88/4/19
1:3 ص
88/4/17
11:28 ص
عصر ایران – روزنامه جروزالم پست چاپ اسراییل با چاپ گزارشی به نقل از یهودیان ایرانی مقیم اسرائیل از آزادی انجام فرائض دینی یهودیان در ایران طی دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد خبر داد.
به گزارش عصر ایران در این گزارش با اشاره به اینکه نظر اکثریت یهودیان ایرانی تبار ساکن اسراییل نسبت به تداوم دوره ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد مثبت است، آمده است :" علی رغم ناآرامی ها و اعتراضات 1 ماه گذشته نسبت به نتایج انتخابات ریاست جمهوری این کشور برخی از یهودیان ایرانی الاصل ساکن اسراییل معتقدند که وضعیت زندگی یهودیان ساکن ایران تحت ریاست جمهوری احمدی نژاد بهتر از زمانی خواهد بود که میر حسبن موسوی رقیب انتخاباتی او سکان هدایت کشور را به دست گیرد ".
جروزالم پست می نویسد : در کنفرانسی که روز دوشنبه هفته جاری از سوی جامعه یهودیان مشهدی ساکن در اسراییل ترتیب داده شده بود رهبران این گروه می گفتند که علی رغم شعارهای تند احمدی نژاد علیه اسراییل ایران مکان امنی برای یهودیان از نظر آزادی انجام فرایض دینی آنها است ".
" شلومو زهیبی " یکی از خاخام های وابسته به جامعه یهودیان مشهدی در مقایسه بین محمود احمدی نژاد و میر حسین موسوی می گوید :" با وجودی که احمدی نژاد حرف های تندی را علیه اسراییلی ها می زند اما ما او را به میر حسین موسوی ترجیح می دهیم چرا که دولت او یک دولت با ثبات بوده است و یهودیان از آزادی انجام فرائض دینی خود در ایران برخوردار بوده اند".
بهمن کمالی دیگر عضو جامعه یهودیان مشهدی ساکن در اسراییل در این باره می گوید : " زندگی در ایران برای 25 هزار یهودی ساکن در این کشور بسیار خوشایند و امن است و هیچ مشکلی برای آنها وجود ندارد . چه در دوره 8 ساله ریاست جمهوری سید محمد خاتمی اصلاح طلب و چه در دوره 4 ساله ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد محافظه کار اوضاع زندگی یهودیان ایران فرقی نکرده است و یهودیان مشکل خاصی در این کشور ندارند ".
کمالی در ادامه با اشاره به اوضاع زندگی یهودیان در ایران با اشاره به اعتراضات اخیر مردم به نتایج اعلام شده برای انتخابات ریاست جمهوری می گوید :" من فکر نمی کنم از نا آرامی های جاری در ایران آسیبی متوجه یهودیان ساکن در این کشور شود و از این بابت نگرانی خاصی ندارم ".
جامعه یهودیان مشهدی یکی از بزرگترین جمعیت های یهودیان ایرانی تبار مهاجرت کرده به اسراییل است که در سال های گذشته ازشهر مشهد به اسراییل مهاجرت کرده اند.
در قانون اساسی جمهوری اسلام
88/4/17
11:15 ص
88/4/17
11:10 ص
88/4/17
11:2 ص
مراسم تشییع جنازه «مروه الشربینی» که رسانههای مصری او را «شهید حجاب» خواندهاند، در قاهره تبدیل به تظاهرات سیاسی علیه آلمان شد.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، این زن مصری، چند روز پیش در دادگاه مورد حمله یک آلمانی روسیالاصل به نام «آلیکس دبلیو» 28 ساله قرار گرفت و کشته شد و در تشییع جنازه او که هزاران نفر از مردم و چند تن از وزیران دولت مصر شرکت داشتند، مردم شعارهای مرگ بر آلمان سر دادند که با دخالت پلیس، تشییع کنندگان پراکنده شدند.
پیش از این، «جودکی»، یکی از کاربران «تابناک»، اینگونه ماجرا را برای خوانندگان روایت کرده بود که: من در شهر درسدن در آلمان زندگی میکنم. چهار روز پیش در این شهر اتفاقی افتاد که قلب هر انسانی را به درد میآورد، ولی متأسفانه، این خبر درست و آن گونه که شایسته بود، بازتاب داده نشد.
خانم مسلمان 32 ساله آبستنی که به علت با حجاب بودن مورد توهین جوان بیادبی قرار گرفته بود و به همراه همسر و پسر خردسالش برای شکایت در دادگاه حاضر شده بود، مورد حمله متهم قرار گرفت و جلوی چشم فرزند خردسالش، همسر، قاضی پرونده و دیگر کارکنان دادگاه به طرز فجیعی با چاقو به قتل رسیدند.
متأسفانه، همسر وی نیز که به دفاع از او برخاسته بود، به اشتباه مورد شلیک پلیس قرار گرفته و اکنون در شرایطی بحرانی در بیمارستان است. همچنین بچه خردسالشان که شاهد این ماجرای فجیع بوده، برای معالجه تحت نظر روانشناس است.
در همین باره، روزنامه «الاخبار» هم نوشت: تنها گناه این هموطن، حجاب او بود و او که نتوانسته بود، متلکهای این جوان نژادپرست جانی را تحمل کند با او درگیر شده بود.
«مروه»، همسر وابسته فرهنگی مصر در یکی از دانشگاههای آلمان بود و در یک دادگاه درجه دو در ایالت درسن آلمان در حال پاسخگویی به قاضی بود که مورد حمله آلیکس قرار گرفته و با هجده ضربه چاقو در دم جان باخت.
این خانواده مسلمان اهل مصر هستند و برای انجام تز دکترای خود به آلمان آمده بودند و تنها گناهشان با روسری بودن این خواهر مسلمان بوده است.
88/4/17
10:53 ص
ابوالفضل فاتح، ایران را به مقصد انگلیس ترک کرد.
به گزارش ثانیهنیوز، ابوالفضل فاتح، مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد مهندس میر حسین موسوی، روز یکشنبه، ایران را به مقصد انگلیس ترک کرد.
وی چهارم تیر به دلیل اتفاقات بعد از انتخابات توسط اطرافیان موسوی برای روشن شدن برخی موارد در این خصوص، ممنوع الخروج شده بود.
ابوالفضل فاتح در سال 84، بورسیه تحصیلی خود را جهت اعزام به انگلستان با شرایط استثنایی دریافت کرد و با توجه به ضوابط وزارت علوم که مسافرت دانشجویان بورسیه به ایران در 6 ماه اول و 6 ماه آخر دوره بورس مجاز نیست، که این حضور وی در ایران با ضوابط بورسهای تحصیلی مغایرت داشته و غیرقانونی داشت.
طبق ضوابط وزارت علوم دانشجویان بورسیه خارج از کشور تنها میتوانند یک بار در سال و آنهم فقط به مدت یک ماه به ایران مسافرت نمایند.
در عین حال، دانشجویان بورسیه خارج از کشور در صورتی که قصد مسافرت به کشور را داشته باشند، باید با سرپرستی دانشجویان یا دفاتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران هماهنگ نمایند و مجوز خروج از کشور محل تحصیل را دریافت نمایند.
ابوالفضل فاتح در سال 84 و با عنایت ویژه دولت اصلاحات موفق شد برخلاف ضوابط جاری، در رشتهای غیر مرتبط با مقطع تحصیلی سابقش بورس دکتری بگیرد و به علاوه تا کنون حدود 45000 دلار نیز از جهاد دانشگاهی کمک هزینه تحصیلی دریافت داشته است.
گفتنی است بر اساس اطلاعات موجود فاتح در مقطع دکتری علوم ارتباطات یکی از دانشگاههای انگلیس مشغول تحصیل است و مخارج وی به همراه حقوق ماهانه ثابت توسط جهاد دانشگاهی تامین میشود.
88/4/17
10:51 ص
88/4/17
10:49 ص
88/4/17
10:47 ص