامنه ای در زندان ساواک                               آیت‌ا... غفاری در زندان ساواک



در گزارش ساواک آمده است:

 

خیلی محرمانه

موضوع: مرتضی مطهری
 

یادشده در محل دانشکده الهیات دانشگاه تهران ضمن اظهار تأسف از بازداشت سید علی خامنه‌ای اظهار داشته: ما کمتر نمونه ارزنده‌ای چون خامنه‌ای داریم و این نیروها هم باید این‌گونه هدر و در گوشه‌های زندان تلف گردند. مطهری پس از ستودن خامنه‌ای او را از عوامل مؤثر در روشن کردن افکار اجتماع دانست و افزود: شیخ دیگری به نام غفاری را که از پیش‌نمازهای تهران بود، در زندان سازمان امنیت کشته‌اند. وی ضمن ابراز خوشحالی از این موضوع گفت: شیخ غفاری پیرمردی گوشه‌گیر بود که چندان منشا اثر نبود و اگر هم زنده بود، چندان اثر چشمگیری نداشت. ولی کشتن او تبلیغ عجیبی علیه سازمان امنیت بود. زیرا خبر کشتن او به محافل دینی رسید و همه گروه‌های روشن‌بین فهمیدند و این عمل نفرت همه مردم را علیه سازمان امنیت برانگیخت و قیافه آدمکشی این دستگاه بار دیگر بر مردم کوچه و بازار آشکار گردید.

 

توضیح چهارشنبه مرتضی مطهری دانشیار دانشکده الهیات دانشگاه تهران می‌باشد و تحقیق مستقیم از نامبرده، پیرامون مفاد خبر، به حافظت شنبه لطمه وارد می‌نماید. ضمناً شنبه مورد اعتماد است و به صحت گزارش وی می‌توان اطمینان داشت.
 

                                           

 

آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی چندی پیش گفته بود، اینجانب بارها از زبان رهبری معظم شنیده ام که فرمودند؛ اینها که به آسانی مردم را به زندان می برند اگر مثل من و تو طعم زندان را چشیده بودند چنین نمی کردند.


  

88/5/15
11:14 ص

عبدالله رمضان زاده با بیان اینکه ادعاهای ما درخصوص تقلب در انتخابات فاقد سند و صرفاً برای تحریک افکار عمومی بوده است، گفت: تصور می‌کردیم اگر مشارکت مردم بالاتر برود، به نفع موسوی خواهد بود.

رمضان زاده در اظهارات اخیر خود تأکید کرده است ما در تحلیل‌های خود فقط به آنچه که باب میلمان بود، توجه نشان می‌دادیم و به‌عنوان مثال، در جلسات، کمترین بحث درخصوص رأی شهرهای کوچک و روستاها شد.

وی همچنین افزوده است: تصور می‌کردیم در صورتی که مشارکت مردم در انتخابات بالا رود، این مسئله به نفع موسوی است، در حالی که وقتی مشارکت 85 درصدی رخ داد، در نتایج اعلامی، واقعیت روشن شد.

قائم مقام حزب مشارکت درخصوص ادعای تقلب در انتخابات گفته است، ما سند قابل توجهی که حاکی از تقلب سازمان یافته باشد، در اختیار نداشتیم و به جز تخلفات جزیی، بیش از 40 هزار ناظری که بر سر صندوق ها داشتیم، مواردی را که با استناد به آن، بتوان کلیت انتخابات را زیر سؤال برد، موجود نبود.

وی تأکید کرده است با توجه به سوابق اجرایی‌ام در استانداری و دولت سابق اطمینان داشتم که جابجایی آرا، نهایتاً در حدود 500 هزار رأی خواهد بود و با توجه به سیستم‌های موازی نظارتی، عملاً‌ امکان تخلف بیش از این عدد، به‌ویژه در شهرهای بزرگ وجود ندارد.

رمضان زاده همچنین با اظهار ندامت از فراخوان مردم به خیابان‌ها، این رویه را موجب ایجاد جو بی‌اعتمادی و درگیری در جامعه دانسته و گفته است فراخواندن مردم به خیابان‌ها از مانند سَم است.

وی درخصوص سند موسوم به "تأملات راهبردی حزب مشارکت" نیز که تدوین آن، سال گذشته در این حزب به پایان رسیده است، خاطرنشان کرده است: ما نباید وارد این مسائل می‌شدیم.

دادگاه متهمان اغتشاشات اخیر از روز شنبه هفته جاری آغاز شده و قرار است دومین جلسه آن، روز پنج‌شنبه برگزار شود.


  

88/5/12
9:3 ع

با جدی شدن قضاوت داور اسرائیلی برای مسابقه تیم ملی والیبال ایران در مرحله دوم مسابقات قهرمانی جوانان جها، زنگ کناره گیری والیبال ایران از این مسابقات به صدا درآمد.

به گزارش جهان ،پس از صعود موفقیت آمیز و مقتدرانه والیبال ایران از مرحله اول مسابقات با شکست دادن رقبای ایایی و اروپایی ، سرانجام معادلات سیاسی در حال تغییر شرایط و حذف زود هنگام ایران از گردونه مسابقات است.

ماجرا از آنجا آغاز شد که رژیم اسرائیل برای مسابقات جهانی جوانان در هند با وجود نداشتن تیم، یک داور معرفی کرد که در ترکیب 12 داور حاضر در مسابقه قرار گرفت.
 
از همان زمان و با مطرح شدن نام این داور اسرائیلی نگرانی اردوی تیم ملی والیبال ایران را فرا گرفت و مسوولان رایزنی های لازم را برای جلوگیری از یک اتفاق ناخوشایند آغاز کردند و حتی نشست های ویژه ای میان مسوولان ایرانی و مسوولان برگزاری مسابقات برگزار شد.
 
اما به نظر می رسد مسوولان مسابقات توجهی به این ملاحظه ندارند و دست هایی در تلاش است تا داور اسرائیلی قضاوت یکی از مسابقات تیم ایران را بر عهده بگیرد. به نظر می رسد این تلاش پنهانی به دنبال آن است که در صورت صعود تیم ایران به مرحله یک چهارم و پایانی مسابقات این اقدام غیر ورزشی را به جوانان و تیم مقتدر ایران تحمیل کنند.

در همین حال نمایندگان و مسوولان ایرانی حاضر در مسابقات هند با مقامات ورزشی و مسوولان سازمان تربیت بدنی مذاکره و در خواست تعیین راهکار برای برون رفت از این مشکل احتمالی کرده اند که بر اساس آخرین اطلاعات در صورت قضاوت داور اسرائیلی تیم ایران مسابقات را ترک خواهد کرد و به تهران باز خواهد گشت.

با وجود پیش بینی این اقدام ارزشی و همسو با آرمانهای و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به نظر می رسد مسوولان ورزشی بجای در پیش گرفتن این راه حل نهایی، رایزنی های لازم را با مسوولان فدراسیون جهانی والیبال بعمل آوردند تا از بروز این اتفاق ناخوشایند برای ورزش ایران جلوگیری کنند.
  

88/5/11
4:17 ع

ابطحی عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز:
ملت ایران از تیز هوشی مقام معظم رهبری تشکر کنند

عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز گفت: اگر مقام معظم رهبری نبودند و یا اگر ایشان یک قدم به عقب می‌نشستند امروز هلال ناامنی ایران، افغانستان و پاکستان شکل می‌گرفت. از این رو ملت ایران باید از تیزهوشی مقام معظم رهبری تشکر کنند.

محمد علی ابطحی عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه سخنان خود در جلسه علنی دادگاه رسیدگی به جرایم پس از انتخابات (در روز شنبه 10 مردادماه 88) گفت: زمانی که قرار بود موسوی مدارک مربوط به بحث تقلب در انتخابات را مطرح کند به خاطر دارم در جلسه مجمع روحانیون مبارز وقتی بحث ارائه مدارک تقلب در انتخابات مطرح شد یکی از دوستان که قبلا وزیر کشور هم بود گفت‌ همه این مدارک اگر جمع شود و درست باشد 700 هزار رای بیشتر نمی‌شود. بنده وقتی از موسوی به عنوان هندوانه سربسته یاد کردم به خاطر همین توهمات بود که در موسوی وجود داشت که وی امکان تقلب 11 میلیونی را امکان پذیر می‌دانست.
وی افزود: پس از انتخابات هاشمی رفسنجانی، موسوی و خاتمی در جلسه مشترکی هم‌قسم شدند که پشت یکدیگر را خالی نکنند و بنده نمی‌دانم که این تنها نگذاشتن و یاری کردن یکدیگر پس از 11 میلیون فاصله برای چه بود.
عضو مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: شاید خاتمی دلیل خود را داشت، موسوی شاید کشور را نمی‌شناخت ولی خاتمی با همه ارادتی که به وی دارم اتفاقا برعکس همه مسائل را می‌دانست، توانایی و اقتدار مقام معظم رهبری را می‌شناخت اما به خاطر اتفاقات موسوی را همراهی کرد که این همراهی خائنانه بود.
ابطحی اضافه کرد: هاشمی در ذهن خود قصد انتقام از احمدی‌نژاد و مقام معظم رهبری را داشت؛ این‌ها همه مسائلی بود که در ذهن موسوی به عنوان توهم همراهی شکل گرفته بود.
وی با اشاره به نقش مجمع روحانیون مبارز خاطرنشان کرد: واقعا مجمع روحانیون منتسب به امام و انقلاب بود لذا حداقل باید این انتصاب را نگه می‌داشت.
عضو مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: بنده خودم را نیروی اصلاح‌طلب می‌دانم؛ لذا می‌گویم که خاتمی حق نداشت ظرفیت اصلاحات را به پای موسوی بریزد حتی موسوی هم این ظرفیت را نداشت. البته بنده طرفدار ریاست جمهوری احمدی‌نژاد نبودم ولی زمانی که 11 میلیون در انتخابات فاصله ایجاد شد به عنوان کسی که طرفدار مردم‌سالاری هستم این مسئله را نپذیرفتم و با این موضوع جلوی فضای رشد مدنی را گرفته و به فرهنگ و تاریخ ایران خیانت کرده‌ام. ولی اگر به جای پیام به موسوی به احمدی‌نژاد تبریک می‌گفتیم امروز بهترین وضعیت را در تاریخ ایران دارا بودیم.
ابطحی با اشاره به حضور خود در برخی راهپیمایی‌های غیرقانونی خیابانی تاکید کرد: کار بدی کردم که در راهپیمایی‌ها شرکت کردم ولی کروبی به بنده گفت که ما با این رای کم نمی‌توانیم مردم را به خیابان‌ها دعوت کنیم. ولی خود برویم تا به نوعی اعتراضمان را نشان بدهیم.
وی اظهار داشت: موسوی به کروبی پیغام داده بود که من چیزی برای از دست دادن ندارم، موسوی اگرچه چیزی برای از دست دادن نداشت ولی با توجه به رای 13 میلیونی با این پیگیری آشوب‌ها خیلی‌ چیزها را از دست داد و ما افتخار این حضور 40 میلیونی را از دست داده و آنرا خدشه‌دار کردیم ما می‌توانستیم در دنیا بهتر از این باشیم.
عضو مجمع روحانیون مبارز ادامه داد: موسوی در بسیاری از موارد می‌گفت من طرفدار مردم مسلمان هستم. این درحالی است که این آشوب‌ها دلبستگی‌های مردم مسلمان را نسبت به ایران قطع کرد، موسوی می‌گفت که من طرفدار خط امام هستم و همیشه روی نظام و امام تاکید می‌کرد، بنده می‌گویم که هیچکس نمی‌تواند روی امام و نظام تاکید کند ولی در عین حال کوچکترین عملی انجام دهد که نظام را هم به خطر بیندازد. چرا که امام فرموده‌اند حفظ نظام از اوجب واجبات است.
ابطحی اضافه کرد: اگر مقام معظم رهبری نبودند یا اگر ایشان یک قدم به عقب می‌نشستند امروز هلال ناامنی ایران، افغانستان و پاکستان شکل می‌گرفت و درصورتی که این هلال تشکیل می‌شد دیگر هیچ جا اثری از انقلاب نمی‌ماند. از این رو ملت ایران باید از تیزهوشی مقام معظم رهبری و سربازان با نام و بی نام ایران که این کشور را از این مسئله نجات دادند تشکر کند.
وی با بیان اینکه معمولا ما نیمی از شجاعت را تعریف کرده‌ایم اظهار داشت: شجاعت بزرگتری هم وجود دارد که بنده از آن استفاده می‌کنم لذا اگر انسانی احساس کند که به دیدگاهی رسیده و این دیدگاه به نفع نظام است بیان آن شجاعانه‌تر است از بیان دیدگاه و نظر اپوزیسیون در مقابل حکومت و نظام.
عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه تاکید کرد: به همه دوستان می‌گویم و همه دوستانی که صدای ما را می‌شنوند بدانند که موضوع تقلب در ایران دروغ بود و در واقع تقلب موضوعی بود تا آشوب‌ها شکل بگیرد تا ایران همانند افغانستان و عراق بشود، تا جایی که کشور دچار آسیب و سختی بشود.

ابطحی: مردم از رفتارهای موسوی و خاتمی پس از انتخابات آسیب دیدند
خبرگزاری فارس: عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: متاسفانه مردم از رفتارهای میرحسین موسوی و خاتمی پس از انتخابات آسیب دیدند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمدعلی ابطحی عضو مجمع روحانیون مبارز بعد از ظهر امروز شنبه پس از پایان دادگاه رسیدگی به جرائم متهمان اغتشاشات اخیر، در نشستی خبری به همراه محمد عطریانفر در مجتمع امام خمینی(ره) گفت: کشور مشکلات سختی را در این چند وقت تحمل کرد که می‌توانست با توجه به رای 40 میلیونی در شرایط بهتری باشد و در واقع بایستی فضا بهتر می بود.
وی افزود: پس از این رای 40 میلیونی مردم در انتخابات 22 خرداد، باید کشور ما یکی از بزرگترین کشورهایی باشد که دموکراسی در آن حاکم است. متاسفانه رفتارهایی که از سوی میرحسین موسوی پس از انتخابات دیدیم و همچنین رفتارهایی که از سوی خاتمی و موسوی صورت گرفت مردم در واقع از این رفتارها آسیب دیدند.
عضو مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: اینکه بنده این شجاعت را پیدا کردم که دیدگاه‌های خود را بگویم خوشحال هستم؛ توهماتی که موسوی از ابتدا داشت و پس از انتخابات به صورت امروزی درآمد، مهمترین این توهمات را می‌توان اعلام پیروزی خود توسط موسوی دانست و از آن بدتر پس از دیدن فاصله 11 میلیونی رای، باز هم وی روی تقلب تاکید کرد.
ابطحی ادامه داد: اینکه کسی 11 میلیون اختلاف را به عنوان تقلب و به جامعه ارائه کند نشان دهنده این است که وی جامعه را نمی‌شناسد. چیزی که بنده قبل از انتخابات به عنوان هندوانه سربسته از موسوی یاد کردم.
وی تاکید کرد: گلایه‌مندی از هاشمی، به خاطر انتقام‌گیری از احمدی‌نژاد و حتی انتقام‌گریری از مقام معظم رهبری است. البته در این بین خاتمی اقتدار مقام معظم رهبری را می شناخت، ولی باز این اقدامات را انجام داد.
این متهم دستگیر شده در جریان اغتشاشات اخیر گفت: در جریان اصلاح‌طلبی اقدامات بزرگی شکل گرفت و خاتمی حق نداشت همه ظرفیت‌های این جریان را به پای موسوی بریزد چرا که موسوی خود هم این جریان را قبول نداشت.
ابطحی اضافه کرد: موسوی خود را پیرو خط امام می‌دانست اما امام خمینی (ره) حفظ نظام را از اوجب واجبات می‌دانستند. در چنین شرایطی کسی که خود را طرفدار خط امام می‌داند، نمیتواند کاری کند که کل نظام دچار آسیب شود.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری حتی یک قدم هم در مقابل این مسائل عقب‌نشینی نکردند، ‌اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اگر یک قدم عقب‌نشینی می‌کردند ما امروز مثلث افغانستان، ایران و عراق را داشتیم و این بزرگترین آسیبی بود که نظام، کشور و منطقه را تهدید می‌کرد. از این رو بنده از طرف خودم و از طرف همه مردمی که امروز در امنیت کامل زندگی می‌کنند از مقام معظم رهبری تشکر و قدردانی می‌کنم.
عضو مجمع روحانیون مبارز اضافه کرد: بنده اگر جای موسوی بودم این 13 میلیون رایی را که مردم به وی دادند، به جای اینکه در چنین جایی صرف کنند، در پیشرفت مدنی صرف می‌کردم. یک پیام تبریک به رئیس‌جمهور می‌توانست آینده را رقم بزند البته جوانان را هم امیدوار کند لذا امیدوارم در آینده نخبگان کشور تجربه بدی که در انتخابات دهم نشان دادند را جبران کنند.
ابطحی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه مردم گذشته شما را می‌دانستند و چگونه این تغییر جهت یک باره‌ای شما را باور کنند، گفت: شعار تقلب، شعاری بود که مطرح شد و این تغییر جهت نیست و این در واقع یک اشتباه بزرگی بوده که از سوی نخبگان شکل گرفت که البته ما هم در این بین چند روزی به آن تاکید کردیم، از این رو از مسائل مثبت انجام شده توسط اصلاحات دفاع می‌کنیم ولی از مشکل‌آفرینی‌ها هم انتقاد داریم.
وی خاطرنشان کرد: دیدگاه ما کاملا روشن است و اینکه دیدگاه کسی با گذشته وی تغییر کند، معتقدم این یک گام مثبت است. ما امروز از آنچه که به نام انتخابات به شکل آشوب صورت گرفت، انتقاد داریم.
عضو مجمع روحانیون مبارز در خصوص اینکه هر کس اظهارات شما را ببیند خواهد گفت که شما تحت شرایط زندان به این موضوع رسیده‌اید، تاکید کرد: بنده شخصا در ماجرای انتخابات وضعیت شفاف‌تری دارم، به دلیل اینکه طرفدار موسوی نبوده و نسبت به توهمات وی هم انتقاداتی داشته‌ام و در کل زندان بد است، ولی ما در زندان مشکلی نداشتیم. بازجویی‌ها بسیار مودب و به خوبی انجام شد و زندگی‌مان هم در زندان عادی و خوب بود و موضوعی وجود نداشت که ما از آن به عنوان نگرانی در زندان یاد کنیم.
ابطحی تصریح کرد: آسیبی که ما دیدیدم به شکل تقلب شکل گرفت و این موضوع را بنده از قبل به آن واقف بودم که این توهمات در موسوی وجود دارد و رسیدن به جمع بندی‌های فعلی در بنده زندان هم در آن تاثیر داشته است.
وی خاطرنشان کرد: بنده شخصا کسی هستم که در راهپیمایی‌های غیرقانونی شرکت کرده و در وبلاگ شخصی خودم به تخلفات خود اشاره کردم و این موارد را می‌پذیرم ولی این موضوع دلیل بر این نمی‌شود که ما به این دیدگاه در زندان رسیده باشیم.
عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه اظهار داشت: گاهی اوقات در سلول خود قدم می‌زدم و فکر می‌کردم مطلبی در وبلاگ خود بنویسم با عنوان اینکه من زندان رفتم ولی هنوز عضو این نظام هستم و خواهم بود.
ابطحی در ادامه تاکید کرد: مثلث حامی تقلب که موسوی و هاشمی و خاتمی این مثلث را تا روز دوشنبه‌ای که بنده بیرون بودم، حمایت می‌کردند که دلایل موسوی در خوشبینانه‌ترین حالت این است که وی جامعه ایرانی را نمی شناخت.
وی با بیان اینکه خاتمی جامعه را به خوبی می‌شناخت،‌ اظهار داشت: خاتمی فضای جامعه را می‌شناخت، وی اقتدار نظامی، ‌انتظامی و مقام معظم رهبری که در جایگاه والایی قرار دارند را می شناخت و با توجه به اینکه وی نسبت به این موضوعات شناخت داشت، این یک نوع خیانت است که از موسوی در موضوع تقلب حمایت کرد.
عضو مجمع روحانیون مبارز با بیان اینکه موضع هاشمی رفسنجانی موضعی انتقام‌گیرانه بود، گفت: موضع هاشمی نسبت به احمدی‌نژاد موضعی انتقام‌گیرانه بود و دلایل این انتقام‌گیری هم در سه یا چهار سال گذشته شکل گرفته بود که در مناظره‌ها هم قوی‌تر شد و علاوه بر احمدی‌نژاد، مواضع هاشمی یک نوع مقاومت و انتقامی نیز از رهبری تلقی می‌شود که البته نامه وی هم خود نشانه‌ای بر این فضا است.
ابطحی افزود: گروه‌هایی با حرکت‌های براندازی نرم همکاری داشتند. ابزار براندازی نرم امروز تفاوت پیدا کرده چرا که سیستم ارتباطاتی تعیین‌کننده‌ترین موضوع می‌باشد. فرض کنیم که در موضوع انتخابات ایران شبکه BBC فارسی حداکثر 8 سال پیش راه‌اندازی شد اما در حال حاضر با استفاده از موبایل می‌توان به هر جای دنیا تصویر فرستاد.
وی در ادامه تاکید کرد:‌ این یک واقعیت است که در طول چند سال اخیر اشتباهاتی صورت گرفته و این دلبستگی گروه‌های اصلاح طلب با گروه‌های برانداز نرم بود. به طور مثال احزابی مانند مشارکت، افرادی را از آمریکا دعوت کرده بودند تا صحبت‌های صورت گیرد، همانند دعوت از جناح کبوترهای آمریکایی برای صحبت با جناح کبوترهای ایرانی که همان اصلاح‌طلبان هستند، صورت گرفت و به این موارد دلبستگی می‌گویند و از جمله دیگر مسائل این دلبستگی‌ها می‌توان به حضور عمادالدین باقی در دوبی برای آموزش براندازی نرم اشاره کرد.


مشروح اعترافات ابطحی در دادگاه

خبرگزاری فارس: عضو مجمع روحانیون مبارز در دفاعیات خود در دادگاه به تلاش اصلاح‌طلبان برای محدودکردن رهبری ،‌ القای تقلب برای گسترش دامنه آشوب، هم قسم شدن هاشمی،خاتمی و موسوی و قصد هاشمی برای انتقام گیری از رهبری و رئیس‌جمهور اعتراف کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس محمد علی ابطحی عضو مجمع روحانیون مبارز و رئیس‌دفتر خاتمی در زمان ریاست‌جمهوری، که اخیرا بازداشت شده بود در اولین جلسه رسیدگی به جرائم متهمان سیاسی حوادث بعد از انتخابات که صبح امروز شنبه برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به کیفر خواستی که از سوی معاون دادستان تهران در ابتدای جلسه بیان شد، گفت: همه صحبت‌هایی که معاون دادستان مطرح کرد، بنده قبول داشتم اما مسائلی را باید مطرح کنم.
وی افزود: چند نفر از دوستان مسائلی را در خصوص اصل مسئله انتخابات مطرح کردند، انتخابات واقعا فوق‌العاده بود 40 میلیون نفر مسئله‌ای نبود که بتوان از کنار آن به راحتی گذشت.
عضو مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: بنده شخصا از معدود کسانی بودم که در موضوع انتخابات با حضور موسوی موافق نبودم. سال 84 که وی برای حضور در انتخابات مطرح شده بود، بنده مخالفت کردم چرا که این مقطعی که وی در سیستم حکومتی حضور نداشت، می‌توانست توهماتی برای موسوی ایجاد کند که این توهمات به کشور آسیب می‌زد.

* اصلاح‌طلبان برای محدود کردن مقام معظم رهبری و اعتقادات مردم حرکت می‌کردند

ابطحی ادامه داد: انتخابات دور دهم، انتخابات متفاوتی بود و شاید انتخاباتی بود که دو تا سه سال برای آن کار شده بود و تصور می‌کنم که اصلاح‌طلبان پس از شکست در سه انتخابات برای به نوعی محدود کردن مقام معظم رهبری و اعتقادات مردم حرکت کردند.
وی خاطرنشان کرد: بنده اعتراف می‌کنم که بخش عمده‌ای از سفرهای خاتمی به عنوان سفرهای تبلیغی بود که این سفرها بتواند توجهات را معطوف به وی کرده و خاتمی را تنها شانس پیروزی در انتخابات ایران مطرح کنند.

* تقلب یک اسم رمز برای آشوب شده بود

عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه تاکید کرد: اصلی‌ترین اتفاقی که در این انتخابات افتاد و البته در طول برگزاری، قبل و بعد از انتخابات هم مطرح بود، مسئله تقلب است. بنده البته جایی مطرح کردم که تقلب یک اسم رمز آشوب شده است که در آن لشکرسازی برای تقلب وجود داشت و تمرین پهن شدن مردم هم در خیابان‌ها هم در آن موجود بود.
وی افزود: تمرین نگه داشتن گسترده مردم در خیابان‌ها در چارچوب تقلب بود که می‌توانست معنا پیدا کند.
ابطحی اظهار داشت: آنچه که معاون دادستان به عنوان انقلاب رنگی یا مخملی عنوان کردند بنده فکر می‌کنم ظرفیت آن در کشور وجود داشت البته نمی‌دانم که نیت آن واقعا وجود داشته یا نه ولی اگر این ظرفیت در کشور ضعیف‌تری موجود بود، موفق می‌شد و در خصوص رسانه هم باید گفت که رنگ سبز بیشتر تبدیل به یک رسانه شده بود.
وی گفت: اینکه هنوز نتایج انتخابات مشخص نشده و موسوی خود را به عنوان رئیس‌جمهور ایران معرفی میکند و البته خاتمی هم در این بین به وی تبریک می‌گوید نشاندهنده نوعی تفاوت دیدگاه در بحث تقلب است.
عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه افزود: تقلب واقعا در ایران وجود نداشت چرا که در انتخابات سال 84 وقتی فاصله کروبی و احمدی‌نژاد کمتر از نیم میلیون بود، وزارت کشور خاتمی نپذیرفت که کلمه تقلب مطرح شود لذا کروبی تخلف در انتخابات را مطرح می‌کرد و بنده تعجب می‌کنم که در این انتخابات با وجود اختلاف 11 میلیونی چگونه بحث تقلب پذیرفته می شود.

* همانهایی که 500 هزار اختلاف را تقلب نمی‌دانستند، ‌امروز 11 میلیون فاصله را تقلب می‌خوانند

این در حالی است که همانهایی که 500 هزار اختلاف را تقلب نمی‌خواندند،‌امروز 11 میلیون فاصله را تقلب می‌خوانند.
ابطحی اضافه کرد: همه ما در مصاحبه‌های مختلفی گفته بودیم که در بدترین شرایط بین یک تا دو میلیون بیشتر امکان تقلب وجود ندارد.فلذا می‌گفتیم که اگر بتوانیم از این میزان عبور کنیم کاندیدای ما در انتخابات پیروز می‌شود؛ واقعا ما اصلاح‌طلبان در بسیاری از موارد صداهایی را که باید می‌شنیدیم، نمی‌شنیدیم یا صدای همه را نمی‌شنیدیم و در واقع صداهای جامعه متوسط به بالا را می‌شنیدیم و در واقع این توهم،‌توهم بزرگی بود که موسوی پیدا کرده و احساس می‌کرد که تقلب 11 میلیونی امکان پذیر است.

* کل مدارک موسوی مبنی بر تقلب، 700 هزار رای هم نمی‌شد

ابطحی در ادامه سخنان خود در جلسه علنی دادگاه رسیدگی به جرایم پس از انتخابات گفت: زمانی که قرار بود موسوی مدارک مربوط به بحث تقلب در انتخابات را مطرح کند به خاطر دارم در جلسه مجمع روحانیون مبارز وقتی بحث ارائه مدارک تقلب در انتخابات مطرح شد یکی از دوستان که قبلا وزیر کشور هم بود گفت‌ همه این مدارک اگر جمع شود و درست باشد 700 هزار رای بیشتر نمی‌شود. بنده وقتی از موسوی به عنوان هندوانه سربسته یاد کردم به خاطر همین توهمات بود که در موسوی وجود داشت که وی امکان تقلب 11 میلیونی را امکان پذیر می‌دانست.

* هاشمی رفسنجانی، موسوی و خاتمی قسم خورده بودند یکدیگر را تنها نگذارند

وی افزود: پس از انتخابات در جلسه مشترکی هاشمی رفسنجانی، موسوی و خاتمی با هم قسم شدند که پشت یکدیگر را خالی نکنند و بنده نمی‌دانم که این تنها نگذاشتن و یاری کردن یکدیگر پس از 11 میلیون فاصله برای چه بود.

* همراهی خاتمی با موسوی خائنانه بود

عضو مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: شاید خاتمی دلیل خود را داشت، موسوی شاید کشور را نمی‌شناخت ولی خاتمی با همه ارادتی که به وی دارم اتفاقا برعکس همه مسائل را می‌دانست، توانایی و اقتدار مقام معظم رهبری را می‌شناخت اما به خاطر اتفاقات موسوی را همراهی کرد که این همراهی خائنانه بود.

* هاشمی در ذهن خود قصد انتقام از احمدی‌نژاد و مقام معظم رهبری را داشت

ابطحی اضافه کرد: هاشمی در ذهن خود قصد انتقام از احمدی‌نژاد و مقام معظم رهبری را داشت؛ این‌ها همه مسائلی بود که در ذهن موسوی به عنوان توهم همراهی شکل گرفته بود.
وی با اشاره به نقش مجمع روحانیون مبارز خاطرنشان کرد: واقعا مجمع روحانیون منتسب به امام و انقلاب بود لذا حداقل باید این انتصاب را نگه می‌داشت.

* به فرهنگ و تاریخ ایران خیانت کرده‌ام

عضو مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: بنده خودم را نیروی اصلاح‌طلب می‌دانم؛ لذا می‌گویم که خاتمی حق نداشت ظرفیت اصلاحات را به پای موسوی بریزد حتی موسوی هم این ظرفیت را نداشت. البته بنده طرفدار ریاست جمهوری احمدی‌نژاد نبودم ولی زمانی که 11 میلیون در انتخابات فاصله ایجاد شد به عنوان کسی که طرفدار مردم‌سالاری هستم این مسئله را نپذیرفتم و با این موضوع جلوی فضای رشد مدنی را گرفته و به فرهنگ و تاریخ ایران خیانت کرده‌ام. ولی اگر به جای پیام به موسوی به احمدی‌نژاد تبریک می‌گفتیم بهترین وضعیت را امروز در تاریخ ایران دارا بودیم.
ابطحی با اشاره به حضور خود در برخی راهپیمایی‌های غیرقانونی خیابانی تاکید کرد: کار بدی کردم که در راه‌پیمایی‌ها شرکت کردم ولی کروبی به بنده گفت که ما با این رای کم نمی‌توانیم مردم را به خیابان‌ها دعوت کنیم. ولی خود برویم تا به نوعی اعتراضمان را نشان بدهیم.
وی اظهار داشت: موسوی به کروبی پیغام داده بود که من چیزی برای از دست دادن ندارم، موسوی اگرچه چیزی برای از دست دادن نداشت ولی با توجه به رای 13 میلیونی با این پیگیری آشوب‌ها خیلی‌ چیزها را از دست داد و ما افتخار این حضور 40 میلیونی را از دست داده و آنرا خدشه‌دار کردیم ما می‌توانستیم در دنیا بهتر از این باشیم.
عضو مجمع روحانیون مبارز ادامه داد: موسوی در بسیاری از موارد می‌گفت ما طرفدار مردم مسلمان هستم. این درحالی است که این آشوب‌ها دلبستگی‌های مردمان مسلمان را نسبت به ایران قطع کرد، موسوی می‌گفت که من طرفدار خط امام هستم و همیشه روی نظام و امام تاکید می‌کرد، بنده می‌گویم که هیچکس نمی‌تواند روی امام و نظام تاکید کند ولی در عین حال کوچکترین عملی انجام دهد که نظام را هم به خطر بیندازد. چرا که امام فرموده‌اند حفظ نظام از اوجب واجبات است.
ابطحی اضافه کرد: اگر مقام معظم رهبری نبودند و یا اگر ایشان یک قدم به عقب می‌نشستند امروز هلال ناامنی ایران، افغانستان و پاکستان شکل می‌گرفت و درصورتی که این هلال تشکیل می‌شد دیگر هیچ جا و آثاری از انقلاب نمی‌ماند. از این رو ملت ایران باید از تیزهوشی مقام معظم رهبری و سربازان با نام و بی نام ایران که این کشور را از این مسئله نجات دادند تشکر کند.
وی با بیان اینکه معمولا ما نیمی از شجاعت را تعریف کرده‌ایم اظهار داشت: شجاعت بزرگتری هم وجود دارد که بنده از آن استفاده می‌کنم لذا اگر انسانی احساس کند که به دیدگاهی رسیده و این دیدگاه به نفع نظام است بیان آن شجاعانه‌تر است از بیان دیدگاه و نظر اپوزیسیون در مقابل حکومت و نظام.

* همه دوستانمان بدانند که موضوع تقلب در ایران دروغ بود

عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه تاکید کرد: به همه دوستان می‌گویم و همه دوستانی که صدای ما را می‌شنوند بدانند که موضوع تقلب در ایران دروغ بود و در واقع تقلب موضوعی بود تا آشوب‌ها شکل بگیرد تا ایران همانند افغانستان و عراق بشود، تا جایی که کشور دچار آسیب و سختی بشود.


  

88/5/11
4:15 ع

عطریانفر عضو شورای مرکزی کارگزاران و پایه گذار روزنامه های اصلاح طلب:
نامه هاشمی رفسنجانی در آستانه انتخابات نامناسب و دارای نقد بود

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: بنده نسبت به نامه آقای هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب نقد داشتم و اگر مورد مشورت ایشان بودم می‌گفتم که این نامه با این ادبیات هرگز برای انتشار سراسری مناسب نبود. همپیمانی هاشمی با موسوی و خاتمی هم محکوم است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمد عطریانفر، عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی، صبح روز گذشته در جلسه محاکمه عوامل اغتشاشات اخیر با عنوان یکی از متهمان گفت: در کشور به عنوان چهره‌ای رسانه‌ای شناخته می‌شوم و بنیان‌گذار روزنامه همشهری بوده و در روزنامه شرق نیز که بعضا مقالاتی از عباس میلانی در آن به چاپ می‌رسید بنده نقش ایجابی نداشته و در تولید دخالتی نمی‌‌کردم و فقط نقش کنترلی را بر عهده داشتم.
عطریانفر با بیان اینکه در سال‌های گذشته در جریان ریز موضوعات قرار نداشتم و فقط نسبت به جریاناتی که می‌گذشت دچار تردید بودم افزود: جریانی در آغاز مجلس ششم موجی از تخریب را نسبت به هاشمی که نزدیک‌ترین فرد به رهبری بود دنبال می‌کرد و مجلس ششم به نوعی می‌خواست رویکردی رادیکال داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه مجلس کلیدی‌ترین نقطه برای تصویب قوانین است و رئیس جمهور تابع مجلس است افزود: در آن زمان به هاشمی رفسنجانی می‌گفتیم که فضای رسانه‌ای بر علیه شماست و ایشان بر این نظر بودند که در این فضای نگران‌کننده ما باید در مجلس حضور داشته باشیم تا تعادل برقرار شود.
این عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی با تاکید بر اینکه همه دوستان بر این موضوع واقف‌اند که من اکثرا سکوت می‌کردم و به حجاریان زمانی که روزنامه صبح امروز را اداره می‌کرد می‌گفتم که شیوه شما درست نیست.
وی با بیان اینکه از سال 1385 و بعد از توقیف روزنامه شرق از رسانه خارج بودم و در مقطع انتخابات همکاری با خاتمی داشتم و در فضای انتخاباتی نیز 3 سخنرانی در مورد میرحسین موسوی انجام دادم.
عطریانفر در بخش دیگری از سخنان خود با آسیب‌شناسی جریان اصلاحات گفت: در حکومت شاه دو بار دستگیر شدم و سال 57 زمانی که آزاد شدم اصلا تصور نمی‌کردم که روزی شاه سرنگون شود و امام سرنوشت کشور را به سرانجام خود برساند.
عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی با بیان اینکه در پیام امام خمینی مردم، اصل ولایت فقیه و نظام اسلامی بر آن تاکید شده است افزود: حفظ نظام از اوجب واجبات است و امام در همین راستا مجلس خبرگان را تشکیل داده‌اند.
وی با اشاره به اینکه امام خمینی که نفس خود را کشته بود نیازی نداشت که برای خود کاری انجام دهد و به خودش برسد، افزود: امام خمینی بر این اساس موضوع ولایت فقیه را که شعبه‌ای از ولایت خدا است را مطرح کرد و در واقع این موضوع مهمی است که به عنوان اصل جاودانه از خود به جا گذاشته است.
عطریانفر با بیان اینکه امام خمینی(ره) در وصیت‌نامه‌اش گفت که با قلبی آرام از این دنیا می‌رود تصریح کرد: به علت به یادگار گذاشتن اصل ولایت فقیه امام این آرامی را داشت.
عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی به سخنان ابطحی در جلسه دادگاه در مورد تقسیم شجاعت به دو بخش اشاره کرد و گفت: یک نوع شجاعت سخن گفتن در برابر حکومت جائر است و بخش دیگری از شجاعت پذیرفتن خطاهای خود و سخن گفتن در این باره است و بنده نیز از اینکه در 10 سال گذشته سکوت کرده‌ام خود را سرزنش می‌کنم.
وی با تاکید بر اینکه ما آمده‌ایم بگوئیم جزو نظام هستیم و آماده‌ایم خود را بشکنیم و بگوئیم از نظام دفاع می‌کنیم افزود: امام‌(ره) آمد بگوید که این راه را باید ادامه دهید ولی از مقطعی که امام فوت کردند برخی تشخص طلبی‌ها رشد کرد و زمانی که حماسه دوم خرداد رخ داد و سید محمد خاتمی آمد جامعه 30 میلیونی بودند که به همراه هم آمدند و افتخار آفریدند.
عطریانفر با بیان اینکه لفظ اصلاحات دو سال بعد از جریان دوم خرداد بوجود آمد، تصریح کرد: در بدنه‌ای از دوم خرداد که برخی تلقی‌های باطل داشتند و بر این نظر بودند که حوزه مردم در برابر رهبری است لفظ اصلاحات رشد یافت.
وی با اشاره به اینکه این جریان اصلاحات در پی این بودند که قانون اساسی را طوری نمود دهند که نقطه مقابل رهبری و نظام شود افزود: در زمان وزارت کشوری محتشمی پور در مورد صدور انقلاب سخنانی را گفته بودند که باید زمانی که نیاز شود انقلاب را رها و به دنبال صدور آن برویم که امام خمینی(ره) به نخست وزیر وقت نامه نوشتند که این سخنان صحیح نیست.
عطریانفر در ادامه خاطرنشان کرد: در پناه حادثه دوم خرداد که اتفاقی به نام مردم و نظام افتاده بود از این فضا تلقی اشتباه کردیم و نشان دادیم که ظاهرا آنها را می‌توانیم در تقابل یکدیگر قرار دهیم و در اینجا اعتراف می‌کنم کسانی که می‌خواهند مطلقیت ولایت فقیه را سلب کنند معنویت نظام را می‌گیرند.
عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی با تاکید بر اینکه رهبری مانند عضوی از پازل قانون اساسی است و می‌تواند جلوی دیکتاتوری، رئیس جمهور و ارتش را بگیرد گفت: این نقش مطلقیت را اگر نپذیریم با وجهه ولایت رسول‌الله در تعارض است.
وی با تاکید بر اینکه به دلیل زاویه‌ گرفتن‌ از ولایت فقیه ما دچار نوعی نفاق شدیم و ظاهر و باطن ما متفاوت شد و در این نقطه قرار گرفتیم افزود: با صدای بلند اعلام می‌‌کنم هر گروهی چه اصلاح‌طلب و چه اصولگرا که با رویکردش و رفتارش در جریان تضعیف نظام قرار گرفت باید پس از درک موضوع پایان رفتار سیاسی خود را اعلام کند.
عطریانفر در بخش دیگری از سخنان خود به تحلیل مسایل انتخابات پرداخت و گفت: در انتخابات ما دچار خلط مبحث شدیم و موضوع تخلف را در جایگاه تقلب قرار دادیم.
وی ادامه داد: حجم بزرگ مجریان معتمدین هستند و آنان کسانی‌اند که از ابتدای انقلاب مورد احترام مردم بوده و در هیچ حوزه‌ای اجازه تقلب نمی‌دهند و کسی که بخواهد تقلب بکند خود را کوچک می‌کند.
عطریانفر با اشاره به اینکه در دوران بازداشت پیشنهاد دادم که به موسوی بگوئید خدمت رهبری برود و تقاضا کند 10 تا 15 درصد صندوق‌ها به صورت راندوم شمارش شود و اگر تقلب نبود تمکین کند افزود: تقلب یک رویکرد بیرون از مجریان است و این موضوع هم از مقاطع اول انقلاب تاکنون حجمش کمتر از 3 درصد است.
محمد عطریانفر از متهمان اغتشاشات اخیر همچنین روزگذشته در نشستی خبری در حاشیه برگزاری دادگاه، اظهار داشت: آنچه در عرصه رقابت‌های انتخاباتی صورت گرفت یک انحراف بزرگ در تاریخ سیاسی ملت ایران به حساب می‌آید.
وی افزود: در حالی که در یک فرصت کوتاه به دلیل برخی سوی رفتارهای اصلاح طلبان کشور به سوی فتنه گری پیش می‌رفت و تهدید آفرین بود، هوشمندی و تدبیر رهبر معظم انقلاب و تلاش ‌های همه ارکان نظام و نهادهای امنیتی و انتظامی این حرکت را مهار کرد.
این عضو ارشد حزب کارگزاران گفت: به دلیل همسویی و همگرایی جریانی سیاسی افراطی در کشور که در ذیل نام اصلاحات تنفس سیاسی داشت، به برخی عناصر سودجو فرصت داده شده تا به اقتدار نظام و امنیت کشور لطمه وارد کنند.
عطریانفر افزود: بنده به لحاظ نسبتی که با جریان اصلاح طلبی دارم گرچه به صفت شخصی نقش من در برگزاری رقابت انتخاباتی کاملا محدود بود ولی در نسبت کلی با اصلاحات به قصور و تقصیر خود اعتراف دارم.
وی افزود: امروز با نقد عملکرد گذشته و تردید نسبت به آنچه که انجام داده‌اند که نتیجه درک درست و دلبستگی به نظام اسلامی است که در مقاطعی برای حفظ آن کوشیده‌ام، با رویکرد جدیدی نسبت به آینده حرکت خواهند کرد.
این متهم اغتشاشات اخیر گفت: امروز در نقطه‌ای قرار داریم که نظام به لحاظ امنیت و آسایش به نقطه اول خود رجعت کرده که امیدواریم در چنین شرایطی خطای گذشته خود را جبران کنند.
عطریانفر افزود: هیچ امر و موضوعی در کشور مهمتر و با عظمت‌تر از نظام اسلامی و کانون مرکزی یعنی ولایت فقیه که چشمه فیاض معنویت و عزت و اقتدار نظام است، وجود ندارد.
وی تصریح کرد: اگر گروه‌ها و جریانات سیاسی و اشخاص با رهبری نظام اسلامی همسویی نشان دهند و برای تقویت رهبری و نظام بکوشند در اوج حرمت و عزت قرار خواهند گرفت. اما اگر سخنی یا رفتار یا سکوتی در جهت تخریب دو گوهر وجودی رهبری و نظام داشته باشند حرکت آنها محکوم است و نزد خدا و مردم جایگاهی ندارند.
این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران بر همین اساس به دوستان دوم خردادی خود گفت که امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که به خطای گذشته خود اعتراف می‌کند و تبعیت از حر ابن یزید ریاحی که در جریان عاشورا که در برابر امام زمان خود ایستاد اما با آگاهی از اشتباه خود متواضعانه سر تعظیم و تکریم در برابر امام حسین (ع) فرود آورد، از گذشته نادم و پشیمان است.
عطریانفر در ادامه از رهبر معظم انقلاب که اقتدار و امنیت نظام اسلامی در سایه تدبیر و رهبری داهیانه و راز‌های نیمه شب ایشان با خدا تضمین شده، خواست که یا او را ببخشاید و میدانی فراهم کند که با آغوش نظام اسلامی باز گردد و یا او را به مصداق عدل مجازات کند.
وی پس از بیان مقدمه فوق به سوالات خبرنگاران رسانه‌های مختلف پاسخ داد.
متهم اغتشاشات اخیر در پاسخ به سوالی در خصوص علت تغییر نگرش وی به مسائل سیاسی اظهار داشت: جامعه حق دارد از ما بپرسد چه اتفاقی افتاده که نسبت به گذشته مرزبندی پیدا کردیم.
عطریانفر افزود: اولین نکته این است که خداوند قلب‌ها را تغییر می‌دهد و شرایطی را برای انسان به وجود می آورد که خود را اصلاح کند و زندان بستر توجه و تذکر به نفس برای آغاز یک تحول روحی است و ما باید قدردان این فرصت باشیم که نفس را پاک و انسان را از تعینات و تشخصات دور می‌کند.
وی ادامه داد: درانتخابات اخیر جریانات سیاسی با جریان برانداز خشونت طلب همسویی نشان داد و ضمن تعرض به امنیت و اقتدار کشور و رهبری نیز ظلم شد.
"مهمترین شخصی که از نظام صیانت می‌کند رهبر معظم انقلاب است و باید گروه ها و جریانات سیاسی ایشان را در صیانت از نظام همراهی کنند اما در جریان انتخابات اخیر گروه ها و جریانات اصلاح طلب در یک فرایند در مقابل رهبری ایستادند ".
عضو ارشد حزب کارگزاران گفت: بنده در گذشته به رفتار‌های ساختار شکن اصلاح طلبان نقد داشتم و در مقاطعی به عملکرد آنها اعتراض کردند ولی این یک حسن است که افرادی با سابقه 40 ساله فعالیت سیاسی با شجاعت، به جای شکستن آئینه خود را بشکنند تا حقیقت احیا شود.
عطریانفر افزود: اینکه امروز بنده به شکست و تخلف و قصور خود اعتراف می‌کنم در حقیقت دلالت بر جفای سیاستمداران به نظام و رهبری دارد و نشانگر مظلومیت جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب است.
وی تصریح کرد: تغییر جزو ضرورت هویت حیاتی انسان است و بنده به تغییر نگاه خود افتخار می‌کنم و نگران قضاوت‌‌های بیرونی نیستم و امیدوارم این تحول بدون نفاق و در مسیر کمال و از سر صداقت باشد که تا این لحظه چنین است.
عطریانفر در ادامه اظهار داشت: بنده تخلفی که موجب تعقیب باشد، ندارم و حضور در فعالیت‌های انتخاباتی محدود به انجام 3 سخنرانی بوده است.
وی افزود: در جریانات انتخابات با جمعی از دوستان یک ستاد فرضی برای حضور آقای خاتمی در صحنه انتخابات راه اندازی کردم که اگر کاندیدا شد بتواند فعالیت تبلیغاتی داشته باشد و برای برگزاری همایش بزرگ حامیان موسوی در استادیوم نیز مشاوره دادم.
"اگر چه بنده به جز فعالیت‌های فوق فعالیتی دیگر نداشتم اما معتقدم بر اساس آنچه نماینده دادستان در کیفر خواست عمومی اعلام کرد سر فصل اتهام عمومی ما مهمتر از سر فصل اتهام فردی ما است ".
این متهم اغتشاشات اخیر گفت: امروز ما به عنوان نمایندگان گروه‌های سیاسی اصلاح طلب در برابر اتهامات خود دست تسلیم بالا برده‌ایم و اعتراف می‌کنیم که در فرآیندی قرار گرفتیم که امنیت را متزلزل کرد چه بسا اگر بیرون زندان هم بودم عملکرد خود را نقد می‌کردم و همین مطالب را می‌گفتم.
عطریانفر افزود: بی تردید شرایط زندان انسان را به اعلام صریح مواضع خود ترغیب می‌کند اما شجاعانه می‌گویم که این مواضع از سر تدبر و تامل است و دوستان دیگر نیز به این نگاه رسیده‌اند اما به دلایلی همچون دلیل آقای بهزاد نبوی که گفته که در حق آقای موسوی خیانت نمی‌کنم، این مطلب را نمی‌گویند ولی من معتقد نیستم که این کار خیانت است.
وی اضافه کرد: حضور در انفرادی بسیار سخت است ولی بر اساس شرایط این کار یک ضرورت به حساب می‌آید. اما در دوران انفرادی بیشترین حسن معاشرت را مسئولان قضایی و زندان داشتند به طوری که کمتر از یک هفته حس کردم که ما باید به جای در برابر هم بودن کنار هم قرار بگیریم و راه درست را جستجو کنیم.
خبرنگاری از عضو ارشد حزب کارگزاران سوال کرد که چه تضمینی وجود دارد که او در آینده نگوید که تغییر در نگرش ناشی از اعمال فشار بر وی بوده و عطریانفر پاسخ داد من برای این مسئله 4 تضمین می‌دهم.
وی افزود: اولین تضمین آنکه چهره‌های هستند که در طول یک ماه اخیر به طور مستقیم با بنده مرتبط بودند و جمع بندی این دوستان بهترین گواه و شاهد است که خود به این نظر رسیده‌ام و بر آن اصرار دارم.
عطریانفر ادامه داد: دیگر تضمین من اعلام صریح تمام این مواضع است که در برابر خبرنگاران به عنوان همکاران سابق خود می‌گویم و تضمین دیگر سابقه سنی و طبیعت شرایط حیات سیاسی و شهرت من است و آخرین تضمین خداوند متعال است که بر اعمال انسان ناظر است.
این متهم اغتشاشات اخیر در پاسخ به سوال خبرنگاری دیگر در خصوص دلایل برائت وی از فعالیت‌های افراطی گروه های دوم خردادی در انتخابات اخیر اظهار داشت: همه شخصیت‌های مطرح در انتخابات برای حضور در عرصه با رهبر معظم انقلاب گفت و گو کرده و سپس وارد صحنه انتخابات شدند.
عطریانفر افزود: رهبری نظام اسلامی در نقطه‌ای قرار دارد که به لحاظ حقوقی و حقیقی تمام جنبه‌های عدالت را در گفتار و رفتار و مواضع انتخاباتی با حساسیت رعایت می‌کنند. اما مظلومیت مضاعف رهبری این است که برخی این مسئله را نادیده می‌گیرند.
وی ادامه داد: هنگامی که کاندیداهای ریاست جمهوری دهم برای حضور در این صحنه نظر رهبر معظم انقلاب را جویا شدند ایشان موضع همراهانه کلی داشتند و اگر با یک زاویه نگاه نشان می‌دادند که مصلحت نیست فردی در صحنه بماند، آن فرد قطعا از عرصه انتخابات کنار گیری می‌کرد.
"موضع گیری انتخاباتی رهبر معظم انقلاب صحنه را برای حضور نامزد‌ها باز کرد و این تذکر را به افراد داد که اگر در شرایط مسئولیت قرار گرفتند رهبری را در تقویت نظام یاری دهند ولی با ایشان همراهی نشد بلکه برخی به تقابل برخاستند. "
این عضو حزب کارگزاران در پاسخ به سوالی در خصوص موضع انتخاباتی هاشمی رفسنجانی و نقش وی در تحولات بعد از انتخابات اظهار داشت: اگر بخواهیم یک داوری همه‌جانبه و کارشناسانه و مبتنی بر موازین نسبت به آقای هاشمی رفسنجانی انجام دهیم هیچ کسی شایسته تر و مناسبتر و منطبق تر از رهبر معظم انقلاب نیست.
عطریانفر با بیان اینکه نمی‌توان به راحتی درباره افراد قضاوت کرد، افزود: رهبر معظم انقلاب از سال‌های دور با آقای هاشمی رفسنجانی دوست بودند و با یکدیگر همزیستی سیاسی داشتند و تنها ایشان می‌توانند به درستی درباره آقای هاشمی قضاوت کنند.
وی ادامه داد: بنده بارها تحرکات اصلاح طلبان در سال 87 را مورد بحث قرار دادم که چرا شخصیت بارز نظام یعنی آقای هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس مجلس خبرگان رهبری مورد تخریب قرار دادند که اقدام آنها مورد پسند هیچ خردمندی نبود.
این متهم اغتشاشات اخیر در عین حال به نامه هاشمی رفسنجانی به مقام معظم رهبری در آستانه انتخابات دهم اشاره کرد و گفت: بنده نسبت به نامه آقای هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب نقد داشتم و اگر مورد مشورت ایشان بودم می‌گفتم که این نامه با این ادبیات هرگز برای انتشار سراسری مناسب نبود.
عطریانفر افزود: آقای هاشمی رفسنجانی یا باید نامه خود را به صورت محرمانه و سر بسته برای رهبری انقلاب می‌فرستاد و یا باید از ادبیات بهتر و واژگان مناسبتری برای نگارش نامه خود بهره می‌برد.
وی ادامه داد: صبح امروز برای اولین بار عبارتی از آقای ابطحی در جلسه دادگاه شنیدم که گفت: هاشمی رفسنجانی و خاتمی و موسوی در خصوص موضوع انتخابات با یکدیگر همپیمان شدند و اگر معنای این سخن آن باشد که خاتمی و هاشمی رفسنجانی درباره انتخابات به موضع مشترک انجام تقلب در انتخابات رسیده‌اند، محکوم است.
این عضو ارشد حزب کارگزاران در پایان گفت که بر اساس نگرش کارشناسانه می‌گوید تقلب در انتخابات در کشور ما غیر ممکن است و بر همین اساس تصریح کرد: کسانی که چهره شناخته شده هستند باید در موضع گیری محتاط عمل کنند و اگر از اقدام آنها مرز بندی با رهبری استشمام شود عوارض غیر قابل جبرانی دارد و قطعا چنین موضع گیری نادرست است.


  

88/5/11
4:14 ع

به گزارش فارس، روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن در گزارشی به قلم "منال لطفی " نوشت: در ایران به دنبال متهم شدن آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس تشخیص مصلحت نظام به تلاش برای انتقام از آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران که در اعترافات ابطحی بیان شد، شوکی به وجود آمده است.
الشرق الاوسط نوشت: خبرگزاری فارس دیروز اعترافات سران اصلاح طلبان در دادگاه را پخش کرد و طی آن سران اصلاح طلب اعتراف کرده‌اند که انتخابات ریاست جمهوری در ایران سالم بود و تقلبی صورت نگرفته است.
بنا بر این گزارش، آنها همچنین در اعترافاتشان گفته‌اند، اصلاح‌طلبان به رهبری علی اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و میرحسین موسوی نامزد دهمین دوره ریاست جمهوری و محمدخاتمی رئیس جمهور سابق از سه سال پیش حرکتی علیه انتخابات تدارک دیده بودند و هدفشان نیز کاهش قدرت رهبر عالی ایران یعنی آیت‌الله علی خامنه‌ای و انتقام از وی بود.
بر اساس این اعترافات، رفسنجانی، موسوی و خاتمی قسم خورده بودند پشت یکدیگر را خالی نکنند.
الشرق الاوسط افزود: پخش این اعترافات که از زبان یکی از سران درجه یک جنبش اصلاحات مطرح شد به یک شوک در ایران منجر شده است.
  

88/5/10
11:57 ع

عطریانفر عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی گفت: بنده در روزهای اول دستگیری ام از طریق یکی از دوستان خطاب به آقای موسوی پیغامی دادم و به ایشان گفتم که خدمت رهبری بروید و از ایشان بخواهید تا خطاب به شورای نگهبان دستور دهند تا به صورت رندوم 10 تا 15 درصد از صندوق ها بازشماری شود اگر شاهد تخلف گسترده ای بودید که انتخابات باید ابطال شود اما اگر تخلفی درخور اهمیت ملاحظه نشد به نتیجه انتخابات تمکین کنید که البته ایشان این کار را نکردند و شنیدم  که شورای نگهبان بعد از انتخابات این کار را انجام داده است.

وی ادامه داد: مگر این پست ها و موقعیت ها چقدر ارزش دارد که این قدر سینه چاک آن هستید.

به گزارش ثانیه نیوز، محمد عطریانفر با اشاره به اینکه "ما به عنوان کسانی که در درون گروههای سیاسی بودیم زمانی دستگیر شدیم که اتفاقات تخریب گرانه را ندیدیم و خوشحالیم در مقام نفی این اقدامات قرار می گیریم" گفت: اگر در گذشته خود با دیگرانی همسو بودم که در پی زاویه گرفتن با نظام یا براندازی بودند و اکنون فاصله می گیرم افتخار می کنم.

محمد عطریانفر، عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی پس از برگزاری دادگاه رسیدگی به متهمان حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری که امروز شنبه برگزار شد، در نشستی خبری در پاسخ خبرنگاری که از وی درباره چرخش سریع مواضعش و قضاوت جامعه درباره دیدگاههای اخیر وی پرسید ، گفت: البته جامعه حق دارد بپرسد چه اتفاقی افتاده است که ما با گذشته خود به مرزبندی رسیده ایم ، اما این خداوند است که قلب ها را تغییر می دهد و شرایطی را تدارک می بیند که انسان حس کند ممکن است فردا نباشد.

وی افزود: زندان ، تنبه ، توجه به قلب و تذکر به نفس آغازی برای تحول روحی است و زمانی که ما در شرایطی قرار می گیریم که نفس و قلب ما را پاک و از تشخصات خارج می کند تحول روی می دهد.

عطریانفر گفت: برخی در مسیری حرکت کردند که به استقلال ، هویت نظام و امنیت آن تعرض شد و اولی ترین و مهمترین شخصیتی که دفاع از نظام را برخود واجب می داند رهبری است که از همه آحاد ملت خود را برای صیانت از نظام به علل عقلی و شرعی پیشقدم تر می داند ، زیرا حفظ نظام و هویت آن به عهده ایشان است.

این فعال سیاسی تاکید کرد: چرا جریاناتی که باید نظام را تقویت کنند در فرآیندی حرکت می کنند که نه فقط عامل همراهی نیستند بلکه در نقطه مقابل اند و در چنین شرایطی تحمل بار این مصیبت به عهده رهبری است.

وی گفت: در نقطه تاریخی زندگی خود قرار گرفته ایم و این فرآیند به سمتی حرکت کرده که دو حقیقت نظام و رهبری را تضعیف کند .

عضو ارشد حزب کارگزاران ادامه داد: ما به عنوان کسانی که در درون گروههای سیاسی بودیم زمانی دستگیر شدیم که اتفاقات تخریب گرانه را ندیدیم و خوشحالیم در مقام نفی این اقدامات قرار می گیریم.

عطریانفر افزود: البته در گذشته نیز به ساختار شکنی نقدهایی داشته ام که به آن پرداخته ام و البته این حسن است.

وی ادامه داد : برخی افرادی با سابقه فعالیت سی چهل ساله سیاسی مانند ما وقتی در چنین نقطه ای قرار می گیرند ، با شجاعت کامل خود را می شکنند تا حقیقت مشخص شود.

وی گفت: حر فرمانده مقتدر لشکر ابن زیاد نیز در درون خود دچار تحول شد، خود را شکست و خاضعانه در برابر امام زمان خویش قرارگرفت اما زمین نخورد و این تفکر در تاریخ به عنوان یکی از اسناد درخشان مظلومیت امام حسین (ع) و محکومیت یزید است.

این فعال سیاسی تاکید کرد: اگر به شکست ، تخلف و قصور خود اعتراف کنیم دلالت بر مظلومیت نظام و رهبری و جفای گروههای سیاسی مختلف با عناوین متفاوت در پیوند با گروههای برانداز است.

این عضو حزب کارگزاران با اشاره به اینکه "خود  را جزیی از نظام می دانم" تصریح کرد:‌ چرا نگران این موضوع باشیم که در بیرون چه می گویند ، هرچه می خواهند بگویند ؛ اگر این موضوع ، این مفهوم را متبادر کند که در مقابل ظلم به نظام و رهبری سخن می گویم به شکست خود افتخار می کنم.

وی گفت:‌ اگر در گذشته خود با دیگرانی همسو بودم که در پی زاویه گرفتن با نظام یا براندازی بودند و اکنون فاصله می گیرم افتخار می کنم.

عطریانفر افزود: تغییر جز ضرورتهای حیات انسان است که امیدوارم این تحول در مسیر کمال باشد و هر تلقی ای که جامعه به این موضوع دارد بر ما هیچ باکی نیست.

وی گفت: هیچ اشکالی ندارد که جامعه بگوید دیروز چنان و امروز چنین سخن می گوییم مهم این است که در این تغییر با صداقت سخن بگوییم.

عطریانفر اضافه کرد: مهم آن است که نفاق و رفتارهای دوگانه گروههای سیاسی را نقد می کنیم و این نفاق مورد خدشه باشد زیرا باید ظاهر و باطن مان یکی باشد.

این فعال سیاسی گفت: چه ابایی باید وجود داشته باشد که دربرابر دوربین ها و رسانه ها حقایق و واقعیات را بگویم ، این بیانات دلالت بر حقانیت و صداقت من است.

عطریانفر در ادامه کنفرانس خبری افزود: در اینجا باید بر مظلومیت مضاعف رهبری تاکید کنم.

وی اضافه کرد: این چهار شخصیت یا پنج نفری که می خواستند در انتخابات مطرح شوند همگی با رهبری گفتگو کردند و قبل از آمدن به عرصه با ایشان مشورت داشتند.

عضو شورای مرکزی کارگزاران افزود: رهبری نیز درباره این افراد موضع عادلانه داشتند و گفتند موضع من نسبت به شما مساوی است و انشاءالله موفق باشید.

وی اضافه کرد: اگر رهبری به این افراد می گفتند که مصلحت شما نیست در انتخابات شرکت کنید این افراد نیز حتماً حرمت رهبری را رعایت می کردند و کنار می رفتند.

عطریانفر گفت: اینکه رهبری این چنین فضای بازی ایجاد می کند آیا این افراد نیز وقتی در شرایط خاص قرار می گیرند تکلیف مضاعفی نسبت به رهبری ندارند.

وی افزود: اما می بینیم نه تنها با رهبری همراهی نمی شود بلکه همسویی های دیگری انجام می شود که از این جهت نقد اساسی بر این افراد وارد است.

عضو حزب کارگزاران گفت: ما هر کدام درباره ماجراهای اخیر یک پرونده شخصی داریم اما به اتهام بزرگتری پاسخ می دهیم و آن اینکه چرا حرکتی غیرامنیتی برای ایران تدارک دیده شد.

محمد عطریانفر در ادامه کنفرانس خبری در پاسخ به این سئوال که آیا این تحلیل ها را در شرایط زندان بیان می کنید یا خیر؟ گفت: من شخصاً احساس می کنم به صفت فردی، تخلف آنچنانی که موجب تعقیب آنچنانی شود ندارم.

البته زندان انفرادی بسیار سخت و سنگین است اما یک ضرورت است و حق مسلم نهاد قضایی و اطلاعاتی است که متهم را در آن شرایط بازپرسی کنند اما با توجه به همین ضرورت نیز مسئولان زندان بیشترین حسن معاشرت را با ما داشتند.

وی افزود : تمام حضور من عبارت بود از سخنرانی در شهرستان ها و آن هم به صورت حداقل و حتی المقدور در چارچوب ضوابط.

عطریانفر گفت: از آنجا که من یک چهره رسانه ای بودم تلفنم را هم از کار انداختم و تلفن همسرم را گرفتم که کمتر صحبت کنم.

عطریانفر افزود: در زمانی که آقای خاتمی قصد ورود به انتخابات را داشت ما در برپایی یک ستاد فرعی فعال بودیم و فعالیت زیاد دیگری نداشتیم.

وی گفت: در برپایی همایش در استادیوم برای آقای موسوی هم همفکری داشتیم البته ممکن است اشکالاتی در این موارد بوده باشد ، ولی عمده نیست.

به گزارش مهر، عطریانفر افزود: سرفصل اتهام عمومی تک تک ما مهمتر از سرفصل اتهام انفرادی ماست و امروز به عنوان نمایندگان گروههای سیاسی که اینجا نیستند داریم به یک اتهام بزرگتر پاسخ می دهیم.

این فعال سیاسی تصریح کرد: وقتی آقای ابطحی آقای موسوی را به راحتی نقد می کند مگر مشکلی دارد که در زندان یا بیرون از زندان این کار را انجام دهد.

وی گفت: شرایط زندان به ما در صراحت لهجه کمک کرده است و در این شرایط آدم خود را در مقابل خدا عریان احساس می کند.

عطریانفر افزود : چه بسا کسانی در بیرون هستند اما هنوز به این نقطه نرسیده اند که حرف دلشان را بزنند اما بسیاری از دیدگاههای متهمان با ما تفاوتی ندارد.

وی گفت: آقای بهزاد نبوی نیز گفته من قبول دارم که تقلب نشده است اما در پاسخ به دادستان که این مطلب را اعلام کن پاسخ داده است من در حق آقای موسوی خیانت نمی کنم.

عطریانفر تصریح کرد: مگر این خیانت است ؟ اصلاً این دلالت دارد بر اینکه آقای نبوی تقلب را قبول ندارد، چه بگوید و چه نگوید.

وی گفت: البته زندان انفرادی بسیار سخت و سنگین است اما یک ضرورت است و حق مسلم نهاد قضایی و اطلاعاتی است که متهم را در آن شرایط بازپرسی کنند اما با توجه به همین ضرورت نیز مسئولان زندان بیشترین حسن معاشرت را با ما داشتند.

عطریانفر خاطرنشان کرد: در زندان هیچ بیان تندی نشنیده ایم ما به طور طبیعی کمتر از یک هفته حس می‏کردیم که در مقابل هم نیستیم و باید با هم راهی را جستجو کنیم.

وی افزود: اگر نظام اسلامی روزی بتواند شرایطی فراهم کند که برای یک متهم در مورد چنین مسائلی سختی زندان انفرادی بار نشود این کار را می کند اما زندان انفرادی یک ضرورت است و ما هم اگر جای آنان بودیم همین کار را می کردیم.

عطریانفر در ادامه گفت: دوستان دیگری نیز هستند که مشابه ما فکر می کنند اما آمادگی اعلام آن را ندارند.

وی در خصوص اینکه چه تضمینی می دهید پس از آزادی مواضع خود را تغییر ندهید گفت: نخستین تضمین ما جمع بندی دوستانی است که در یکی دو ماه گذشته با ما در ارتباط بودند و با آنان زندگی کردیم.

وی افزود: مجموعه ای که مدتی با هم هستند تلقی واحدی پیدا می کنند.

این فعال سیاسی گفت: دومین تضمین ما اعلام این مواضع با صراحت تمام است همچنان که دوستان دیگری نیز مشابه ما فکر می کنند اما آمادگی اعلام موضع را ندارند.

وی افزود: تضمین سوم سابقه سنی و سیاسی من و آقای ابطحی است.

عطریانفر گفت : طبیعت حیات سیاسی ما با توجه به شهرتی که داریم مهری بر تضمین گفته های ماست.

وی افزود: من فردی رسانه ای بودم و آقای ابطحی نیز چهره شناخته شده سیاسی بود که این خود پشتیبانی است بر این موضوع که باید بر مواضع خود پایدار باشیم.

عطریانفر گفت: تضمین چهارم این است که ما با خدا پیمان بسته ایم که در این جمع بندی پایدار بمانیم.

عضو حزب کارگزاران سازندگی در جلسه امروز دادگاه ، ولایت مطلقه فقیه را یادگار امام راحل (ره) خواند و با بیان اینکه اصلاحات باید یک بار دیگر به گذشته خود رجوع کند گفت: مطمئن هستم نظام و رهبری دوست ندارند که ما حذف شویم و کنار گذاشته شویم .

به گزارش ثانیه نیوز، محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در جلسه روز شنبه دادگاه رسیدگی به اتهام عوامل حوادث بعد از انتخابات طی سخنانی ضمن بیان سوابق ژورنالیستی خود اظهار داشت: طی 10 سال گذشته نسبت به جریان اصلاحی در کشور دچار تردید شدم. دلیلش هم هجمه های زیاد سیاسیون در ابتدای مجلس ششم علیه آقای هاشمی رفسنجانی بود و اینکه عده ای می خواستند یک بلوای پارلمانی در کشور صورت دهند.

وی با بیان اینکه نظام ما یک نظام پارلمانتاریسمی است افزود: مجلس می تواند دستور عدم کفایت رئیس جمهور را صادر کند و رئیس جمهور نیز باید تابع قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی باشد این نشان می‏دهد که نظام ما یک نظام پارلمانتاریسمی است.

عطریانفر با تاکید بر اینکه از همان روزی که شاهد هجمه هایی علیه هاشمی از سوی برخی سیاسیون اصلاح طلب بودم نوعی انزواگرایی را نسبت به حوزه و چتر اصلاحات داشته ام تصریح کرد: در سال 78 هم خطاب به آقای حجاریان گفتم شیوه ای که در روزنامه "صبح امروز" به کار گرفته اید خطرناک است و حتی ممکن است به توهین علیه مقدسات منجر شود. سطح رفتار رسانه ای باید مطابق با نگاه مردم باشد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت : بنده از سال 85 به بعد از حوزه رسانه ای خارج بوده و در انتخابات اخیر هم تنها در سه استان گرگان، اراک و کرمان به سخنرانی برای مهندس موسوی پرداختم و سعی کردم این سخنرانی ها در چارچوب قوانین باشد.

وی ادامه داد :  همه چیز ما از آن امام خمینی است. بنده در حکومت پهلوی دو بار دستگیر شدم و در ابتدای سال 57 آزاد شدم و فکر نمی کردم که یک باره و در همان سال نظام اسلامی ایران پیروز شود. این پیروزی مدیون رفتار سیاسی امام و معنویات ایشان بود که هیچ چیز را برای خود نمی خواستند.

وی با اشاره به تاکید امام خمینی بر سه اصل مردم، ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی ایران بنا به فرموده امام حفظ نظام را از اوجب واجبات خواند و یادآوری کرد که امام خمینی در دفاع و حمایت از ولایت فقیه جملات بسیاری را بیان کرده است. امامی که ما می شناسیم هیچگاه برای خود سینه نمی زد و نیازی هم نداشت که بخواهد بر خود تاکید کند. امام معتقد بود که اصل ولایت فقیه را بعد از خود برای مردم به عنوان یادگاری مهم به جای گذاشته است.

عطریانفر شجاعت را به دو نیم تقسیم نمود و اظهار داشت: بیان سخن در برابر حکومتی حاکم و اعتراف به خطای خود و شکستن خود دو نوع شجاعت است. بنده معتقدم ما باید خودمان را نکوهش کنیم که چرا در این مدت سکوت کرده ایم. ما که جزو نخبگان بوده ایم اگر برخی بزرگان کشور در قامت یک مدافع نظام بعد از انتخابات ظاهر می شدند بسیاری از مشکلات موجود را نداشتیم.

وی ادامه داد: پیام ما برای دشمنان و خارجی ها این است که آنها کور خوانده اند که بتوانند از زمینه هایی که در بحث های اخیر در کشور بوجود آمد استفاده کنند و انقلاب مخملی را در جمهوری اسلامی ایران ایجاد کنند. ما همه جزوی از یک نظام هستیم و بنده امروز آمده ام تا این موضوع را خطاب به آنان بگویم.

این عضو حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به انتخاب رهبر معظم انقلاب بعد از فوت امام از سوی مجلس خبرگان ظرف 24 ساعت گفت: بنده مطلع هستم ایشان با کراهتی که در این زمینه داشتند با بزرگواری این موضوع را پذیرفتند و نگذاشتند که خلاء رهبری در کشور حتی به مدت 24 ساعت احساس شود. البته از سال 68 که امام خمینی (ره) رحلت کردند برخی تشخص طلبی ها در کشور شکل گرفت و این در پوششی ادامه یافت تا حماسه 22 خرداد شکل گرفت که البته مهمترین بخش این حماسه مردمی بودند که این حادثه را رقم زدند لذا باید گفت که لفظ اصلاحات متعلق به خاتمی نیست.

عطریانفر افزود: در این بین برخی تشخص طلب ها یک نوع تلقی باطلی پیدا کردند که حضور مردم در عرصه انتخابات را به عنوان نکته ای در برابر امام و رهبری دانستند و از احزاب و انجمن ها سو استفاده هایی صورت گرفت و قانون اساسی، مردم و مردم سالاری طوری تلقی شد که در مقابل امام و رهبری است!

وی با بیان اینکه دشمن و در راس آن آمریکا هنوز دشمنی اش را با نظام انقلاب اسلامی از دست نداده است گفت: در جریان دوم خرداد جامعه آمدند تا وابستگی خود را به نظام نشان دهند اما عده ای این حرکت را سهوا یا غیر سهو مقابل نظام تلقی کردند. بنده باید تاکید کنم کسانی که در داخل نظام سیاسی هستند باید بدون نفاق سیاسی کار خود را ادامه دهند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب اضافه کرد: متاسفانه ما گرفتار نوعی تزلزل شده ایم . من اعتراف می کنم که کسانی که بدنبال آنند تا مطلقیت را از ولایت فقیه سلب کنند و آن را محدود کرده یا در چارچوب قانون اساسی با آن برخورد کنند می خواهند ولایت فقیه را همچون ریاست جمهوری در پازل قانون اساسی قرار بدهند. اگر ما ولایت فقیه را نپذیریم در وجه شبهه داشتن در مورد ولایت رسول الله قرار می گیریم.

وی با بیان اینکه احزاب در کشور ذیل نظام محسوب می شوند و حق ندارند تفسیرهایی درباره اصول از خود ارائه کنند گفت: متاسفانه از این حیث یک انحراف نسبت به نظام و انقلاب از سال 76 تا 86 شکل گرفت. باید خطاب به دوستان خود بگویم که ما ادعا می کردیم برای توفیق به راههایی برسیم که مردم را بیشتر جذب کنیم پس چرا تصمیم گرفتیم در انتخابات ریاست جمهوری افراد سازمانی را معرفی کنیم. این موضوع باعث شد که ما دچار نفاق شویم.

عطریانفر گفت: باید از همین جا با صدای بلند اعلام کنم که کارگزاران یک حزب منفعل بوده است . هر گروهی اعم از اصلاح طلب، اصولگرا، تندرو، کندرو و منفعل تحت هر نامی باید رویکرد ، رفتار، گفتار و سکوتشان به طوری باشد که باعث تضعیف نظام نشود. اگر این گونه باشد باید پایان رفتار سیاسی خود را اعلام کرده و از مردم و از جامعه عذرخواهیم کنیم.

وی ادامه داد: من چندی است که خود را ملامت می کنم و این سئوال را از خود می پرسم که آیا رفتارهای ما خیانت بار نبوده است؟ آیا رفتارهای ما برای مقابله با نظام و ضد امنیتی کردن فضا تلاقی نکرده است. باید از همین جا برگردیم و رجوع کنیم خوشبختانه نظام آنقدر قدرت و استقرار دارد که با 4 حرکت برایش اتفاقی نمی افتد . به هر حال برخی گروههایی که مسیر را اشتباه می روند از ناحیه خداوند دچار تعرض قرار می گیرند البته نظام برای تربیت افراد است وبه همه  افراد فرصتی دوباره می دهد.

عضو حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه اصلاحات باید یک بار دیگر به گذشته خود رجوع کند گفت: رهبری خوشش نمی آید که ما حذف شویم و کنار گذاشته شویم . یکی از بازجوها به من می گفت "شما مثل سوپاپ های نظام هستید که بعضی وقت ها ریپ می زنید" که الحق این حرف دلنشینی بود.

وی درباره موضوع تقلب در انتخابات نیز افزود: در این باره ما دچار خلط مبحث شده ایم. یک موضوع داریم به نام تقلب داریم که آن را به مجریان نسبت می دهیم البته شورای نگهبان و وزارت کشور حجم کوچکی از مجریان هستند. بخش وسیعی از مجریان انتخابات را معتمدین سر صندوق ها تشکیل می دهند که اینها از همه طیف ها هستند و به دلیل حیثیت و وابستگی مذهبی ای که دارند نمی توانند در انتخابات تقلب کنند.

عطریانفر گفت: بنده در روزهای اول دستگیری ام از طریق یکی از دوستان خطاب به آقای موسوی پیغامی دادم و به ایشان گفتم که خدمت رهبری بروید و از ایشان بخواهید تا خطاب به شورای نگهبان دستور دهند تا به صورت رندوم 10 تا 15 درصد از صندوق ها بازشماری شود اگر شاهد تخلف گسترده ای بودید که انتخابات باید ابطال شود اما اگر تخلفی درخور اهمیت ملاحظه نشد به نتیجه انتخابات تمکین کنید که البته ایشان این کار را نکردند و شنیدم  که شورای نگهبان بعد از انتخابات این کار را انجام داده است.

وی ادامه داد: مگر این پست ها و موقعیت ها چقدر ارزش دارد که این قدر سینه چاک آن هستید.

این فعال سیاسی اصلاح طلب درباره تخلف در انتخابات نیز خاطرنشان کرد: تخلف یک رویکرد بیرون از حوزه مجریان است و معمولا حجم آن کمتر از 3 درصد است بخصوص درانتخابات با حوزه واحده مثل ریاست جمهوری حجم تخلف به کمتر از یک درصد می رسد. به نظر بنده تلقی تقلب و تخلف از حوزه انتخابات خارج است و نباید بیشتر از این روی آن تکیه شود. بنده معتقدم هر جریانی که رفتار خود را متعرض به نظام می داند خودشان برگردند و این رویکرد را اصلاح کنند.
  

88/5/10
11:14 ع

بر اساس گزارش نهادهای ملی و بین المللی در زمینه بهداشت و سلامت، سالانه افراد بسیار زیادی بر اثر انواع بیماریها جان خود را از دست می دهند که در این میان بیماریهای قلبی و گوارشی و حوادث مختلف در صدر آن قرار دارند. بیماریهایی نیز وجود دارند که علی رغم مسری بودن، به علت اینکه برای جان انسانها کمتر خطرناک هستند به همان نسبت کمتر در معرض توجه جدی قرار داشته اند که بیماری آنفلوانزا یکی از آنهاست.
 اما در مورد انواع خاصی از آنفلوانزاها مانند نوع خوکی که اخیرا به اندازه گستره حیات، گسترش یافته است اوضاع متفاوت است. میکروب ها و ویروس هاس بیماری زا در انسان به علت تغییرات و جهش های ژنتیکی در طول زمان در مقابل داروهای موجود مقاوم شده و حتی ممکن است یک بیماری جدید ایجاد شود. برخی از بیماریها بین انسان و حیوان مشترک هستند و از هرکدام به طرف مقابل سرایت می کنند؛ این گونه بیماریها به علت مسری بودن و در تماس بودن انسان و حیوان به مراتب خطرناک تر هستند.
 متاسفانه بیماری آنفلوانزا از نوع خوکی دارای تمام شاخصه های یک بیماری مسری و خطرناک است که علی رغم تلاشهای مجدانه مققان پزشکی هنوز داروی موثری برای پیشگیری یا درمان قطعی آن وجود ندارد. (البته این موضوع صرفا به انفلوانزای خوکی مربوط نیست بلکه در مورد تمام انواع آنفلوانزاها صدق می کند) بنابراین آنفلوانزا از حالت یک بیماری معمولی با درجه خطر پایین به یک بیماری کشنده و عالمگیر تبدیل شده و نگرانی جدی تمامی مردم، دولتها و نهادهای ملی و بین المللی در زمینه بهداشت و سلامت را موجب شده است و در ماههای اخیر به یک بحران جهانی تبدیل شده است.
بنابراین بررسی خاستگاه، انواعَ، علائم، روشهای پیشگیری و درمان، جنبه های سرایت و آمار مرگ ومیر مربوط به آن در ایران و جهان بسیار حایز اهمیت است که به آن می پردازیم. ادامه مطلب...
  
مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
انتخابات88 ، سیاسی ، موسوی ، احمدی نژاد ، انتخابات ، ایران ، اسرائیل ، عکس ، ورزشی ، خاتمی ، رضایی ، ترکیه ، کروبی ، اوباما ، آمریکا ، فوتبال ، غزه ، طنز سیاسی ، طنز ، عکس ، ازدواج ، امارات ، خامنه ای ، امید ، انتخابات 88 ، انتخابات دهم ، آمریکا ، اعدام ، عرفه ، بوش ، فیلم ، فرانسه ، ماهواره ، میر حسین موسوی ، مقام معظم رهبری ، ناجا ، ناطق نوری ، نصرالله ، هرات ، وزارت خارجه ، وزیر رفاه ، ویدئو ، یالثارات ، مثل مادر ، مسکن ، مصباح ، مصر ، معجزه ، گزارش ، گلشیفته فراهانی ، لاریجانی ، لنگه کفش ، فرهنگ ، فرهنگی ، فلسطین ، قالیباف ، قرضاوی ، کاریکاتور ، کره شمالی ، بین الملل ، پرتو ، پل نیومن ، پوتین ، پیامک ، عشق ، عراق ، عربستان ، عکس برهنه ، غیرت ، فارس ، فاکس نیوز ، افغان ، البرادعی ، الجزیره ، اسلام ، اشیای عتیقه ، اصفهان ، اعتراض ، اجتماعی ، 22 بهمن ، sms ، آلمان ، استفتاء ، اردوغان ، انتخابات ریاست جمهوری ، انرژی هسته ای ، انصار ، انقلاب ، امام ، امر به معروف ، ایرانی ، ایرنا ، بن لادن ، خبرنگار ، دانشجو ، دانشگاه ، دوربین فیلمبرداری ، رادان ، رجبی ، تلویزیون ، تیم ملی ، جاسوس ، جشنواره فجر ، جنگ ، جوادی آملی ، جوان ، چهارشنبه سوری ، چین ، حائری ، حاج علی اکبری ، حجاریان ، حماس ، حمله نظامی ، رهبر ، رهبر معظم انقلاب ، رهبری ، روزنامه ، روسیه ، روی کین ، زنان ، سارکوزی ، سازمان ملل ، سازمان ملی جوانان ، سحر ، سریال ، سید حسن نصرالله ، سیگار ، شبکه ، شهید ، شیراز ، شیعه ، شکنجه ،
صفحات اختصاصی
 
لوگوی دوستان
 
دوستان
 
عاشق آسمونی عاشقان بتلیجه نمازخانه بوستان بهاره وبلاگ شخصی محمدعلی مقامی بندیر د نـیـــای جـــوانـی ... حبل المتین ... .::مرکز بهترین ها ::. بهترین آرزو هایم تقدیم تو باد. امُل PARANDEYE 3 PA تخریبچی انجمن تخصصی نرم افزارهای موبایل و اطلاعات کاربردی حمایت مردمی دکتر احمدی نژاد گل دختر کربلا همچنان جاریست کـــــلام نـــو شلمچه امام مهدی (عج) محفل یاران کلبه عشق کالبد شکافی جون مرغ تا ذهن آدمیزاد ! خبر روز .:: رویش عشق::. تکنولوژی کامپیوتر xXxرنـــــــــــگـــــــــارنـــــــــــــــگ xXx رنگارنگه سین جیم های اخلاقی .:: رمز موفقیت ::. تیشه های اشک ایحسب الانسان ان یترک سدی سیاست خط سوم پاک دیده آدمک ها آخوندها از مریخ نیامده اند!!! حسام سرا عشق الهی: نگاه به دین با عینک محبت، اخلاق، عرفان، وحدت مسلمین نه/ دی/ هشتاد و هشت ماه و مهر هرچه می خواهد دل تنگت بگو(مشاوره) خبر هفته سرایم بوانات نوشت گاه میم سین لبیک شاه علقمه متالورژی پر شکسته زورخانه باباعلی قافله شهداء ... تا ظهور... عشق سرخ امروز کدهای جاوا اسکریپت ( زازران )و فردا....... آرامش جاویدان در پرتو آموزه های اسلام دوزخیان زمین مذهبی سورتک زرقان پیامبر اعظم(صلی‏الله‏علیه‏وآله‏وسلم) - The Holy Propht -p.b.u.h ابن یاسین امام حسین (ع) .:: گاواره ::. تخیّلات خزان‌زده یک برگ بید ناگفته های آبجی کوچیکه عکس عــــشقـــــولـــــک رد پای . . . نورهدایت امیدزهرا فلورانس مهربون شب مهتابی شیعه مذهب برتر Shia is super relegion حــــــکـــــمـــــت آ بـــــــــــاد کشکول شمیم نگاهم برای تو بازمانده تنهای تنها حقیقت بهائیت مشکی رنگه عشقه عکس و شعر برای دوستداران هنر اگر علم در ثریا باشد مردانی از فارس به آن دست می یابند(پیامبرص) ولایت علیه السلام مشک عباس مسافری تاناکجا.مجله اینترنتی طنرناکجا آباد -نثرهای ادبی سیاوش شمیم حضور شهید سید محمد شریفی علوم قرآنی Quranic Sciences عصمت infallibility بصیرت حزب اللهی مدرنیته نقد مَلَس پوست کلف کسب درآمد از طریق اینترنت .: حرف دل :. هر چی که می خوای؟؟؟ اموزش . ترفند . مقاله . نرم افزار آر.پی.جی ‏زن وقایع تارنما سلطان عشق نسیمی از بهشت ... وبلاگ گروهی بصیرت موتور سنگین ... HONDA - SUZUKI ... موتور سنگین قدرت شیطان رویای معین سکوت بیگانه ، دختری در میان مردمان .... تفریح و سرگرمی ... وب سایت اختصاصی افسانه جومونگ کجایند مردان بی ادعا؟ تو میتونی !! دانلود سرگرمی عکس کلیپ آهنگ اس ام اس جک mp3 sms دنیای امروز ما صور اسرافیل بسم الله ارحم الرحیم دسته کلید پرشین رپ (((شفای زندگی))) از یک عباس خلوت تنهایی .: 20000000 :. السَلامُ عَلیکَ یا ابا عَبدِ الله الحُسَین (ع) اس ام اس عاشقانه « عـشقی » قالب های پارسی بلاگ وبلاگ ایران اسلام پرشین موزیک بهترینها برای شماست عاشقان پرسپولیس گفتمان مذهبی ++گوشی موبایل رایگان+ مرکز دانلود رایگان free Download بهترین نرم افزار و برنامها داستان و راه های توحید جویان بزرگ سئوالهای منتظر جواب ::::: نـو ر و ز ::::: بسم الله الرحمن الرحیم هانیبال اس ام اس سرکاری اس ام اس خنده دار و اس ام اس طنز viper حمایت از ایران او برای دم هر ثانیه ام رحمتی بود عظیم! جوکستان ، اس ام اس ، جوک ، لطیفه ، طنز ،jok+sms نفس عمیق روزگار غریبی است برادر . . . گل همیشه بهار تک ستاره حرفای خودمونی من قالب های پارسی بلاگ بهجان / behjan ازدواج موقت وچالش ها شمیم وصل معبر دلی که شکسته بود وبلاگ تخصصی ترفند کوثر چهاردیواری قلم رنجه خیلی دور _ خیلی نزدیک یه دانش آموز آوای حق تنها ترین تنها *** جزیره دانلود 2008 *** عشقولانه محمد پرسپولیسی فصل انتظار انصارالمهدی(عج) کشکول صادق آهستان فقط بالای 18+ بچه دانشجو ! EmroozNews.com Today's top news :: خبرهای برتر روز در امرو اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شیراز ##پخش مستقیم حرم امام حسین ع## وب سایت شخصی مجتبی نیکنام ©©©©هاست ارزان و قدرتمند برای وبلاگ نویسان ©©©©©©© دکتر سید احمد رضا دستغیب .:: هیچ کس ::. دکتر سید احمد رضا دستغیب نوید شاهد زن مسلمان السلام علیک یا اباصالح المهدی پرواز به بی نهایت هر کی به هر جا رسید با دلش رسید گاه نوشتهایی درباره ی هیچ چیز و همه چیز نیازمندی ها بیا برگرد به خونه از هر دری... خاطرات کبوتران حرم عشق زلف یار منطقه‏ ممنوعه همشاگردی عقیدتی ، سیاسی پایگاه بسیج حضرت صاحب الزمان علیه السلام صیغه شب بیست و چهارم - ویژه حادثه بمب گذاری در شیراز ویژه نامه فاطمیه سایت نخلستان ویژه نامه فاطمیه سایت نخلستان ویژه نامه سفر مقام معظم رهبری به استان فارس ویژه نامه نمایشگاه کتاب ویژه نامه انفجار بمب شیراز سایت نخلستان ویژه نامه سفر مقام معظم رهبری به استان فارس نیمه خرداد به بعد مدیران فردا نخلستان ترور مردان خمینی ویژه نامه اعتکاف غزه gaza سوره حشر ویژه نامه محرم طنز سیاسی دیدگاه نوین دستگاه چاپ بنر دستگاه چاپ بنر

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ