87/10/22
1:17 ع
در پی اهانت های پلیس دبی به مسافران ایرانی که عازم امارات می شوند ، وزارت خارجه ایران در اقدامی متقابل ، از "پلیس مهاجرت و اتباع خارجه" ایران خواست ، اماراتی هایی که وارد ایران می شوند را مورد تفتیش بدنی ویژه و انگشت نگاری قرار دهد.
به گزارش عصرایران ، این دستور وزارت خارجه ، از سوی پلیس به مورد اجرا گذاشته شد و اتباع اماراتی که قصد ورود به کشور را داشتند، تفتیش و انگشت نگاری شدند.
گزارش های رسیده حاکی است ، تدبیر وزارت خارجه در این مورد مؤثر بوده به گونه ای که بعد از این اقدام ، موردی از اهانت به ایرانی ها در مبادی ورودی امارات گزارش نشده است.
در همین حال ، سرهنگ غلامرضا رضائیان رئیس پلیس مهاجرت و اتباع خارجه با تأیید این مطلب به خبرگزاری فارس گفت: بعد از این اقدام و رفتار متقابل مأموران پلیس مهاجرت کشورمان، گزارشی مبنی بر تفتیش و انگشتنگاری از مسافران ایرانی در دبی نداشتهایم.
سرهنگ رضائیان گفت: بر اساس مصوبه مجلس از اتباع آمریکایی در ورود به کشور انگشتنگاری میکنیم و از اتباع کشورهای انگلیس، فرانسه و ژاپن نیز بر اساس تصمیم دستگاه دیپلماسی انگشتنگاری خواهیم کرد.
فرمانده پلیس مهاجرت و اتباع خارجه پیش از این گفته بود، هرگونه پاسخگویی به تفتیش بدنی مسافران ایرانی منوط به درخواست وزارت خارجه است.
87/10/22
1:16 ع
صنعت خودروسازی در جهان ، یک صنعت فراملی بشمار رفته و کشورهای صاحب نام در تولید خودرو سعی می کنند تولیدات خود را با استفاده از برترین تکنولوژی روز تولید کنند و براین اساس کمپانی های بزرگ خودروسازی از اینکه محصول خود را با استفاده از قطعات تولیدی کشورهای دیگر بسازند ، ابایی نداشته و پاره ای موارد برای بالاتر بردن کیفیت خودرو اصرار به مونتاژ برخی مدل های خود با قطعات تولیدی خارجی دارند.
به گزارش تابناک: در صنعت خودروسازی ، تولید کنندگان به کیفیت تولید توجه دارند تا ماهیت آن و این اشتباهی است که متاسفانه خودروسازی ایران به آن دچار شده و اصرار به تقویت ماهیت تولید خود دارند و در واقع کیفیت را فدای ماهیت کرده اند و داستان تولید خودروی ملی از این جا آغاز می شود.
کشورهای آمریکا ، آلمان ، ژاپن ، فرانسه ، ایتالیا ، انگلیس و کره جنوبی صاحب نام ترین کشورهای خودروساز جهان هستند این کشورها بر اساس استانداردهای بین المللی موتورهای محرک بیش از 60 درصد بازار خودرو جهان را در اختیار داشته و این درحالی است که ایندکس تولیدات خود را از 90 بالاتر نبرده اند.
در همین زمینه روزنامه الحیات چاپ لندن با بررسی ایندکس خودروسازی در جهان نشان داده که در هیچیک از کشورهای عمده تولیدکننده خودرو ، تولیدی به نام خودرو ملی نداشته و آنچه در این کشورها تولید می شود خودرویی است که بالاترین ایندکس تولیدی آن کشور را دارا ست نه اینکه 100 درصد تولید همان کشور محسوب می شود .
هم اکنون ایالات متحده آمریکا که بیش از 40 درصد موتورمحرکه خودرو در جهان را تولید می کند شاخص تولید سیستم محرکه و بازدارنده ( ترمز ) را به 85 رسانده و از برخی کشورها قطعات را وارد کرده و در سیستم های خود استفاده می کند و البته تمامی قطعات فضای رانندگی (اتاق ) و تجهیزات ایمنی اتاق را از شرکت های داخلی تامین می کند و خودروسازان این کشور براین باورند که استفاده از قطعات یدکی ساخت کشورهای دیگر به بالابردن کیفیت تولید منجر خواهد شد .
آلمان نیز وضعیتی مشابه آمریکا دارد با این تفاوت که کارخانجات آلمانی را در خارج از کشور احداث کرده و تولیدات قطعات را بر اساس لیسانس آلمان تولید می کنند و البته برخی از تکنولوژی را منحصرا در اختیار خود گرفته و از آن به عنوان اطلاعات طبقه بندی شده یاد می کنند ایندکس موتورمحرکه خودروسازی آلمان نزدیک به 86 است و خودروی آلمانی که 100 درصد ساخت این کشور باشد ، وجود ندارد .
اما ژاپنی ها شرایط کاملا متفاوتی دارند به این گونه که بیش از 50 درصد خودروسازی ژاپن در خارج از این کشور صورت می گیرد اما کاملا تحت نظر کارشناسان ژاپنی و موسسات استاندارد عای این کشور تهیه و به کار گرفته می شود و علیرغم این شرایط بخش هایی از قطعات موتوری را از بازارهای دیگر تهیه کرده و خودروسازی خود را به ایندکس 87 رسانده اند
سایر کشورهای صاحب نام خورو ساز نیز ایندکس بین 60 تا 70 را برای خودروهای خود به ثبت رسانده و برای ارتقاء کیفیت تولیدات خود از برخی کشورهای آسیایی نظیر مالزی قطعات خود را تامین می کنند .
در هندوستان شاخص تولید خودرو نزدیک به 50 بوده و چین نیز از شاخص 52 برخودار است
پیش از پیروزی انقلاب اسلامی شاخص تولید پیکان در ایران ( در بخش موتور محرکه و سیستم بازدارنده ) حدود 30 بوده و این شاخص نیز به دلیل تولید برخی قطعات ترمز پیکان در ایران ، بدست آمده زیرا موتور پیکان تا سال 1359 به طور کامل از انگلیس وارد می شد و شرکت ایرانی صرفا به نصب آن روی خودروی وطنی اقدام می کرد
87/10/22
1:16 ع
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، "محمود احمدینژاد رئیسجمهور روز شنبه 21 دی ماه با انتقاد شدید از عملکرد سازمان ملل متحد و شورای امنیت در قبال جنایات صهیونیستها در غزه، خواستار تغییر ساختار شورای امنیت از اساس و تغییر محل فعلی سازمان ملل شد و گفت: دولت آمریکا با این سازمان ملل به دنبال حکمرانی بر جهان است.
وی افزود: نباید این تغییر ساختار به گونهای باشد که دو تغییر بدهند و دو هم پیمان خود را وارد شورای امنیت کنند و با حق وتو منافع خود را تامین نمایند؛ اکنون تصمیمات شورای امنیت در جهت حمایت منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی است و تصمیمات این شورا یک جانبه و ضدبشری است.
رئیسجمهوری اسلامی ایران محل استقرار سازمان ملل را نامناسب خواند و با تاکید بر اینکه باید محل سازمان ملل تغییر یابد، اظهار داشت: هر کسی میخواهد به سازمان ملل برود باید ماهها برای گرفتن ویزا در انتظار باشد و میبینیم که دولت آمریکا با این سازمان ملل به دنبال حکمرانی بر جهان است.
احمدینژاد با اشاره به مناسبات ناعادلانه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران آمادگی دارد تا مکان مناسب را برای ایجاد سازمان ملل تامین کند".
شاید از منظر برخی رسانهها و تحلیلگران، در بدو امر، این پیشنهاد یک پیشنهاد تشریفاتی و صرفا در چارچوب یک موضع گیری سیاسی تلقی شود اما با مروری با تصمیمات مجلس شورای اسلامی و ابلاغیه سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه از سوی مقام معظم رهبری خطاب به دولت و نهادهای اصلی کشور، مشخص میشود که تغییر ساختار سازمان ملل به صورت جدی از سوی مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی و نمایندگان ملت در حال پیگیری است چرا که ملل عدالتخواه دنیا دیگر تحمل یکجانبهگرایی آمریکا، رژیم صهیونیستی و دول متحد آنها در سازمان ملل را ندارند.
* طرح مجلس برای پیگیری انتقال مقر دائمی سازمان ملل از آمریکا به یک کشور دیگر
طرح پیگیری انتقال مقر سازمان ملل متحد از آمریکا برای اولین بار در تاریخ 26 شهریور 87 در مجلس هشتم اعلام وصول شد و این طرح که اردیبهشت ماه 86 در مجلس هفتم به امضای 214 نماینده مجلس رسیده بود، با درخواست 141 نماینده در دستور کار مجلس هشتم قرار گرفت.
در تاریخ 22 مهر ماه نیز حسین سبحانینیا نائب رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با فارس از انجام شدن بررسی طرح انتقال مقر دائمی سازمان ملل متحد از آمریکا خبر داد و گفت: در جلسه کمیسیون امنیت ملی، طرح انتقال مقر دائمی سازمان ملل متحد از آمریکا مطرح و بحثهای مفصلی در این خصوص صورت گرفت.
کاظم جلالی مخبر کمیسیون امنیت ملی مجلس، 10 آذرماه 87 در جمع خبرنگاران اعلام کرد که طرح انتقال مقر سازمان ملل از آمریکا به یک کشور مستقل، در کمیسیون امنیت ملی به تصویب رسیده است.
وی افزود: این طرح در کمیسیون امنیت ملی موافقان و مخالفان جدی داشت اما با تصویب این طرح، وزارت امور خارجه ملزم به پیگیری ایده انتقال مقر سازمان ملل متحد از آمریکا به یکی از کشورهای مستقل شد.
در ابتدای این طرح با بیان اینکه اقدامات و عملکرد دولت آمریکا در موارد متعددی خلاف و ناقض مفاد منشور سازمان ملل متحد است، به تعدادی از این تخلفات از جمله موارد زیر اشاره شده است:
1- تولید، گسترش و ذخیره سازی سلاح های کشتار جمعی و استفاده از سلاح اتمی و قتل عام هزاران تن از مردم هیروشیما و ناکازاکی
2- نقض حاکمیت کشورهای مستقل کوچک مانند گرانادا، پاناما، هائیتی و...
3- تجاوز نظامی به عراق به بهانه وجود سلاح های کشتار جمعی در این کشور علی رغم مخالفت سازمان ملل و حمله نظامی به افغانستان به بهانه مقابله با طالبان که با حمایت دولت امریکا بر افغانستان حاکم شده بودند
4- هدایت کودتا علیه مردم کشورها، سرکوب نیروهای آزادیخواه و روی کار آوردن حکومتهای دیکتاتور و خونریز در کشورهای مختلف از جمله ایران، شیلی، آرژانتین، فیلیپین و...
5- ایجاد شکنجهگاههای بینالمللی در گوانتانامو، ابوغریب و دهها زندان مخفی در خاک اروپا که تابع هیچ ضوابط و مقرراتی نیستند
6- حمایت همیشگی از دول مستبد و غیرمتکی به آرا عمومی، به ویژه در خاورمیانه، امریکای لاتین و آسیای شرقی و پشتیبانی بی قید و شرط از رژیم نامشروع و اشغالگر قدس و استفاده مکرر از حق وتو در حمایت از جنایات ضدبشری این رژیم و به ویژه موضع گیری رسمی امریکا در مخالفت با آتشبس در جنوب لبنان در جنگ 33روزه و تأکید بر ادامه نسلکشی که حمایت از کشتار قانا توسط رژیم صهیونیستی نمونه اخیر آن است.
7- سازماندهی و حمایت از گروههای تروریستی در گوشه و کنار عالم از جمله گروه متحجر و ترورسیت طالبان در افغانستان و گروهک تروریستی منافقین در ایران و...
8- سوءاستفاده از موقعیت میزبانی سازمان ملل و شروای امنیت که منجر به صدور بیانیه ها، قطعنامه های غیرعادلانه و کوتاهی در انجام وظایف قانونی این سازمان ها گردیده است و نیز اقدام به جاسوسی گسترده و شنود مکالمات هیات های نمایندگی در این سازمان.
9- کارشکنی و اخلال دولت امریکا در سفر هیات های دیپلماتیک، کشورهای مستقل و آزادیخواه به سازمان ملل کراراً موجب لغو حضور نمایندگان کشورها در این مجامع و استفاده از حق قانونی شان شده است. از آن جمله است عدم جواز سفر رئیس مجلس شورای اسلامی، وزیر بهداشت و درمان، وزیر کشور، همراهان رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران در سفر اخیر؛
در ادامه این طرح آمده است: با عنایت به چنین پرونده سیاه ضدبشری بدیهی است که دولت امریکا صلاحیت میزبانی سازمانهای بینالمللی به خصوص مجمع عمومی سازمان ملل متحد را ندارد لذا با تاسی به توصیه امام راحل(ره) که فرمود ما خود چارچوب جدیدی ساختهایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفته ایم، از هر عادلی دفاع می کنیم و بر هر ظالمی می تازیم، حال شما اسمش را هر چه می خواهید بگذارید. ما این سنگ را بنا خواهیم گذاشت امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمان ها و شوراها را بر این پایه بنا کنند، نه بر پایه نفوذ سرمایهداران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هر کسی را محکوم کنند، بلافاصله محکوم نمایند. (9آذر 58 صحیفه نور، جلد11 صفحه 156)
در پایان اینطرح آمده است: دولت جمهوری اسلامی ایران مکلف است با اتخاذ دیپلماسی فعال موضوع انتقال مقر دائمی سازمان ملل از خاک امریکا به یک کشور بی طرف را با جلب همکاری دیگر کشورهای مستقل و آزادیخواه پیگیری و گزارش پیشرفت کار را هر 6 ماه یک بار به مجلس ارائه نماید.
علاوه بر آنچه که ذکر شد، مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه که 21 دیماه جاری ابلاغ شد، از دولت نهم خواستهاند که برای اصلاح ساختار سازمانملل تلاش کند.
دستور رهبر معظم انقلاب برای تلاش دستگاههای مختلف کشور در جهت اصلاح ساختار سازمان ملل، در بخش هشتم سرفصل 39 سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه ابلاغ شده است.
* حامد طالبی
87/10/21
3:59 ع
http://media.farsnews.com/Media/8710/Video/871021/871021V0415339.wmv دانلود فیلم بازی ،کلیک کنید
87/10/21
3:57 ع
پایگاه خبـری انصارنیوز که خود را "حزب الله " می خواند در یادداشتی ، به اظهرات اخیر نیکی کریمی ، واکنش نشان داد و از "ارتداد" به عنوان خطری که گلشیفته فراهانی را تهدید می کند یاد کرد!
«ارتداد» که از واژه «رد» گرفته شده، در لغت به معناى بازگشت است. در فرهنگ دینى، بازگشت به کفر، ارتداد و ردّه نامیده مىشود. عوامل ارتداد عبارتند از:
1- انکار اصل دین؛ مانند انکار وجود خدا، وحدانیت وى، رسالت حضرت ختمى مرتبت(ص) یا معاد و حیات پس از مرگ.
2- انکار یکى از احکام ضرورى و بدیهى دین اسلام؛ مانند انکار وجوب نماز یا روزه. هر مسلمانى مىداند در دین اسلام نماز و روزه واجب است. ممکن است کسى منکر اصل دین اسلام و شریعت محمدى(ص) نشود؛ ولى به دلیل انکار یکى از احکام ضرورى اسلام کافر گشته، حکم ارتداد بر وى جارى گردد.
3- انکار یکى از احکام قطعى ولى غیر ضرورى اسلام؛ هر گاه کسى به طور مشخص بداند مثلاً روزه در عید فطر حرام است یا روزه مسافر(جز در موارد خاص) باطل است و یا پوشش اسلامى بانوان واجب است، ولى با وجود این منکر آن گردد، مرتد مىشود؛ چون این امر به انکار رسول خدا(ص) یا تکذیب آن حضرت مىانجامد.
البته لازم نیست انکار دین یا ا حکام شریعت مقدس حتماً با گفتار صریح و آشکار باشد. هر گفتار یا کردارى که سبب تکذیب، انکار، عیب گذارى و ناقص شمردن، تمسخر و استهزاى دین اسلام یا اهانت به مقدسات و کوچک شمردن و دست برداشتن از آن گردد، موجب تحقق کفر و ارتداد مىشود؛ مانند افکندن قرآن در کثافات یا پاره یا تیرباران کردن آن یا مانند حکم به ارتداد خانمى از سوى امام خمینى(ره) که در مصاحبه رادیویى به مناسبت تولد حضرت زهرا(س) در پاسخ به این پرسش که الگوى شما کیست، گفته بود: خانم اوشین الگوى من است؛ چون حضرت فاطمه(س) به چهارده قرن قبل تعلق داشتهاند.
از این روى، هر رفتار و گفتارى که نتیجه آن عدم حقانیت دین اسلام و در نتیجه بىفایده بودن اعتقاد به آن باشد، موجب کفر و ارتداد مىگردد.
اگرچه در زمان حکومت اسلامی، مجری احکام خود حکومت است، اما برای آنکه فردا حزباللهیها را در این مسأله مانند قضایایی چون ترور حجاریان، مورد اتهام قرار ندهند، باید گفت زن مرتد، از هر نوع که باشد کشته نمىشود؛ بلکه او را به توبه فرا مىخوانند، چنانچه توبه کرد، آزادش مىکنند؛ و گرنه در زندان باقى مىماند و باقی تنگناهایى که نهایتاً باعث توبهاش گردد.
خانم فراهانی نیز باید از رفتاری که پیشه نمودهاند، توبه کنند.
ایشان باید بدانند قرمزی فرشی که هالیوود زیر پای ایشان پهن کرده است، از خون مادران و کودکان غزه است. میم مثل مادر؛ کاف مثل کودک ...
ایشان باید بدانند کسانی که روی خوش به ایشان نشان میدهند، نه دوستان بلکه کسانی هستند که اگر دنیای ایشان را تباه نکنند، آخرت ایشان را قطعاً تباه خواهند کرد. بعضی کارها تمام اعمال نیک انسان در همه عمر از بین میبرد. آنچه در بین همه بزرگان و اهل کلام مورد اتفاق نظر و یقینی است، کافر شدن پس از ایمان است که تمام اعمال خیر گذشته انسان را از بین میبرد.
اگر کسی در دارالاسلام زندگی نموده و پدر و مادر او مسلمان بوده و در جامعه اسلامی، زمینه برای یادگیری احکام اسلام و عمل به آنها را داشته و مدتی نیز مسلمان زیسته، و بر اثر دلایل مختلف روانی و انگیزههای شخصی مرتد شود، تمام اعمال خوب گذشته خود را از بین میبرد.
متأسفانه ارتداد از اموری است که در زمان کنونی رواج یافته است. ممکن است جوان مسلمانی که در شهری مذهبی بزرگ شده، و هم اکنون گرفتاری مالی یا نیاز جنسی دارد، شیاطین با او رفاقت نموده و با در اختیار گذاشتن کمکهای مالی و شرایط بهره بردن از تمتعات جنسی و مادی، او را به مذهب دیگری دعوت نموده و مرتد نمایند؛ تا جایی که جوان مسلمان، مبلّغ آن فرقه ضاله گردد.
ارتداد از جمله آسیبهای مذهبی و اجتماعی است که باید علمای اسلام و روانشناسان درباره آن تحقیق و از بروز آن پیشگیری کنند.
اگر کسی در نقطهای از دنیا قرار گرفته است که نمیتواند حق و باطل را بشناسد، و هیچ راهی برای شناخت معارف اسلامی ندارد، دچار نوعی «استضعاف» است. اما اگر کسی در محیط و خانواده مذهبی، با وجود علما، کتابها، در اثر شبهه، از دین خارج و مرتد شود، خدا، به هیچ وجه، از چنین شخصی نمیگذرد.
اعمال نیک انسان مرتد، به کلی از بین میرود، چه یک سال عبادت کرده باشد و چه صد سال. اگر انسان در آخر عمر مرتد شده و به مذهب کفر گراییده و مبلّغ کفر نیز شود، خدا این شخص را به هیچ وجه نخواهد بخشد. حتی اگر دوران کفر او طولانی نباشد، و فقط یک روز پیش از مرگ مرتد شده باشد. یک لحظه ارتداد، اعمال همه عمر انسان را میسوزاند همچون جرقهای که بر مقدار زیادی بنزین وارد شده و همه را میسوزاند. قرآن در این باره میفرماید: «فَأُولئِکَ حَبِطَتْ أَعْمالُهُمْ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَةِ»(بقره/217).
بهترین «حمایت» از خانم فراهانی، بازگرداندن ایشان از مسیری است که در پیش گرفته است.
ایشان هم باید دوست و دشمن خود را خوب بشناسد. دوست آن است که بگریاند؛ دشمن آن است که بخنداند.
87/10/21
3:56 ع
روزنامه آمریکایی «ورلد تریبیون» نوشت: "جامعه اطلاعاتی اسرائیل انتظار ندارد ایران با حمله حزب الله به سرزمین های اشغالی در واکنش به فجایع غزه موافقت کند."
به گزارش عصر ایران (asriran.com) این روزنامه به نقل از مقامات وابسته به دستگاه اطلاعاتی اسرائیل مدعی شد: "حزب الله با وجود در اختیار داشتن 42 هزار موشک و راکت از حملات موشکی مداوم به اسرائیل منع خواهد شد."
این گزارش ادعا می کند: "تهران با هدف ارسال یک علامت به باراک اوباما، رئیس جمهور منتخب آمریکا، خواهان ادامه آرامش و سکوت در هر دو کشور لبنان و عراق است."
یک مقام اسرائیلی گفت: "شاید حادثه ای (در مرزهای لبنان) رخ دهد اما در حال حاضر ایران بسیار محتاط است و حزب الله را کنترل می کند."
این اظهارات در حالی است که دست کم سه موشک کاتیوشا صبح روز پنج شنبه از جنوب لبنان به شمال اسرائیل پرتاب و منجر به زخی شدن دو صهیونیست شد. هیچ گروهی در لبنان مسوولیت این حادثه را برعهده نگرفت و حزب الله نیز هرگونه ارتباط با این حمله موشکی را تکذیب کرد.
با این حال «ران بن ییشای» یک تحلیل گر نظامی اسرائیل می گوید: "اگر حزب الله واقعاً خواهان جلوگیری از حمله موشکی به شمال اسرائیل بود، می توانست این کار را انجام دهد. مشکل بتوان تصور کرد حزب الله از اقدام گروه هایی که این موشک ها را به سمت اسرائیل شلیک کردند – که ظاهراً جزو گروه های فلسطینی بودند – بی اطلاع بوده است."
به گفته مقامات اطلاعاتی اسرائیل انتظار نمی رود اوضاع در لبنان متشنج شود و رژیم صهیونیستی انتظار ندارد که شاهد حملات موشکی دیگری از همسایه شمالی خود (لبنان) باشد.
به ادعای مقامات صهیونیستی هرچند ایران در مورد سلاح و تاکتیک به حماس مشاوره می دهد اما تهران در طول درگیری های غزه کمتر در ملاعام ظاهر شده به نحوی که یک مقام اسرائیلی مدعی است: "ایران می خواهد از اوباما امتیاز بگیرد و این فرصتی عالی برای تهران است که خود را یک «بازیگر مسوول و وظیفه شناس منطقه ای» جلوه دهد."
الشرق الاوسط: حزب الله به دنبال جنگ تازه با اسرائیل نیست
این در حالی است که روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن نیز به نقل از مقامی که وی را وابسته به حزب الله نامید اعلام کرد: "گرچه حزب الله نیروهای خود را در آماده باش کامل قرار داده است اما این جنبش به دنبال آغاز جنگی دیگر با اسرائیل نیست."
براساس این گزارش حامیان حزب الله در مقابل حملات موشکی روز پنج شنبه به شمال اسرائیل واکنش منفی نشان داده اند و از حمله تازه به سرزمین های اشغالی استقبال نمی کنند.
به ادعای الشرق الاوسط حزب الله مراکز امنیتی و لجستیکی خود را از منطقه داهیه در جنوب بیروت به بخش های جنوبی لبنان منتقل و به علاوه دستور بازگشت فوری واحدهای تاکتیکی خود به لبنان را صادر کرده تا برای مواجهه با حملات اسرائیل در آماده باش کامل قرار بگیرد.
منبع یادشده گفت: "به رغم این اقدامات، واکنش های حزب الله به حمله موشکی پنج شنبه نشان داد که شیعیان از بازگشایی یک جبهه جدید نظامی علیه اسرائیل حمایت نمی کنند."
الشرق الاوسط نوشت: "هرگونه جنگ تازه در منطقه ممکن است بر وضعیت داخلی ایران نیز تاثیر بگذارد که این مساله از اهمیت فوق العاده ای برای حزب الله برخوردار است."
منبع مذکور افزود: "حزب الله تنها زمانی وارد جنگ علیه اسرائیل خواهد شد که پیش از آن ایران تصمیم به ورود به یک جنگ منطقه ای گرفته باشد."
87/10/21
3:56 ع
اگر پلیس راه، طی سالهای اخیر، جاده های کشور را همانند گذشته، به حال خود رها می کرد تا رانندگان با هر سرعتی که اراده کردند و به هر نحوی که خواستند رانندگی کنند، شاید، بسیاری از ما در یکی از تصادفات جاده ای، جان از کف داده بودیم و اکنون، به جای نشستن پای اینترنت، در گورستان خوابیده بودیم ، زیرا به فرض رعایت کامل قوانین از سوی ما، همواره عده ای راننده بی مبالات وجود دارند که علاوه بر جان خود، زندگی دیگران را نیز به خطر می اندازند ولی با حضور پر رنگ پلیس در جاده ها و اعمال سختگیری های قانونی، آنها نیز ناگزیر می شوند پا از گلیم خود بیشتر دراز نکنند و جان رانندگان و مسافران دیگر را بازیچه قرار ندهند.
از این منظر، باید قدر زحمات پلیس راه که در سخت ترین شرایط در جاده ها حضور دارند و حافظ نظم و مقررات و جان و مال مردم هستند را دانست و بر سبیل انصاف، به ایشان دست مریزاد گفت.
با این حال، بروز برخی رفتارهای غیرموجه از سوی پلیس راه که گویا به رویه تبدیل شده است، باعث می شود زحمات این پلیس، تحت الشعاع قرار گیرد و از این منظر ، جا دارد فرماندهان ارشد ناجا، نسبت به این امر، حساس باشند.
از جمله رفتارهای ناپسندی که پلیس راه مرتکب آن می شود، استقرار اکثر دوربین های کنترل سرعت در انتهای سراشیبی های جاده ای است.
کسانی که تجربه رانندگی در جاده را دارند به خوبی با این پدیده آشنا هستند که معمولا در سراشیبی ها، سرعت خودروها، اندکی افزایش می یابد و از این رو، اگر راننده ای تمام مسیر را با سرعت مجاز 110 کیلومتر براند، در سراشیبی، امکان دارد، سرعت او، ناخودآگاه مثلا به 115 برسد که بلافاصله پس از اتمام شیب، بار دیگر، به حالت عادی برمی گردد.
این نکته ای است که پلیس راهی ها بدان وقوف دارند و می دانند که طی چند سال اخیر، اکثر رانندگان، در جاده ها با سرعت مطمئنه می رانند و لذا به جای آنکه با حضور در مسیرهای مسطح (که بخش اعظم مسیرهای جاده ای هستند) به استمرار این وضعیت و نیز کنترل رانندگان قانون شکن بپردازند، تعمدا در انتهای سراشیبی کمین می کنند تا رانندگانی که دهها و صدها کیلومتر با سرعت قانونی رانده اند و در سراشیبی ها به اقتضای مسیر، احتمالا سرعتشان- به سهو- فقط اندکی از حد متعارف رد شده است، به دام بیفتند.
مساله دیگری که باعث نارضایتی می شود، احتمال وجود اشکال در دوربین های پلیس است. رانندگان بسیاری شکایت دارند از اینکه با سرعت مجاز می رانده اند ولی توسط پلیس توقیف شده اند با این عنوان که سریع تر از حد قانونی رانده اند!
به عنوان مثال، راننده ای چنین می گوید که خودروی او در صورتی که با سرعت 120 کیلومتر براند، به طور اتوماتیک آلارم می زند و راننده را متوجه سرعت بالا می کند ولی در یکی از جاده ها در حالی که با سرعت 110 می رانده، پلیس او را متوقف کرده و گفته است که شما با سرعت 130 می رفتید و این در حالی است که سرعت سنج خودرو، کاملا سالم بوده و حتی دوربین های پلیس که بعضا در بالای برخی اتوبان ها نصب هستند و سرعت را به طور اتوماتیک نمایش می دهند، به این امر صحه می گذارند.
87/10/21
3:55 ع
وزیر خارجه سابق آلمان میگوید: تصویر کردن اسراییلیها به عنوان جنایتکار و فلسطینیها به عنوان قربانی، یک درک غلط از درگیری خاورمیانه است و من به دولت آلمان توصیه میکنم با این موضع مخالفت و در برابرش مقاومت کند!
به گزارش سرویس بینالملل «فردا» یوشکا فیشر وزیر خارجه پیشین آلمان که با روزنامه "دی تسایت" مصاحبه کرده درباره فجایع غزه میگوید: این را میدانم که اعلام «همبستگی با اسراییل» یک موضع دشوار است اما در یک جامعه باز باید بتوان موضع خود را آن چنان که هست اعلام کرد تا اقلیت به اکثریت تبدیل شود.
بنابراین گزارش این مقام سابق آلمانی که در حزب سبز آلمان عضویت دارد در ادامه اظهارات خود گفته است: تصویر کردن اسراییلیها به عنوان جنایتکار و فلسطینیها به عنوان قربانی، یک درک غلط از درگیری خاورمیانه است.
وی در ادامه طی اظهاراتی عجیب مدعی شده است: اگر سیاست آلمان چنین درک کژی را دنبال کند و به عنوان کمیته همدردی با فلسطین وارد عمل شود، قطعاً وارد یک دام شده است و من به دولت آلمان توصیه میکنم با این موضع مخالفت و در برابرش مقاومت کند.
فیشر تأکید کرده است: درست است که باید دید مردم چه میگویند ولی یک دولت بر سر کار نمیآید تا همان چیزی را تکرار کند که مردم میگویند این بر خلاف هنر حکومت است.
اظهارات فیشر در حالی بیان شده است که تاکنون اکثریت افکار عمومی در آلمان جانب فلسطین را گرفتهاند.
87/10/21
3:55 ع
یک خبرنگار آمریکایی معتقد است ایرانیان مهربانترین مردمی هستند که وی در عمر خود دیده است.
به گزارش «فردا» و به نقل از روزنامه آمریکایی سیاتل پست اینتلیجنسر، ریک استیو، مجری معرف برنامههای مسافرتی در شبکههای رادیو تلویزیونی آمریکا اخیراً گزارش مختصری از سفر خود به ایران را منتشر ساخته است.
بنابراین گزارش در مطلب این روزنامه با عنوان "ایرانیان آمریکائیان را دوست دارند... و البته بریتنی اسپیرز را نه" ضمن اشاره به اینکه هدف این مستند نمایش چهره ایران و ایرانی میباشد از نگاه خود میباشد آورده است: موسیقی پاپ و فرهنگ مصرفگرای آمریکایی تهدیدی علیه ارزشهای ایرانی تلقی میشود.
سیاتل پست ایتلیجسنسر در این خصوص اظهارات ریک استیو را نقل میکند که گفته است پدر و مادرها در ایران نمیخواهند فرزندانشان مثل بریتنِی اسپیرز بزرگ شوند.
این گزارش در ادامه تأکید میکند استیو تبلیغات آمریکایی را مغایر با فضایی توصیف میکند که شخصاً در ایران تجربه کرده است. وی ایرانیان را مهربانترین مردمی میداند که در عمر خود دیده است.
گفتنی است این مستند قرار است روز شنبه بیستم ژانویه برای سکنه مناطق سیاتل و تاکوما پخش شود.
87/10/20
1:53 ع