88/2/22
1:5 ع
صندوق بینالمللی پول حجم ذخایر ارزی ایران در پایان سال 2008 را 84.9 میلیارد دلار اعلام و از 3 برابر شدن این رقم در سال های 2004 تا 2008 نسبت به متوسط 2000 تا 2004 خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، تازه ترین گزارش چشم انداز منطقه ای صندوق بین المللی پول حاکی است: متوسط ذخایر ارزی ایران در سال های 2004 تا 2008به 68.77 میلیارد دلار رسید که این رقم نسبت به متوسط سال های 2000 تا 2004 افزایش 3 برابری را نشان می دهد.
متوسط ذخایر ارزی ایران در دوره چهار ساله 2000 تا 2004 حدود 21.7 میلیارد دلار اعلام شده است.
بر اساس این گزارش حجم ذخایر ارزی ایران از سال 2004 به بعد همواره روندی صعودی را طی کرده و طی سال های 2005،2004، 2006 ، 2007 و 2008به ترتیب به 33.3 میلیارد دلار، 46.8 میلیارد دلار، 60.5 میلیارد دلار ، 82.9 میلیارد دلار و 84.9 میلیارد دلار رسیده است.
کل ذخایر ارزی 30 کشور خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای مرکزی در سال 2008 بالغ بر 1040 میلیارد دلار اعلام شده است.
صندوق بین المللی پول ایران را چهارمین کشور منطقه از نظر حجم ذخایر ارزی در سال 2008 معرفی کرده است. عربستان با ذخایر ارزی 431 میلیارد دلاری بیشترین ذخایر ارزی را در میان کشورهای منطقه جمع آوری کرده است.
پس از این کشور، الجزایر با 143 میلیارد دلار، و لیبی با 120 میلیارد دلار در رتبه های دوم و سوم از این نظر قرار گرفته اند.
ایران نیز با 84.9 میلیارد دلار ذخیره ارزی در رتبه چهارم منطقه جای گرفته است.
عراق با 50.2 میلیارد دلار،امارات با 38.1 میلیارد دلار، مصر با 33.8 میلیارد دلار،مراکش با 22 میلیارد دلار،قزاقستان با 19.4 میلیارد دلار و لبنان با 18.8 میلیارد دلار به ترتیب رتبه های پنجم تا دهم را به خود اختصاص داده اند.
جیبوتی و موریتانی نیز هر یک با 200 میلیون دلار ذخیره ارزی کمترین حجم ذخیره ارزی در پایان 2008 را داشته اند.
88/2/22
1:4 ع
88/2/22
11:52 ص
88/2/22
10:9 ص
88/2/21
8:48 ص
سخنان حجت الاسلام انجوی نژاد پیرامون جو سازی های اخیر علیه کانون فرهنگی رهپویان وصال
اصولا کارهایی که امثال ما انجام می دهند نیازمند یک فکر معنوی و راحت و خارج از حاشیه است ، و حتی شماها ، یعنی شماها که تشریف می آورید اینجا می نشینید ، دوست دارید جلسه ای باشد که از اخلاق و این چیزها گفته شود و به آرامش روحی برسید ، مشکلاتتان را با هر بیان و زبانی بفهمید و بروید انشالله برسید به سعادت دنیا و آخرتتان ، گفتن حواشی نه برای من گفتنش خوشایند است و نه برای شما شنیدنش.
پنج، شش سال قبل، دو سه نفر آدم مریض، یک سی دی تهیه کردند بر علیه کانون؛ که این سی دی را تحت عنوان محرمانه و با اسم حفاظت اطلاعات سپاه فارس که آخر سی دی هم درج می شود با یک مشت دروغ و افترا از اول تا آخرش به عنوان محرمانه بردند به مسئولین درجه 1 نظام و استان نشان دادند.
ما هم رفتیم گفتیم و دفاع کردیم و ثابت شد که بابا این طرف مشکل دارد، یک کلمه راست در این سی دی نیست، چه برسد بخواهیم کاری انجام بدهیم. مسئولین گفتند که چون عنوان این سی دی محرمانه است، صلاح نیست شما شکایتی کنید یا کاری انجام دهید . گفتند ما این ها را برکنار میکنیم ، شما هم نیازی نیست شکایت کنید .
در قضیه بمب گذاری این ها مثل این که دوباره احساس تکلیف کردند و برگشتند، خدا و امام زمان کمک کرد بمب گذارها پیدا شدند و قضیه منتفی شد.
کاری که الان کردند این است که همان سی دی را پخش کرده اند، سی دی محرمانه را خودشان پخش کرده اند. ما در هر شهری می رویم؛ الحمدلله، دارد از ما سوال می شود که قضیه این سی دی چیست؟
از ب بسم الله تا تاء تمت اش تمام تهمت است. من سوال اولم این است که اگر مطالبی که در این سی دی هست مبنی بر این فسادهایی که بنده و اطرافیانم داریم و این شائبه همکاری با صهیونیست بین الملل و اینها، پس چرا پنج سال است میروند می دهند بین مردم و پایگاه های مقاومت نمایش می دهند، خب بروند بدهند دادگاه ویژه روحانیت بررسی شود، اگر مردند این کار را انجام دهند، اگر راست است بدهند کسی بررسی کند، بدهند اداره اطلاعات بگویند آقا با این ها برخورد کن.
محتویات سی دی است، فقط لجن مالی مجموعه است برای کسانی که ندیده اند و آگاهی ندارند؛ بله فردی در یک شهر دیگر، اصلا نمی داند این جا چیست یک چیزی شنیده است، بعد این بر میدارد متن سی دی را روی اینترنت می ریزد که بله آقا ! مواظب باشید این انجوی مثلا ماهی دوازده هزار یورو از صهیونیست می گیرد، نمیدانم چه می کند، بابا این چیزهایی که در سی دی هست، من اولین باری که پنج سال پیش دیدم از شب تا صبح فقط می خندیدم.
چند بار ما به مسئولین امنیتی گفتیم این چه خبر است، اینها دارند می روند در پایگاه مقاومت ها پخش میکنند برای بچه های مردم، آن هم در شهرهای دیگر و حتی من جدیدا شنیدم در شیراز هم پخش می کنند که آقا ببینید این جا چه خبر است! آخر ببینید مملکت این قدر شیر تو شیر است که ما یک تشکیلات به این شکل، به قول اینها، این همه جنایت داریم می کنیم هیچ کس نمی تواند با ما برخورد کند؟ ما اگه اینقدر قلدریم پس به خودمان هم بگویید بفهمیم!
نکته ی بعد هم این که بین این سی دی که به نام مبارک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آخرش مزین شده که در حقیقت نام سپاه آنجا زیادی است و دو تا آدم حسود مریض این کار را کرده اند و رفتار سپاه با کانون از زمین تا آسمان اختلاف است. سردار اول استان، سردار غیب پرور می آید می گوید : نود و پنج درصد این بچه ها اگر درب شهادت باز شود شهیدند، بعد می گوید : اینجا افتخار کشور است ، مسئول رده بالای کشوری و استانی این طور میگوید ، بعد چه طور شده که حفاظت منطقه فارس این سی دی را اینگونه زده است؟ پس این را میرساند که این سی دی را یا به این سردارها نشان نداده اند ، یا به این ها نشان داده اند این ها باور نکرده اند و یا این که می ترسند به این ها نشان دهند ، پس بروید سردارهایتان را نجات دهید که در این مجموعه صهیونیستی اینقدر رفت و آمد نکنند ، اینقدر تعریف الکی از ما نکنند.
حالا حرف ما چیست؟
ببینید ما اهل شکایت نیستیم، خواهش ما ازمسئولین سپاه این است که با این قضیه بخش نامه ای برخورد کنند. خیلی زشت است که ما بخواهیم شکایت کنیم. حتی از یک قسمتی از سپاه، خیلی زشت است .
این هایی که دارند میگویند اگر نتوانند ثابت کنند، شلاق دارد، حبس دارد، تعزیر دارد ، خب آخر این ها را بیاورند مواخذه کنند این مطالب مطرح شده مضحک است .
حضرت آیت الله دستغیب گفتند که من به این ها گفتم که تقوا داشته باشید این ها چیست پخش می کنید، من این ها را می شناسم اینگونه نیستند ، بعد تازه فهمیدم فقط بخش هایی از سی دی را برای ایشان و آیت الله حائری و دیگر بزرگان پخش کرده بودند ، اگر کامل پخش می کردند که این بزرگان هم شاکی می شدند.
من همین الان حاضرم اگر یک جمله از این سی دی راست باشد تقاصش را بدهم و اگر نه، آنهایی که دارند 45 دقیقه تهمت می زنند یک بار در نظام جمهوری اسلامی تقاص بدهند تا کسی با اتصال به بدنه سپاه به خودش جرات ندهد هر غلطی بکند و این نهاد بسیار مقدس را که امام فرمودند اگر سپاه نبود کشور نبود از لوث این حسادتها پاک شود.
واقعا زشت است، ما این همه با رده های بالای سپاه ارتباط داریم، همین الان رای بگیریم سی درصد از بچه هایی که اینجا هستند بچه های سپاه و خانواده هایشان هستند ، خیلی زشت است چیزی با اسم این نهاد پخش شود.
بله ما بدیهای زیادی هم داریم اما بدیهای ما را کسی نمی داند متاسفانه، کسی خواست سی دی بزند بیاید پیش خودم من موثق آدرس بدهم.
با این که می دانند چنین چیزهایی در کانون نیست، این کار را می کنند ، ما بگوییم چیست ؟ بگوییم غرض نیست؟
ما تا الان صبر کردیم، گقتیم شاید اتفاقی بیفتد و خودشان به این یک بام و دو هوایی پی ببرند، دیگر حالا که دارند عمومی پخش میکنند، یک طورهایی درست نیست، آخر جور در نمی آید این همه حمایت از طرف بزرگان با این قضایا!
بعدهم اگر دیدیم اتفاقی نیفتاد و پیگیری نشد ما سی دی را در تالار حافظ پخش و نقد میکنیم ، یعنی ما خودمان سی دی را به طور کامل پخش می کنیم ، قدم به قدم اش را نقد می کنیم که بفهمند که یک حسادت چقدر می تواند باعث خباثت شود یک دستور اخلاقی هم برای بچه هایمان بشود.
خدایا ما را عاقبت به خیر کن ، خدایا اگر روزی ما خواستیم در دام حسادت بیفتیم قبل از این که در دام بیفتیم و به این خباثت برسیم مرگ ما را برسان.
منبع: سایت رسمی کانون رهپویان وصال شیراز
88/2/18
7:21 ع
88/2/18
3:43 ع
![]() |
قبل از روی کار آمدن دولت نهم یکی از انتقادهایی که به دولت های گذشته وارد می شد این بود که کشور در حلقه بسته مدیران گرفتار آمده و به خوبی از نخبگان و کسانی که از نظر فکری با دولت هماهنگ نبودند اما توانایی مدیریت و قدرت اندیشه و عملگرایی بالا داشتند استفاده نمی شود و مساله نزدیکی و دوری در چینش مدیران تبدیل به یک اصل شده است.
دولت احمدی نژاد با شعار عدالت گستری، مهرورزی و خدمت کار خود را آغاز کرد و بر شایسته سالاری تاکید داشت. ولی پس از مدت کوتاهی روشن شد که این انتقادات در حد شعار باقی ماند و شیوه مورد انتقاد احمدی نژاد به رویه مرسوم و پسندیده در دولت بدل شد. به نظر می رسد در دولت جدید نه تنها حلقه خودی ها تنگ تر شده که بحث تجربه گرایی با نگاه بازکردن حلقه مدیران به کلی به فراموشی سپرده شده است. و دولت نهم، نه تنها از حجم دیوانسالاری اداری و دولتی ایران کم نکرده، که بانی بخش جدیدی در آن شده است. به نام دیوانسالاری فامیلی.
بعد از پیروزی احمدی نژاد در انتخابات، در بسیاری از ادارات و سازمانها، بسیاری از کارمندان و کارکنان، بدون اخراج و قطع حقوق، به حاشیه رانده شده، و کارمندان و کارکنان جدیدی که آرم دولت نهم را دارند، بر جای آنان قرار گرفته اند.
در اداره و سازمانی نیست، که از هم نام و هم فامیل، اثر و نشانی نباشد، و در بسیاری از ادارات دولتی، پست های دولتی و سازمانی، فامیلی و موروثی و انحصاری شده است، و بر خلاف شعارهای احمدی نژاد، خود دولت نهم نیز از این گزند در امان نمانده، و باجناقها و اقوام دور و نزدیک بعضی از حامیان و اطرافیان دولت، بدون توجه به عدالت و شایسته سالاری، بر مسند امور قرار گرفته اند.
لیست روسای فامیلی دولت احمدی نژاد
نهاد ریاست جمهوری، وزارتخانه ها و سازمان ها
داوود احمدی نژاد: بازرس نهاد ریاست جمهوری. او برادر بزرگتر محمود احمدی نژاد است.
مسعود زریبافان: دبیر هیات دولت، وی که باجناق محمود احمدی نژاد بشمار میرود پس از ریاست جمهوری وی که عضو شورای شهر تهران نیز بود، بعنوان دبیر هیات دولت منصوب گردید. وی چندی بعد و با مصوبه مجلس مبنی بر ممنوعیت اشغال چند پست توسط کارکنان دولت ناچار به استعفا گردید و پس از شکست در انتخابات دور سوم شوراها، بعنوان رییس مجمع باشگاه دولتی استقلال منصوب شد.
علیرضا مددی: مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی، مدیر کل تربیت بدنی استان تهران، وی برادرزاده باجناق زریبافان و کارشناسی صنایع مهمات سازی وزارت دفاع بودهاست.
حسین شبیری: رییس صندوق مهر رضا، شوهر خواهر احمدی نژاد
پروین احمدی نژاد: معاون مرکز امور زنان ریاست جمهوری، عضو شورای شهر، خواهر احمدی نژاد
داوود مددی: رییس سازمان تامین اجتماعی، باجناق زریبافان
ناظمی اردکانی: وزیر تعاون، شوهر عمه داماد زریبافان
دانش جعفری: وزیر اقتصاد، پسر عمه پدر داماد زریبافان
اسماعیل احمدی مقدم: نیروی انتظامی، همزمان با روی کار آمدن دولت احمدی نژاد اسماعیل احمدی مقدم باجناق محمود احمدی نژاد و معاون نیروی مقاومت بسیج سپاه پاسداران بعنوان فرمانده نیروی انتظامی منصوب گردید.
سیدمحسن نبوی: عضو هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری خارجی، داماد زریبافان
علی اکبر محرابیان: وزارت صنایع و معادن،پس از برکناری علیرضا طهماسبی در مرداد ???? علی اکبر محرابیان خواهر زاده محمود احمدی نژاد بعنوان وزیر صنایع و معادن معرفی گردید.
علیرضا علی احمدی: وزارت آموزش و پرورش، وی که باجناق احمدی نژاد است در آذر ???? جایگزین محمود فرشیدی شد.
مجتبی هاشمی ثمره:خواهر زاده مهندس باهنر، یکی از مشاورین احمدینژاد مشاور عالی، رییس ستاد انتخابات کشور
مهندس مهدی هاشمی ثمره: مدیرکل وزارتی وزیر نیرو، برادر هاشمی ثمره
خانم قند فروش: مشاور خانواده وزیر کشور، زن برادر هاشمی ثمره
عبدالحمید هاشمی ثمره: معاون وزیر صنایع، برادر هاشمی ثمره
موسی پور: معاون پارلمانی وزیر کشور ( داماد خواهر مهندس باهنر )
حسین صمصامی: سرپرست وزارت امور اقتصاد و دارایی خواهر زاده پرویز داودی
علی خیراندیش: پیمانکار ساختمان و پیمانکار وزارت نفت در انتقال گاز ایران به چین (شوهر خواهر هاشمی ثمره )
طاهره نظری مهر: وزارت امور خارجه، وی که همسر منوچهر متکی وزیر امور خارجه دولت احمدی نژاد است، از سازمان بهزیستی (در آستانه بازنشستگی) به وزارت امور خارجه منتقل گردید و به سمت «مدیرکل حقوق بشر و زنان وزارت خارجه» منصوب شد. منوچهر متکی برای انتصاب وی به این پست اداره حقوق بشر وزارت خارجه را از اداره کل سیاسی و اموربینالملل جدا و همراه با دفتر امور زنان این وزارتخانه یک اداره کل جدید ایجاد و همسرش را به ریاست آن منصوب کرد.
برادر همسر منوچهر متکی: وزات امور خارجه، وی که دندانپزشک و فاقد هر گونه سابقه خاص در وزارت امور خارجه بودهاست بعنوان وابسته کار به بحرین اعزام گردید.
استانداری ها
رحیم قربانی - استاندار آذربایجان غربی:
همسر استاندار:ریاست مرکز زنان و جوانان استانداری
باجناق استاندار: معاون سازمان آموزشوپرورش استان(سابقه وی مدیریت یک مدرسه غیر انتفاعی بودهاست)
خواهرزاده استاندار: عضو تیم مشاوران جوان استاندار(در حال طی خدمت سربازی)
خواهرزاده استاندار: مدیر مالی سازمان همیاری شهرداریها
خواهرزاده استاندار: مشاور استاندار و از اعضای مؤثر هیأت نظارت استان
خواهرزاده استاندار: مدیر تدارکات همیاری شهرداریهای استان و عضو هیأت نظارت (مدرک فوق دیپلم)
پسرخاله استاندار: سمت مشاور استاندار
پسرخاله استاندار: سمت مشاور استاندار
به همه اینها چند شغله بودن الهام، سعیدلو، مهرداد بذرپاش ( که مدارج ترقی صد ساله را به سبب دوستی قدیم پدر با احمدی نژاد یک شبه طی کردند) و رحیم مشایی را هم باید اضافه کرد.
انتصاب بسیاری از افراد و وزرای ناآشنا به رشته خود که اکثرا کوچکترین تجربه و تخصصی در حوزه مدیریت خود نداشتهاند از وزیر امور خارجه گرفته تا بسیاری از سمتهای مدیریت و ریاست و معاونت دیگر، کشور را دچار پراکندگی ها و نابسامانی های بسیاری کرده است. گویا تمام نخبگی و تخصص و جامعیت در قامت همین چند فامیل و دوست و آشنای سابق در دانشگاه علم و صنعت و سپاه و شورای نگهبان متجلی شده است و بقیه مردم مشتی کودن و کند ذهن و عقب مانده ذهنی هستند که قادر به در اختیار گرفتن پستی مهم در کشور نیستند.
قطعا راه تحقق و اجرای عدالت و مبارزه با بوروکراسی و دیوانسالاری مخرب، از مسیری بجز استخدام های فامیلی در ادارات و سازمان ها می گذرد.
یکی از ویژگی های حکومت قاجاریه به کارگیری شیوه حکومتی در اداره دستگاه دیوانی با استفاده از حکومت پدرسالارانه و پاتریمونیال و واگذاری مناصب به خویشاوندان بود. روشی که هدف تحکیم مبانی نفوذ و حفظ سلطه قدرتمندان و انحصار قدرت را در جامعه تعقیب می کرد. این رسم در دوران پهلوی هم ادامه یافت و یکی از نکات ضعف این سلسله نیز محسوب می شد و باب شدن اصطلاح هزار فامیل در این دوره از نشانه های رویکرد منفی مردم نسبت به این رسم ناپسند بود.
آنتوان چخوف نویسنده بزرگ روس هنگامی که تیغ انتقاد خود را بر مشکلات جامعه روسیه می کشد روسیه را معجونی از «تاریخی یخ و سنگین، دیوان سالاری، فقر و جهل.» می نامد و هر یک را لازم و ملزوم دیگری معرفی می کند.
نکته ای که کارگردانان دولت نهم در چهار سال گذشته به کلی آن را به فراموشی سپرده اند.
88/2/18
3:34 ع
88/2/18
3:32 ع
بنابراین گزارش، در این بازی توهین آمیز که به دستور مستقیم مقامات عالیه کشور آمریکا ساخته شده به شما ماموریت داده می شود تا محمود احمدی نژاد رییس جمهور اسلامی ایران را پیدا کرده و زمینه ی سقوط وی را فراهم کنید!
گفتنی است، طی سالهای اخیر از سوی شرکت های هنری برجسته آمریکا، فیلم ها و بازی هایی با بودجه های هنگفت تهیه و در دسترس عموم قرار گرفته است.
این در حالی است که هنوز از سوی مقامات ایران و حتی شرکت های تهیه فیلم و بازی های رایانه ای، پاسخی نسبت به این اقدام توهین آمیز امریکایی ها داده نشده است.
88/2/16
1:19 ع