88/3/29
11:22 ص
88/3/28
11:47 ع
اطلاعیه معاونت ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رییسجمهور در خصوص تحریف آشکار سخنان رییس جمهور
حماسه با شکوه و به یادماندنی مردم شریف ایران اسلامی در 22 خرداد 88 که با مشارکت بیسابقه 40 میلیون ایرانی آگاه و آزاده شکل گرفت رأی مجدد به کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
دکتر احمدینژاد، رییسجمهور محترم نیز بارها با تجلیل از این مشارکت عمومی پیروز واقعی این انتخابات را ملت متحد و یکپارچه ایران نامیدهاند که جدای از گرایش و سلیقه انتخاباتی با حضوری بیسابقه و شکوهمند بار دیگر هوشیاری خود را در برابر توطئههای استکبار جهانی نشان دادند، اگر چه بدیهی بود اندک افراد نفوذی و اغتشاشگر تلاش کنند شیرینی این حماسه را در ذائقه مردم تلخ کنند.
رییسجمهور محترم این افراد معدود را به سان خس و خاشاکی نامیدهاند که در برابر رودخانه زلال ملت جایی برای خودنمایی نمییابند. متأسفانه در روزهای اخیر برخی رسانهها و جریانها با تحریف آشکار سخنان رییسجمهور محترم با سخنان توهینآمیز و فرافکنی آن را به عموم تعمیم دادهاند. این رویه ناپسند در ادامه همان چهار سال خط تخریب و توهینهایی است که در کلام مقام معظم رهبری به «بیانصافی» درباره رییسجمهور مردمی تعریف شد.
متن دقیق سخنان رییسجمهور محترم در جشن بزرگ پیروزی مردم در مورخ 88/3/24 در میدان ولیعصر(عج) به این شرح است:
«ملت ایران یک ملت متحد است، امروز خبرنگاری سوال کرد بعضیها گوشه و کنار بعضی از کارها را انجام میدهند اغتشاش است، شورش است، و واژههای تندی به کار برد. من یک مثال زدم و نتیجهگیری کردم.
ملت ایران یکپارچه است در یک مسابقه فوتبال 50 هزار، 70 هزار تماشاچی میروند آن کسی که تیمش باخته عصبانی است و به هر دری میزند، در ایران در انتخابات 40 میلیون نفر خودشان بازیگر اصلی و تعیینکننده اصلی بودند حالا 4 تا خس و خاشاک در این گوشهها یک کاری میکنند. بدانید که این رودخانه زلال ملت جایی برای خودنمایی آنها نخواهد گذاشت.»
مداقه در این سخنان روشن، مبین تأکید رییسجمهور بر جدا بودن حساب اخلالگران و اغتشاشگران از ملت بزرگ ایران است و آنجا که از 40 میلیون نفر نقشآفرین اصلی و تعیینکننده سخن میگویند همه را در این پیروزی بدون توجه به جهتگیری آراء و سلایق انتخاباتی سهیم میدانند.
متأسفانه بازخوانی این موضوع یکبار دیگر نشان میدهد که خط تخریب چگونه همواره با قلب واقعیتها،تحریف آشکار، تخریب عینی، تفاسیر وارونه و ادعاهای جعلی سعی در فریب افکار عمومی و حصول مطامع ناچیز سیاسی دارند. بدیهی است همه دلسوزان واقعی انقلاب بر این باورند که این معدود آشوبگران که به تخریب اموال عمومی پرداخته و با اساس نظام مشکل دارند جدای از امواج پرخروش ملت ایران هستند. آیینه ملت زلال و روشن است و انشاءالله این زنگارها زدوده خواهد شد، به هر روی امید است اصحاب رسانه با درج حقایق و هوشیاری مانع تشویش اذهان عمومی و گمانهزنیهای باطل دشمنان نظام و انقلاب گردند.
88/3/28
11:44 ع
88/3/28
9:53 ع
88/3/28
10:15 ص
عکس: مراسم خاکسپاری دو تن ازشهدای اغتشاشات اخیر تهران
این مادر و دختر بسیجی توسط اغتشاشگران در مهد کودکی در تهران به ضرب گلوله کشته شدند
88/3/28
9:11 ص
تشییع پیکر مادر و دختر شهید شده در اغتشاشات اخیر
دقایقی پیش تشییع پیکر مادر و دختر بسیجی شهید شده در مهدکودک آوای باران که به دنبال تیراندازی آشوبگران به مهدکودک به شهادت رسیده بودند، آغاز شد.
محمد رجبپور که خواهر و مادرش را در این حادثه از دست داده است، در گفتوگو با فارس اظهار داشت: این مراسم با حضور اعضای خانواده و آشنایان برگزار میشود.
به گزارش فارس، ساعت 8 بعدازظهر دوشنبه تعدادی اوباش به خیابان محمدعلی جناح یورش بردند. این افراد قصد تیراندازی به پایگاه بسیج را داشتند که مادر و خواهر آقای رجبپور به مهدکودک پناه بردند اما اوباش بدون در نظر گرفتن این موضوع اقدام به تیراندازی به مهدکودک کردند و همین امر باعث شهادت آنها شد.
88/3/28
9:9 ص
تیراندازی اوباش با کلت کمری به یک مرکز نظامی
افرادی ناشناس شب گذشته با کلت کمری اقدام به تیراندازی به یک مرکز نظامی در خیابان آزادی کردند.
به گزارش فارس، عصر دیروز تعدادی از هواداران میرحسین موسوی در منطقه آزادی تجمع کرده و به سمت میدان آزادی در حرکت بودند. بعد از پایان این راهپیمایی تعدادی از اراذل و اوباش با حمله به دانشگاه صنعتی شریف قصد ورود به این دانشگاه را داشتند که وقتی با مخالفت نگهبانان و دانشجویان حاضر در دانشگاه مواجه شدند، اقدام به تخریب ایستگاه اتوبوس مقابل دانشگاه کرده و شیشههای ایستگاه را شکستند.
یکی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در اینباره به فارس گفت: شب گذشته تعدادی از اراذل و اوباش چماق به دست با عربدهکشی و فریاد قصد شکستن در دانشگاه و ورود به دانشگاه را داشتند که با مقاومت نگهبانان و دانشجویان روبهرو شدند و پس از آسیب رساندن و تخریب ایستگاه اتوبوس روبه روی دانشگاه از محل متواری شدند.
بنابراین گزارش، به گفته شاهدان ماجرا، اراذل و اوباش سپس به سمت برخی مراکز نظامی در خیابان آزادی حرکت کردند و در ادامه تخریبهای خود به آتش زدن درهای ورودی و تابلوی این مرکز اقدام کردند.
* تیراندازی افراد مسلح به یک مرکز نظامی
یکی از شاهدان تیراندازی گفت: شب گذشته پس از راهپیمایی هواداران یکی از کاندیداها، تعدادی از اراذل و اوباش اقدام به حمله به دانشگاه صنعتی شریف و آتش زدن درهای ورودی بسیج کارخانجات کرده بودند که در مسیر برگشت هواداران این کاندیدا از میدان آزادی به سمت انقلاب در میان جمعیت قرار گرفته و با استفاده از سلاح کلت کمری اقدام به تیراندازی به سمت این مرکز کردند که خوشبختانه آسیبی به کسی نرسید و تعدادی از اراذل و اوباش توسط نیروی انتظامی دستگیر شدند.
وی گفت: این گونه افراد قطعاً طرفدار هیچ یک از کاندیداها نیستند چرا که کاندیداها و طرفداران آنها میتوانند از راههای قانونی اعتراض خود را اعلام کنند، آنها میدانند که با تخریب اموال عمومی به نتیجه نمیرسند.
وی گفت: این افراد تنها با سوء استفاده از شرایط کنونی سعی در دسترسی به اهداف شوم خود دارند.
یک راننده تاکسی در این باره به خبرنگار فارس گفت: اعلام مخالفت، با تخریب اموال عمومی و آزار و قتل مردم بیگناه کار درستی نیست.
بنابر این گزارش، آشوبگران شب گذشته به شهرداری منطقه 10 تهران حمله کرده و با شکستن شیشهها، خساراتی را به این ساختمان وارد کردند.
88/3/28
9:1 ص
عطاءالله مهاجرانی که به دلیل افشای تعدد زوجات وی و شکایت برخی همسرانش چند سال قبل مجبور به ترک تهران شد و به لندن رفت، برای اغتشاش در نمازجمعه این هفته تهران نسخه مضحکی پیچیده است که به صورت گسترده نیز از طریق پست الکترونیکی پخش شده است.
به گزارش رجانیوز، مهاجرانی در وبلاگ خود نوشته است: به نظرم همان جمعیت میلیونی که در راهپیمایی صدای سکوت در روز دوشنبه ایران و جهان را تکان داد؛ اگر بخشی از آن هم در نماز جمعه شرکت کند و با صدای بلند بخواهد که رأیش پس داده شود، نمی توانند نماز جمعه را سرکوب کنند یا مثل گذشته نمازگزاران را کتک بزنند.
وی که در جریان انتخابات، از مهدی کروبی حکم مشاور ستاد در امور ایرانیان خارج از کشور را دریافت کرده بود، در حال حاضر به تحریک آشوبهای خیابانی مشغول است و اخیراً نیز در وبلاگ خود نوشته بود رأی و صندوق رأی با صندوق کاغذ باطله چه تفاوتی دارد...
جمیله کدیور همسر اول مهاجرانی در فیلم تبلیغاتی دوم کروبی به عنوان مشاور امور بانوان ستاد با لحن گلایهآمیزی درخصوص تعدد زوجات و نظر کروبی درباره آن سؤال کرده بود.
88/3/28
9:1 ص
مشاور سابق اطلاع رسانی و ارتباطات هاشمی رفسنجانی با اشاره به اینکه پیش از دور دوم انتخابات ریاست جمهوری نهم، نتایج نظرسنجی یک مرکز مخالف احمدینژاد حاکی از پیروزی وی با اختلاف بیش از 5 میلیون رأی در مقابل احمدینژاد بود اما نزدیکان هاشمی این نتایج را نمیپذیرفتند، گفت: برخی نزدیکان هاشمی با نپذیرفتن این واقعیت، آماده بیان ادعای تقلب در انتخابات بودند، همانطور که امروز نیز موسوی با رفتار خود نشان میدهد یا بیاطلاع است یا مصالح ملت را فدای وجههی خود کرده است.
به گزارش رجانیوز، دکتر محمدحسن قدیری ابیانه اظهار داشت: در اول تیر 84 و در آخرین روز دور دوم تبلیغات انتخاباتی بین آقایان احمدینژاد و هاشمی رفسنجانی، رئیس یک نهاد نظر سنجی افکار عمومی که گرایش به شدت ضد احمدینژادی داشت، برای من که مشاور اطلاع رسانی و ارتباطات رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بودم، نتایج نظر سنجی روز قبل را ارسال کرد تا آن را به رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت ارائه نمایم.
وی با بیان اینکه "آخرین نظر سنجی روز سه شنبه انجام شده بود و نتیجه آن چهار شنبه صبح جمع بندی و حدود ظهر بدست اینجانب رسید"، ادامه داد: جلسه ستاد انتخابات انتخاباتی جناب آقای هاشمی، در مجمع تشخیص در حال برگزاری بود. در آخرین نظر سنجی آمده بود که دکتر احمدینژاد حدود 5 تا 6 میلیون رای بیشتر از آقای هاشمی دارد.
مشاور سابق هاشمی خاطرنشان کرد: مطمئن شدم که ایشان در انتخابات
وی با بیان اینکه "مطمئن شدم مهدی هاشمی آمار را تحویل آقای هاشمی نخواهد داد"، اضافه کرد: بلافاصله مشغول به تهیه گزارشی شدم و ضمن آوردن آمار مذکور فاصله چند میلیونی و شکست وی را حتمی دانستم و تأکید کردم که بسیاری از افراد مؤمن و وفادار به انقلاب اسلامی
قدیری همچنین اضافه کرد: منتظر شدم تا جلسه تمام شود و وقتی همه رفتند، قبل از اینکه آقای هاشمی بیرون بیایند، نامه را از طریق دفترشان تحویل دادم. شب به صدا و سیما رفتم تا از نزدیک شاهد آخرین مناظره زنده تلویزیونی باشم. از ایشان قبل از ورودشان به سالن مصاحبه پرسیدم که آیا گزارش آخرین نظرسنجی را که برای ایشان در نامه نوشتم، دیده اند یا خیر که تأیید کردند.
وی با اشاره به اینکه "با پایان مصاحبه از ایشان جدا شده و با چند تن از دوستان صدا و سیما دیدار کردم. ساعت 2 نیمه شب از صدا و سیما خارج شدم و به منزل برگشتم"، گفت: پنج شنبه تبلیغات انتخاباتی ممنوع بود. جمعه سوم تیر انتخابات با شکوه تمام برگزار شد. به چند جا سر کشیدم. انتخابات در کمال نظم و صحت برگزار شد.
مشاور سابق هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: با توجه به حرفهایی که می شنیدم و صحنه هایی که از برخی اطرافیان آقای هاشمی می دیدم، می دانستم که مخالفین احمدینژاد دم از تقلب خواهند زد و حاضر به پذیرش شکست نخواهند بود.
وی با بیان اینکه "نتیجه انتخابات همان شد که در آخرین نظر سنجی پیش بینی شده بود و احمدینژاد با 17 میلیون رأی در مقابل 10 میلیون رأی پیروز انتخابات شد، ادامه داد: همانطور که انتظار می رفت، متأسفانه زمزمه تقلب در انتخابات توسط اعضای ستاد و بستگان ایشان سر داده شد، حال آنکه تردیدی در پیروزی دکتر احمدینژاد نبود. هنوز هم برخی از بستگان آقای هاشمی دست از ادعای بی اساس تقلب دست بر نمی دارند.
قدیری تصریح کرد: ادعای وقوع تقلب در انتخابات اخیر نیز تکرار شده است و متأسفانه باز هم بستگان و اطرافیان آقای هاشمی آتش بیار این معرکه ساختگی شده اند. این در حالی است که بسیاری از تحلیل گران بیطرف خارجی نیز از قبل بر اساس نظر سنجی ها، پیروزی قاطع آقای احمدینژاد را پیش بینی کرده بودند.
وی با اشاره به گزارش خبرگزاریهای فرانسه و رویترز اظهار داشت: این خبرگزاری نوشت سازمان غیردولتی «ترور فری تومارو» که یک سازمان تخصصی در زمینه مطالعه افکار عمومی است، در آستانه انتخابات ایران یک نظرسنجی تلفنی در 30 استان انجام داده است و بر پایه نظرسنجی خود اعلام کرد احمدینژاد، 2 برابر بیشتر از مخالفانش رأی بهدست آورد. «رویترز» نیز در همین زمینه با تأیید این مطلب که احمدینژاد در آستانه انتخابات در نظرسنجیها جلوتر از رقبای خودش بوده است، نوشت "2 شرکت غیردولتی امریکا طی یک نظرسنجی تلفنی سرتاسری در ایران اعلام کردند احمدینژاد با نسبت 2 بر یک از موسوی پیش است."
این کارشناس سیاسی ادامه داد: مطمئن هستم که اطرافیان مهندس موسوی و خود وی و همسرشان می دانند که پیروز انتخابات نیستند و قطعاً نظر سنجیهای واقعی گروه های هوادار وی نیز این واقعیت را نشان داده اند ولی مهندس موسوی را بازی داده و به او پیروزی را القاء نموده اند.
وی با طرح 2 احتمال گفت: از 2 حال خارج نیست یا اینکه او را محاصره کرده اند و به وی اجازهی اطلاع از حقایق را نداده اند که البته بعید نیست و این خود نشانهی ضعف است و یا اینکه او می داند که شکست خورده است و حال که پس از 2 دهه سکوت وارد میدان شده و طوری عمل کرده که تمام آبروی خود را به انتخابات گره زده است، می داند در انتخابات شکست خورده و علیرغم آن، مصالح ملت را فدای وجهه ی خود کرده است.
قدیری گفت: برای من جداً جای سؤال است که چگونه وی در تبلیغات انتخاباتی، خود را وفادار به قانون و رعایت آن می داند و پس از شکست، مردم را دعوت به تظاهرات غیر قانونی می کند، در حالی که می داند مورد حمایت بیگانگان قرار گرفته و این تظاهرات به دست عوامل بیگانه به آشوب کشیده می شود.
وی همچنین با طرح این سؤال که "چگونه است که موسوی خود را پیرو خط امام(ره) می نامد و این رهنمود امام(ره) را که تأکید فرمودند "اگر دشمنان از شما خشنود بودند، بدانید در بیراهه هستید"، نادیده می گیرد؟"، اضافه کرد: آیا مهندس موسوی نمی داند که رادیو امریکا، رادیو اسرائیل و بیبیسی سنگ او را به سینه می زنند و مواضع او را تکرار می کنند؟
مشاور سابق هاشمی افزود: همسر ایشان خانم زهرا رهنورد نیز در مصاحبه با شبکهی بیبیسی انگلستان به مهمترین دلایل تقلب در انتخابات اشاره کرد و گفت "یک
وی در پایان با اظهار تأسف از عملکرد اطرافیان موسوی و هاشمی که حماسهی بزرگ و شیرین حضور مردم را تلخ کرده است، اظهار داشت: اما یقین دارم که این حوادث انقلاب را پایدارتر خواهد کرد و مردم ما آزمونهایی به مراتب سختتر از حوادث اخیر را با موفقیت پشت سر گذاشته اند. خداوند عاقبت همه ما را ختم به خیر کند و دست ما را هرگز از دامان ولایت جدا نگرداند.
88/3/28
8:59 ص
بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم، برخی کاندیداها و هواداران آنها بهجای پذیرفتن قاعده بازی و نتیجه آرای قطعی مردم، شیوه فرار به جلو و تشکیک در سلامت انتخابات را کلید زدند. میرحسین موسوی، کروبی و حامیانشان ادعا کردند در انتخابات ریاست جمهوری تقلب صورت گرفته و باید انتخابات را دوباره برگزار کرد. اینان البته توضیح نمیدادند تقلب 11 میلیونی در انتخابات ایران اسلامی چگونه ممکن است؟
به نظر می رسد در فضایی که برخی میکوشند تا شیرینی حماسه 22 خرداد را با ایجاد برخی شبهه ها و تردیدها به کام مردم تلخ کنند، بازخوانی سخنان مصطفی تاجزاده در خصوص روند برگزاری انتخابات در کشور بازگو کننده حقایق قابل توجهی باشد.
در بازه زمانی فعالیت دولت قبل، تاجزاده معاون سیاسی وزیر کشور و مسئول ستاد انتخابات کشور بود. او در همان سال ها و در باب دفاع از عملکردش در برگزاری انتخابات، سخنانی مطرح کرد که امروز می توان از آن با عنوان یک اعتراف تاریخی یاد کرد و تناقض این آرا با مواضع کنونی اصلاحطلبان را به رخ کشید.
تاجزاده طی مصاحبه ای در مشهد مقدس با اشاره به سابقه انتخابات در کشور مدعی شد این خود مردم هستند که انتخابات را برگزار می کنند و به همین دلیل هم از آغاز انقلاب تمامی انتخابات ها در سلامت کامل برگزار شده است. او با اشاره به سابقه رفراندوم و انتخابات در ایران گفت: «رفراندوم 12 فروردین 1358 به صورت یک انتخابات آزاد غیر فرمایشی و با نگاه احترام به رای ملت و جدی بودن حضور و مشارکت آنان در تعیین سرنوشت سیاسی خود برگزار شد. از همان روز این سنگ بنا گذاشته شد که مردم خود انتخاب کنند و خود با امانتداری تمام، انتخابات را برگزار نمایند و آن خاطره های تلخ در خصوص انتخابات فرمایشی قبل از انقلاب خیلی زود از اذهان مردم ما زدوده شد. طی 21 انتخابات گذشته در جمهوری اسلامی همه مردم به نتایج انتخابات صحه گذاشته اند و به غیر از معاندان و مخالفان هیچ کس در واقعیت این امتیاز انقلاب اسلامی تردیدی به خود راه نداده است.»
تاجزاده در پاسخ به این سوال که "همه انتخابات گذشته از نظر شما سالم برگزار شده اند؟" مجدداً تاکید کرد: «همه 21 انتخابات گذشته سالم برگزار شده اند.»
در واقع تاجزاده معتقد بود در ایران این خود مردم هستند که انتخابات را برگزار می کنند و وزارت کشور تنها نقش هماهنگ کننده دارد و اصولاً امکان تقلب و تخلف برای وزارت کشور وجود ندارد.
مصطفی تاجزاده در پاسخ به این سؤال که اساساً آیا یک رئیس ستاد انتخابات می تواند مرتکب تقلب و تخلف در انتخابات شود، گفت: «به بررسی اهم وظایف ستاد انتخابات کشور به نحو مختصر می پردازم تا معلوم شود که ستاد مذکور از لحاظ اجرایی اصولاً در امر انتخابات دخالت ندارد تا بتواند مرتکب تخلف یا جرم گردد. ستاد انتخابات کشور که با دستور وزیر کشور آغاز به کار می کند، نهادی است فاقد شخصیت حقوقی مستقل و تنها به طور موردی به عنوان یک ستاد به منظور هماهنگی و پشتیبانی ستادهای انتخابات استان ها و مراکز حوزه های انتخابیه فعالیت می کند و به هیچ ترتیبی واجد مسئولیت اجرایی یا نظارتی نیست.»
وی همچنین آیین نامههای رسمی موجود در خصوص برگزاری انتخابات را مورد توجه قرار داد و با اشاره به وظایف مصرح در قانون برای وزارت کشور افزود: «کلیه این وظایف برای ایجاد هماهنگی، پشتیبانی و ارائه خدمات مربوط به انتخابات می باشد.»
وقتی تاجزاده مورد خطاب مصاحبه گر قرار گرفت که "با این تفاصیل ستاد انتخابات حقیقتاً کار ستادی و نه صف و اجرایی می کند"، این ادعا را با صراحت تمام تأیید کرد: «دقیقاً! وظایف ستاد انتخابات کشور حاکی از آن است که از طرف ستاد به طور کلی هیچ امکانی برای ارتکاب جرائم انتخاباتی وجود ندارد. حقیقت آن است که ستاد انتخابات کشور متشکل از کارشناسان ادارات کل انتخابات، حقوقی، سیاسی، تقسیمات کشوری، امنیتی و... است که در کنار یکدیگر برای مدتی مشخص اقدام به ارائه خدمات و پشتیبانی مراکز حوزه های انتخابی سراسر کشور می نمایند.»
تاجزاده آن روزها معتقد بود که باید به رأی و نظر مردم احترام گذاشت و بهانه جویی در مقابل آرای مردم در واقع خیانت به آنهاست. او گفت: «اعتقاد ما این بود که مردم نظر خود را با رأیی که می دهند، می گویند. در مجلس ششم همان مردم به این نظر رسیدند که مجلس را با نمایندگان فعلی تشکیل دهند. همه حرف من این است که باید به رأی مردم احترام گذاشت و این بزرگترین خیانت است که چون دوستان من به مجلس نرفته اند، اصل انتخابات را مخدوش اعلام کنم و رأی مردم را به هیچ بگیرم.»
وی همچنین امکان برگزاری انتخابات آزاد در کشور و عدم امکان تقلب را از افتخارات جمهوری اسلامی تلقی کرد و گفت: «افتخار بزرگ کشور، ملت و نظام ما امروز آن است که خواست مردم از طریق رأی و در چارچوب قانون اساسی کشور محقق می شود. مردم پای صندوق های رأی حرف می زنند و این اعتماد را هم دارند که رأی آنان مبنای تثبیت نظام، سربلندی کشور و اصلاح امور است. این فرصتی تاریخی برای کشور ماست. شاید هم از فرصت های معدود تاریخی باشد که اعتماد مردم ایران به خود، اعتماد به نظام سیاسی و اعتماد به یک نگرش و برنامه فصل مشترک هایی یافته است. این اعتماد مایه عزت و ثبات نظام و به همان نسبت اسباب نگرانی و خشم معاندان و دشمنان انقلاب اسلامی است.»
تاجزاده همچنین تأکید کرد: «خدشه دار بودن انتخابات تهران و تقلب انتخاباتی در آن، هرگز پذیرفتنی نیست زیرا جفا به همه مردم است.»
سؤالی که وجود دارد، این است که اگر واقعاً برگزار کننده انتخابات مردم هستند که همین طور هم هست و اگر امکان تصرف در آرای مردم از جانب مسئولین وزارت کشور وجود ندارد، چگونه طی این روزها اصلاح طلبان، مسئولین انتخابات را به تقلب 11 میلیونی متهم می کنند؟ آیا چنین ادعایی عقلایی است؟
به نظر این دوستان باید توضیح دهند که چه چیزی طی این سال ها تغییر کرده است؟ مگر نه این است که در این انتخابات کاندیداها بالاترین میزان نظارت را در شعبات انتخابیه داشته اند؟ پس دلیل این همه هیاهو و شبهه افکنی چیست؟ آیا می توان تخلفات جزئی احتمالی را به حساب تقلب 11 میلیونی در انتخاباتی گذاشت که شورای نگهبان از کمترین میزان تخلف در آن طی 30 سال انقلاب خبر داده است؟ آیا این همه پروژه ای برای فرار از رسوایی نیست؟ پروژه ای که خود معترضین به مختصات آن اشراف دارند و حقایق ورای آن را می دانند اما با مردم از آن سخن نمی گویند؟